Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:31:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да планираме снимките на сватбата  (Прочетена 172380 пъти)

Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юни 19, 2007, 17:55:16 »

или тази.... Girl_sing

* 29322_550613.jpg (47.47 KB, 640x562 - видяно 616 пъти.)
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 19, 2007, 18:02:21 »

Eх...... girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
lena
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #122 -: юни 24, 2007, 19:44:15 »

Момичета, помогнете и на мен.
Фотографката ми, която уж беше уговорена сега се оказа, че не можела да дойде заради друга сватба diablo
Трябва да си намеря нов фотограф за София. Прегледах линковете пуснати по-горе. Честно да Ви кажа (без да претендирам, че разбирам много) снимките не ми се струват особено добри. Очевидно е хубав апарата, но повечето лица са снимани съвсем отблизо и личат всички леки петънца и дребни недостатъци по лицето на булките. На някои от снимките даже ми се струва, че не са съвсем на фокус. blush

Според мен добрия фотограф би следвало да прецени как точно да снима и да обработи снимките впоследствие, а ми се струва, че на тези снимки никаква обработка не е правена.

Моля ви който е доволен от някой фотограф в София да ми изпрати координати.
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юни 30, 2007, 16:19:45 »

Girl_sing

* 29849_617869.jpg (47.62 KB, 640x443 - видяно 492 пъти.)
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юли 04, 2007, 10:46:13 »

много нежна снимка !! girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юли 04, 2007, 11:00:00 »

Ние изобщо не планирахме снимките за сватбата. За сега обаче се оказа, че са ни снимали приятели с 4-5 камери и около 10-тина атарата. Вчера ми дадоха снимките от две камери и 1 апарат и са около 800 бр. Аз избрах от тях 200 и ги дадох да ги вадят в едно фото. Сега чакам и останалите така, че и без планиране всичко интересно е заснето
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юли 04, 2007, 22:15:56 »

Засега само ще обединя постовете, но много моля този спор или както искате го наречете, да спре! Темата е за планиране на снимките, а не за това дали ще имаме или не професионалисти на сватбата!

По деликатно казано повечето хора са малко по-невзискателни към всичко, което ги заобикаля. Ето защо в деня на сватбата си те си казват:"Защо трябва да давам пари за фотограф и оператор като гостите тъй и тъй ще снимат". Причини за това могат да бъдат много неща /за справка погледнете кощчето/
аз смятам, че всеки сам може да си прецени за какво и колко пари ще даде  smile ние ще имаме фотограф, но няма да имаме видеооператор, не за да спестим пари, а защото не смятаме, че е необходимо  smile това си е лично решение и всеки преценява сам за себе си  smile
Всеки прави своя правилен или неправилен избор - това е негово право. Но сватбата като събитие е един път в живота и е в една посока - после не можеш да върнеш нещата назад, колкото и да ти се иска.
Ами нямаше смисъл да викаме професионален фотограф, защото знаехме колко много хора ще снимат, а и в крайна сметка апаратите на всичките ни приятели са съкпи и хубави, както и камерите така, че не смятам че нещо сме загубили от цялата ситуация. Имаме перфекти снимки и съм много доволна
голди, не мисля, че господинът има предвид точно теб, просто е малко пристрастен към съответните теми...
то по снимките ти си личи качеството!!!! Абсолютно нищо не си загубила......
goldi , снимката с файтона в галерията ти е невероятна  Bravo Bravo Bravo много е романтична   girl_in_love

Но сватбата като събитие е един път в живота
тук няма да се съглася, не е сигурно, че е един път в живота  (въпреки , че би било добре да е така) !!!  smile
Към Goldi ! Явно всички твои гости са с изключително висок доход, за да си купят скъпо фотографско и операторско оборудване. Радвам се за хора с доход, който би им позволил да си купят видеокамера за 12-13 000 лева / не 12-13 лева / или фотоапарат за 8-10 000 лева / не 8-10 лв. /. Какви ли заплати получават ? А случайно не сте ли в провинцията. Бих мечтал за работа в така хубаво населено място. А относно това, кой какво му харесва и задоволява - е друга тема. Незнам каква професия имате, но ако сте примерно учителка и Ви се повреди пералнята в къщи, дано не дойде готвача да Ви я поправи.
Към fanimira ! От тези снимки аз не виждам качество / не съм професионален фотограф /. Виждам две снимки с различна резолюция. От първата не виждам нищо, а от втората виждам някакъв гръб на "кочияш", булка и младоженец / последният в профил /.
Правилно! Аз отстъпвам

Offtopic Момичета, просто не коментирайте подобни постове! Модераторите ще се погрижат да бъдат преместени на подходящото място!
А мога ли да разбера защо?
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: август 07, 2007, 09:13:48 »

Момичетаааааааааа вчера открих една програма за смъкване на снимки от кадър на dvd-то много снимки си извлякох но ако искате ще ви я пусна довечера и дано ви помогне,повярвайте ми стават страхотни снимки,а не дървени. laugh
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: август 07, 2007, 09:16:53 »

аз разбрах наскоро че гаджето на сестрата на кръстницата ни(малко дълго и широко laugh) е завършил фотография и е голям спец с pc,ще ни обработи снимките и няма да ни се виждат никакви дефекти DANCE
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: август 07, 2007, 17:22:08 »

Момичетаааааааааа вчера открих една програма за смъкване на снимки от кадър на dvd-то много снимки си извлякох но ако искате ще ви я пусна довечера и дано ви помогне,повярвайте ми стават страхотни снимки,а не дървени. laugh
Искаме, искаме  DANCE yahoo
Само че ще трябва да даваш и инструкции как се използва  tease
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: август 07, 2007, 17:26:30 »

О,даааааааааааааа Yes Yes Yes...ще чакаме Beboooo... good
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: август 07, 2007, 18:34:30 »

http://www.softvisia.com/download.php?view.228
ето оттук я изтеглих много е елементарна но първо си задайте с кой клавиш ще ги заснемате снимките.
Успех момичета,ако открия някоя по-добра и нея ще я пусна  kiss2
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: август 21, 2007, 16:56:13 »

ние не сме си планирали снимките
надявам се че нашият фотограф се е справил перфектно
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: август 25, 2007, 20:30:52 »

И тъй като съм много голям фен на черно-бяла фотография не се сдържах да пусна нова тема, след като открих това.

http://www.jeffascough.net/main.html
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: август 26, 2007, 23:47:37 »

Това е един от най-добрите сватбени фотографи в света, поне за момента, но цената на сватбените снимки, които би могъл да ви направи възлиза на около 8000 евро. Еееех,  :girl_in_love:ако можех, бих ги дала с удоволствие!!!
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: