Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:01:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да планираме снимките на сватбата  (Прочетена 172414 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: август 27, 2007, 07:43:00 »

Това е един от най-добрите сватбени фотографи в света, поне за момента, но цената на сватбените снимки, които би могъл да ви направи възлиза на около 8000 евро. Еееех,  :girl_in_love:ако можех, бих ги дала с удоволствие!!!
Еееех, засега ще се задоволим само с витруален преглед на снимките му и ще въздишаме!!! Girl_sing
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: август 30, 2007, 13:11:46 »

Нашия фотограф беше приятел който се занимава с това непрофесионално но има добра техника на снимане и добър фотоапарат.Ще Ви пусна една от лубимите си снимки правени от него.мисля че е важно да можеш да разчиташ на този човек и да направи това което искаш.Защото има и добри като качество и техника фотографи които обаче снимат банално и тъпи моменти и снимките са както казва една приятелка пълни клишенца.Хубаво е да видите нещо сътворено от тях като качество и като снимки и да са разбрани хора.

* P8180343.JPG (22.82 KB, 320x240 - видяно 3490 пъти.)
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: август 30, 2007, 13:15:18 »

gucci и на мен тази снимка много ми хареса   girl_in_love good
Обичам така, когато са снимали малко по-нестандартно и интересно  yahoo
Вашият фотограф се е справил много добре, въпреки че не е професионалист  Bravo
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: август 30, 2007, 13:20:04 »

:DANCE:и аз имам такава снимка от бала на милото,и всички я немриха за много оригинална,браво гери на фотографа,че се е сетил

* х.JPG (19.83 KB, 962x475 - видяно 364 пъти.)
« Последна редакция: август 30, 2007, 13:32:25 от maslinka » Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: август 30, 2007, 13:33:41 »

супер оригинална и нестандартна снимка браво на фотографа а ако моя не се сети(аз не разчитам само на неговото сещане0аз ще му кажа направо списък ще му дам с какви снимки скам
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: август 30, 2007, 13:50:34 »

Момичета да знаете че е хубаво и да имате много спонтанни снимки и да изглеждат естествено.Много е изнервящо да ти казват застани така направи иначе и понякога спонтанните снимки които са направени професионално са по хубави.Вижте и тази.Хич не съм разбрала че са ме снимали.

* P8180038.JPG (18.72 KB, 320x240 - видяно 3408 пъти.)
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: август 30, 2007, 14:01:38 »

Момичета да знаете че е хубаво и да имате много спонтанни снимки и да изглеждат естествено.Много е изнервящо да ти казват застани така направи иначе и понякога спонтанните снимки които са направени професионално са по хубави.Вижте и тази.Хич не съм разбрала че са ме снимали.
Съгласна съм, че е по-добре снимките да са спонтанни, наистина са естествени и без излишни пози! Не че не харесвам позите, напротив, но си има фотосесия за това, а фотографа трябва да умее да "улови мига" както се казва и вие да не разберете, че са ви снимали дори!  good Моят фотограф излишно ме предупреди да забравя, че той е там и че ще снима, защото няма да излезна естествено ако знам, че ме снима и се притеснявам как ще излезна  tease
Имаше една-две снимки, когато "изпусна момента" и ме накара да ги повторя - е, трудно се повтаря нещо такова - как съм си погледнала цветето на роклята, как съм се погледнала в огледалото и разни такива, а и на мен ми става смешно, като знам, че правя нещо за снимка  laugh а той ми се кара да не се смея  pardon
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #142 -: септември 10, 2007, 09:17:21 »

Апелирам към момичетата от Стара Загора- имате ли идея кое място в града е красиво осветено вечер за нощна фотосесия? Моят любим хич не се сещал, а аз -два пъти по-малко  nea Имаше по-напред някъде в темата мисля нощни снимки и съм много впечатлена. Още не съм навила половинката, но ще продължавам да настоявам. Та..нещо фонтани осветени, градинки...въпреки че март месец какви фонтани ще търся..глупости говоря. Разчитам на вас!  girl_in_love
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: септември 10, 2007, 09:32:58 »

милинки  yahoo DANCE :yes:имаме си фотографффф и оператор си имаме много съм щастлива ще е този от сватбата на Мандаринчето  yahoo много е мил и се надявам всичко да е наред и да ни направи неповторими и красиви снимкии
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #144 -: септември 10, 2007, 09:41:59 »

Клео, хубаво е че си има6 вече фотограф....тов е едно от наи-важните нес6та за сватбата...... :bravo:И дано снимките са  много красиви,но съдейки по тези на мандаринка...100% 6те са хубави....
Активен
Vikinka
Регистриран

Публикации: 0

« Отговор #145 -: септември 10, 2007, 22:51:45 »

Бих желала да препоръчам двама млади хора- професионални фотографи, които са добри професионалисти според мен и са много находчиви, амбициозни и големи ентусиасти! Не са мои роднини или лични приятели и целта ми не е да правя реклама - просто останахме очаровани от направените снимки, заснетите пози и начина, по който най-хубавите снимки бяха подредени в сватбен албум. Освен това разполагат с много добра професионална техника и са много мили и лъчезарни хора.Имам визитката и телефона единствено на мъжа, с тяхното студио -Vista Visual ме свързаха от сватбен център 'Младост' и останахме изключително доволни. Освен това предлагат богат асортимент от различни екстри, свързани с обработката на снимки, както и страхотни луксозни албуми изцяло с твърди корици и твърди страници, които изгеждат страхотно и са доста стилен подарък /при допълнителна заявка, разбира се, не са включени в цената/.
Студиото им се намира в Силвър център - жк. Люлин 6
Ето и линк за да разгледате галерията с техни снимки и да допълнителна информация за контакти.
http://www.vista-visual.com/contact.html

. good

Телефони и мейли разменяйте само на лични!
« Последна редакция: септември 11, 2007, 11:20:53 от Vikinka » Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: септември 11, 2007, 08:59:32 »

Апелирам към момичетата от Стара Загора- имате ли идея кое място в града е красиво осветено вечер за нощна фотосесия? Моят любим хич не се сещал, а аз -два пъти по-малко  nea Имаше по-напред някъде в темата мисля нощни снимки и съм много впечатлена. Още не съм навила половинката, но ще продължавам да настоявам. Та..нещо фонтани осветени, градинки...въпреки че март месец какви фонтани ще търся..глупости говоря. Разчитам на вас!  girl_in_love

Avva, наистина в града няма такова място, поне и аз не се сещам.Важно е да откриете фотограф, който да си разбира от работата, а той ще ви даде страхотни идеи  good
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #147 -: септември 11, 2007, 09:20:47 »

Цитат
Avva, наистина в града няма такова място, поне и аз не се сещам.Важно е да откриете фотограф, който да си разбира от работата, а той ще ви даде страхотни идеи  good

Jungle, не се бях сетила, че самият фотограф също може да има идеи...Май трябва да разчитам малко повече на хората, а не да си подредя в ума това, това и това и само да казвам от кого какво искам...  blush  blush
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: септември 11, 2007, 11:38:08 »

По принцип всеки фотограф гледа да направи така наречената АРТ СЕСИЯ с младоженците. Но трябва да ви кажа че и без някакви планове се получават страхотни снимки laugh Като тези например

Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: септември 11, 2007, 11:51:21 »

Диде страхотни  снимки така ме забавляваха докато разглеждах много нестандартни и непринудени!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: