Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:25:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог  (Прочетена 405737 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: декември 12, 2010, 13:47:26 »

Ами то на практика си е частно... Истината е, че съм много объркана - не знам дали личната ще ми даде направление за нов, картонът ми е у него. Не знам при вас как е, но картонът ми не е при мен.
Имаш право да си смениш лекаря, който ти следи бременността (мисля само 1 път) и личната не трябва да ти откаже направление. Кажи й, че не си доволна от него и искаш да го смениш, или измисли нещо друго ако се притесняваш да кажеш истината, но не оставай при този в никакъв случай - как да му имаш доверие на такъв, който иска да ти вземе само парите, пък и ще ти казва къде ще раждаш!  crazy diablo
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: декември 12, 2010, 18:00:05 »

Момичета, имате ли някакви отзиви за д-р Мария Атанасова? Води ЖК в Майчин Дом.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: декември 12, 2010, 23:00:12 »

Ами то на практика си е частно... Истината е, че съм много объркана - не знам дали личната ще ми даде направление за нов, картонът ми е у него. Не знам при вас как е, но картонът ми не е при мен.
Имаш право 3  пъти да си сменяш лекаря за ЖК  (издава се направление за пре-избор , но трябва да са минали 30 или 40 дни, не помня точно ,  от предното ) Поне на мен така ми каза личната, когато отидох за направление като си сменях моето АГ  good
За картона не мисля, че има проблем. Ако трябва ще идеш при този "лекар" и ще си го поискаш, но не мисля че си заслужава  nea
Аз започнах да ходя при втората ми лекарка почти в 5 месец и в картона ми бяха записани данни от този момент натам . Ти в кой месец си ?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: декември 16, 2010, 12:11:31 »

mila76 първо,добре дошла във форума.2-ро лелее направо потръпнах от историята ти!Петна от кръв по кушетката?!Ужас!Не мисля,че е практика картоните на пациентките да се взимат,поне на мен никой не ми го е поискал,но не съм сигурна  huhhuh.gif Сменяй го веднага този лекар.Аз до сега съм била на 4 ехографа и не са ми взели нито стотинка,а даже и диск със запис на бебо ми дадоха  smile.Винаги ми мерят кръвното и килограмите(колкото и да не ми се иска  blush)Дори обиколка на корем4ето ми мерят smile В кой град е този доктор?
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #274 -: декември 20, 2010, 16:07:55 »

mila76,възмотена съм,нямам думи.Моят доктор всеки месец ме гледаше на ултразвук,ако имах някакво притеснение отивах при него незабавно и никога не ме е връщал ,че даже и тогава ме е гледал на ултразвук.Никога не ми е искал пари за ултразвук или преглед ,плащала съм такса замо за ЛКК ,ако не се лъжа 4 лв. и то срещу касов бон.
Активен
mishell_mtv
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #275 -: януари 14, 2011, 10:53:04 »

ХА ха ха - и аз имам да кажа няколко неща за този боклук МИков... На мен ми го препоръча лекарка, която се оказа негова семейна приятелка, което разбрах по-късно. Бил разкошен човек, чудесен лекар и тн.н
За да ме регистрира в ЖК ми взе 2 пъти по 30 лева, през 1 седмица. А имах направление от личен лекар. Всеки път, когато ходех при него ми вземаше по 30 лева за ехограф, въпреки че имам право на 2 безплатни. Отврати ме това, че в амбулаторния лист, който ми бутна да подпиша набързо, след това видях, че ми е правил ехография по здравна каса. Значи, той от една страна източва касата, от друга - мен.....
Дълги години ходих при него, не мога да отрека че ми е помагал и в трудни ситуации. Но се разочаровах..По същият начин отидох с направление при него, но той ми каза:"35лв.е прегледа, съжелявам мила, ама имам да си изплащам ехографа". С амабулаторният лист се получи същото. Имам проблеми с цикъла, всеки път Дуфастон, и...като се задълбочиха...Понеже мисля за дете вече и той ми каза: "Няма проблеми, ще стимулираме тука овулацията, като решиш, сега то че ти идва 2-3 пъти в годината не е проблем... shok...После изчетох какво е необходимо за стимулацията, не може просто така...дотук беше с него, ще се боря с другите, дано намеря моят лекар.
« Последна редакция: януари 14, 2011, 10:54:47 от mishell_mtv » Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #276 -: февруари 15, 2011, 13:33:28 »

Момичета, имате ли някакви отзиви за д-р Мария Атанасова? Води ЖК в Майчин Дом.
Ако още те интересува отзив, аз лично мога да кажа само хубави неща за д-р Атанасова, тя ме изражда, много е внимателна и търпелива (а аз хич не бях лесна родилка  blush) След раждането ме посети два три пъти и дори ме прегледа въпреки, че не беше длъжна да го прави.

Аз искам да ви попитам да ми препоръчате за добър гинеколог за София, не за следена на бременност, а просто за профилактичен преглед. По принцим гинеколога който ми следеше бременноста е много добра, но проблема е че при нея има много хора и много се чака, а и тя се занимава с по проблемни случай.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #277 -: март 21, 2011, 08:56:15 »

Привет момичета. Имам някакви проблеми от хормонален характер след спиране на противозачатъчните и ми се иска да отида при един свестен лекар, който да си разбира от работата , т.е. да е добър в хормоналните проблеми. Ходих вече при 2-ма гинеколози - единият просто ми каза , че оплакванията ми щели да отшумят с времето , а другия не ми пусна никакви изследвания и ми назначи стимулация и прогестеронов препарат. Вече не знам при кого да отида , чудех се дали да не се насоча направо към ендокринолог , но до колкото знам той ще се заеме само с хормоните , които са по неговата специалност , ами останалите неща , т.е. гинекологичния ми проблем , който се изразява в постоянни зацапвания извън цикъла? Моля някой , който има добри впечатления от лекари да казва, ще съм много благодарна. Става въпрос за град Варна.
« Последна редакция: март 21, 2011, 08:58:08 от red_roses » Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #278 -: март 21, 2011, 09:10:57 »

Александров-АГ-Варна,7 етаж. За мен там са най-добрите. И нека не те плаши това, че е Ин-Витро център. Прегледа е 30 лева. Свестен лекар по ЗК-незнам.
Активен
red_roses
Професор

« Отговор #279 -: март 21, 2011, 09:58:57 »

mwpo , не ме плаши , че е инвитро център , напротив - според мен именно специалистите по репроуктивна  медицина са много по - наясно с нещата , смисъл такъв , че ще ми пуснат изследвания поне , аз на това толкова се надявам , защото така се получи , че вече мислех сама да си назначавам изследвания. Как да стане  , обаче , като не знам в кой ден от цикъла какво да пускам . Инфо мога да взема от форумите , но това ли трябва да е начина? Иначе последно ходих в АГ Варна само , че при Георгиев , той си преглежда на 1-ви етаж. Останах доволна от отношението му , дори си купих лекарствата , които ми изписа , но след като подразбрах , че тези лекарства се изписват след , като се проследи има ли ову и дали са проходими тръбите се отказах да ги пия.
Активен
*mwpo
Професор

« Отговор #280 -: март 21, 2011, 10:01:55 »

И аз ходих при Георгиев-на мен ми каза,че следи бременност и изражда и ме прати при друг. Другия беше Александров:)
Активен
red_roses
Професор

« Отговор #281 -: март 21, 2011, 10:29:39 »

Супер , ами ще отида тогава при него , надявам се да ми обърне нужното внимание и да се отнесе сериозно. Аз съм го чувала като име , но нищо повече.
Ти между другото за какъв проблем ходи при Александров , проблемно забременяване ли? А за Георгиев знам , че е много добър лекар , но е добър в проследяване на бременността и израждането , иначе за по - специфични проблеми си трябва репродуктивен специалист.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: март 21, 2011, 10:37:13 »

За Варна АЛександров и Козовски са двете имена на репродуктивни специалисти.Кой е по-добър не мога да кажа всеки има своите пациенти, но със сигурност там ще ти обърнат внимание на хормоните.Успех.
Активен
*mwpo
Професор

« Отговор #283 -: март 21, 2011, 15:31:02 »

Да, отидох уж с проблем при Александров. Години наред знаех,че имам ПКЯ-като цикъла ми е закон на 28 ден. Беше ми казано,че нямам ову, а се оказа,че имам,но на 17 ден:) И никога не съм имала ПКЯ. Доволна съм. Не говори много, но е добър. Целия им екип е страхотен.
Активен
red_roses
Професор

« Отговор #284 -: март 21, 2011, 19:35:59 »

Мерси mwpo , магито   give_rose. Днес звъннах да си запиша час при Александров , защото след като ме насочихте към него се поразрових и прочетох почти само хубави неща за него . Казаха ми , че не се записва час , а отиваш и чакаш за това в петък ще отида и дано най - после някой ми пусне изследвания ,защото ще се гръмна вече smile.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: