Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 16, 2025, 12:38:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Кога си направих теста за бременност?
На 3-тия ден от закъснението
На 10-тия ден от закъснението
Без тест, ходих на лекар
Просто усетих
Няколко дни преди датата на цикъла ми

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кога/как разбрах, че съм бременна?  (Прочетена 206388 пъти)

muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юли 07, 2007, 09:38:33 »

Sabeva_07 и muhichka, не се предавайте, нещата много често стават тогава, когато най-малко сте очаквали.
  И, най-важното настройката, че всичко ще бъде наред и СПОКОЙСТВИЕ, не забравяйте че вашите емоции се предават и на бебчето. good

Благодаря ти ili за съветите , които даваш?Много ми е интересно!Аз изобщо не съм се предала защото ние пробвам от съвсем малко врем / от 1 месец/.Просто нямам търпение да дойде този момент , в който и аз ще видя  PREGQ и ще съобщя на таткото и на нашиге и т.н.!Сигурна съм че е много вълнуващо и чакам този момент както преди чаках сватбата си!
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 22, 2007, 14:16:39 »

Искам да попитам нещо,дали е възможно в дните когато трябва да ти дойде цикъла да ти прецапва едно такова странно уж че всеки момент ще ти дойде пък да се окажеш бременна.Може ли да има някакво такова цветно течение?
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: август 22, 2007, 14:27:29 »

Искам да попитам нещо,дали е възможно в дните когато трябва да ти дойде цикъла да ти прецапва едно такова странно уж че всеки момент ще ти дойде пък да се окажеш бременна.Може ли да има някакво такова цветно течение?
три мой познати се оказаха бременни точно по този начин
повтарям се но пак ще кажа че на мен не ми идва вече 2м и точно когато трябваше да ми дойде при мен беше по-същия начин и те ми казаха че така са разбрали че са бременни но аз направих 2 теста и няма нищо

а тест прави ли си?
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: август 22, 2007, 14:30:56 »

Не не съм правила,защото мисля да минат малко дни да видим дали ще ми дойде,защото може и просто така да си ми закъснее цикълал smile
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: август 23, 2007, 09:02:09 »

Не не съм правила,защото мисля да минат малко дни да видим дали ще ми дойде,защото може и просто така да си ми закъснее цикълал smile

Дано си  pqz и да разказваш после как видя  PREGQ!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: август 24, 2007, 10:10:02 »

Момичетааа, имаме си отделна тема само за "Тестовете за бременност", не се отклонявайте от тази тема!!!
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: септември 19, 2007, 22:16:49 »

Аз съм нещо уникално какво да ви кажа ,значи да започна отначало на 24 юли трябваше да ми дойде цикъла ,но тогава в точно тези дни имах само някакво кафяво течение 2-3 дена и аз си викам ще изчакам малко и си правя тест ,така и направих теста беше отрицателен и аз спокойна не съм бременна ми викам добре дано пък е другия месец и бях решила да отида на доктор просто така да видя защо ме прескочи този месец,но отлагах все нещо друго излизаше и неотидох ,започна следващия месец ей нещо чувствам че гърдите ме наболяват ,но нали теста беше -  и аз хубаво ама пак нали знаете че съмнението е голямо нещо,купих си 2 - ри тест  направих го и той отрицателен е викам си аз вече съм сигурна, че не съм бременна.Така си и минаваха дните докато недойде деня в който ставам сутринта и какво да ви кажа адски лошо ми беше и започнах да повръщам ,едвам се замъкнах на работа и там продължих повръщай ,повръщай   bad bad абе ужах ,леле притесних се защото щом 2-та теста за бременност са отрицателни и не съм бременна става нещо по сериозно с мен ,започнах какво ли не да мисля проблеми с яйчниците и тем подобни,обадих се веднага на моя доктор отидох и какво мислите че каза ТИ СИ БРЕМЕННА В 8 -МАТА СЕДМИЦА и аз в шок как така ама аз тестове два и то 2 -та отриц как ,бях шокирана но пък се зарадвах много и даже започнах да плача   smile smile smile
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: септември 19, 2007, 22:19:48 »

Ох, мила, наистина си е за шок след два отрицателни теста shok но пък е толкова хубаво  girl_in_love
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: септември 19, 2007, 22:23:20 »

Така е Мария но съм адски щастлива ,сега ще  отскоча до друга темичка да ви разкажа как казах и как реагира моя мъж   smile smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: септември 19, 2007, 22:24:57 »

мила така се радвам за теб ти толкова го искаше и чакаше и наистина е било шок но така приятен да го разбереш след 2 теста DANCE
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: септември 19, 2007, 22:31:34 »

Благодаря ти kleo_20  това е напълно вярно сега ще чака ме ти да си  следващата с тази вест тук  good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: септември 20, 2007, 08:19:56 »

Маги сигурно си била много сладка гледка след като си разбрала !!!!! сълзи от радост и щастие !!!!! smile още веднъж ти пожелавам всичко да е наред !!!! smile
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #42 -: септември 20, 2007, 08:43:44 »

Маги направо докато четях и така се развълнувах и зарадвах за теб мила  give_rose give_rose give_rose Още веднъж да ти кажа честитои да ви пожелая много здраве и щастие give_rose
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: септември 20, 2007, 18:33:24 »

Благодаря ви Ели и veselyshko  много се радвам и аз  pqz
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: септември 21, 2007, 11:25:00 »

Ееееех, момичета, аз пак се намърдах където още не ми е мястото, но в края на септември ще стане ясно дълго ли ще съм натрапница или вече ще съм си паднала на място. Не сме правили някакви целенасочени опити де, ама просто вече спряхме да се пазим. И изобщо не се замисляме кога, дали и как ще стане. Ще се изкефим максимално когато разберем, че е вече факт. Дотогава секс и купон и НАЙ-НАКРАЯ без презерватив!!! DANCE DANCE Bravo DANCE
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: