Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 00:32:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Да планираме снимките на сватбата
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да планираме снимките на сватбата (Прочетена 172381 пъти)
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
Отг: Да планираме снимките на сватбата
«
Отговор #255 -:
март 29, 2009, 09:51:09 »
Аз винаги съм за новото ..за интересното но някак не мога да възприема снимки след сватбата ..това ми се вижда много нагласено ..винаги ще се знае, че тези снимки не са запечатали истинския момент на сватбата а вълнението след него...някак не ми звучи истинско.Всеки който може да организира добре сватбения си ден ще намери и време за истинска фотосесия..особено вечерните сватби. Това е мое мнение, не се налагам а споделям моето вийдане, аз лично съм си отделила почти 2 часа преди сватбата за фотосесия на 2 ма ни и после по време на тържеството друга...не обичам нагласени снимки, при които се нареждат да теб и се снимата в такива снимки няма заряд няма изкуство...
Активен
happyfoto
Любопитен
«
Отговор #256 -:
март 29, 2009, 10:51:42 »
Два часа е пре достатъчно а нагласените снимки са неизбежни-все пак роднините ще искат за спомен!
Американците например ги правят задължително но посещават студио-за тях важи правилото:"Няма ли снимки в студио-сватба не е имало".За жалост при нас това е много трудно да се организира и направи.
Активен
Влади Балевски
Сватбар
«
Отговор #257 -:
март 29, 2009, 10:51:58 »
Цитат на: liva82 в март 29, 2009, 09:51:09
Аз винаги съм за новото ..за интересното но някак не мога да възприема снимки след сватбата ..това ми се вижда много нагласено ..винаги ще се знае, че тези снимки не са запечатали истинския момент на сватбата а вълнението след него...някак не ми звучи истинско.Всеки който може да организира добре сватбения си ден ще намери и време за истинска фотосесия..особено вечерните сватби. Това е мое мнение, не се налагам а споделям моето вийдане, аз лично съм си отделила почти 2 часа преди сватбата за фотосесия на 2 ма ни и после по време на тържеството друга...не обичам нагласени снимки, при които се нареждат да теб и се снимата в такива снимки няма заряд няма изкуство...
Браво за отделеното време в сватбения ден! За снимките след деня на сватбата - и там нещата може да изглеждат много добре (както и в артистичната фотосесия в сватебния ден), ако се даде възможност на фотографът да покаже творческите си умения и оправдае доверието, което му гласувате, слушайки и правейки това, което той вижда и знае как.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #258 -:
март 29, 2009, 12:19:21 »
Ще си позволя да не се съглася!
Нагласени снимки със сигурност ще имате, в това бъди сигурна! Два часа за фотосесия са достатъчни, ако не искаш да се снимаш на някое по-отдалечено място. За снимките, за които аз говорих, определено няма да има никой "нареден" до мен, освен мъжо
А снимки по време на самата сватба,когато ще са запечатани моменти от нея много ясно, че ще има!
За заряда и изкуството пак не съм съгласна, ама както и да е!
«
Последна редакция: март 29, 2009, 12:22:17 от mucito
»
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #259 -:
март 29, 2009, 13:50:14 »
ама не е ли някак тъпо на следващият ден обличаш пак роклята и отиваш на фото сесия, прическата я ти стой от бурната веселба я не ти стои...купона продължил да сутринта ти вече от вълнения и от емоции ти се спи...и отиваш на фотосесия някак не го разбирам...и какво се цели с тази фотосесия кой миг запаметява тези след празника..как отново си облякла роклята и леко развалената си прическа..някак не ми се връзва.Относно нагласените снимки те наистина се правят заради близките...но такива могат да се направят и в непринудени ситуации не изтъпанчени един до дръг и усмихнати като стати.."Хаиде застанете заедно един до дръг за спомен'' Какъв по точно е спомена как сме се наредили за да се снимаме ли...Това е моето мнение и ще гледам да избягам от този момент...само за по възрастните на сватбата ще направим няколко такива снимки но наистина няколко
«
Последна редакция: март 29, 2009, 13:55:39 от liva82
»
Активен
maya88
Любопитен
«
Отговор #260 -:
март 29, 2009, 14:14:51 »
Предстои ми събитие Струва ми се че това е интересно снимки след сватбата Чудна работа! Нестандартно е и може би ще помисля
Активен
happyfoto
Любопитен
«
Отговор #261 -:
март 29, 2009, 15:04:47 »
Мисля че вашата сватба ще бъде в Търново:обмисли вариантите със снимане на Царевец и Конниците,за 2 часа време тези две сесии стават перфектно.Нещо такова
http://www.wedlife.ru/actions/next.php?photo=1226841459&user_id=174
http://www.wedlife.ru/actions/next.php?photo=1226836441&user_id=174
Активен
maya88
Любопитен
«
Отговор #262 -:
март 29, 2009, 15:21:39 »
Всъщност Красиво ми е само като си помисля че ще съм булка Ефирна бяла рокля Няммам търпение но съм свикнала с по спортно и как ли ще се търпя в нея Много е примамливо това за следващия ден Като си помисля че съм достатъчно лудичка но и сладурчето ми също му допадат лудорийки Що пък да не го направим като шоу Май ще е забавно Вече сме съпрузи а аз пак булка
само да се търпя в роклята Колкото по вече си мисля все по реално ми звучи Заслужава си май
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #263 -:
март 29, 2009, 17:55:43 »
Цитат на: liva82 в март 29, 2009, 13:50:14
ама не е ли някак тъпо на следващият ден обличаш пак роклята и отиваш на фото сесия, прическата я ти стой от бурната веселба я не ти стои...купона продължил да сутринта ти вече от вълнения и от емоции ти се спи...и отиваш на фотосесия някак не го разбирам...и какво се цели с тази фотосесия кой миг запаметява тези след празника..как отново си облякла роклята и леко развалената си прическа..някак не ми се връзва.Относно нагласените снимки те наистина се правят заради близките...но такива могат да се направят и в непринудени ситуации не изтъпанчени един до дръг и усмихнати като стати.."Хаиде застанете заедно един до дръг за спомен'' Какъв по точно е спомена как сме се наредили за да се снимаме ли...Това е моето мнение и ще гледам да избягам от този момент...само за по възрастните на сватбата ще направим няколко такива снимки но наистина няколко
от това което пишеш ми става ясно че ти изобщо не харесваш фотосесиите и така наречените от теб нагласени снимки...значи всичко друго губи смисъл...
като писах за снимките на следващия ден нямах в предвид да сваляш роклята да се прибереш да се наспиш и да си омачкаш косата и да се събудиш с разтекан грим и подпухнало лице от тежката нощ...а говорих че след сватбата на зазоряване се тръгва на някъде...просто всички осъмваме някъде...заедно...и веселбата просто си продължава...и в този ден който е веднъж в живота най малкото ще мисля за това дали съм изморена и дали да не ида да се наспа...ще искам и ще вземам максимално от силите на организма си...а след като всичко наистина свърши пак ще дойде момент за почивка...и какво е значението кой момент ще се улови...преди или след сватвата...мисля че всеки си е красив сам по себе си... преди сватбата улавяш едните емоции а след това първите ви емоции на съпрузи...а и фотосесията е просто спомен от сватбата...емциите се улавят достатъчно с непринудените снимки които ще имате...те говорят сами по себе си за емоциите...другоите са за да красят албума ви ако щеш го наречи...
аз имам два часа и половина време за снимки на самата сватба в различни моменти но всеки знае че се правят на бързо за да има време за всичко...а и снимките които биха могли да станат на изгрева на слънцето и по време на самото пътуване...и самите емоции и изживяването и лудостта която поемате ...мисля че си заслужава безсънието за една нощ допълнително...
уважавам мнението ти ...все пак всеки има право на такова...и затова и всеки си решава как да нагласи нещата си...
Успех
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #264 -:
март 29, 2009, 18:33:26 »
благодаря ти ...надявам се фотографа да няма нищо птотив рано на зазоряване да е при вас и да ви снима..лично нашето ежедневие е много напрегнато/2 сме лекари/ и за съжаление от работа отивам на сватбата си така че тази идея със снимки на зазоряване при това от фотограф..ми се струва не реална за нас Не мога да си представя как предния ден съм била с пациенти н а следващият е сватбата за която се надявам да мога да издържа до зазоряване от все сърце си го пожелавам това на нас и после и фотосесия аз лично ще съм скапана, а да не говорим че ден след сватбата пак съм до леглото на болния. Така че за заети хора това наистина е не реално/а и моята сватба е в неделя/
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #265 -:
март 29, 2009, 18:57:50 »
това вече е друг въпрос...а и никой не казва че за това че някой си е решил да направи така всички трябва да го следват...пак казвам че всеки преценя според възможностите си...
и въпреки всичко...пак ще имаш невероятни снимки и спомени от сватбения си ден...
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #266 -:
март 29, 2009, 19:51:42 »
Лоши или добри всяка булка има снимки от сватбата. Един съвет : максимално раздалечете началните часове на ритуала в съвета и църквата. Този прозорец е шанс за Вас и фотографа при т.нар. вечерни сватби.
Друг вариант, който не е практикуван често е основните ритуали да се състоят преди обяд, а събитието в ресторанта - вечерта. Ето в този случай разполагате с достатъчно време дори за град като София. Сватбите през горещите месеци обаче трябва да имат едно наум тук.
Всички тези съвети важат и имат смисъл само при наемането на добър сватбен фотограф и добре изготвена предварително схема на работа. Единственият по-голям разход в случая може да се яви цената на наема на автомобила. От това ще спестите, ако ползвате автомобил на Ваши близки и приятели.
Не се притеснявайте за Вашите роднини и близки от провинцията. Настаняването в хотелите обикновено е между 12 и 14 часа. Те също ще бъдат благодарни на Вас, че няма да бъдат изложени на този галоп.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #267 -:
март 29, 2009, 21:05:13 »
Цитат на: Pachoran в март 29, 2009, 19:51:42
Лоши или добри всяка булка има снимки от сватбата. Един съвет : максимално раздалечете началните часове на ритуала в съвета и църквата. Този прозорец е шанс за Вас и фотографа при т.нар. вечерни сватби.
Друг вариант, който не е практикуван често е основните ритуали да се състоят преди обяд, а събитието в ресторанта - вечерта. Ето в този случай разполагате с достатъчно време дори за град като София. Сватбите през горещите месеци обаче трябва да имат едно наум тук.
Всички тези съвети важат и имат смисъл само при наемането на добър сватбен фотограф и добре изготвена предварително схема на работа. Единственият по-голям разход в случая може да се яви цената на наема на автомобила. От това ще спестите, ако ползвате автомобил на Ваши близки и приятели.
Не се притеснявайте за Вашите роднини и близки от провинцията. Настаняването в хотелите обикновено е между 12 и 14 часа. Те също ще бъдат благодарни на Вас, че няма да бъдат изложени на този галоп.
Абсолютно съм съгласна ! Много е важно да се остави достатъчно време от ритуалите до р-та за снимки ! Особено ако е в София с този трафик и големите разстояния фотографа колкото и да е добър и да има уникално виждане за това как да направи по нестандартни снимки ,притиснат от времето няма как да го направи !
Активен
maya88
Любопитен
«
Отговор #268 -:
март 29, 2009, 22:13:21 »
Преди малко успях да разговарям може би с моя фотограф от Велико Търново И ми казва следното: Помислете за тази сесия преди по време и след сватбата, аз ще ви бъда като сянка и ще ви следвам ако трябва и под водата , защото това тържество е ваше , а не на вашите близки и роднини, колкото и да ги обичате Подарете си незабравимите часове и от тях да имате спомен, че аз вас ако не снимам , кого. Шашнах се Бях изпаднала в ужас до преди да узная за този форум и се регистрирам Помогнаха ми и им благодаря на
happyfoto
,
dark_avenger
,
Pachoran
ама аз от умиление ще изпиша всички и няма да е грешка но това са май по просветениет Е по спокойна съм май до окло три дена още тук във форума и ще помислим и за дата
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #269 -:
март 31, 2009, 19:25:48 »
Има си тема за сватбените фотографи, а вие ги обсъждате тук. Не мислите ли, че след толкова забележки вече прекалявате. Идеята на тази тема е съвсем различна, прочетете първа страница и тогава пишете.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...