Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 07:36:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Как да се справим с целулита?
Страници:
1
[
2
]
3
4
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как да се справим с целулита? (Прочетена 54966 пъти)
dgudge
Сватбен ШАМАН
Щастлива съпруга и майка
Отг: Как да се справим с целулита?
«
Отговор #15 -:
октомври 24, 2008, 14:49:24 »
Аз сега пробвам на Ейвън най-новия уж и ще видим макар , че аз го взимам като предпазна марка
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #16 -:
октомври 24, 2008, 15:26:38 »
При мен Ейвън свърши чудесна работа, но изхабих 4-5 опаковки, докато видя резултата, то така или иначе чудеса за една седмица с нищо не стават. Ама беше комбиниран и с масажи, имам един антицелулитен масажьор на Цептер и с него. Е, не при всяко мазане, естествено, ама по 3-4 30-минутни масажа седмично плюс що-годе здравословно хранене и пиене на много вода и Ейвън свърши страхотна работа, даже ми намаля значително обиколката на бедрата и дупето, въпреки че там най-трудно отслабвам.
От Лореал съм по-доволна, в смисъл като го ползвах, пак с масажьора и храненето комбинирах, малко по-бързо дойде ефекта, отколкото при Ейвън, но като спрях с цялата хамалогия и целутитът се върна с нова сила, аз вече съм се примирила, че от време на време ще си ходя с целулит и после като "прещракам" пак ще започна с процедурите, за да постигна временен ефект.
Та сега нали е зима и ще си отглеждам целулита
, след някой и друг месец пак започвам с процедурите.
Твърдо не съм доволна от антицелулитните кремчета на Евелин и Дева, може и да имат ефект, ама ги ползвах колкото ползвах Ейвън и Лореал и ефект особен не видях, то ако трябва цяла година да се мажа, за да видя някакъв ефект, по-добре нещо по-скъпичко, щото пак ги даваш същите пари, докато чакаш резултата.
А на Гарние този рол-он срещу целулит, който го рекламираха, някой ползвал ли го е?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #17 -:
октомври 24, 2008, 21:01:05 »
Фабио обожава целулит и казва, че на жените това им е хубавото
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #18 -:
октомври 24, 2008, 21:08:35 »
при мен имаше ефект за 2 месеца изчезна напълно:много вода-поне 2 литра на ден,никакво сладко и сол,и всяка вечер се масажирах с масажъора и крема за целулит на орифлейм и фитнес 3 пъти седмично,но като ги спрях всичките тези неща пак се появи уф трябва постоянство
Активен
Оля
Сватбар
сем. Желеви
«
Отговор #19 -:
октомври 24, 2008, 23:29:00 »
Да се включа и аз по темата. Моето мнение е, че понятието "действа" върху целулита е доста разтегливо. Всичко зависи от това в какво състояние са въпросните целулитни депа - първоначално са течни (тях можете да премахнете дори само със козметика) и с течение на времето започват да се втвърдяват. Със сигурност всичко помага - масажите, голямото количество изпита вода, козметиката, храната и т.н. Най-важното според мен е постоянството! Аз съм доволна от продуктите на Орифлейм.
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #20 -:
октомври 29, 2008, 11:29:33 »
И аз съм на мнение че нещата са комплексни и всичко допринася. Аз се справям с този проблем със спорт. Тичам и правя упражнения в къщи. Преди време имах време и за фитнес, но сега предпочитам занимания на открито. След баня масажирам с увлажняващ крем, за да подобря кръвообръщението. Наблягам главно на салати. За жалост не пия много вода.
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #21 -:
октомври 29, 2008, 11:43:07 »
Целулита-един от женските кошмари
И аз съм ходила на разни масажи и определено имат ефект но се иска подържане след това а също и хранителен режим .Иначе няма смисъл и при мен се получи точно това .
Използвала съм също и крема на Ейвън и сега го използвам и съм доволна от него. Също така и един крем на Нивеа с масажор и той е добър
Но за разграждането на мазнините се изискват движение и приемането на много много вода .
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #22 -:
октомври 29, 2008, 15:34:36 »
Момичета, аз все съм несериозна в мазането и масажите, имам кремчето на Орифлейм и масажора, но могат ли и бременни да го ползват?? Взех си го преди да забременея и сега не смея да го ползва?? А и нали се мажа против стрии...
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #23 -:
октомври 30, 2008, 10:39:16 »
Цитат на: Vanilly в октомври 29, 2008, 15:34:36
Момичета, аз все съм несериозна в мазането и масажите, имам кремчето на Орифлейм и масажора, но могат ли и бременни да го ползват?? Взех си го преди да забременея и сега не смея да го ползва?? А и нали се мажа против стрии...
Не съм много сигурна, но мисля че не е много добре бременните да се мажат с антицелулитни кремове- нали съдържат кофейн? Но все пак, аз те съветвам да се допиташ до специалист
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #24 -:
октомври 30, 2008, 10:43:55 »
Мерси Фиама, но май ще го оставя за след раждането, няма точно сега да ми изчезне целулита, който имам от сто години!
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #25 -:
октомври 30, 2008, 10:53:52 »
Цитат на: Vanilly в октомври 30, 2008, 10:43:55
Мерси Фиама, но май ще го оставя за след раждането, няма точно сега да ми изчезне целулита, който имам от сто години!
Да и аз така мисля, а и бременните са склонни, така че по-добре го остави за след раждането. Ти така или иначе ходиш на гимнастика за бременни, а и щом правиш упражнения, няма да е толкова фатално.
Активен
yoanka
Новак
«
Отговор #26 -:
декември 12, 2008, 09:44:11 »
Аз от около 2 месеца ходя на масаж по 3-4 пъти в седмицата, но ефект кой знае какъв още нямам
! Но жената ме предупреди още в началото, че не става с 10 процедури!
Vanilly антицелулитните кремове, масажи и всички други неща против целулит са противопоказни за бременни!!
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #27 -:
февруари 09, 2009, 23:20:40 »
аз съм мн. доволна от LPG процедури за премахване на целулит
за съжаление, когато ги правя (като съм си в БГ, защото тук не са ми по джоба) не спазвам режима си, защото ми се хапва от всичко българско
но въпреки това имат ефект още в самото начало.
Когато беше сватбата ни бях в ужасна целулитена форма и страшно ме беше яд на себе си и август месец се изсипах при др Емилова на Боровец. Мацки, това му беше цаката при мен
От тогава внимавам с водата (мин. 2 литра), бял хляб, сладкишени изделия виждам един път на сто години, наблягам на плодове и зеленчуци, фрешове, крехко месо и никакво пържено. Мажа се с антицелулитния на ROC, ходя на фитнес поне 4 пъти седмично където кардиото ми е пръв приятел
и така се преборих с това омразно зло. Сега само при мисълта, че може пак да се появи ако се отпусна и ме втриса
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #28 -:
февруари 10, 2009, 09:36:51 »
я каква интересна тама. записвам се да я следя, че нали идва лятото и трябва да сме хубави
аз ползвам на Ейвън разни мазила срещу целулит, ама не съм много сериозна.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #29 -:
февруари 10, 2009, 14:02:46 »
И аз да споделя - започнах да ходя на Дермосоник. Обиколката на ханша и бедрата мисля, че съм намалила, но гадния целулит
все си седи. Процедрката я правя от месец и съм била 12 пъти до сега....ще споделя за по нататък как ще е и дали има резултат.....
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg