Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 07:26:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Как да се справим с целулита?
Страници:
1
2
3
[
4
]
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как да се справим с целулита? (Прочетена 54960 пъти)
Vessy
Сватбар
влюбена в живота и в мъжа си :-)
Отг: Как да се справим с целулита?
«
Отговор #45 -:
октомври 15, 2010, 14:44:12 »
Аз сега започнах да се мажа с един крем на Лавена. Някой ползвал ли го е, видях добри отзиви, а и честно казано, вече 1 седмица и когата се позаглажда. След месец ще има по-голям резултат надявам се.
Ето го и кремчето
Активен
Дидка
Професор
«
Отговор #46 -:
октомври 15, 2010, 18:22:03 »
Цитат на: katya26 в октомври 15, 2010, 14:32:07
Леле момичета като гледам някои от вас какви суми дават за процедури лошо ми става
.
Ще ви кажа как се преборих с целулита миналата година и бях в добра форма за моренцето
, при все че при мен той не беше от вчера. До преди това не се бях амбицирала толкова да го махам въпреки, че много ме дразнеше.
Първото и най-важно всеки го знае здравословна храна, също много вода или какавто и да е вид течности ( без газирани естесвено
). 1 или 2 пъти в семицата масажирах зоните от, които искам да премахна целулита с отаика от кафе, всеки ден след баня масаж за 5-10 мин. а анти-целулитен крем на Икаров ( около 2лв.струва и всъщност е като олио ) и с един ръчен масажор. Някои беше пуснал една снимка на подобен ръчен дървен масажор по нагоре на страницата, и от време на време вместо този на Икаров един на Нивеа или какъвто ви хареса друг с антицелулитен ефект.
За около 1-2 месеца всекидневно третиране по този начин ( с малки пропуски от мързел
), успях да премахна целулита почти на 100%, имаше още какво да се желае, но не беше видимо изобщо, и също така се премахнаха любовните дръжки и всичките подобни неприятни издутини
. Като през това време не съм ходила на никакви тренировки, физическото натоварване просто не е за мен
.
Като постигнете ефекта който искате можете на намалите процедурите по 2-3 на седмица или да си продължавате по стария начин, всеки сам си преценява. Аз ги спрях съвсем от мързел
и други причини,и след време пак започна да се появява, сега пак ще започвам, но ако сте постоянни ви гарантирам сигурен успех
.
Някой беше попитал за стриите, на мен много ми помага едно олио за белези, стрии и други подобни, но незнам дали го има в България. Ако някои се интересува ще му кажа кое е и може да го потърси.
Кате, аз се интересувам защото аз попитах за тия гадни стрии как се махат.Ще ти бъда много благодарна ако го споделиш тук
Активен
katya26
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #47 -:
октомври 16, 2010, 10:06:44 »
Дидка ето това е олиото
http://www.health-store.co.uk/acatalog/bio-oil.jpg
мисля, че и в България го продават по аптеките не съм сигурна, но трябва много постоянство и често мазане по 1-2 пъти на ден, резултат може да се види след 4-5 месец. Все пак стриите се белези и пълното им премахване е мнооооого трудно, това всеки го знае.
Ако го намериш и решиш да пробваш, трябва да се заредиш с търпение а и не е много евтино
.
Успех
Активен
Дидка
Професор
«
Отговор #48 -:
октомври 16, 2010, 10:12:53 »
Кате, а ти ползвала ли си го и ако да наистина има ли някакъв ефект дори и минимален? Ти от БГ ли си го взе или от някъде другаде :)Моите са от бремеността и вече не са така червени както бяха в началото, дали ще има ефект при вече поизбелели стрии?
Благодаря ти много
«
Последна редакция: октомври 16, 2010, 10:15:14 от Дидка
»
Активен
katya26
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #49 -:
октомври 16, 2010, 17:38:55 »
Цитат на: Дидка в октомври 16, 2010, 10:12:53
Кате, а ти ползвала ли си го и ако да наистина има ли някакъв ефект дори и минимален? Ти от БГ ли си го взе или от някъде другаде :)Моите са от бремеността и вече не са така червени както бяха в началото, дали ще има ефект при вече поизбелели стрии?
Благодаря ти много
Ползвала съм го и стриите видимо се заличават и намаляват, при положение, че моите са от тинейджърските ми години, когато теглото ми доста варираше
.
Както казах постояннство и търпение, пак и всеки вид кожа е различен такаче немога да ти кажа, да 100% ще ти помогне. На мен ми влияе добре, затова го препоръчвам, по принцип пише да се полозва по 1-2 пъти на ден, но аз го ползвах по веднъж, а и този продукт е специално за такива проблеми затова си мисля, че трябва да помага на всякакъв тип кожа.
Аз го купувам от Англия защото тук живея, но ако не се лъжа го мернах в аптека в България.
Успех ако решиш да го изпробваш
Ако знаеш английски потърси по-подробна информация в гугъл.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg