Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 16, 2025, 19:23:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 231321 пъти)
LIONITA
Новак
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #465 -:
март 19, 2008, 20:10:26 »
Здравейте на всички на мен ми пуши главата отвсякъде вече :girl_impossible:Аз обиколих почти всички тризвезни хотели в Пловдив и все още се чудим
Относно хотел в района на Лаипциг бих предложила хотел Герджика не е много близо но другите възможни сте ги предложили.
Ужасно е когато трябва да се съобразява човек с пари,роднини,гости голяма лудница ,а в крайна сметка ние сме наи важни в случая нали е НАШИЯ ДЕН!!!
Активен
fan4eto
Новак
«
Отговор #466 -:
март 20, 2008, 11:20:56 »
Здравейте булки от Пловдив, доста време не съм писала във форума, но имах много работа. Сега намерих няколко минутки и прегледах темичката, виждам, че всички напредвате с подготовката. Вече и аз мога да се похваля - имаме си DJ и видео
Вчера ходихме до Студио Дит и ги ангажирахме, там направихме и среща с DJ Миро и наехме и него.(миналата седмица милото обикаля и проучва и вчера аз ходих само за да си кажа тежката дума). Датата вече е уточнена 1.06.2008 - Ден на Детето
Тези дни трябва да говорим със управителя на ресторанта и да уточним някои подробности и най-важното да намерим църква. А трябва и го кумовете да ходим... има още много неща да свършим.
Активен
fan4eto
Новак
«
Отговор #467 -:
март 20, 2008, 11:36:50 »
Alucinado, това с хотела е много неприятно, надявам се да намерите решение, огледай добре нещата, смятам че ще намериш нещо, макар и да не е в района на ресторанта. Важното е да има къде да настаните гостите.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #468 -:
март 20, 2008, 11:42:55 »
Моя приятелка която живее в Смолян сега, също трябваше да мисли къде да настани гостите и мисля че в хотел Родопи бяха, до колкото знам там също не е скъпо, но не знам как е положението, ако искате и там проверете. Лошото е че е малко далечко, но то в крайна сметка е нормално поне едно такси да си хванат хората, то тези които са си от Пловдив за да се приберат ще направят същото, не езадължително всички да са до нашия ресторант.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #469 -:
март 20, 2008, 14:12:44 »
момичета много ви благодаря за предложенията
За сега сме капарирали в Алианс, мислим да вземем и Филипополис (това е в Стария град, но на Георги колегите винаги отсядат там и още в началото искаха да ги настаним в този хотел) и евентуално още няколко стаи в Реал.
голяма ни е родата, а хотелчетата - мънички
Активен
Katy
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #470 -:
март 20, 2008, 18:06:46 »
Здравейте и от мен,
реших и аз да се включа в списъка на бъдещите булки:) Сватбата ни ще е на 07 Юни 2008 в ресторант Амбасадор, Тримонциум. Наели сме ДЖ Майли,поканите ни са почти готови и сега идва ред на най-важния избор за мен-сватбената рокля (тъй като все още не съм харесала нито модел, цвят......и усещам,че започва да ме обзема "лека паника")
В събота смятам да посетя 2та салона на Принцес( на Христо Ботев и в Капана) и силно се надявам да намеря РОКЛЯТА
Моля да ми препочъвате добър гримьор и фризьор.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #471 -:
март 20, 2008, 19:38:24 »
Katy, добре дошла при пловдивските булки!
Моля те, пиши отзиви за салоните, след като отидеш. Аз се интересувам много живо.
За гримьор и фризьор, нека другите момичета да споделят. Аз тези двете неща съм ги оставила на моята кума, която се прибира в Б-я юни месец и ще прави сондажи
Желая ти успех и радостни трепети с подготовката!
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #472 -:
март 20, 2008, 23:03:21 »
Цитат на: vesi1983 в януари 24, 2008, 10:28:32
Здравейте на всички.Нашата сватба ще е на 31.05.08 в ресторант Империал.Вчера го резервирахме.Остават 4 месеца и си мисля че е достатъчно, но като чета как някой от вас на който сватбите са юли., август, вече са почнали подготовката.А аз само съм запазила църквата, дома и ресторанта и малко започнах да се шашкамк вече.
Здравей Веси1983, нашата сватба е на 29.06.2008 и също ще бъдем в Империал - Пловдив
, ще се радвам ако след сватбата споделиш мнението си и дадеш някой съвет
можеш ли да ми кажеш каква цена на куверта ви предложиха, просто искам да сравня и дали си опитвала менюто което сте избрали? И също позволяват ли да се вкарат допълнително мезета, че забравих да попитам? Мерси много
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #473 -:
март 21, 2008, 00:36:31 »
Цитат на: Bisunka в март 18, 2008, 17:38:15
Здравейте отново!
Исках да споделя впечатленията си от Ди Джей Дрехаров с вас- много интелигентен и начетен човек, просто личи, че е професионалист в бранша. Мисля, че на него ще се спра и няма какво повече да му мисля. Сега трчбва да избера и видеооператор и фотограф. Чакам предложения!
М/у другото, някой знае ли къде мога да намеря ръкавици/ръкавели за роклята си. Моята шивачка ми обясни,че не можела да ми ушие от дантелата на роклята, защото трябвало да са разтегателни. Дали има по магазините?
A можеш ли да ми дадеш телефона на този ди джей? Мерси
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #474 -:
март 21, 2008, 11:24:32 »
www.dreharov.com
tam ima vsiakakvo info
Активен
LIONITA
Новак
«
Отговор #475 -:
март 21, 2008, 11:42:26 »
Katy можеш ли да дадеш малко информация за Тримонциум като цени такси
Активен
roumyana
«
Отговор #476 -:
март 21, 2008, 11:52:55 »
куврета в тримонциум си го избирате вие по техни предложени менюта от 28 до 38 лева, като според мен най-хубавото беше 28 лева. След 11,30 такса 100 лева на час. такса алкохол 1 лев на бутилка вино, 2 лева на твърд алкохол, 5 лева вносен алкохол. да ти облечат столовете 1,50 на стол. В менюто задължително се включва торта и 50 грама алкохол.Ами това е .
за мен това е най - якия ресторант в Пловдив, много изискано, многоо луксозно, обслужването е на много високо ниво, била съм там на сватби за мен е номер 1 в града. за мое огромно съжаление още Януари нямаше нито една свободна събота за целия Август и Септември. Иначе много исках там да е сватбата ми, но който чака губи, не че 9 месеца е малко време ама....
Активен
Katy
Новак
«
Отговор #477 -:
март 21, 2008, 14:50:58 »
Здравей LIONITA,
ROUMYANA ти е писала но аз ще добавя наколко неща: 1 лв на стол ти е таксата, ако искаш да са облечени. Куверта е между 28 - 36 лв. които цените са по примерните менюта дадени ми през декември(тогава запазихме ресторанта), така че сега най вероятно ще има увеличение с около 1-2 лева на меню. След 11.30 на мен ми казаха, че таксата е 80 лв на час.
Разбрах, че преди около 2 месеца се е сменил собственика на хотела и като нищо може цените да се вдигнат още
Активен
Katy
Новак
«
Отговор #478 -:
март 21, 2008, 14:53:24 »
ROUMYANA кога са ти дали тези цени, които си писала? Виждам, че има разминаване с тези, които на мен казаха.
Активен
roumyana
«
Отговор #479 -:
март 21, 2008, 15:00:28 »
Тези цени ми ги оферираха писмено края на Януари, началото на Февруари. даже менютата още си ги пазя. на теб какви цени ти дадаха и кога си била там?
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...