Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 07:36:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декемвр  (Прочетена 151740 пъти)

yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юни 04, 2014, 10:56:37 »

yana_traeva на теб кога ти е термина
термина ми е 11.10.
Мерси на всички за поздравленията.  Girl_hide Girl_hide Мн е вълнуващо всеки трябва ако може да си позволи прегледа да види сладкото бебченце а снимките послееееее......уникални са не са цветни при мен но се вижда както се виждаше на екрана сладко малко бебенце на едната дори всеедно е усмихнато хахах  danceg danceg danceg
За суеверията вече коментирах , всичко е на психическа основа трябва да мислим оптимистично че всичко ще е наред че ще родим нормално и пр и всичко ще е ок. За пазаренето наистина ако нямате от кой да вземете дрешки е добре от по-раничко, ако пък от интернет сайтове заради офертите там имат около месец доставка така че това всичкото е време. Аз ся като излезна юли в почивка се мятам през ден през два като се разхождам да набелязвам неща и което ми хареса да вземем но количката и кошарата най-вероятно ще ги капарираме а после ще ги платим че не са малко пари-едното единия месец другото другия и всичко ще си е на мястото септември. Защото за кошарата имаш изработка около 1м ние каквато искаме 3 в 1 , мострите в магазина не ги продават.
И такаааа
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425

« Отговор #316 -: юни 04, 2014, 17:09:01 »

яна,ние с теб сме с 10 дена разлика,но то не се знае де може ти да ме изпревариш,божа работа,ние също очакваме принцеска и сега съм се влюбила в един сайт където има уникални дрешки за новородени и не знам до кога ще издържа да не поръчвам.Количка си имаме от брат ми само ще си купим бебешкия кош,понеже те не си го бяха купували ,легло много се чудя какво да бъде и как ще трябва да разместим стаята понеже скоро я направихме и не помислихме че ако имаме бебе трябва удобно място за легъллцето,но ще го измислим някак си.Хибавото е че стаята ни е лилава и ще подхожда на бебка smile
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юни 05, 2014, 07:01:53 »

jasminne, би ли споделила сайта?
Аз се радвам, че няма да се налага доста неща да купуваме, защото ги имаме в наследство от двете племеннички. Дори бебчо да е момче имаме доста неутрални дрешки за самото начало, а пък ако е момиче, то.. имаме страшно много  girl_wink, въпреки че пак ще пазаруваме, за да са си специално за бебчо smile
Активен
jasminne
Професор

« Отговор #318 -: юни 05, 2014, 08:42:28 »

http://www.abubu.bg/products.php?category=1&subcategory=4&page=25     това е сайта има невероятни неща.Аз само се чудя понеже напоследък октомври е топъл месец не знам какви дрешки да купувам.Ако някой мама се е сблъсквала с това нека сподели ,защото ми се струва че новородено,не може да ходи голо,но пък и мн облечено не става .Аз също имам много неща от племенниците ми ,ама всички искат да купуваме розово,лилаво,понеже само момчетии в къщи smile Много се вълнувам бебка от 2-3 дена е много активна постоянно мърда,даже снощи не искаше да спим smile
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юни 05, 2014, 09:48:38 »

jasminne, колкото и топло да е през октомври, пак си трябват ританки и бодита с дълъг ръкав. Не мисля, че ще ти трябват къси ръкави.
Дрешките за нашата бебка ги купувах от http://www.pumpkinpatch.co.uk/ , но следях за наистина изгодни намаления и безплатна доставка.
Много трябва да се внимава какво купуваме, защото не винаги най-красивите неща са практични. Аз бях накупувала сладурски панталончета /без чорапчета отдолу/, но чорапки трудно се задържат на бебешко краче и си карам на обикновените ританки. Същото е и с блузките - рискуваме кръста на бебето да е винаги гол, та предпочитам бодитата. Общо взето красотите ги носим много рядко. Най-удобно и сигурно ми е с целите гащиризони и въпреки че са по-скъпи си заслужават цените.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #320 -: юни 05, 2014, 13:00:07 »

jasminne, аз раждах в края на октомври, имах огромен набор от дрехи от моя близка и пак се чудех какво ми трябва. Пък миналата година беше и топло. Основното са бодита с дълъг ръкав, но си трябват и такива с къс. Цяла зима ползвах бодита с късо ръкавче под целите гащиризончета. Най-удобно си е да си е цяло, да не се разгащва, да не се оголва кръстче, да не се чудиш кое и как да комбинираш цветово и тн. От целите бодита най-удобни ми бяха тези като плюшени, които са, защото дъщеря ми повръщаше ужасно много. Така и да повърнеше, не се налагаше веднага пак да я преобличам или пък да стои мокро на рамената. Гледай да са си с петички, че иначе това с чорапите е мисия невъзможна, както Даниела е казала smile
Боди с дълъг ръкав комбинирах с ританки и примерно с елечета без ръкави или с ръкав, ако е по-тънко.
Блузи започнах да ползвам към 4-5 месец, защото дъщеря ми наддаваше бързо на кг и ръст и просто няма голям избор на гащиризони за 6-9 месечни деца. Ние вървим почти отначало с 3 месеца напред с дрехите.
Октомври и ноември можеш много лесно да прегрееш бебето, а не да го изстудиш. Затова ще ти трябва и лека памучна пелена. Нека си имаш по-плътна все пак.
Активен
jasminne
Професор

« Отговор #321 -: юни 05, 2014, 14:15:33 »

Благодаря много за съветите.Наистина много се чудех и не се бях замисляла за чорапките,сега се сещам че на моя племенник му обличахме чорапките върху гащеризончето ,но той е зимно бебе.Аз също така много искам да си купя гащеризознчета плюшени който имитират животинки,макар че в началото няма да си много нужни ,но постоянно се оглеждам за тях.Днес също ходих да огледам за легълца колебая се много между бертони соник и http://www.avmebeli.com/   тези са ямболски,жената ме съветва да си взема на ямболските ,защото на бертони е 2 пъти по скъпо а са с няколко шкафчета повече .Предложиха ни ако искаме сега да си купим леглото и да седи в магазина и като дойде момента идват те и ни го злабят .Оф толкова хубави неща има,нямам търпение вече да започна пазаруването.а забравих да ви кажа че си поръчах и шишета на авент който са на доста добра оферта http://www.mothercare.com/Philips-Avent-Newborn-Starter-Set/401802,default,pd.html#avtc=86a5ead281e05925032919f58b84db7d     тук са 63лв
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юни 05, 2014, 14:45:18 »

Сайта на пъмкин патч е много хубав и аз често го използвам  good. С Изабел използвах ето това да не й се изхлузват чорапките http://www.amazon.co.uk/Hippychick-Sock-Ons-Footwear-1xPair/dp/B001KAIZJW/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1401971973&sr=1-5&keywords=sock+ons
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юни 05, 2014, 15:41:42 »

Сайта на пъмкин патч е много хубав и аз често го използвам  good. С Изабел използвах ето това да не й се изхлузват чорапките http://www.amazon.co.uk/Hippychick-Sock-Ons-Footwear-1xPair/dp/B001KAIZJW/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1401971973&sr=1-5&keywords=sock+ons

Аз ползвах много тези държачи за чорапки.Много са удобни и практични.

И още един глас за Пъмкин Пач.Много хубави стоки.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: юни 05, 2014, 15:42:44 »

а до БГ доставят ли? smile
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: юни 05, 2014, 17:33:04 »

За доставка използвам Gabco.
Ей, мерси, че показахте тези държачи. Никога не бях чувала и виждала такова нещо smile.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юни 05, 2014, 17:38:03 »

Момииичетааа, официално се записах вече на ЖК. Промениха ми термина на 19ти декември, така че това е вече smile. Видях пак бебо, добре е, големи сме вече 62мм. В 15 седмица ще ходя на късен БХС, защото съм изтървала ранния. Док каза да не спирам утрогестана все още и да не пия витамини, ами да наблягам на пресни плодове и зеленчуци лятото. Утре съм на изследвания, дано дано и всичко там да е ОК smile

Мале в този сайт какви сладки неща имааа. Просто чудо smile
А момичета, такива държачи за чорапките има ли ги из БГ сайтове някъде?
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юни 05, 2014, 19:46:49 »

Стаси, много хубаво, че всичко е наред при вас! Мале, 6.2 см, хихихи, веднага си спомних първата снимка на бебчо, която си взех от прегледа, как се виждаше една голяма глава и разперило ръчички и краченца! Ти взе ли си снимка?
Слушай доктора, за витамините също има право; чувала съм, че магнезият също много добре повлиява началната бременност за намаляване на риска от загуба на плода.
За витамините - ако жената си хапва достатъчно плодове и зеленчуци, може да се мине дори и без такива; внимателно се избират пренатални витамини и хранителни добавки, тъй като някои от съставките им могат да се отразят негативно на еластичността на костите на бебешката глава - т.е. да я направят по-твърда, и това да възпрепятства успешното преминаване през родовия канал - природата е помислила и за това...
Казват, че поне 700 гр.плодове и  порция зеленчуци (пресни/на пара,но не преварени) на ден набавят на тялото на бъдещата майка достатъчно витамини и материали, от които има нужда тя и детето, за да се развива пълноценно.

Тези държачи за чорапки са наистина много сладички. Някоя баба може би би се наела да изплете за внучето нещо подобно? :-) Или те сегашните баби са вече модерни... :-)
« Последна редакция: юни 05, 2014, 19:49:15 от devisil » Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юни 09, 2014, 13:12:46 »

Мале, тези сайтове много ме изкушават.. blush Да ви кажа и аз един български, на племенника съм поръчвала, много сладки дрешки има - http://www.bebeshkidreshki.com/

Да ви се похваля и аз, на 04.06. мина 2рата ЖК - 5, 23 см., 12 г.с.  yahoo Всички изследвания са перфектни, всичко ми е в нормата, плацентата е в нормално положение Yes Само ми каза 13 см. матка, не разбрах дали е нормално, но така предполагам.

И утре много палци да стискате, че съм на БХС и 4Д. Много се вълнувам, ще го видя толкова отблизо бебето. Дано всичко да е наред Girl_hide
Активен
jasminne
Професор

« Отговор #329 -: юни 09, 2014, 13:16:29 »

Здравейте момичета:) искам да ви попитам тези който сте в по напреднала бременност,2 дена имах страшно много работа и бях постоянно в движение и преуморена и не съм усещала бебка при вас случвало ли се е дали е от преумората ,че нещо взех да се психясвам аз съм в 6 месец
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: