Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 16:30:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 141095 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #255 -: февруари 23, 2015, 14:06:48 »

Ами колко да пътуваме,пътуваме си на всеки месец по 500 км. girl_wink
От София към Бургаско(близо до Бургас),та пътя ни е към 4 часа.А и каката я возих като бебе на този път в коша от количката,а не в кошчето/столче бебешкото,че трябва да е напълно легнало.Мен това дългото разстояние ме замисля,а не градското.За в града е ясно или отпред ако сме сами или при кака ще е отзад.
А и ние живеем в район извън града горе долу и навсякъде ми трябва кола.А за пътя,на 30 ден пътувахме с каката и това бебе се чувстваше перфектно.Дори пропусна ханене помня,едва я събудих да я нахраня.Аз смятам живот и здраве щом се стопли май-юни да пътуваме.Но и майка ми и свекърва ми са на толкова далечно разстояние,не е като да в града.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: февруари 23, 2015, 14:43:58 »

Е да, при вас ще има пътувания, но отново не мисля че ще е проблем каката с бебчето отзад, а ти отпред  Wink

Олекна ли ти откакто е главнично бебето? Аз имам чувството че щом се завъртя направо продишах, хахах lol) Просто съм нов човек, леко ми е, не ми тежи така, навеждам се, лакирам си краката, изобщо страхотно се чувствам. Като беше седалищно все едно камък имах под гърдите, искам да направя някакви неща, обаче не мога. Сгъвам се до едно положение и край повече не мога.
Активен
Рубин

« Отговор #257 -: февруари 23, 2015, 17:09:36 »

Гери,от както се обърна,а сз в действителност го усетих кога го направи,не ми тежи толкова наистина! *THUMBS*Но пък от как се обърна ,същата вечер се почнаха киселините.Просто вече е голямо и няма начин да не минсъздава неудобства,ама тва да ми е сега.Нали му се молехме и кланяхме да се обърне,ще трая още малко Wink
Също от как се обърна много по видимо и усезаемо рита.Направо на желе ме прави и корема ми зарма много странни форми.
За рязането на нокти,ами днес едва се справих =]Няма такова извиване,йога пози и тн.Трудно ми е инда се събличам долница и чорапи,а за бръсненето отдолу няма да споменавам.И с огледало едва се справям.Ноназ съм ниска-156,корема ми е холям за моето тяло и си ми е тежко.А има мами,като моята приятелка например,еми тя едно че не й личеше,друго че се чувстваше прекрасно и с нищо не се затрудни ежедневието.Но тя си е доста висока.Има значение явно.
Ето сега ще се пръсна от киселини,ще посягам към Талцита пак  angry
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: февруари 23, 2015, 17:56:39 »

Мили мой днес се случи най ужасното беба се роди , неможаха да спрат контракциите и така. Сега е в друга болница и се Моля на бог да ми я спаси.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #259 -: февруари 23, 2015, 18:01:21 »

Ужасно сьжалявам да прочета това  cray

С теб сме всички в тоя момент, макар никой от нас да не може да си представи какво преживяваш.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #260 -: февруари 23, 2015, 18:03:39 »

Rodi стискаме палци на беба! в коя болница е? Колко се роди? Има надежда! heart
Активен
greta85
Сватбар
Публикации: 151

« Отговор #261 -: февруари 23, 2015, 18:07:21 »

Роди , много кураж, дано ти и бебето да сте добре  sad
Ние днес бяхме на изследвания кръв и орина, а оня ден поръчахме най-накрая количка и легло, остават много малко покупки и да се успокоя, че няма да сме непотготвени.
Искам да се извиня за цифрите в мненията, с които заместих определени букви, не е от незнание на кирилицата, а от клавиатурата, така и не успях да ги открия на моята, която не е като тия в БГ, не мислех, че това би се оказало проблем, но явно да. За напред трябва да се справям с копирането на тези букви от други текстове.
До утре, мами, да видим дали и ние сме главично или трябва да чакам да се обърне.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: февруари 23, 2015, 18:41:00 »

Беба е в АГ Варна
, а аз в окръжна.  Роди се 820гр
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #263 -: февруари 23, 2015, 18:43:28 »

Роди, какви са прогнозите? Казват ли ти нещо? Надявам се от сьрце близките ти да се дьржат адекватно и да не прибавят излишен стрес.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #264 -: февруари 23, 2015, 18:45:37 »

Даваха по Нова на Кафе за бебето родено 720 гр. Тя е близо 1 кг. Всичко ще бъде наред! И по- малки бебета са се раждали. Вярваме в бебка и ще и стискаме много палци! На теб много,много кураж!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: февруари 23, 2015, 19:00:08 »

Роди миличка стискам палци! Вярвам от цялото си сърце, че всичко ще наред. Ти нито веднъж не се оплака, явно изведнъж са започнали нещата. Пиши когато имаш нужда, изпращам ти прегръдки, имаи вяра!
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #266 -: февруари 23, 2015, 19:01:49 »

Роди мила много силни прегръдки от мен. Моля се всичко да се нареди, беба да е борбена, да се справи с това предизвикателство и да си бутаме заедно количките  heart
Активен
Рубин

« Отговор #267 -: февруари 23, 2015, 19:26:05 »

Rodi,вярвам че всичко ще е наред с малката!Вие сега трябва да бъдете много позитивни и да вярвате!!!И през ум да не ви минават лоши мисли!Наистина и аз следях бременоста в На кафе ,че сме в едки седмици хоре долу и малката там се роди много по малка ,а вече са изписани сигурно!Другото което е че е момиче,а те са по борбени!
Бъдете силни и позитивни и ни давай инфо как сте,че много ви мислим!
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: февруари 23, 2015, 19:48:33 »

Роди , мила всички сме с теб и се молим всичко да е наред с бебка.Направо се стреснах като прочетах. Не мога да си представя как се чувстваш. Това което съм чела е че в тези седмици и с това тегло има голям и реален  шанс да оцелее.Въоръжи се с търпение и сила.
Имаше ли индикации преди това , не си споменавала за контракции.
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: февруари 24, 2015, 08:03:19 »

Роди,сжалявам да прочета случилото се,но съм убедена,че всичко ще е наред с бебка.Просто бъди много позивитна и уверена в това.Моя позната също роди долу-горе в твоите седмици и бебчето също беше около тези мерки,но сега е здраво и лъчезарно момиченце на 4г.Силно те прегръщам и те чакам скоро с добри новини. give_rose
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: