Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 00:36:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Да планираме снимките на сватбата
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да планираме снимките на сватбата (Прочетена 172388 пъти)
prin4ipessa
Баш Майстор
Отг: Да планираме снимките на сватбата
«
Отговор #150 -:
септември 15, 2007, 04:42:42 »
Ихааааааааааа, Диде, снимките са страшно яки! Браво на вас за идеята и браво на фотографа, че е уловил такива весели спонтанни моменти.
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #151 -:
септември 15, 2007, 11:10:55 »
Дидка, снимките са много забавни
Браво за идеята
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #152 -:
септември 30, 2007, 18:10:55 »
Момичета, моят съвет към всички бъдещи булки е да си планирате поне 1 час (!) за арт-фотосесия на красиви места и също така да предвидите време, в което да си направите персонални снимки със всеки един от гостите ви! Оговорете се задължително с фотографа предварително, кога да направите фотосесията и кога да ви снима с гостите. За тази цел си мисля, че ще е най-добре когато обикаляте по масите за наздравица да отделите време и за снимки, защото гарантирам ви ,че после ще ви е яд ако го пропуснете.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #153 -:
септември 30, 2007, 18:14:45 »
мила прекрасна идея стига да е вали на сватбата ако вали по добре да изберем някоя стая или нещо такова в хотела на ресторанта(ако има такъв)за фото сесията *THUMBS*на моята сватба го дават да вали
:'(така ми е тръгнало все на лошо милички
:'(надявам се да има малко промеждутък ххубаво време за д аможем да се снимаме
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #154 -:
септември 30, 2007, 18:20:25 »
А ти замисляла ли си се каква щура, яка и забавна фотосесия може да стане под дъжда (ако само ръми разбира се)? Ако е само леко дъждовно защо не пробвате да направите няколко луди снимки и навън, може да бъдете с някакъв голям чадър (от онези семейните) и да се правите все едно че сте герои в черно-бял филм? Според мен ще е оригинална идея за фотосесия, а после може и в някоя стая пред огледалото или сред всички букети, които са ви подарили или да се шмугнете под завивиките с дрехите и да се гушкате. Само трябва да си развинтите фантазията и независимо от времето съм сигурна че ще си направите страхотни снимки!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #155 -:
септември 30, 2007, 18:23:36 »
ти си една прелсет @}->--всичко което си написала дума по дума е невероятно и така ми допада благодаря ти за идеята но не нзам дали фотографа ще успее така да ги докара нещата.благодаря ти отново така ме обнадежди остава да се моля да не е порой че тогава вече не зная
Активен
Aneli
Новак
Щастлива съпруга и майка
«
Отговор #156 -:
октомври 09, 2007, 13:51:13 »
Активен
ina_i
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #157 -:
октомври 22, 2007, 19:27:57 »
Здравейте! След известно ровене из нета и търсене на оферти за фото и видео занснемане се колебая между няколко. Та се чудя - някой да има отзиви от "Артмания", "БГ фото" или "Скайвижън"?
Активен
rosario
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #158 -:
октомври 22, 2007, 20:42:19 »
Здравейте, искам да попитам може ли да се наеме фотограф директно от ритуалната зала и колко време предварително трябва да се наеме?
Активен
nori
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #159 -:
октомври 22, 2007, 23:01:24 »
Цитат на: ina_i в октомври 22, 2007, 19:27:57
Здравейте! След известно ровене из нета и търсене на оферти за фото и видео занснемане се колебая между няколко. Та се чудя - някой да има отзиви от "Артмания", "БГ фото" или "Скайвижън"?
за тези трите незнам но аз използвах услугите на PROFILE STUDIO също имат сайт в интернет и останах много доволна, ако държиш на художествена фотография ще ти направят супер фото сесия с ефекти, мойте очаквания ги оправдаха напълно а аз съм любител фотограф и имам много високи изисквания така че пробвай, аз гарантирам
Активен
ina_i
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #160 -:
октомври 24, 2007, 18:10:46 »
[/quote]
за тези трите незнам но аз използвах услугите на PROFILE STUDIO също имат сайт в интернет и останах много доволна, ако държиш на художествена фотография ще ти направят супер фото сесия с ефекти, мойте очаквания ги оправдаха напълно а аз съм любител фотограф и имам много високи изисквания така че пробвай, аз гарантирам
[/quote]
Сигурна съм, че са добри, но на сайта им няма цени и нещо ми подсказва, че няма да никак ниски... разбира се, снимките са много важни, но човек има и бюджет
Ако не е неудобно (и също ако някой друг знае) можеш ли да ми кажеш приблизително за какви суми става дума при тях? Мерси
Активен
nori
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #161 -:
октомври 24, 2007, 19:23:38 »
разбира се, за 1000 снимки на сиди и 150 на хартия в албум 500 лева, малко по-скъпо е от другите но си заслужава мога и мойте снимки да ти покажа ако искаш
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #162 -:
октомври 25, 2007, 10:09:38 »
ами ние май ще имаме 500 на сд и 100 на хартия в албум!!излезе около 360 лв не зная дали са толкова паричките и за видеото пак е толкова може малко повече да е!!ще имаме и отделно сд с клипче сбор на цялата сватба най-хубавите моменти и оформено и с музика
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #163 -:
ноември 06, 2007, 19:19:35 »
Искам малко да "опресня" тази тема. Повод за това са няколкото обаждания през последните дни на познати и добри в професията си фотографи и оператори, които търсеха работа. Това нещо много ме учуди и ме накара да се замисля над въпроса "Как е възможно добри в професията си млади хора да изпаднат в това състояние?". Тези хора в активен сватбен сезон имаха минимум по две-три сватби на ден.
След анализ на ситуацията установих следните интересни неща:
1.Всички са работили на относително ниски за бранша цени и не са смогнали да акумулират средства за зимния период
2.Някои са инвестирали значителни средства в техника, която не е предмет на тяхната работа, а на "сходна" /имам в предвид оператор-фотограф/
3.Поради ниските цени, на които са работили са закупили некачествено оборудване /с пъти по-ниска цена /, което е дефектирало и изисква значителни средства за сервиз
След разговор с някои стигнах до заключението, че предстои значително оскъпяване на този род услуги през следващата година. Учудвам се, че бъдещите младоженци очакват отново последния влак, което ще ги изненада драстично. Сега е времето да получите добра цена за услугите през новата 2008 г. Дерзайте както казваха някои в миналото!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #164 -:
ноември 06, 2007, 21:34:55 »
ние имаме красиви снимки и някои не така сполучливи но като цяло съм доволна!не зная дали е истина че в този сезон за тях е беден но ако съдя по нашите ако по 2 сватби на седмица правят трябва да са си много дообре!!!и това не е е никак лошо напротив!те си разбират от работатат и за това с атърсени
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...