Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 17:49:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
Моят домашен любимец!
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Моят домашен любимец! (Прочетена 208965 пъти)
d_petrovska
Баш Майстор
Отг: Моят домашен любимец!
«
Отговор #210 -:
март 24, 2008, 10:28:50 »
Ianka, игуанката е доста лесна за гледане, непретенциозна е и се храни с разни плодове и зеленчуци. А между другото с милото решихме да я подарим на някой, който има желание да я гледа.. Така че ако някой проявява интерес
Ето тук има и актуални снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230622
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #211 -:
март 24, 2008, 10:30:44 »
С удоволствие бих я взела, но вкъщи има още 3 вида екзотични животни и не знам как биха се понасяли.
Активен
КатиНка
«
Отговор #212 -:
март 24, 2008, 11:48:44 »
Цитат на: Zahira в март 24, 2008, 10:30:44
С удоволствие бих я взела, но вкъщи има още 3 вида екзотични животни и не знам как биха се понасяли.
Zahira
, а какви са вашите животинки? Стана ми интересно като спомена за три вида ... не са много хората, които гледат екзотични видове.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #213 -:
март 26, 2008, 21:41:18 »
d_petrovska
Здравей,аз също проявявам интерес към игуанката-обожавам всички животни :*Само незнам какво пространство и трябва-ако може да ми кажеш на колко години е и до колко живеят?Съответно,ако все още не си й намерила стопанин-аз с удоволствие ще се грижа за нея.
:)Незнам само от къде сте вие,ние сме в София.Ще чакам отговора ти с нетърпение
Активен
MTRA
Новак
«
Отговор #214 -:
март 26, 2008, 21:46:15 »
аз имам декоративна зайка, много е сладка и умна, малко е невъзпитана, защото понякога много мляска като яде, а един път заспа върху хранилката докато яде
Активен
КатиНка
«
Отговор #215 -:
март 27, 2008, 09:40:57 »
Цитат на: MTRA в март 26, 2008, 21:46:15
аз имам декоративна зайка, много е сладка и умна, малко е невъзпитана, защото понякога много мляска като яде, а един път заспа върху хранилката докато яде
MTRA
от сърце се смях на твоята зайка
голяма картинка трябва да е
Миналата седмица влезнахме в един магазин за животинки и вече искам не само голдънче, ами и канарчета, и папагалчета, и чинчила искам, и водна костенурка искам и сладки хамстерчета да ми се връткат на "виенско колело" ... ох, не знам как се казва това тяхното приспособление, където се въртят безспир ....абе искам цял зоокът май
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #216 -:
март 27, 2008, 21:52:51 »
Ето ги и моите двама домашни любимци!
Активен
Zahira
«
Отговор #217 -:
март 27, 2008, 22:06:20 »
Katitka аз имам чинчилки, страшни сладурковци са, имам и папагалче /вълнисто/ и рибки /не са какви да е, а цихлиди от езерото Малави и Танганика и живеят в 300л. аквариум/! Ние толкова обичаме животинки, че ако има как частна зоогическа градина ще си отворим.Аз често се шегувам,че е най-добре домашен любимец да си в нашата къща! Чинчилките са много чисти животинки и за разлика от морските свинчета, които имах преди тях не миришат. Сега чакаме бебчета, напипах ги преди няколко дни.
«
Последна редакция: март 27, 2008, 22:08:41 от Zahira
»
Активен
КатиНка
«
Отговор #218 -:
март 28, 2008, 09:44:11 »
Little_Sweet_Didka
, много са ти готини и двамата
Zahira
, ти ме разбри направо
вече те чуствам като сродна душа за животинките
и си имаш и сладури-чинчилки, а и скоро и малки чинчилченца
това е страхотно
Със сигурност патето се съгласи в новата къщичка да си имаме и папагалчета
ще го "подготвям" за още "изненади"
120_graphic_10chinchilla.jpg
(56.47 KB, 398x360 - видяно 3343 пъти.)
Активен
Zahira
«
Отговор #219 -:
март 28, 2008, 19:08:39 »
Аз поддържам едно сайтче за чинчили, не е от най-хубавите, но в интерес на истината е единственият в БГ за чинчили. Превеждам от френски и английски и качвам информация:
http://chinchilla.saitche.com/users/
А иначе с папагала е луда забава - каца ни по главите, прави си гнездо, ходи и си играе с чинчилите, влиза им в клетката и ги дресира
Много е смешен. Въобще не съм предполагала, че такава малка птичка може да притежава такъв интелект. И понеже чинчилите са нощни животни, папагалът като ги види, че спят отива, провира се в клетката им и почва да издава кресливи звуци за да ги събуди, че му е скучно.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #220 -:
април 03, 2008, 19:13:50 »
Момичета,ние вчера приспахме нашата Лорка
:'(Много ми е гадно-просто е ужасно да виждаш как животното,което си гледал 11год.се мъчи(тя беше изпаднала в кома) и трябва да вземеш решение за инжекцията,която да спре сърчицето й. :'(Не е честно
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #221 -:
април 03, 2008, 19:53:33 »
Ние с децата си гледаме ангорско мини зайче много е сладък .Не стой в кафеза там само ходи по нужда и обикаля целия апартамент но няма да ви кажа ,че всички тапети на ноговото равнище са изядени.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #222 -:
април 03, 2008, 19:58:28 »
мило Писенце...мноо съжалявам за това което сте преживели...на мен ми се случи януари месец..моято кученце сладко мъничко за няколко дни угасна
:'(както си беше добре и изведнъж се влоши и го заведохме в клиниката..беше ис на крака когато го оставих на системи и на следващия ден драстично се влоши...за 3 дни стана по малко от килограм милото ми и докторите ме караха да решавам да го приспя..аз отказах и категорично им казах че то само ще реши колко може да живее и дали ще се пребори!не можех аз да взема това ужасно решение!на следващия ден самичък беше починал!
:'(и ние го гледахме 11 години и го обожавахме бях на 10 когато го донесе майка ми!много е несправедлив живота и никога не зависи от нас колко и как ще продължи!сега малките ни животинки са на по-добро място убедена съм!!на топло и нахранени и оплезили щастливо езичета!!прегръщам те силно
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #223 -:
април 04, 2008, 23:25:11 »
Цитат на: kleo_20 в април 03, 2008, 19:58:28
мило Писенце...мноо съжалявам за това което сте преживели...на мен ми се случи януари месец..моято кученце сладко мъничко за няколко дни угасна
:'(както си беше добре и изведнъж се влоши и го заведохме в клиниката..беше ис на крака когато го оставих на системи и на следващия ден драстично се влоши...за 3 дни стана по малко от килограм милото ми и докторите ме караха да решавам да го приспя..аз отказах и категорично им казах че то само ще реши колко може да живее и дали ще се пребори!не можех аз да взема това ужасно решение!на следващия ден самичък беше починал!
:'(и ние го гледахме 11 години и го обожавахме бях на 10 когато го донесе майка ми!много е несправедлив живота и никога не зависи от нас колко и как ще продължи!сега малките ни животинки са на по-добро място убедена съм!!на топло и нахранени и оплезили щастливо езичета!!прегръщам те силно
Kleo_20
,миличка от все сърце ти благодаря за подкрепата :thanks:В този живот ме е страх само и единственно от смъртта,къса ми сърцето
,аз си имам и котка и куче и толкова ме е страх за тях-ужас
.Колкото до това,че я приспахме-аз не бях съгласна,но мама и тати прецениха,че така ще е по-добре.Може би стана по-добре така,защото Лорчето можеше да стои в кома и месеци и след това да почине.Още веднъж ти благодаря-съжелявам,че и ти си загубила твоето животинче
Да се надяваме,че са на по-добро място
Извинявай,ако съм те натъжила в това ти положение,но просто имах нужда да го споделя.Целувки
Активен
karmella
Любопитен
«
Отговор #224 -:
септември 01, 2008, 15:00:55 »
Ето го моят пухчо..
Reks.jpg
(47.26 KB, 800x599 - видяно 327 пъти.)
Активен
Страници: