Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 08:41:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Нашият лекар акушер-гинеколог
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог (Прочетена 405776 пъти)
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Отг: Нашият лекар акушер-гинеколог
«
Отговор #270 -:
декември 12, 2010, 13:47:26 »
Цитат на: mila76 в декември 12, 2010, 12:49:02
Ами то на практика си е частно... Истината е, че съм много объркана - не знам дали личната ще ми даде направление за нов, картонът ми е у него. Не знам при вас как е, но картонът ми не е при мен.
Имаш право да си смениш лекаря, който ти следи бременността (мисля само 1 път) и личната не трябва да ти откаже направление. Кажи й, че не си доволна от него и искаш да го смениш, или измисли нещо друго ако се притесняваш да кажеш истината, но не оставай при този в никакъв случай - как да му имаш доверие на такъв, който иска да ти вземе само парите, пък и ще ти казва къде ще раждаш!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #271 -:
декември 12, 2010, 18:00:05 »
Момичета, имате ли някакви отзиви за д-р Мария Атанасова? Води ЖК в Майчин Дом.
Активен
leni_beni_
«
Отговор #272 -:
декември 12, 2010, 23:00:12 »
Цитат на: mila76 в декември 12, 2010, 12:49:02
Ами то на практика си е частно... Истината е, че съм много объркана - не знам дали личната ще ми даде направление за нов, картонът ми е у него. Не знам при вас как е, но картонът ми не е при мен.
Имаш право 3 пъти да си сменяш лекаря за ЖК (издава се направление за пре-избор , но трябва да са минали 30 или 40 дни, не помня точно , от предното ) Поне на мен така ми каза личната, когато отидох за направление като си сменях моето АГ
За картона не мисля, че има проблем. Ако трябва ще идеш при този "лекар" и ще си го поискаш, но не мисля че си заслужава
Аз започнах да ходя при втората ми лекарка почти в 5 месец и в картона ми бяха записани данни от този момент натам . Ти в кой месец си ?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #273 -:
декември 16, 2010, 12:11:31 »
mila76
първо,добре дошла във форума.2-ро лелее направо потръпнах от историята ти!Петна от кръв по кушетката?!Ужас!Не мисля,че е практика картоните на пациентките да се взимат,поне на мен никой не ми го е поискал,но не съм сигурна
Сменяй го веднага този лекар.Аз до сега съм била на 4 ехографа и не са ми взели нито стотинка,а даже и диск със запис на бебо ми дадоха
.Винаги ми мерят кръвното и килограмите(колкото и да не ми се иска
)Дори обиколка на корем4ето ми мерят
В кой град е този доктор?
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262
«
Отговор #274 -:
декември 20, 2010, 16:07:55 »
mila76
,възмотена съм,нямам думи.Моят доктор всеки месец ме гледаше на ултразвук,ако имах някакво притеснение отивах при него незабавно и никога не ме е връщал ,че даже и тогава ме е гледал на ултразвук.Никога не ми е искал пари за ултразвук или преглед ,плащала съм такса замо за ЛКК ,ако не се лъжа 4 лв. и то срещу касов бон.
Активен
mishell_mtv
Регистриран
«
Отговор #275 -:
януари 14, 2011, 10:53:04 »
Цитат на: mila76 в декември 12, 2010, 11:33:08
ХА ха ха - и аз имам да кажа няколко неща за този боклук МИков... На мен ми го препоръча лекарка, която се оказа негова семейна приятелка, което разбрах по-късно. Бил разкошен човек, чудесен лекар и тн.н
За да ме регистрира в ЖК ми взе 2 пъти по 30 лева, през 1 седмица. А имах направление от личен лекар. Всеки път, когато ходех при него ми вземаше по 30 лева за ехограф, въпреки че имам право на 2 безплатни. Отврати ме това, че в амбулаторния лист, който ми бутна да подпиша набързо, след това видях, че ми е правил ехография по здравна каса. Значи, той от една страна източва касата, от друга - мен.....
Дълги години ходих при него, не мога да отрека че ми е помагал и в трудни ситуации. Но се разочаровах..По същият начин отидох с направление при него, но той ми каза:"35лв.е прегледа, съжелявам мила, ама имам да си изплащам ехографа". С амабулаторният лист се получи същото. Имам проблеми с цикъла, всеки път Дуфастон, и...като се задълбочиха...Понеже мисля за дете вече и той ми каза: "Няма проблеми, ще стимулираме тука овулацията, като решиш, сега то че ти идва 2-3 пъти в годината не е проблем...
...После изчетох какво е необходимо за стимулацията, не може просто така...дотук беше с него, ще се боря с другите, дано намеря моят лекар.
