Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 07:28:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март  (Прочетена 229841 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: октомври 01, 2014, 20:00:03 »

Marry за пола много се надявам на момче. Искам от всяко по едно, пък и Алекс много я гласях за мъжко. Но след като имам едно, ми е все едно реално. Само се моля да е живо и здраво.
За раждането, аз от опит мога да споделя, че докато не ти мине през главата няма какво да го мислиш. Има толкова условности, че нищо не може да се планува 100%. А гледането на бебчо след това...
Е то си идва от вътре. На мен никой нищо не ми беше показал преди да си я приберем, но от първата вечер се оправяхме сами с тати. Е бабите помагаха през деня, но като цяло се мобилизираш се справяш! И мен да си призная ме беше страх да пипна Алекс като се роди. Просто са толкова малки и изглеждат толкова чупливи. Но не са!
Активен
run_girl
Ентусиаст
**
Публикации: 91

« Отговор #136 -: октомври 02, 2014, 12:35:18 »

Здравейте мамчета  smile
 Welcome milenkata и punk_girl123 пожелавам ви леки и прекрасни бременности и едни здрави сладки бебчета накрая  give_rose

mariola85 как си днес, мина ли болката в ляво или още те мъчи? Надявам се всичко да е наред вече.

Аз съм супер щастлива днес, връщам се от ендокринолога си и ме зарадва, че вече сме овладяли бушуващите ми хормони и няма да ми вдига дозата отново  yahoo

За подготовката за раждането аз ходя на училище за родители, както mariola85 съм изгледала и гледам всичко с бременни по TLC, чета статий в нета и списания, изчетох почти всички теми тук във форума за раждането и персоналните в раздел Честито, отделно разговарях с акушерки от родилното и извода до който стигнах е, че ни трябва спокойствие до колкото можем да имаме, а как ще се развият нещата е Божа работа. Толкова не предвидени ситуации има, че няма как да съм готова за всичко, а само да се паникьосвам няма смисъл. За мен е по-страшно и по-важно да се подготвя за след това. За сега наблягам на тази част, а ако и там имам въпроси ще звънкам на майчето за помощ или ще търся тук във форума. Изключително полезни са ми всички с опит и за това винаги приемам съвети и критики smile
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: октомври 02, 2014, 23:06:06 »

Ето ме и мен по сред нощите  Girl_hide
Днес бях на консултация...мерене, теглене. Понеже съм рискова бременност, та ме водят в съседняи град в окръжна болница и трябва да пътувам за да ми кажат колко тежа и колко ми е кръвното  angry много ме е яд. На всичкото от горе чаках цели два часа за да вляза...побеснях и  се заканих че следващия път ако се забавят повече от половин час си тръгвам и ще им пратя мерките си по мейл , щото и сама мога да се измеря  beating
Та както и да е...иначе не съм мръднала с килограмите за сега...от как свалих първите три месеца, не съм възстановила и грам, което за сега е добре. Да видим как ще сме на татък.

Накупихме малко дрешки на бебка с бъдещия татко, че то едни сладурски набарахме в един магазин и намалени...ама сърцето да ти се разтопи. Решихме да си изберем аз една и мъжо една дрешка, ама докато се врътна ,той вече държеше три комплекта  tease

За раждането съм съгласна, че има много неща, които не зависят от нас, но и ако всичко върви нормално зависи и то много. И аз изгледах огромен брой с предавания и раждания, чета на сам на там, но искам да вкарам и дишане с релаксация. За това трябва практика.
За бебето съм подготвена максимално понеже имах възможността да практувам не с едно новородено и макар ,че ми е първо дете съм спокойна и уверена в себе си. Сега вкарвам малко и таткото в релси, че той милия си няма хал хабер, а в болницата главно бащата е който се занимава с бебето. Друг е въпроса, че колкото и деца да имаш, всяко е различно и с всяко има какво да се научи ново и какво да те шашка, също няма неизгледано дете, колкото и да е неопитна майката, но ако може малко от малко да си улесним процеса и най малкото да сме спокойни и сигурни в минималните и основни занимания с него, то защо да не си го улесним. Същото мисля че е и с раждането. Ако нещо зависи от мен, с което мога да си го улесня то поне мога да пробвам, а вече какво ще стане в последствие...не остана много до момента на истината...времето си лети и ей го де е февруари зад ъгъла  Girl_hide

Добре че щях да съм кратка...пак се отплеснах  pardon
Лека и спокойна вечер  give_rose
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #138 -: октомври 06, 2014, 13:11:52 »

Нека открием официално новата седмица  blum Аз си мислех , че ще е изписано много , а то гледаммм...  beating  girl_wink

Радвам се ,че има хубави новини, та викам и аз да добявя още някои такива smile В четвъртък бяхме на преглед и наистина се оказа, че ще сме на инжекции през ден ,както доки беше предположил. Дори за последните 2 седмици сме пораснали и сме с 2 дни напред и терминът ни се "премести" от 15.02 на 13.02 Bravo Така ми олекна , просто не мога да опиша  heart

Иначе доки ми се скара доста за килограмите и ми забрани да ям тестено и сладко. Като гледам от всички тук аз съм най - напреднала с теглото и съм +7 кг, а съм още в 21 г.с. Аз си го обяснявам с вълчия апетит който имам и не съм повръщала нито веднъж от началото на бременността, не съм имала и гадене - може би 1 или максимум 2 пъти, но нищо особено не е било. Но странното е ,че сладко не ми се яде - а преди бях такъв звяр за шоколодади и какви ли не други лакомства, а сега не мога да ям каквото и да е било без хляб (преди за хляб не съм се сещала дори). Общо взето странни неща стават покрай мен  pardon Позволени са ми били макс 12,5 кг за цялата бременност - доки така казва. Но аз , честно казано ,ако успея да се побера в 15кг. ще съм много щастлива. Ще го слушам, от тук нататък ще внимавам, пък ще видим дали 1-2 месеца поне дали ще се задържа на същите кг.

Питах го и за чайовете - тук беше станало въпрос. Само черен,зелен и малинов чай не е бил препоръчителен за бременните, всичко останало си е било ок. Попитах го и за позата на сън и за ляганае на лявата страна ,по гръб и всички други неща ,които съм чела. И доки взе да ми се смее smile Каза,че това са пълни глупости и за момента мога да си лягам както ми е удобно и ,че по-нататък и да искам няма да мога да лягам по гръб. А дали на лявата или на дясната е било все тая. Имаше май и други неща, които го питах ,но за момента не си спомянм. Дано да съм ви била полезна.

И последно - пак не знаем за пола със сигурност, пак крачетата бяха стиснати и не се показа това мъниче. Въпреки това, доки каза, че можем от 95% да минем на 98% момиче, но докато не ни каже 99% може да очакваме изненади  pardon
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #139 -: октомври 06, 2014, 13:27:17 »

hulcy браво за хубавите новини!

Как ти е кръвната захар? То сега скоро май можеш да направиш ти ОГТТ и да се види как се движи кр. захар. Хубаво е да не спазваме режимите "Яж мама за двама". То и аз май съм качила напоследък, първо бях свалила, на 19ти бях върнала един кг, са ще видим следващия вторник как ще съм. Ама то ми се върна и апетита и постоянно ям, а аз не трябва да прекалявам.

По този повод др. Сигридов по темата :

http://www.graziaonline.bg/v12326/qj-mama-za-dvama.html

Аз казах ли ви че можете да си спите по гръб. То май досега където и да съм чела няма никъде съвет от лекар да го е казал да не се спи по гръб.На мен обаче ме е страх да се подстрижа. Ей такава паника ме тресе, знам че е жива глупост ама май ще си хода като метла до края.

Иначе ти ми звучиш като с момче да си бременна хахаха, те нали с тях няма гадене, разхубавеват се жените  blum

BeRa браво за хубавите новини  give_rose покажи някоя дрешка да се порадваме
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ

H & S

« Отговор #140 -: октомври 06, 2014, 16:09:59 »

Мариолка, с кръвната захар съм добре, поне в изследванията август и септември си бяха ок (само, че не помня стойностите, но ми стана любопитно и ще си ги видя като се прибера вкъщи). Сега тези дни ще си направя изследванията за октомври и ще видим как е. Иначе това ОГТТ, ако е натоварването с глюкоза - аз попитах и това моя доктор, дали и на мен ще се прави такова нещо и ,че имам някакви опасения ,че не е толкова "полезно" за бебето. Каза, че сега всичко е под контрол - изследванията си ми вървят добре, а ако се наложи по-нататък нямало нищо страшно нито за бременната, нито за бебето. Надявам се захарта да си "стои" в нормите. Ти проблеми със захарта имаш ли? А за кг - май бях споменала някъде, първите 6 г.с. от бременноста бях на дитеа, не знаейки ,че съм бременна и свалих 4кг. След като разбрах за чудесната новина и спрях диетата от раз - и май май при мен се получи малко йо-йо ефект. Това е моето обяснение, но доки ми обясни, че е било заради хормоните и сега организмът буквално попивал всяка калория. Както и движенията са ограничени (поне при мен) и, ако си хапваме и тестени и сладки неща, става още по - зле. Но като гледам ти доста внимаваш какво ядеш, което е супер! Аз имах много отпуснати периоди и си угаждах доста, за което ме е яд сега. Но ще наваксам, поне ще опитам малко по - дисциплинирано да ям. Сега ще прочета и статията, изгледжда доста подробна.
За косата - пффф, знам ,че са суеверия, но и аз нямам намерение да се подстригвам. Не знам дали наистина има нещо , но така главата ще ми е по - спокойна...
За пола - аз отначало усещам момче, но веднъж казаха ли ми момиче, обърнах го на момиче и аз  pardon да е живо и здраво, но все пак много ще се радваме да се покаже веднъж, че само бели и кремави дрехи купуваме  blum
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: октомври 06, 2014, 16:19:07 »

Еее, вече си мислех, че сте избягали в някоя друга тема и ме оставихте тук сама  beating

blum

Хю , много се крие туй ващо слънце бе  Girl_hide хайде да се показва вече. важното е че е добре и си расте, пък пола скрит няма да остане.
За килограмите всички се карат, но. Истината е че много малко жени успяват да се поберат в графиките им. моята приятелка качи 7 кг само в първия триместър и до края си спечели над 25 кг. Всичко си е до бременност. аз до сега с всяка предходна съм качвала още от самото начало по 3-4 кг, тъкмо ги сваля и айде пак забременея и веднага се променям и така през годините съм си качила достатъчно килца. Сега нямам право да качвам много и се надявам до края да се задържа добре, ама да видим. Аз за сега не се поддавам много много на глада. Не ям при първи сигнали на глад, а чакам да си огладнея хубаво. Като ми сепреяде пия вода а не се тъпча веднага. Но пък по предните си бременности знам ,как огладнявах изведнъж и не можех да чакам. Сега освен всичко останало ям много по малко като количество от преди, но пък като хапна повече ми става лошо. Сладко изоообщо да не видя и мазнотии или пържено ама това си е пак до бременност
Много си е относително това с яденето и килограмите и много ме беше издразнила една статия преди време в нета на някаква фитнес инструктурка, която твърдеше че глада на бременната бил на психична основа  angry много ми се искаше да я питам колко пъти е забременявала, че да знае колко е на психична основа.

Мариолка, много хубава статия  good вече определих менюто за този триместър и съм много доволна, че както обожавам боб ,леща и грах, мога до края само на това да карам  danceg Само да видим с рибата как ще се разберем  bad

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.

Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: октомври 06, 2014, 16:27:41 »

А какво е това прословуто суеверие за косата. Аз вече два пъти се подстригвам и като чу свекърва ми, врякна на среща да не съм се стрижела. Какво е точно суеверието. Аз бях чувала че да не му отрежем пишлето, ама нали сме с мома  pardon

Хю, мила и аз бях убедена не на 100 а на 10000% ,че ще е момче. Вътрешното ми чувство крещеше за мъжко и като ми казаха момиче, за туй ми беше трудно да повярвам та всеки път питам дали не се е променило нещо  tease
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ

H & S

« Отговор #143 -: октомври 06, 2014, 16:31:41 »

И благодаря ти за линка - сега го прочетох, мисля , че е доста полезен за всички нас smile И малко се поуспокоих като върнах и лентата назад, относно килограмите  biggrin и още повече се мотивирах да се взема в ръце  good

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.

Bera, да наистина си е относително мила, различно е за всеки човек. Имам познати , които качват по 5-6 кг цялата бременност, други които почти 40кг! Но истината е ,че трябва да се внимава, поне да направим това , което зависи от нас пък останалото - природата ще си направи smile И аз бях като теб - за огладняването, но от прегледа насам и аз не почвам да дъвча нещо при всяко усещане за глад. Търпя си lol Вода по принцип си пиех много и преди.

За косата нямам и идея да ти кажа - не съм питала в подробности какво става, но точно както си е изказала ти, при мен не само майките ,но доста познати ми правят забележки да не се подстригвам  pardon Не мисля, че наистина това би било нещо много важно, нооо..пфф понякога се дразня на самата себе си за такива неща  blush Хах да видим какво ще стане с моето вътрешно чувство, което вече се промени на момиче хехех biggrin
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: октомври 06, 2014, 19:00:14 »

Здравейте мили мои! Колко многоооо сте изписали!!! Чудесно, до сега четох с интерес! Добре дошли на новите попълнения и успешна бременност!
Аз днес бях на преглед, даже татито успя да се измъкне в обедна почивка, понеже работи близо до болницата, и дойде да видим бебчето заедно! Толкова е вълнуващо! Моята лекарка се държа много по-адекватно, беше си предишната мила и внимателна жена, с която съм свикнала, може би предния път е било някакво моментно настроение...знам ли.
Сестрата в кабинета ме мери и тегли, аз да ви кажа, за сега вървя добре с килограмите - под 3кг съм качила до момента, но на мен все още не е спряло напълно да ми се гади. Сладко не ми се яде, а като хапна, ми става лошо - избягвам го като отрова, че ми е много зле после. Наблягам стабилно на салати, без салата не сядам на масата, като сега заради желязото здраво набивам салата зеле, моркови и цвекло, и без това го обичам. Хапвам месо, основно печено или на скара, така че като комбинирам със салатата, се получава засищащо меню, от което не качвам много кг. Ограничавам единствено хляба, обичам хляб и сега умишлено внимавам колко ям, като имам всеки ден тестяно в менюто, но гледам да е препечена филийка, пълнозърнеста по възможност, или ръжен, черен хляб; не прекалявам с нищо, дори с мисленето за ограничения, просто се опитвам да се придържам към режима, който спазвам за инсулиновата резистентност и за сега се получава добре.
Аз от около седмица усещам бебчето да шава и рита, и се поуспокоих, дай Боже до края всичко да върви нормално и без усложнения.
Иначе, АГ-то ми изписа Ферофолгама за хемоглобина, ще го пия по схема за 10дни, после трябва да отида на изследвания, да видим дали се повлиявам добре и дали ще го продължавам. Предстои ми консултация и тест при алерголог - това като понаближи раждането; налага се заради предишна алергия към лекарства. Ще имам консултация и с очен, заради диоптрите - като цяло се надявам всичко да е наред и да мога да родя пак нормално.
Погледна ме на магарето, няма разкритие, но смята, че шийката била минимално скъсена. Да не съм се притеснявала, обаче да лежа повече. Каза, че и Ферофолгамага съдържа малко количество магнезий, който би трябвало да повлияе положително и скъсяването да не стане повече. Аз нямам контракции, слава Богу, съвсем леки приболявания ниско долу и то основно вечер, което не било притеснително-
Това, което малко ме разтревожи, беше, че според нея плацентата била ниско. Аз имам спомен, че съм чела, че за нискоразположена плацента може да се говори след 26г.с., вие какво мислите? Моята АГ като цяло е склонна да, хмм, как да кажа, да действа и говори малко превантивно, с Митко също ме беше наплашила по същото време, че е ниско плацентата, а двама други лекари ми казаха, че е твърде рано да се говори за подобна диагноза в такъв срок на бременността, в крайна сметка за раждането си беше на мястото и родих съвсем нормално.
Иначе видяхме бебето на ехографа, имам даже две ужасно нескопосани снимки, защото ехографа й бил с лоша разделителна способност, пък принтера едва крета, милия, и на тия снимки се виждат само петна, ама нейсе..в края на месеца съм на 4Д, тогава ще имаме хубави снимки, живи и здрави. Бебока беше страшно активен, не спря да шава и да се върти през цялото време, смука си пръста, маха с ръце, пипа си нослето, тя 20 мин го дебна с ехографа да види за пола, ама сме упорити и инати и не се показахме, хихихи  tease На 4Д-то би трябвало да се види, не, че има значение...ама ей така, за гъдела. Макар че аз си имам вътрешните убеждения, а и със съня, който имах преди, съм почти убедена какво ще е...Май ви бях казвала за съня, а?

Малеее, сега видях колко съм изписала, извинявайте за дългия пост.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #145 -: октомври 06, 2014, 19:42:52 »

hulcy аз със кр. захар нямам проблеми, само с инсулина също като при  beb4eto_na_me4o но ако не внимаваме сега ще развием ГД.

Bera внимавай обаче с граха, боба и лещата, подуват и има много газове от тях и е доста дискомфорт. А за косата, какво да ти кажа глупости.

beb4eto_na_me4o супер, при теб залагам на момиче, много ти се гади до късно  give_rose а таз лекарка да не би да се е държала мило че мъжа ти е бил с теб? Браво за хранененто! аз не мога да го докарам толкова добре, нещо все залитам към тесто, въпреки че внимавам да е поне пълнозърнесто. Ама аз вече година съм на диета и то организма се изморява.

А знаете ли за поверието за краденето? Това го вярвам на 10000% защото съм виждала белезите със собствени очи. Значи ако открадне майката нещо по време на бременноста и където се пипне остава белег от нещото което е откраднала върху детето, така че ако свиете нещо неволно по дупето се пипнете. Една колежка на майка ми спорила така че не е истина, и отишла и откраднала една роза от съседа и съзнателно с показалеца с натиснала по челото. Е няма да ви казвам какво червено петно има на челото момчето, като индийка е, леля ми има синя слива на брадата, все едно не се е мила, а майка ми грозде на гърдите, баба ми все на плодове е налитала  good
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: октомври 06, 2014, 22:07:17 »

Бебче и на мен ми намирисваш на момиченце, ама да видим... blum
много си приличаме с теб по много неща в бременността, за това си мисля че може да е момиченце, но както и ти каза, важното е да е живо и здраво, па пола ще се види рано или късно.

mariola85 на мен бобовите не ми действат много много на стомаха. Аз в началото на бременността умирах за фасул. всяка седмица готвех по една огромна тенджера и си я изяждах почти сама  crazy два месеца сигрно бях на тази вълна. После се поспрях ама сега тъкмо затъжена  danceg
поверието за краденето бях го чувлаа, ама не вярвах особено. Аз по принцип на такива бабини дивитин не вярвам хич, ама може някои и да имат доза истина.

hulcy права си за килограмите. После искат сваяне, а е много трудно. Моята приятелка така си викше по време на бременността...да е добре бебето па после ще ги сваля килата, ама се оказа мисията невъзможна...аз смятах да не се психясвам с килограмите, ама като забременях и нещо взе да ми пука колко ще кача. Мислех си че ще кача много още от началото и за моя изненада не е така. Сега гледам да се пазя , макар че не се лишавам от нищо...просто си позволявам да се окуся дето се вика.
Гледам да имам 2 стабилни хранения на ден а останалото са закуски, салатки, зеленчуци, бисквитки. Сутрин пия прясно мляко и по някога му слагам от тия шушки аз им казвам...не мюслита, че не обичам, а от тия детските дето са за закуска. Вечер пак пия мляко вместо да ям нещо. Абе общо взето...то организма сам си показва дали търпи на ограничение или не. Аз без да искам се вманиечих и подсъзнателно успявам явно да се контролирам , като контролирам по скоро това по колко ям, а не какво, макар че от самата бременност тестено, сладко, мазно, пържено, сосове  и прочия не ми се поглеждат. Та гледам да се възползвам от това.

Аз днес бях на зъболекар. Тука по време на бременност имаш едно безплатно чистене на зъбен камък, ама аз точно преди да забременея го чистих и все още съм идеална в устата. Беше ме страх да не би да съм си навредила на зъбите, че покрай това повръщане не мога да ги измия с акъла си, ама за сега всичко е супер и се надявам да ми се размине вече това гадене .
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: октомври 07, 2014, 06:57:40 »

Ох тези килограми! И на мен предния път ми се караха, че много съм качила. Аз да си призная тогава ядях доста здравословно и все се пазех. Резултата беше 17 кила отгоре. Сега съм решила да не ми пука. Зависи си от организма, но се свалят. На мен ми бяха останали 6 от бремеността и за един месец си ги свалих. После пак малко качих, ама нещата не са необратими.
Мен сега ме тресе едно гадене, като кърмачетата съм. Ям през 3 часа иначе лошо. И то не какво да е ми препечени филийки. Опитвам се да ям здравословно, но не става. Задържам KFC и McDonalds. Другото  bad
В тази връзка, дайте малко съвети за гаденето. На кой какво му помага, че ми е съвестно детенце да ме гледа и да се притеснява, а аз да не мога да направя нищо.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: октомври 07, 2014, 08:00:15 »

Пънк, аз бях с ужасно гадене и свалих 5 кила първите 3 месеца.Аз пиех газирана вода с лимон, защото и от обикновената ми се гадеше.Солети и бисквити не вървяха при мен.Много ядях домати и сирене, но при теб ще е друго, и премахнах всички миризми в къщи, дори ежедневните си превръзки смених защото ми миришеха и ми се гадеше.
Общо взето чакаш да премине и това е.
Активен
mariag
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #149 -: октомври 07, 2014, 08:26:19 »

Здравейте! Колко много сте изписали... супер!
И аз да се включа по някои от темите:)
За подстригването на косата, ами правих го един път досега и трябва съвсем скоро да се подстрига пак защото ми е доста зле косата, а и ще я боядисвам, това като че ли е по-опасното, него го мисля повече.

Относно кръвната захар и моята беше в норма на първото кръвно изследване, ще видим втория път, но чета по американските сайтове, че този тест с обременяването го препоръчват на всички бременни към 20 и някоя си седмица май. Ще видим какво ще каже лекарката.

Замислих се, за скъсяването на шийката оня ден, не си спомням да ми я е мерила докторката. Но чувам напоследък доста момичета да го споменават и ще взема да попитам. Че вчера една колежка ми каза как е имала аборт в 20 седмица и се уплаших.

Относно гаденето, на мен вече не ми се гади от няколко седмици и съм започнала да си хапвам стабилно. През първите седмици до към 13-14, сладко не ми се хапваше изобщо. Тогава като ми се гадеше даже и вода не пиех, което много ме притесняваше, защото е хубаво да се пие вода. Тогава нито плодове ми се ядяха, ставаше ми лошо от пъпеши и дини и ме беше много яд, че в най-хубавия сезон не можех да си похапна диня:)

За кг. аз съм +3/4 кг но аз съм си едричка и ми се иска да не качвам повече от 10 кила:) Ама каквото такова в крайна сметка, важното е всичко да е наред.

И аз усетих бебо/беба най-накрая! Миналата седмица по едно време започнах да усещам и е страхотно! И таткото го усети и много се радва:)
Аз съм на ФМ другата сряда и чакам с нетърпение.
Момичета, а вие ходите ли на работа или сте болнични? Аз мисля, ако всичко е наред да съм на работа до 45-дневния.
Интересно ми е момичетата в чужбина - колко отпуск ви се полага и как го плащат, в смисъл тук е 90% от заплатата първата година. Оня ден гледах една статистика (която всъщност укоряваше американската система) и най-много отпуск имаха във Финландия, но страни като Украйна, Беларус, долу горе България също бяха доста добре в това отношение.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: