Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:28:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Моят домашен любимец!  (Прочетена 208955 пъти)

d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: март 24, 2008, 10:28:50 »

Ianka, игуанката е доста лесна за гледане, непретенциозна е и се храни с разни плодове и зеленчуци. А между другото с милото решихме да я подарим на някой, който има желание да я гледа.. Така че ако някой проявява интерес  pardon
Ето тук има и актуални снимки  girl_wink http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230622
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: март 24, 2008, 10:30:44 »

С удоволствие бих я взела, но вкъщи има още 3 вида екзотични животни и не знам как биха се понасяли.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #212 -: март 24, 2008, 11:48:44 »

С удоволствие бих я взела, но вкъщи има още 3 вида екзотични животни и не знам как биха се понасяли.

Zahira, а какви са вашите животинки? Стана ми интересно като спомена за три вида ... не са много хората, които гледат екзотични видове.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: март 26, 2008, 21:41:18 »

d_petrovska Здравей,аз също проявявам интерес към игуанката-обожавам всички животни :*Само незнам какво пространство и трябва-ако може да ми кажеш на колко години е и до колко живеят?Съответно,ако все още не си й намерила стопанин-аз с удоволствие ще се грижа за нея. smile danceg :)Незнам само от къде сте вие,ние сме в София.Ще чакам отговора ти с нетърпение good
Активен
MTRA
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #214 -: март 26, 2008, 21:46:15 »

аз имам декоративна зайка, много е сладка и умна, малко е невъзпитана, защото понякога много мляска като яде, а един път заспа върху хранилката докато яде  pardon
Активен
КатиНка

« Отговор #215 -: март 27, 2008, 09:40:57 »

аз имам декоративна зайка, много е сладка и умна, малко е невъзпитана, защото понякога много мляска като яде, а един път заспа върху хранилката докато яде  pardon

funnytooth funnytooth funnytooth ROFL laugh MTRA от сърце се смях на твоята зайка  tease голяма картинка трябва да е  Rabit

Миналата седмица влезнахме в един магазин за животинки и вече искам не само голдънче, ами и канарчета, и папагалчета, и чинчила искам, и водна костенурка искам и сладки хамстерчета да ми се връткат на "виенско колело" ... ох, не знам как се казва това тяхното приспособление, където се въртят безспир ....абе искам цял зоокът май tease
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: март 27, 2008, 21:52:51 »

Ето ги и моите двама домашни любимци!  sarcastic

Активен
Zahira

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: март 27, 2008, 22:06:20 »

Katitka аз имам чинчилки, страшни сладурковци са, имам и папагалче /вълнисто/ и рибки /не са какви да е, а цихлиди от езерото Малави и Танганика и живеят в 300л. аквариум/! Ние толкова обичаме животинки, че ако има как частна зоогическа градина ще си отворим.Аз често се шегувам,че е най-добре  домашен любимец да си в нашата къща! Чинчилките са много чисти животинки и за разлика от морските свинчета, които имах преди тях не миришат. Сега чакаме бебчета, напипах ги преди няколко дни.
« Последна редакция: март 27, 2008, 22:08:41 от Zahira » Активен
КатиНка

« Отговор #218 -: март 28, 2008, 09:44:11 »

Little_Sweet_Didka, много са ти готини и двамата  tease tease   

Zahira, ти ме разбри направо  tease вече те чуствам като сродна душа за животинките  blush и си имаш и сладури-чинчилки, а и скоро и малки чинчилченца  danceg danceg това е страхотно  yahoo

Със сигурност патето се съгласи в новата къщичка да си имаме и папагалчета  yahoo ще го "подготвям" за още "изненади"  Wink

* 120_graphic_10chinchilla.jpg (56.47 KB, 398x360 - видяно 3335 пъти.)
Активен
Zahira

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 28, 2008, 19:08:39 »

Аз поддържам едно сайтче за чинчили, не е от най-хубавите, но в интерес на истината е единственият  в БГ за чинчили. Превеждам от френски и английски и качвам информация:
http://chinchilla.saitche.com/users/
А иначе с папагала е луда забава - каца ни по главите, прави си гнездо, ходи и си играе с чинчилите, влиза им в клетката и ги дресира laugh sarcastic ROFL Много е смешен. Въобще не съм предполагала, че такава малка птичка може да притежава такъв интелект. И понеже чинчилите са нощни животни, папагалът като ги види, че спят отива, провира се в клетката им и почва да издава кресливи звуци за да ги събуди, че му е скучно.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: април 03, 2008, 19:13:50 »

Момичета,ние вчера приспахме нашата Лорка cray cray :'(Много ми е гадно-просто е ужасно да виждаш как животното,което си гледал 11год.се мъчи(тя беше изпаднала в кома) и трябва да вземеш решение за инжекцията,която да спре сърчицето й. :'(Не е честно cray cray cray
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #221 -: април 03, 2008, 19:53:33 »

Ние с децата си гледаме ангорско мини зайче много е сладък .Не стой в кафеза там само ходи по нужда и обикаля целия апартамент но няма да ви кажа ,че всички тапети на ноговото равнище са изядени. nea
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: април 03, 2008, 19:58:28 »

мило Писенце...мноо съжалявам за това което сте преживели...на мен ми се случи януари месец..моято кученце сладко мъничко за няколко дни угасна cray cray :'(както си беше добре и изведнъж се влоши и го заведохме в клиниката..беше ис на крака когато го оставих на системи и на следващия ден драстично се влоши...за 3 дни стана по малко от килограм милото ми и докторите ме караха да решавам да го приспя..аз отказах и категорично им казах че то само ще реши колко може да живее и дали ще се пребори!не можех аз да взема това ужасно решение!на следващия ден самичък беше починал! cray cray :'(и ние го гледахме 11 години и го обожавахме бях на 10 когато го донесе майка ми!много е несправедлив живота и никога не зависи от нас колко и как ще продължи!сега малките ни животинки са на по-добро място убедена съм!!на топло и нахранени и оплезили щастливо езичета!!прегръщам те силно give_rose
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: април 04, 2008, 23:25:11 »

мило Писенце...мноо съжалявам за това което сте преживели...на мен ми се случи януари месец..моято кученце сладко мъничко за няколко дни угасна cray cray :'(както си беше добре и изведнъж се влоши и го заведохме в клиниката..беше ис на крака когато го оставих на системи и на следващия ден драстично се влоши...за 3 дни стана по малко от килограм милото ми и докторите ме караха да решавам да го приспя..аз отказах и категорично им казах че то само ще реши колко може да живее и дали ще се пребори!не можех аз да взема това ужасно решение!на следващия ден самичък беше починал! cray cray :'(и ние го гледахме 11 години и го обожавахме бях на 10 когато го донесе майка ми!много е несправедлив живота и никога не зависи от нас колко и как ще продължи!сега малките ни животинки са на по-добро място убедена съм!!на топло и нахранени и оплезили щастливо езичета!!прегръщам те силно give_rose
Kleo_20,миличка от все сърце ти благодаря за подкрепата :thanks:В този живот ме е страх само и единственно от смъртта,къса ми сърцето cray,аз си имам и котка и куче и толкова ме е страх за тях-ужас Oh my ....Колкото до това,че я приспахме-аз не бях съгласна,но мама и тати прецениха,че така ще е по-добре.Може би стана по-добре така,защото Лорчето можеше да стои в кома и месеци и след това да почине.Още веднъж ти благодаря-съжелявам,че и ти си загубила твоето животинче cray cray cray Да се надяваме,че са на по-добро място cray Извинявай,ако съм те натъжила в това ти положение,но просто имах нужда да го споделя.Целувки
Активен
karmella
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #224 -: септември 01, 2008, 15:00:55 »

Ето го моят пухчо..

* Reks.jpg (47.26 KB, 800x599 - видяно 327 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: