Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 22:00:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 199482 пъти)

snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 26, 2008, 13:28:08 »

Чудя се, къде във Варна мога да си намеря ето такива високи вази:

Искам да са доста високи - като тук

за да се вижда украсата. Всички прекрасни свещи и други неща, според мен, се губят сред колите, минералните води и шопските салати, които от ресторанта задължително нареждат...

« Последна редакция: юни 26, 2008, 20:52:39 от snezhito » Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юни 26, 2008, 19:29:23 »

tiholina,по -скоро цените на букетите,бутонерите,гривните за раце тези неща.аз рокля вече съм си порачала.smile
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юни 26, 2008, 22:04:02 »

Някой да ми препоръча фризьор за Варна, евентуално да прави и удължаване на коса.

snezhito такива вази в една от агенциите ми казаха, че могат да осигурят. Ти питала ли си твоята агентка?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юни 27, 2008, 09:33:50 »

Някой да ми препоръча фризьор за Варна, евентуално да прави и удължаване на коса.

snezhito такива вази в една от агенциите ми казаха, че могат да осигурят. Ти питала ли си твоята агентка?

С фризьорите във Варна съм много зле... Дори не знам името на моята, разчитам на майка ми.

Обаче всемирният източник на информация - форумът на БГ мама - има 4 теми от по около 35 страници за удължаване на косата. Ето тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=91608.80 се говори за някакъв салон Цветка във Бизнес хотел Варна (което идея си нямам къде е). Ако си вземеш 2 дни отпуска и изчетеш останалите 139 страници, 100% ще откриеш.  good good

За моите високи вази ще питам агентката, дано имат, защото и аз като се замислих 20 вази да купя ще ми дойде много, пък и после какво ще ги правя...
« Последна редакция: юни 27, 2008, 09:55:45 от snezhito » Активен
snowdream
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #94 -: юни 27, 2008, 10:22:43 »

.........нашата сватба беше септември месец в Ботаническата градина тук във Варна и мога да кажа,че стна по-хубаво от колкото съм очаквала...

а къде е ботаническата градина blush??? много ме заинтригувахте и сега искам да отида да я видя!!!! аз си търся място за изнесен ритуал, понеже в хотела няма как да стане ... няма условия! но сватбата е декември и ако градината е изцяло открита .... ще ми трябва луд късмет за топло временце  pleasantry....

ако имате и друга идея за място за изнесен ритуал give_rose ....... аз вече съм обмисляла за спотрна зала, ФК, дори и за мола (узунов) се базикахме с милото  Girl_hide .......

имам и още един въпрос ... какво ще ми кажете за ESTA VISION? някой работил ли е с тях? гледах малко техни неща в нета и ми допадат, но ми се иска да чуя и мнение от "първа ръка" Wink!
Активен
Princesa
Ентусиаст
**
Публикации: 53

г-жа Трифонова

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юни 27, 2008, 12:41:50 »

Здравейте бъдещи булки ,
на мен ми предстои сватбена церемония догодина,но тъй като не живея в БГ исках да се посъветвам със някои от вас,които вече са били булки или ще бъдат.Ние сключихме бракк с моя мъж в Германия но само се подписахме ,нямахме церемония.....и тъй като двамата сме от различни религии и народност решихме церемонията да е в БГ.Знае ли някоя от вас ,къде е най-подходящото място за сватба във Варна или около Варна?Ние искаме задължително да има градина и някъде около 70 човека .........Трябва ли да си наемам Сватбен агент или може сама да я организирам... ??
 Ще се радвам на вашите отговори....smile

Задължително пишете на кирилица!

Солая, ние също живеем в Германия, а сватбата ни беше във Варна. Организирахме си всичко сами, даже без кой знае каква помощ от роднини. Мисля, че се получи много добре  blush
Най-подходящото място е индивидуално, според вкуса и критериите. Ние избрахме р-т Хоризонт, но сватбата ни беше по-голяма. Успех  girl_wink
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юни 27, 2008, 14:42:55 »

а къде е ботаническата градина blush??? много ме заинтригувахте и сега искам да отида да я видя!!!! аз си търся място за изнесен ритуал, понеже в хотела няма как да стане ... няма условия! но сватбата е декември и ако градината е изцяло открита .... ще ми трябва луд късмет за топло временце  pleasantry....

ако имате и друга идея за място за изнесен ритуал give_rose ....... аз вече съм обмисляла за спотрна зала, ФК, дори и за мола (узунов) се базикахме с милото  Girl_hide .......

имам и още един въпрос ... какво ще ми кажете за ESTA VISION? някой работил ли е с тях? гледах малко техни неща в нета и ми допадат, но ми се иска да чуя и мнение от "първа ръка" Wink!

Ботаническата градина е по пътя за Златните. Тя е към Софийския университет, ето сайта им http://forum.uni-sofia.bg/ubg/varna_galeria.html

През декември обаче, не ми се струва, че ще е добре там за изнесена церемония... Изцяло е открита. Като че ли ако заложиш на някой от хотелите по курортите... Палас на Св. Константин има голяма тераса - ако е хубаво времето да сте навън на терасата, ако не във фоайето - и то е красиво. Друг е въпросът, че Палас е скъп.
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 27, 2008, 22:39:15 »

Момичета,къде ще или вече порачахте сватбената торта?Моля споделете:)
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 28, 2008, 10:38:24 »

Момичета,къде ще или вече порачахте сватбената торта?Моля споделете:)

Амбелино и Краси Бекярова засега съм си записала да проверя.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юни 28, 2008, 15:02:32 »

Аз бих Ви препоръчала Юлинел.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юни 28, 2008, 15:13:27 »

аз като цяло бях много разочарована от варненските сладкарници sad sad
"краси бекярова" става ако искте стандартна сватбен аторта,иначе жената не възприема различни идеи nea

"неделя" те пък горките толкова ограничен избор и само повтарят" о това не може онова не може"

в "юлинел" чакахме 30минути каталог и накрая се оказа че нямали а  бил в някакъв цех който те не знаели мкъде е  tease

"крамер" правят хубави торти,на нас първо ни казаха че няма проблеми за тортата по снимка може да я направят ,после като дойде момента за правенето се оказа че не може ли angry,иначе са им вкусни тортите

ние с милото сме много доволни от "анджелика" отнесоха се супер професионално,дадоха ни за вкъщи мострички да си решим за вкуса,направиха ни специална стойка за тортата и се съгласиха да я украсят с живи цветя.а и персонала е супер учтив good

Активен
snowdream
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #101 -: юни 28, 2008, 16:45:07 »

Ботаническата градина е по пътя за Златните. Тя е към Софийския университет, ето сайта им http://forum.uni-sofia.bg/ubg/varna_galeria.html

През декември обаче, не ми се струва, че ще е добре там за изнесена церемония... Изцяло е открита. Като че ли ако заложиш на някой от хотелите по курортите... Палас на Св. Константин има голяма тераса - ако е хубаво времето да сте навън на терасата, ако не във фоайето - и то е красиво. Друг е въпросът, че Палас е скъп.

ама това е еко парка!!! е там не става! аз мислех че има някъде в града такова нещо...... ресторанта ми е в града и не върви да отида до златните (и всички гости с мен) само за един ритуал!ще трябва да проверя някой други места тогава......

snezhito, и нашия ресторант има хубава тераса, но никой не може да ми гарантира че времето ще е хубаво!!! предпочитам да се подсигуря с закрито местенце а ако е слънчево поне... организацията се променя лесно и в самия ден!

за сладкарниците знам че ГЕС правят по снимка. и се справят чудесно! и за Краев съм чувала добри неща....

ние с милото сме много доволни от "анджелика" отнесоха се супер професионално,дадоха ни за вкъщи мострички да си решим за вкуса,направиха ни специална стойка за тортата и се съгласиха да я украсят с живи цветя.а и персонала е супер учтив good

а тази къде се намира?
« Последна редакция: юни 28, 2008, 16:47:04 от snowdream » Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 28, 2008, 18:39:10 »

Казаха ми и за сладкарница "Никол" много добри отзиви. Намира се в уличките под окръжна болница. Като проверя ще пиша точен адрес!
Също за сладкарница "Синчец" чух у четох добри неща!
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юни 28, 2008, 19:58:40 »

snowdream сладкарница анджелика се намира в една от пресечките по владислав срещу пощата
и нашият ритуал беше в ботаническата и после в катедралата и ресторанта ни беше на центъра.според мен си заслужава разкарването до там good
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: юни 28, 2008, 20:24:40 »

за това ли става дума:
Адресът е "Ген. Колев" 5. Улицата е пресечна на бул. "Варненчик" срещу Централна поща, веднага след аптека "Санита". Пада се малко след Прокредит Банк.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: