Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:25:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог  (Прочетена 405766 пъти)

mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: октомври 12, 2010, 14:17:40 »

Здравейте момичета. Имам нужда от помощ. Имам заветните  PREGQ , обаче от скоро живея в Пловдив и нямам никаква представа при кой доктор да отида. Ходя при д-р Заимов и съм си много доволна от него, ама той не работи със ЗК. Обаче личната ми лекарка настоява да се запиша при някой който работи със ЗК. Та молбата ми е да ми кажете някой такъв доктор при който да си следя бременността. БЛАГОДАРЯ ВИ  give_rose

m_eleva19 за Миков съм напълно съгласна с теб. Първата ми бременност ми я следеше той и нямах никакви оплаквания. Обаче като знам как следеше на Миленка и направо ме хваща яд, че аз и казах за него  diablo Важното обаче е че сега и двете си имате прекрасни принцеси  kiss2
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: октомври 12, 2010, 20:48:44 »

аз ходих по време на бременността си при Ямаков, той работи със ЗК и лично аз съм много доволна. Ако решиш ще ти дам координати на лични но мисля че в нета  го има мобилния му.
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: октомври 13, 2010, 08:50:41 »

Благодаря ти ani4ka1710  ще се поразровя в нета за контакти.  give_rose
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: октомври 14, 2010, 08:18:36 »

[color=green]Аз съм доволна от Крумов той ме следи последния месец и ме изражда има невероятен ехогра и страхотен поход с него се чувствах сигурна на пълно
Благодарение на него на финала имам здраво и живо бебе
-детето си беше завило 2 пъти пъпната връв около вртлето,но поради бързата намеса на крумов и пехливанов всичко мина както трябва в такива моменти си личи опитния специалист според мен  give_rose give_rose give_rose give_rose[/color]
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #259 -: октомври 14, 2010, 11:22:24 »

Аз съм много доволна от Д-р Росен Петров гр.Пловдив,специалист и преди всичко Човек.Той следи бременността ми и имам прекрасно съкровище.Благодаря Ви Докторе! Clover Clover Clover
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: октомври 19, 2010, 14:56:07 »

Здравейте момичета!След като имам вече рзултат  PREGQ Моля  насочете ме за лекар който да установи бременността и да води ЖК в последствие.Желателно е да работи със ЗК.Благодаря Ви предварително.Става въпрос за град Русе.Не съм от тук и нямам наблюдения върху русенските гениколози.

П.П.Вие в коя седмица ходихте на видеозон за установяване на брменност?
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #261 -: октомври 22, 2010, 19:55:19 »

Bademka,честито мила!Аз не мога да ти помогна за лекар,ама относно за установяване на бременността,по добре изчакай малко.Аз отидох към един месец след забременяването и не можеха да уловят сърдечната дейност.Което разбира се беше заради това че плодаа е малък и не се улови,ама макар че го знаех бях в напрежение 2 седм.
Активен
tgeorgieva
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #262 -: ноември 01, 2010, 18:42:13 »

Здравейте,

Пиша с молба за съвет, от известно време имам болки ниско в яйчниците. Ходих при няколко лекари, но ... не ми се говори за каква безотговорност става въпрос. Заради лошия си опит до сега реших да пробвам да се прегледам в някоя от големите болници като Шейново, надявам се там да попадна на лекар и да се разбере от какво ме боли.   

Във форума видях много добри отзиви за д-р Гагова. Може ли да ми кажете на кой телефон мога да си запиша час за преглед при нея, има ли дни в които преглежда и друго инфо. Не съм бременна, но предполагам, че преглежда не само бременни, така ли е? Аз все още съм в "групата" на правещите опити, но неуспешни....

Ще съм благодарна за всяка препоръка, от няколко дни се въртя в кръг и не знам какво да правя. До сега дадох толкова пари за прегледи и нищо конкретно не ми обясниха, а продъжава да ме боли и се притеснявам. Оказва се, че е трудно човек да си намери лекар и май най-добрия начин е чрез форумите, защото там много хора споделят опита си и човек може да се ориентира.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: ноември 03, 2010, 19:44:39 »

Здравейте!
Предстои ми живот и здраве скоро да родя и се чудя къде да ходя на геникологични прегледи след това, понеже не бях доволна от лекаря, който ме следеше преди да забременея, а от този от женската консултация съм доволна, но ми е доста далече и се занимава мнго с бременни и не знам до колко ще ми е полезен за обикновени прегледи или някой ден като се решим за 2-ро дете smile Ако може някой да препоръча обикновен гениколог, при който мога да ходя за рутинни неща и ако може да работи със здравната каса (това не е задължително, защото трудно се вреждам за направление ) и ако е на комуникативно място или пък в района на кв. Борово ще съм ви много благодарна!
 give_rose
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: ноември 04, 2010, 08:39:59 »

Аз не знаех че има такава тема и помолих за помощ в друга , но ще се поправя и си пускам тук поста.Искам да помоля ако някой има добри отзиви от някой гениколог в Бургас , ако може да сподели.Аз за сега мисля да посетя Ризова , но тъй като работи само веднъж месечно със ЗК се опасявам  дали ще може да ме следи към нея или ще трябва на частно (ако установи че съм бременна).
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: ноември 16, 2010, 22:07:40 »

