Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 23:29:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
226
227
[
228
]
229
230
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1674740 пъти)
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3405 -:
септември 03, 2007, 21:16:34 »
Миличка Клео много се радвам за теб и за майчето ти!Ще бъдете страхотни,не се и съмнявам! :girl_in_love:Моята майка горкичката още си довършва тоалета-тя самичка си го шие след като стана ясно,че нищо няма по магазините за нейната възраст...Но днес с татко ми правиха модно ревю и бяха много сладки!
Сега и аз да ви се похваля-Днес си взех роклята от Росица котюр!И трябва да ви кажа,че съм много очарована!Страхотна е станала-с тези камъчета си е точно на място....Момичета пожелавам на всички ви да се почувствате така като се видите за първи път в готовата си рокля.... :girl_in_love:единственото ми притеснение е дали ще ми е удобна,но какво да се пшрави-няма да ходим на пикник-трябва да сме красиви,а красотат иска жертви
успех и на вас милички!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #3406 -:
септември 03, 2007, 21:18:46 »
мила браво а така искам снимкииии ще си изгриза всички налични рогови израстъци докато те видя :Pно какво да направя ще чакам убедена съм че ще ти е удобна не се притеснявай
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #3407 -:
септември 04, 2007, 09:02:08 »
Мила Тони, мноого се радвам, че роклята вече е при теб и е точно това, за което си мечтала
Сигурна съм, че ще изглеждаш прекрасно и с удоволствие ще дойда на ритуала да ти се порадвам
И аз да се похваля, че вчера за пръв път видях моята рокля.....заедно с мама и свеки
В първия момент имаше едно две дребни нещица, които ме притесняваха, но след като боднахме тук там някоя топлийка за корекция и стана супер според мен
Нямам снимки все още...но може би като я взема ще щракна, за да я покажа и да чуя и вашето мнение. Направо нямам търпение
Активен
tonitta
«
Отговор #3408 -:
септември 04, 2007, 09:13:23 »
Миличка
Клео
отново си много мила с мен :girl_in_love:Надявам се и се моля само да не вали,защото го дават такова и тогава много неща ще ни се объркат :'(Момичета дайте да направим една молитва против дъжд....А като мине данданията при първа възможност ще кача снимки!
Venera
ти ще ме видиш на живо-надявам се,че ще е в Ботаническата!Много се радвам,че и твоята рокля е готова-ти имаш и доста време де...така че спокойно!Успех!
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #3409 -:
септември 04, 2007, 09:41:12 »
Цитат на: tonitta в септември 04, 2007, 09:13:23
Миличка
Клео
отново си много мила с мен :girl_in_love:Надявам се и се моля само да не вали,защото го дават такова и тогава много неща ще ни се объркат :'(Момичета дайте да направим една молитва против дъжд....
И на мен тоя дъжд така ми се е загнездил в сърцето, че....
Бива ли такова нещоооо!
Мисля си че ако поне 1/5 от момичетата изпратят позитивни мисли, ще го преборят тоя дъжд!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #3410 -:
септември 04, 2007, 10:02:49 »
всичко ще е наред мила, всички ще стискаме палци да няма дъжд!
ето я и моята рокля:
http://www.wedboutique.com/7/IMG_01.jpg
Само, че цветът е екрю, обаче на ен не мистои толкова хубаво като на това момиче, защото имам широк ханш и изобщо не се харесвам!
Активен
tonitta
«
Отговор #3411 -:
септември 04, 2007, 10:36:00 »
didi_vla1983
роклята е много хубава! :bravo:И аз много добре ти знам широкият ханш!Я не се излагай!Ако знаеш моята кумица каква е!А роклята й беше с бюстие....и мислях,че хич няма да е добре...Но мила всички много й се радваха и като сложиш обувките,грима и прическата и става прелест....Ако искаш някой ден може да излезем заедно и да те видя как ти стои,а и да измислим нещо,за да се почувстваш по-добре и по-красива!
Little_Sweet_Didka
за идеята!Хайде момичета пращайте по една позитивна мисъл и да изтласкаме облаците от тука!Ако ще да е студено,но само да не вали!!!!!!!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3412 -:
септември 04, 2007, 11:01:19 »
Мила Little_Sweet_Didka , цялото си сърце ти пращам да го пребориме тоя дъжд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
didi_vla1983 , много красива рокля и много е права Тони, не се излагай, ами бъди със самочувствие!!!! Всяка булка е красива, а и като чета Тонита, ясна си ми колко ти е ханша
Мноиго е сладка роклята
Активен
Вероника
«
Отговор #3413 -:
септември 04, 2007, 11:12:13 »
Момичета, страхотни са ви роклите и съм убедена че ще сте прекрасни и удивителни булки
!!!
Искам да ви попитам (тези които са пообикаляли вече за рокля, защото аз още не съм) дали някой е виждал или знае къд мога да намеря рокля със светло сини елементи по нея, или поне къде могат да ми я направят? Аз още съм неорентирана, но определено това искам
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3414 -:
септември 04, 2007, 11:17:24 »
много ме успокоявате милички!!!!!Благодаря ви от сърце!Дано наистина всичко се оправи и се харесам, защото не бива една бъдеща булка да е в такава огромна депресия!Тони ще видим катоя докарат другата седмица може да се срещнем и да ме посъветваш!
Мисля, че навсякъде могат да ти направят каквито елементи искаш за роклята!
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3415 -:
септември 04, 2007, 11:43:48 »
tonitta ,didi_vla1983 имате си страхотни рокли
didi_vla1983 не се тревожи за твоята....и моята рокля не стои като на манекена...не можем всички да сме анорексички
...
Не искам да обидя никое слабо момиче разбира се...но просто за наше успокоение
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3416 -:
септември 04, 2007, 11:46:55 »
О Майче, мерси!Знам, че е така,а и аз не искам да съм анорексичка,а просто да не миличи широкото ханшче, ама явно няма какОсвен ако не си купя грамадна рокля дето са като торти (Не искам да засегна момичетата с големите рокли, просто аз съвсем грмадна ще се видя с такава) дето няма почти нищо да се вижда от мен освен лицето
А и предпочитам по-елегантните неща!
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #3417 -:
септември 04, 2007, 15:35:53 »
Диди звучи наистина не много положително, но съм сигурна че всичко ще се оправи! Просто ги притесни повечко! Успехи и ни дръж в течение.
А можеш ли да си сложиш колан такъв стягащ под роклята? Да си призная аз така направих... не исках без да искам да си отпусна корема и да имам снимки с издут корем
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #3418 -:
септември 04, 2007, 16:42:45 »
:offtopic:Аз пък винаги когато някой каже"да видим какво ще е времето само", казвам "слънчево,разбира се" Винаги съм искала лятна сватба, много ясно че няма да вали!
А сега по темата и моята рокля от вчера е вкъщи!
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #3419 -:
септември 04, 2007, 18:59:10 »
Браво момичета, напълно сте прави, че всяка булка е красива, защото е щастлива разбира се
Така че didi_vla1983 изобщо да не ти минават такива мисли през главата
Ще стискам и аз палци дъждът да ви отмине всичките
Активен
Страници:
1
...
226
227
[
228
]
229