Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 21:31:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА!!!!!
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА!!!!! (Прочетена 199447 пъти)
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
Отг: Сватба във ВАРНА!!!!!
«
Отговор #180 -:
август 04, 2008, 09:11:33 »
Цитат на: mariyanage в август 04, 2008, 07:55:35
а някой може ли да ми препоръча фризьор и гримьор?
в лични ще ти изпратя телефоните на много добра гримьорка мисля че най добрата
работи с много добри продукти
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #181 -:
август 04, 2008, 10:40:29 »
http://www.ecoprint-bg.com/bg/wine3.html
За булките от Варна - случайно попаднах на това сайтче за бутилки - може да бъде полезно на някоя от вас...
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #182 -:
август 06, 2008, 17:17:25 »
Здравейте, да се включа и аз замалко в темичката. Понеже живеем тук и се налага да си извадим медицински до няколко дни. Четох, че в Надежда ги правят за ден, примерно ако отидем утре сутринта дали ще ни ги направят до вечерта? Защото в единия работното време е от 7:30 до 12:00, а в другия май е целодневно. И понеже сме на работа най-удобно е сутринта да минем. И ако някой има идея и си е правил скоро там такива да каже какви са цените. Понеже, ако отидем при личната лекарка, май ще се наложи да ходим и да обикаляме по кабинетите, а ние нямаме такова време. В Надежда налага ли се да се обикалят кабинети или ни взимат само кръв и там се минава всичко?
Активен
krem4o
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #183 -:
август 06, 2008, 17:25:23 »
Ние си правихме в надежда и струват по 45 лв на човек и са готови за един ден.Сутрин работят от 7 и ще ви вземат кръв за 5 мин. и после от 17 трябва да отидете пак при един лекар и сте готови.По евтино излиза от обикаляне от кабинет на кабинет и по спокойно.
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #184 -:
август 06, 2008, 22:59:58 »
И ние правихме изследванията в Надежда.Предният ден преди подписването.Отидохме в 8 сутринта,платихме( 90 за двамата),взеха ни само крав и в 14.30 мисля отидохме взехме си ги и ги занесохме в ритуалната. На следващия ден в 10 часа ни беше подписването
Ако не ви се занимава,нямате време да обикаляте,отивате само плащате и хоп всичко е готово.
Успех ви пожелавам
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #185 -:
август 06, 2008, 23:20:57 »
Не само ритуалът, но и медицинските във Варна са на баснословни цени. Това е най-високата цена за медицински, която съм чувала. В София са по около 25-30 в частните центрове - но естествено не ги правят по високите изисквания на варненската ритуална зала. В болницата - към 15 с цялото обикаляне.
В цялата хамалогия това е капка в морето, но когато в ритуалната ти връчат картичка точно на Надежда и упорито те пратят на там, оставаш с доста неприятното чувство, че те изнудват къде да си направиш медицинските. Като се добавят разказите на булки, върнати защото медицинските им не са от Надежда, ти става още по-неприятно!
Активен
mariyanage
Любопитен
Публикации: 33
«
Отговор #186 -:
август 07, 2008, 08:53:02 »
ние няма да си правим медицинските в надежда, така че ще дам инфо когато ги направим дали сме имали проблем.
Активен
bunny
Любопитен
«
Отговор #187 -:
август 07, 2008, 16:24:11 »
Здравейте, момичета !
Аз силно се надявам да нямаме проблеми свързани с медицинските, които трябва да представим в ритуалната зала във Варна.
Свекървата се е обадил и е попитала какво точно искат. От там са и казали медицинско от личен лекар, Васерман и справка от туб диспансер и психо
Ние все още сме в София и тук ще направим нещата... дано не ни направят проблем, защото последния път ни препоръчаха някаква частна клиника ( от ритуалната зала де )
Васермана го направихме в лаборатория Сибалаб ( доста е добра ), а днес си направихме медицинското при личния ни лекар. Другата седмица ще ходим до психото и до туб диспансера за справка.
Нека някой да пише ако е имал някакви проблеми от това,че си е правил изследванията не във Варна.
Дано приемат всичко
Ние ще сме във Варна на 15 , а на 18 трябва да отидем и да представим нещата в ритуалната зала
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #188 -:
август 07, 2008, 16:38:40 »
Не забравяй амбулаторните номера. От всяко място трабвя да има подпис и печат на лекаря и печат на блоницата или там каквото е здравното заведение. В кой психодиспансер ще ходите в София? Този на Екзарх Йосиф ли?