Здравейте момичета!Реших да споделя и аз smile
Живеем в Пловдив,мъжът ми е оттук,и когато разбрах,че съм бременна отидох за потвърждение във ВМИ-то при един лекар(платих си 30;в,понеже не можех да си взема направление),който ме погледна и каза,че има плоден сак и туй то.Нито ми даде някакъв лист,нито ме записа на консултация,каза да дойда в края на ноември(точно,когато влизам в 4-тия месец).Аз бях много озадачена,че ми дава толкова късна дата.После разпитах няколко колежки от университета,които са минали по този път и те ми казаха,че при тях са ги следяли особено много точно през тези 3 месеца.Ужасно се притесних и веднага се обадих на майка ми,която е акушерка в Хасково(аз съм от там).Имаме много познати лекари,на които можеш да имаш доверие.Още на следващия ден си отидох в Хасково и се записах на консултация при д-р Попиванов.
Веднага ми назначи изследвания,направи ми картон,погледна ме на видеозон(вътрешен) и дори ми даде снимчица на бебчо  Girl_hide Оттогава съм ходила на 2 консултации,а следващата ми е на 3-ти Декември.
Верно,трябва да ходя 1 път месечно в Хасково,но пътя е само 1 час,и не ми представлява проблем smile
Желая лека бременност на всички  give_rose!Бъдете взискателни към лекарите,които следят бременноста ви и не се оставяйте да ви претупат! girl_wink
Активен
mila76
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #266 -: декември 12, 2010, 11:33:08 »

ХА ха ха - и аз имам да кажа няколко неща за този боклук МИков... На мен ми го препоръча лекарка, която се оказа негова семейна приятелка, което разбрах по-късно. Бил разкошен човек, чудесен лекар и тн.н
За да ме регистрира в ЖК ми взе 2 пъти по 30 лева, през 1 седмица. А имах направление от личен лекар. Всеки път, когато ходех при него ми вземаше по 30 лева за ехограф, въпреки че имам право на 2 безплатни. Отврати ме това, че в амбулаторния лист, който ми бутна да подпиша набързо, след това видях, че ми е правил ехография по здравна каса. Значи, той от една страна източва касата, от друга - мен. Парите ги прежалих отдавна, макар че не са ми в излишък. Но това ходене на ехограф толкова често не знам до колко е безвредно. Заради едните пари ли е всичко, момичета?!... Нито един път не ми измери кръвното, нито килограмите. Един път пожелах сама да се претегля и се оказа, че съм с 3 килограма по-лека отколкото преди да забременея. Казах му, че кантарът му е развален и той отговори " Да, знам". Сега искам да ви разкажа как се взима вагинален секрет: лягаш чисто гола върху кушетка, върху която няма дори лигнин или нещо подобно (имаше петно от засъхнала кръв обаче), без ръкавици ти разтваря срамните устни и ти пъха едно шомпелче. През цялото време съм си държала ръцете под задника за да нямам съприкосновение с кушетката.
Сега мисля да го сменям. Трябва да ида при личната за ново направление,а ми е неудобно. Защото самия той ме върна преди месеци - не било ТОЧНОТО, та ще създам работа на жената...
Още първия път ми каза къде ще раждам, което ми направи лошо впечатление, защото явно има схема - ще ми се поискат пари естествено. А аз, здравно осигурената, всеки път му кихам по 30 лева, представям си какво ме чака при раждането. Естествено, касова бележка до момента не съм видяла.
Не се лъжете и не се набутвайте при този шарлатанин.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: декември 12, 2010, 11:40:48 »

mila76,възмутена съм от това което си написала.Направо ти се чудя как си легнала на тая кушетка.И защо чисто гола също не ми стана ясно.За ехографа всеки месец-не се притеснявай няма да навреди по никакъв начин,но споед мен при такъв лекар е напълно излишно-той едва ли вижда нещо на този ехограф,само зора е да вземе парите.Не се бави и веднага го сменяй и кажи на всичките си приятелки за него,да не попадне някоя друга там.Нямам думи просто.Ти на частно да беше ходила при някой специалист по-добре.ВЪЗМУТЕНА СЪММНОГО. girl_impossible diablo Oh my ...
Активен
mila76
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #268 -: декември 12, 2010, 12:49:02 »

Ами то на практика си е частно... Истината е, че съм много объркана - не знам дали личната ще ми даде направление за нов, картонът ми е у него. Не знам при вас как е, но картонът ми не е при мен.
Активен
kamena
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #269 -: декември 12, 2010, 13:44:55 »

Лелеее, аз чета и се потрисам... Искам да предложа моя лекар д-р Хашим от Майчин дом. Не ми е взел нито стотинка. Имам приятелка, която беше при такъв шарлатанин и се оказа, че онзи е изгърмял всичките направления за ехограф. Също като при момичето, писало малко по-горе. Моята приятелка дойде при Хашим, защото е малко по-назад в бременността от мен (на мен януари ми предстои раждане) и се оказа, че безплатните направления са изчерпани, а тя всеки път си е плащала милата. Такива нещастници не трябва да работят!
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: