Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 02:00:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 224896 пъти)

Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: март 18, 2008, 20:23:46 »

момичета, имам нужда от сериозна помощ. Днес разбрахме, че целия хотел Лайпциг е ангажиран за нашата дата (за късмет ресторанта все още е резервиран за нас). Сега трябва да измислим къде да настаним около 60 човека в района.
Моля ви за предложения за хотели!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: март 18, 2008, 20:42:30 »

Леле Alucinado, това е много неприятно. Защо не са ви предупредили предварително за това? На прима виста не се сещам конкретен хотел, но си мисля че сватбената агенция, която сте наели вероятно би могла да ви помогне и по този въпрос. Ще се разтърся из нета и ако намеря нещо ще ти пиша. Освен това ще питам и баща ми дали не се сеща за някой подходящ хотел.
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: март 18, 2008, 21:14:16 »

Друг вариант за хотел за настаняване на гости е "Русалка" или Интелкооп
И аз да се отчета : цената в Интелкооп е 38лв единичната /спалня е/ и 58 двойната.В Русалка- 70лв двойната стая,а единичната- 50 лв.
 Според моето проучване най-евтино идва във Военния хотел 34лв двойната crazy /малко по спомен/
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: март 18, 2008, 22:09:30 »

Alucinado, аз съм дала този уеб сайт на моите гости да гледат:
http://plovdiv.bghotelite.com/
На мене хотел Его много ми хареса от снимките и нашите казаха, че е много хубаво там. А също за Феймъс Хаус ми казаха, че бил страхотен, той е чисто нов и много модерен, но малко по-скъп.
Зависи от гостите и предпочитанията им.
Като гледам във Военния хотел също е много евтино, но пък той е малко по-отдалечен май.
Успех!  Good luck
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: март 18, 2008, 23:30:33 »

Alucinado,сайтът които Ellie Bellie ти е дала е много хубав и там има почти всички хотели, сещам се още за хотел Евро, една моя приятелка миналата годна се жени и беше направила проучване и там беше евтино и гостие останаха доволни, намира се на крустовището на Руски и Москва (беше едно време), Друг хотел най близо до Лайпциг е Алианс,но той е по-скъп, както и Новиз, той също е близо ,но и той е 4 звезди. Хотел Его също ви е сравнително близо.
Що се отнася до Военния хотел, не знам как това място може да се нарече хотел въобще, просто е ужасно,по зле от общежитие, то и затова е толкова евтино  sad.
Добре че нямам този проблем за гости от други градове. Всъщност Вие ли поемате разходите по настаняването или гостите само си плащат, защото знам че някои хора плащат и настаняването ,което си е доста голям разход във вашия случай. То вашата сватба май съвпада с празниците и това също усложнява нещата предполагам  sad
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: март 19, 2008, 12:06:07 »

Ние в събота си поръчахме халките от магазина на Сара Трейд в Раковски-имат много модели и се радвам че отидохме, защото по каталог не можеш да добиеш добра представа за модела-в събота нямаше никой и момичетата ни обърнаха много внимание-разгледахме всичко и мерихме-до 28.03 ще са готови-от 35лв.започва грама и нагоре-изкупуват злато на 21лв.грама. yahoo
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #456 -: март 19, 2008, 12:17:38 »

Alucinado друг близък хотел до Лайпциг е Копчето, но е по-скъпичко там. Его е много хубав, аз имам приятелка администратор там и мога да попитам каква отстъпка могат да ти направят за 60 човека. Кога ви е сватбата?
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: март 19, 2008, 13:46:44 »

milenium, благодарям, но аз се свързах с Его (за съжаление, изглежда няма да ни стигне капацитета) и ми дадоха подробна оферта и отстъпка за заемане на пълния капацитет.
А това Копчето, има ли си друго име, защото не съм го срещала в интернет.

roumyana, в нашия случай ние се подготвяме да поемем всички ношувки, като искрено се надявам поне половината от гостите да решат да си ги платят сами.
Активен
sheli
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: март 19, 2008, 14:11:10 »

Копчето е ресторант/незнам дали има хотел/,а до него е хотел Алианс.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: март 19, 2008, 14:26:45 »

Alucinado, хотелът на Копчето е Алианс, за който вече ти писах, цените му са средни. Доста голям разход си е това да плащате нощувките на гостите.Дано да си ги платят сами-така е редно smile. Сещам се и за един хотел ,който се намира до гарата-Тракия, но нямам информация за него,но ми изглежда евтин. То предполагам, че трудно ще намерите евтин хотел,който да побере всички гости. Но успех smile
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: март 19, 2008, 14:41:48 »

Ние мислим да имаме гости от други градове но те мисля че няма да са повече от 5-6 и не мисля да наемам хотел, едните в къщи, другите в приятели защото са общи, незнам дори и да не е в нас, мисляче те сами ще си мислят къде ще спят ако искат да дойдат, те сами мисля че ще попитам знам ли някъде където е изгодно примерно.Но когато е повече хора е нормално да им осигуриш място, и те все пак да решет да си поемат разхода, да важно е да са там, но това незначи че трябва да им поемаш всичките разходи.
Абе добре че организираме всичко от нашия си град, че не са малко ядове, пък от друг град съвсем сложно става.
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
**
Публикации: 147

www.vanya-style.com

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: март 19, 2008, 18:21:06 »

Ние мислим да имаме гости от други градове но те мисля че няма да са повече от 5-6 и не мисля да наемам хотел, едните в къщи, другите в приятели защото са общи, незнам дори и да не е в нас, мисляче те сами ще си мислят къде ще спят ако искат да дойдат, те сами мисля че ще попитам знам ли някъде където е изгодно примерно.Но когато е повече хора е нормално да им осигуриш място, и те все пак да решет да си поемат разхода, да важно е да са там, но това незначи че трябва да им поемаш всичките разходи.
Абе добре че организираме всичко от нашия си град, че не са малко ядове, пък от друг град съвсем сложно става.

Предложение давам за хотел "Реал" на Капитан Райчо след Гранда.Хотела е много добър,нов и суп :danceg:ер цени.
« Последна редакция: март 19, 2008, 18:52:12 от gucci » Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #462 -: март 19, 2008, 19:13:26 »

сори, хотела наистина е Алианс, съжалявам за невежеството give_rose аз не съм на мнение, че гостите трябва да си поемат нощувките. все пак ние сме ги поканили, достатъчно е че ще отделят време и средства за пътя, а и става въпрос за близки роднини. Иначе незнам и дали биха дошли на сватбата, но дори и да предложат да си платят, не бих приела те да си поемат тези разходи. Лично аз съм била на сватба в друг град и се бяха погрижили от..до за комфорта ми. Ние също ще имаме около 30 човека за настаняване в хотел, така че споделяйте мнения за хотели smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: март 19, 2008, 19:27:21 »

Момичета не смятате ли че е некоректно ако тука има хора от агенции които се хвалят непрекъснто и прехвалят услугите които представят.не смятате ли че това е некоректно.и по този начин те лъжат.защото ако наистина агенциите са добри те няма и професионалисти те няма да се хвалят тук а където е мястото за такава реклама.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: март 19, 2008, 19:47:27 »

gucci, напълно съм съгласна с тебе. Това важи само ако това са хората, които работят за агенциите. Ако са потребители на услугите, които само споделят впечатления, няма нищо лошо в това - нали затова сме тук - да обменяме мнения и да си помагаме със съвети. Има един друг момент обаче - тук има хора, които работят за агенции, но не се представят като такива директно, а се опитват да се смесят с останалата част от потребителите и предполагам това е темата, която ти засягаш. Но как можем ние наистина да открием истината зад човека с измисленото име? Това е форум - всеки може да бъде който си поиска и да каже каквото иска. Не всеки един потребител от форума ще тръгне да се рови в мненията на другите и да се прави на детектив, за да открие хората, които безпочтено си правят самореклама. Според мен обаче си остава задължение, ако това бъде направено, да се уведомят модераторите, а и също така модераторите да наблюдават долколкото могат неща от този сорт. Според мен по-ефикасно за съществуването на форума е наистина модераторите да съумеят да направят разликата между обикновен потребител и фирмено лице и да могат да регулират изказванията на последните, отколкото да бдят толкова за изтриването на мнения от рода на: "Благодаря много. Много ми харесва."
Надявам се не съм отклонила разговора в друга посока.
 smile
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: