Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 22:54:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
за ревността
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: за ревността (Прочетена 78928 пъти)
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
Отг: за ревността
«
Отговор #135 -:
октомври 11, 2009, 10:44:38 »
Е, и ние се ревнуваме...може би поравно. Закачаме се по темата, дразним се чат пат, ама чак до скандали и изблици на ревност не сме стигали....Все пак си вярваме
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #136 -:
октомври 11, 2009, 11:14:15 »
и ние се ревнуваме ,но като че ли аз повечко си го показвам , което на моменти много ме дразни
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #137 -:
октомври 11, 2009, 22:16:17 »
От нас двамата милото ревнува. Много си говорим по темата и за сега подхождам с такт и разбиране, защото той съди по бившите си. Ама понякога ми е много обидно. Имаме си доверие, но страхът му надделява понякога. А той съвсем спокойно си споделя всичко с мен. Искам и аз някой ден да мога така, без да се притеснявам, че пак ще си вкара някой филм в главата.
Знам,че ще отнеме време преди нещо да се промени. Ама не се отказвам.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #138 -:
ноември 16, 2010, 19:31:37 »
Аз пък съм "оперирана" от чувството ревност, според мен "за щастие". Но и той по никакъв начин не се старае да предизвика такава реакция в мен. В един момент у него се появиха такива чувства, но беше закратко и инцидентно, но осъзна, че смисъл няма...
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #139 -:
декември 17, 2010, 12:14:13 »
Аз го ревнувам(незнам дали точната дума е ревност), имам му доверие и то голямо но на един тип ,,жени,, - (мъжеловки) - нямам...
На такива неща съм се нагледала,точно от такъв тип жени за които правила няма щом искат някой.. че ми се повдига чак...
Активен
Harmony
Любопитен
«
Отговор #140 -:
декември 17, 2010, 16:12:20 »
Цитат на: fashion в декември 17, 2010, 12:14:13
Аз го ревнувам(незнам дали точната дума е ревност), имам му доверие и то голямо но на един тип ,,жени,, - (мъжеловки) - нямам...
На такива неща съм се нагледала,точно от такъв тип жени за които правила няма щом искат някой.. че ми се повдига чак...
Съгласна съм с теб, че има такива жени, но според мен ако ние имаме самочувствие и доверие на половинката, както и ако му даваме известна свобода, в смисъл той да си мисли, че му даваш свобода и не му навлизаш в личното пространство, но всъщност да го държиш под око, според мен това е тънкото майсторство, на което всяка жена трябва да се научи... Не казвам, че е лесно ако не ти идва отвътре, на мен например не ми идва отвътре, но пък се уча и се опитвам да действам хитро, деликатно и хладнокръвно. Не винаги ми се получава де
, но знаеш ли той пък как се кефи, когато ме хване, че хитрувам или че се опитвам да го метна, даже се кефи, и ми вика лисичка... Според мен този тип взаимоотношения са едни от най-трудните, защото на днешно време има много изкушения и провокации и е трудно да запазиш връзката си ...
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #141 -:
декември 17, 2010, 16:21:05 »
На мен винаги ми е било странно пък, че при изневяра от страна на мъжа винаги го отнася "жената".
Била еди каква си, била го изкушила, дрън-дрън! За това нещо трябват двама и за мен вината в такива случаи е 70% на мъжа, 30% на жената! На такива неща се нагледах скоро отстрани заради болезнена и ненормална ревност, та смело мога да кажа, че това е порок!
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #142 -:
декември 17, 2010, 16:29:37 »
,,70% на мъжа, 30% на жената,, не винаги вината е на мъжа... Аз бях свидетел как жена си хареса обвързан мъж ,който нещеше и да я погледне...Но тя с помощта на интриги,лъжи....много лъжи... успя да ги раздели ....
беше промила главата на всичките му приятели и познати... ,които спомогнаха за раздялата им... много тъжно..
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
декември 17, 2010, 16:38:55 »
Да, тъжно е това, коетоказваш! Разбира се, че има и изключения , затова казвам "не винаги". Просто в средностатистическите случаи за мен е така!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #144 -:
декември 18, 2010, 01:28:05 »
Цитат на: fashion в декември 17, 2010, 16:29:37
,,70% на мъжа, 30% на жената,, не винаги вината е на мъжа... Аз бях свидетел как жена си хареса обвързан мъж ,който нещеше и да я погледне...Но тя с помощта на интриги,лъжи....много лъжи... успя да ги раздели ....
беше промила главата на всичките му приятели и познати... ,които спомогнаха за раздялата им... много тъжно..
Някакси тази ситуация не ми е читава. Да, това може да е версията за приятелката, която да съчувства на изоставената жена, обаче не ми се връзва. Идва една от дългогодишните познати на мъжа ми (за да не е случайна и да има влияние над него и над приятелите му) и започва да му говори как аз съм такава и такава и той вярва на нея, не говори с мен
. И после, аз като приятелка никога не съм си позволявала да разделям хора, без значение какво ми е мнението за единия от тях. Как пък един от приятелите и познатите му не се падна такъв. И тезата ми не е, че ако не беше въпросната тези двама не биха си живяли заедно и до сега. Ама за да се счупи нещо трябва да има пукнатина. И мъжът В НИКОЙ СЛУЧАЙ не е бял и добър!!!
P.S. просто мразя когато българи говорят колко сме смотани и лоши българите и жени говорят голко сме подли и недостойни жените. Хайде малко самочувствие
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
декември 18, 2010, 21:18:55 »
Активен
LadyB
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #146 -:
януари 27, 2011, 18:06:06 »
Ревнуваме се в рамките на нормалното, имаме си много голямо доверие и връзката помежду ни е силна, затова нямаме проблеми по този въпрос
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #147 -:
март 01, 2011, 21:46:09 »
На моменти съм ужасно ревнина,не знам защо?
Може би ме е страх да не остана сама с дете съм ,
ами ако той реши да избяга с друга ще се побъркам
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #148 -:
март 01, 2011, 21:51:19 »
Той ако реши да бяга не знам ревността ти с какво ще го спре...
Само на себе си вредиш с тези филми, по-спокойно го карай!
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #149 -:
март 04, 2011, 22:13:36 »
Момичета има една приказка "Нека да не се следим ,че да не се хванем "
Мъжа или жената искат ли да вкусят от чуждия плод винаги ше намерят място и начин така че ревноста според мен трябва не помага особено много
Лично ние с моето мило се стремим и дори смея да кажя че успяваме да не показваме кой кога се е подразнил от нечие присъствие..Все пак нали сме с половинките си за да си вярваме ? Наистина има жени така наречените мъжеловки ... които ... дай боже да не ми се пада такава шот ше има някой пребит!!
Цитат на: panteryx в март 01, 2011, 21:46:09
На моменти съм ужасно ревнина,не знам защо?
Може би ме е страх да не остана сама с дете съм ,
ами ако той реши да избяга с друга ще се побъркам
Както каза Mariaid нищо няма да го спре... просто вярвай в човека до себе си давай му и невъзможното ,ревноста понякога има обратен ефект...замисли се разчитай на него ,бъди благодарна че има прекрасно дете и човек до себе си ... радвай се на всеки ден с тях двамата и забарви това "Ами ако избяга с някоя друга" .... Успех !!
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
Нагоре
Изпечатай