Ще съм ти благодарна, ако пишеш после как е минало.
Активен
bunny
Любопитен
«
Отговор #189 -:
август 07, 2008, 16:48:12 »
Цитат на: snezhito в август 07, 2008, 16:38:40
Не забравяй амбулаторните номера. От всяко място трабвя да има подпис и печат на лекаря и печат на блоницата или там каквото е здравното заведение.
В кой психодиспансер ще ходите в София?
Този на Екзарх Йосиф ли?
Ще съм ти благодарна, ако пишеш после как е минало.
Мисля,че в този ще ходим ... на Екзарх Йосиф. Ще пиша веднага щом свършим и с това
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #190 -:
август 09, 2008, 13:29:19 »
Как върви сватбената подготовка морски момичета,от нас има ли булки скоро?
За тия медицински разбрах че в ритуалната много се заяждали като не са правени в център надежда,нооо морския бриз е с нас и ще им натрием носовете нали
аз лично няма да ги правя там в "надежда" и м/у другото още като ми връчиха визитката аз се "изцепих :
а не не
аз си имам мои си лекари и няма да са от там изследванията ни" ..... за това така лошо ме изгледаха,чак сега се сещам хм
в надежда били 90 лева общо,а ако се поразходим за 1-2часа-психо 30 лева, туп диспансер 20лв. и васерман в окръжна примерно 22лв още общо стават
72лева
и мисля,че не е редно да не ги одобрят всички ще са от държавни учреждения,нали?
Активен
bunny
Любопитен
«
Отговор #191 -:
август 09, 2008, 17:17:32 »
Цитат на: kikolina в август 09, 2008, 13:29:19
Как върви сватбената подготовка морски момичета,от нас има ли булки скоро?
За тия медицински разбрах че в ритуалната много се заяждали като не са правени в център надежда,нооо морския бриз е с нас и ще им натрием носовете нали
аз лично няма да ги правя там в "надежда" и м/у другото още като ми връчиха визитката аз се "изцепих :
а не не
аз си имам мои си лекари и няма да са от там изследванията ни" ..... за това така лошо ме изгледаха,чак сега се сещам хм
в надежда били 90 лева общо,а ако се поразходим за 1-2часа-психо 30 лева, туп диспансер 20лв. и васерман в окръжна примерно 22лв още общо стават
72лева
и мисля,че не е редно да не ги одобрят всички ще са от държавни учреждения,нали?
Ами след 14 дни ще е сватбата ни.
Във Варна разбира се.
Относно медицинските на 18-ти трябва да отидем в ритуалната зала и да представим документите и изследванията. Веднага ще пиша как е минало и дали са ни направили проблем. Всичко сме направили в София изследвания и т.н, ако ни направят проблем лошо за тях...скандалът ще е пълен, не могат да ни задължат къде да си правим изследванията
Активен
mariyanage
Любопитен
Публикации: 33
«
Отговор #192 -:
август 10, 2008, 09:37:30 »
Някой скоро да е излизал за обувки? Аз ходих тази седмица по магазините и съм много притеснена, че не можах да намеря нищо. В повечето магазини продават само джапанки, изобщо няма официални обувки. Единствените хубави обувки, които намерих бяха в магазина за обувки, срещу белите бараки на центъра, но.....всички са тъмни и златисти:(( роклята ми е екрю, но от светлия вариант и ми идват мн тъмни. ако някой ме насочи към подходящ магазин ще съм повече от благодарна:)
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #193 -:
август 10, 2008, 21:24:20 »
Цитат на: mariyanage в август 10, 2008, 09:37:30
Някой скоро да е излизал за обувки? Аз ходих тази седмица по магазините и съм много притеснена, че не можах да намеря нищо. В повечето магазини продават само джапанки, изобщо няма официални обувки. Единствените хубави обувки, които намерих бяха в магазина за обувки, срещу белите бараки на центъра, но.....всички са тъмни и златисти:(( роклята ми е екрю, но от светлия вариант и ми идват мн тъмни. ако някой ме насочи към подходящ магазин ще съм повече от благодарна:)
В мола... Не съм ходила, но магазините са същите като в София. Предполагам и обувките. Тук има зверски намаления. Купихме на младоженеца Geox на половин цена. В Bata има и 70% намаление.
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #194 -:
август 12, 2008, 20:26:39 »
Да ви запитм само,знаете ли нещо и какви са ви впечатленията от гримиорката Грета,от Варна?
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...