Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 23:25:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
227
228
[
229
]
230
231
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1674716 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3420 -:
септември 04, 2007, 21:08:54 »
Я стига де, момичета!!!!!!!!
хайде да не превръщаме това прекрасно и уникално събитие в кошмар!!!!!!!! хората имат такива наистина сериозни проблеми, а нашето е бели кахъри, едната има приказна рокля,а ми реве, а на другата ще и стискаме палци всичките тука и просто няма как да завали!!!! Когато слънцето проникне в душите ни, ще огрее всичко останало момичета
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3421 -:
септември 04, 2007, 21:47:01 »
mariana , а ще ни я покажеш ли да я видим?
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3422 -:
септември 04, 2007, 21:48:33 »
Цитат на: fanimira в септември 04, 2007, 21:08:54
Я стига де, момичета!!!!!!!!
хайде да не превръщаме това прекрасно и уникално събитие в кошмар!!!!!!!! хората имат такива наистина сериозни проблеми, а нашето е бели кахъри, едната има приказна рокля,а ми реве, а на другата ще и стискаме палци всичките тука и просто няма как да завали!!!! Когато слънцето проникне в душите ни, ще огрее всичко останало момичета
Подкрепям те Фани! Роклята е чудесна и 100% няма смисъл от ревове, а за дъжда ами то и днес го даваха да вали, някой да видя дъжд
стягайте се момичета, никакви терзания за дъжд, малко се отклонихме от темата... ама важното е да цари мир и спокойствие
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #3423 -:
септември 04, 2007, 22:16:54 »
Мацки я се стягайте и впрягайте позитивните мисли в действие
Искам да кажа, че според абсолютно всички прогнози в неделя трябваше да се извали един от най- големите дъждове от миналата година насам.Даваха го да вали 10литра на квадратен метър- цяла неделял. Някой да видя голям дъжд през деня- аз не. Така че милинки успокойте се и гледайте по- ведро- а и днес такова хубаво слънчице шечеше че изобщо не трябва да се притеснявте
Мацки ако някой иска да види роклята ми може да погледне в галерията ми
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #3424 -:
септември 05, 2007, 08:18:33 »
Цитат на: BaBy в септември 04, 2007, 21:47:01
mariana , а ще ни я покажеш ли да я видим?
много искам, но имам снимки само от телефона и не са хубави,но след сватбата обещавам професионални!
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #3425 -:
септември 05, 2007, 08:48:31 »
didi_vla1983
ей! Малката! Я се стегни! Тя роклята още не е във теб както разбирам....та сега като дойде и я облечеш ще видиш че ще се харесаш, а ако искаш може да организираме една банда форумистки и да дойдем с теб(както направиха Мария и BaBy за мен) Ще дойдем, ще погледнем и ако има нещо ще си ти го кажем, или по скоро ще го кажем на шивачките и те ще направят роклята ти мечтаната!
:offtopic:Момичета много мерси за позитивните мисли! Дано дано! Свекъра каза че гледал времето на yahoo където винаги познавали "променливо без дъжд". Така че
на всички ни!!!!!
Активен
rumy
Новак
«
Отговор #3426 -:
септември 05, 2007, 09:28:32 »
didi_vla1983, роклята ти е разкошна
А, някой да има опит с роклите с обръч? На пробата се чувствах добре, но за самия ден... започвам да се чудя... Настоящи госпожи, разкажете!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3427 -:
септември 05, 2007, 09:45:53 »
Цитат на: rumy в септември 05, 2007, 09:28:32
А, някой да има опит с роклите с обръч? На пробата се чувствах добре, но за самия ден... започвам да се чудя... Настоящи госпожи, разкажете!
Миличка , моята рокля беше с обръч, нямах никакъв проблем , цял ден танцувах , не се спрях
имах малки затруднения с качването в колата но това не се брой
Активен
maria_lakova
«
Отговор #3428 -:
септември 05, 2007, 09:51:35 »
Цитат на: Selvet в септември 05, 2007, 09:45:53
Миличка , моята рокля беше с обръч, нямах никакъв проблем , цял ден танцувах , не се спрях
имах малки затруднения с качването в колата но това не се брой
Аз бях по същия начин - въобще не ми пречеше, а и аз не съм спряла да танцувам и да подскачам
То не бяха хора, то не беше ръченица и всякакви други танци
Аз дори много се кефих като си вдигах роклята като принцесите
от малка съм си мечтала да си вдигам така роклята и най-накрая тази мечта ми се сбъдна!
Но все пак мисля, че зависи и от това как е поставен обръча, а и колко на брой са! Моите бяха два, но не се отбелязваха и се огъваха много лесно
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #3429 -:
септември 05, 2007, 10:12:40 »
Аз исках без обръч, но така се случи, че харесах и си купих с обръч. Мисля един ден да я облека и да извадя обрача, за да видя как ще стои и така.
Не е тип принцеска а полата пада на долу без да има дипли и разни набори от платове, така че може и да се получи. Проблема идва от това, че никоя приятелка не иска да участва в замисъла, за да не се развали роклята и после да е виновна заедно с мен, че булката няма рокля.
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3430 -:
септември 05, 2007, 10:18:22 »
Цитат на: tanichka в септември 05, 2007, 10:12:40
Аз исках без обръч, но така се случи, че харесах и си купих с обръч. Мисля един ден да я облека и да извадя обрача, за да видя как ще стои и така.
Не е тип принцеска а полата пада на долу без да има дипли и разни набори от платове, така че може и да се получи. Проблема идва от това, че никоя приятелка не иска да участва в замисъла, за да не се развали роклята и после да е виновна заедно с мен, че булката няма рокля.
Мила , роклята в теб ли е , ако не си я взела още можеш да помолиш в магазина да ти помогбат ..
Аз когато взимах моята беше без обръча , момичетата го поставиха малко преди да ми я предадат:)
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #3431 -:
септември 05, 2007, 10:22:10 »
didi_vla1983, роклята ти е разкошна
мила моята рокля беше с обръчи и се чувствах добре.Хич не пречат.Мало трудно се качих по безбройните стълби до ритуалната ама те са прекалено много тези стълби.Иначе нямах проблем с танците.Даже си е удобно.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #3432 -:
септември 05, 2007, 10:24:27 »
Цитат на: tanichka в септември 05, 2007, 10:12:40
Таничка къде ти шиха роклята.Моята като си я прибирах след сватбата и махнах обръчите.Те не бяха затворен кръг и си имаше специално джобче от което се вадеха и слагаха на полата.
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #3433 -:
септември 05, 2007, 10:34:28 »
В мен е. Аз я взех готова, но единствено ако го сваля да се наложи да се коригира дължината, но не мога сама имам много вързанки на гърба и не мога сама да стегна. А така пък се изпъва сатена има А-форма самата рокля. Исках да се видя без и после ако не става да го върна - колкото да си взема "петте пари"
gucci и на моята не е цял обръч и може да се свива и разширява. Нанизан е в подплатата както ластик се нанизва и има малка дупчица от където е мушнат. От горе има твърд тюл, за да не личи обръча и после сатенената пола. До сватбата ще направя и това и ако успея и да кача снимки с обръч и без и да видим как стои.
Активен
maria_lakova
«
Отговор #3434 -:
септември 05, 2007, 10:43:11 »
Да, най-добре е да пробваш и двата варианта, а ако пуснеш снимки и ние ще си кажем мнението кое ти стои по-добре
Активен
Страници:
1
...
227
228
[
229
]
230
231
...