«
Последна редакция: януари 14, 2011, 10:54:47 от mishell_mtv
»
Активен
pepche
Сватбар
«
Отговор #276 -:
февруари 15, 2011, 13:33:28 »
Цитат на: Капризче в декември 12, 2010, 18:00:05
Момичета, имате ли някакви отзиви за д-р Мария Атанасова? Води ЖК в Майчин Дом.
Ако още те интересува отзив, аз лично мога да кажа само хубави неща за д-р Атанасова, тя ме изражда, много е внимателна и търпелива (а аз хич не бях лесна родилка
) След раждането ме посети два три пъти и дори ме прегледа въпреки, че не беше длъжна да го прави.
Аз искам да ви попитам да ми препоръчате за добър гинеколог за София, не за следена на бременност, а просто за профилактичен преглед. По принцим гинеколога който ми следеше бременноста е много добра, но проблема е че при нея има много хора и много се чака, а и тя се занимава с по проблемни случай.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #277 -:
март 21, 2011, 08:56:15 »
Привет момичета. Имам някакви проблеми от хормонален характер след спиране на противозачатъчните и ми се иска да отида при един свестен лекар, който да си разбира от работата , т.е. да е добър в хормоналните проблеми. Ходих вече при 2-ма гинеколози - единият просто ми каза , че оплакванията ми щели да отшумят с времето , а другия не ми пусна никакви изследвания и ми назначи стимулация и прогестеронов препарат. Вече не знам при кого да отида , чудех се дали да не се насоча направо към ендокринолог , но до колкото знам той ще се заеме само с хормоните , които са по неговата специалност , ами останалите неща , т.е. гинекологичния ми проблем , който се изразява в постоянни зацапвания извън цикъла? Моля някой , който има добри впечатления от лекари да казва, ще съм много благодарна. Става въпрос за град Варна.
«
Последна редакция: март 21, 2011, 08:58:08 от red_roses
»
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #278 -:
март 21, 2011, 09:10:57 »
Александров-АГ-Варна,7 етаж. За мен там са най-добрите. И нека не те плаши това, че е Ин-Витро център. Прегледа е 30 лева. Свестен лекар по ЗК-незнам.
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #279 -:
март 21, 2011, 09:58:57 »
mwpo
, не ме плаши , че е инвитро център , напротив - според мен именно специалистите по репроуктивна медицина са много по - наясно с нещата , смисъл такъв , че ще ми пуснат изследвания поне , аз на това толкова се надявам , защото така се получи , че вече мислех сама да си назначавам изследвания. Как да стане , обаче , като не знам в кой ден от цикъла какво да пускам . Инфо мога да взема от форумите , но това ли трябва да е начина? Иначе последно ходих в АГ Варна само , че при Георгиев , той си преглежда на 1-ви етаж. Останах доволна от отношението му , дори си купих лекарствата , които ми изписа , но след като подразбрах , че тези лекарства се изписват след , като се проследи има ли ову и дали са проходими тръбите се отказах да ги пия.
Активен
*mwpo
Професор
«
Отговор #280 -:
март 21, 2011, 10:01:55 »
И аз ходих при Георгиев-на мен ми каза,че следи бременност и изражда и ме прати при друг. Другия беше Александров:)
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #281 -:
март 21, 2011, 10:29:39 »
Супер , ами ще отида тогава при него , надявам се да ми обърне нужното внимание и да се отнесе сериозно. Аз съм го чувала като име , но нищо повече.
Ти между другото за какъв проблем ходи при Александров , проблемно забременяване ли? А за Георгиев знам , че е много добър лекар , но е добър в проследяване на бременността и израждането , иначе за по - специфични проблеми си трябва репродуктивен специалист.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #282 -:
март 21, 2011, 10:37:13 »
За Варна АЛександров и Козовски са двете имена на репродуктивни специалисти.Кой е по-добър не мога да кажа всеки има своите пациенти, но със сигурност там ще ти обърнат внимание на хормоните.Успех.
Активен
*mwpo
Професор
«
Отговор #283 -:
март 21, 2011, 15:31:02 »
Да, отидох уж с проблем при Александров. Години наред знаех,че имам ПКЯ-като цикъла ми е закон на 28 ден. Беше ми казано,че нямам ову, а се оказа,че имам,но на 17 ден:) И никога не съм имала ПКЯ. Доволна съм. Не говори много, но е добър. Целия им екип е страхотен.
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #284 -:
март 21, 2011, 19:35:59 »
Мерси
mwpo
,
магито
. Днес звъннах да си запиша час при Александров , защото след като ме насочихте към него се поразрових и прочетох почти само хубави неща за него . Казаха ми , че не се записва час , а отиваш и чакаш за това в петък ще отида и дано най - после някой ми пусне изследвания ,защото ще се гръмна вече
.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21