Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 17:43:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 118611 пъти)

tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: декември 10, 2013, 15:12:22 »

Ами, аз силно се надявам да се роди точно на термина. Таткото е роден на 7, аз съм на 7, сватбата ни беше на 7 и като ми казаха че термина ми е 07.07, не можех да повярвам  Girl_hide Така, че ако се роди наистина на 7, ще си бъде цяло чудо.
Иначе аз втори грип изкарах, миналата седмица доста сериозен. Накрая си взех Пиносол и Стодал, защото не можех да стана от леглото. Още ме държи, но вече съм по-добре. Надявам се, че на бебо нищо му няма.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #121 -: декември 10, 2013, 22:47:34 »

Лени, честито за прекрасната новина  give_rose
Нямам търпение и на нас да ни кажат най-накрая какво ще е детенцето ни, надявам се другата седмица да разберем  smile
Цветче, честита и лека бременност на теб!

Пазете се, момичета, че тези вируси, дето се разнасят, хич не са приятни.

Аз слава Богу се чувствам много добре, дано така продължат нещата. Другата седмица съм на преглед и се надявам да ме запишат за ФМ, т.е те ще ме запишат, ама се надявам да не е точно по празниците.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #122 -: декември 12, 2013, 11:27:12 »

Момичета, колко време е стандартното да се изчаква за резултати от БХС? При вас колко беше?
 Благодаря предварително за отговорите  give_rose
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: декември 12, 2013, 11:44:52 »

Около седмица Мишел, мисля за седмица ми бяха готови.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: декември 12, 2013, 11:51:06 »

На мен ми казаха 10 работни дни - аз го правих на 3-ти и ще звънна за резултати чак на 17-ти (така се уговорих с доктора). А аз да ви питам за ФМ къде я правихт? Изрових си от старите теми, че съм ходила в м.ц. Фемина при доктор Цолова и по онова време е била мнго популярна и всички я хвалеха и ходеха при нея, но сега тези апарати май са много по - разпространени и вероятно има добре обучени специалисти...Помня, че много от рано трябваше да се запише час за там ( сега не знам как е).
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #125 -: декември 12, 2013, 11:57:36 »

Благодаря, Маги и Светли!  give_rose
 Беше ми попадало преди време, че е за около седмица, ама като ми казаха да проверя след сряда (т.е. след петия ден) и аз почнах да се чудя. Тю...нетърпеливо, значи  badgirl

Светли, аз бях писала по-горе, че съм доволна от ранната ФМ при д-р Богданова. Стига да има възможност, пак при нея бих отишла. Иначе доста момичета пишат за същата клиника, че са доволни от д-р Сигридов.
 Сега наистина вече има на повече места и може би не е необходимо да е по-рано от 2 седмици, за да се запишеш (а може и по-малко време).
« Последна редакция: декември 12, 2013, 12:29:09 от michelle » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: декември 12, 2013, 12:38:37 »

Резултатът от БХС беше готов след 1 седмица.
А ФМ ще правим във "Фемина" при д-р Врагалева. При нея беше ранната ФМ и много ми допадна. Обясняваше всичко, което се вижда подробно и е мила, дружелюбна жена.  Sunshine
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: декември 12, 2013, 12:49:47 »

Аз на ФМ ходих във Фемина и в Марковс. д-р Марков го хвалят много като добър лекар, обяснява всичко, но ако искате диск и да гледате на 4Д - не е най-добрият вариант. На нас (бяхме с мъжа ми и с малката) 4Д-то ни го пусна точно колкото за една снимка. Във Фемина по-дълго време ми продължи прегледа, но преди 3 години бях по-доволна. Сега лекарката се държеше доста грубо - и мъжът ми също не я хареса. Май се казваше Славкова, ако правилно си спомням.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: декември 12, 2013, 14:38:41 »

Момичета, колко време е стандартното да се изчаква за резултати от БХС? При вас колко беше?
 Благодаря предварително за отговорите  give_rose
Звънни на регистратура днес или утре. Моят беше готов за 4-5 дни. Дадох кръв в събота и четвъртък/петък взех резултата.
За ФМ е хубаво по-рано да запазите час, вярно че има избор, но добрите лекари вече са с почти запълнен график за януари, поне в София.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: декември 12, 2013, 15:25:51 »

Аз правих ФМ във Фемина при доц. Димитрова.В 12 г.с. видя момата smile докторката е добра, обръща внимание на абсолютно всичко.Сигурно 5 мин се мъчи да и види лицето, за да изключи лицеви аномалии, доста се измъчи жената с нашето диване.Не е от най-приказливите, но точно това в този момент това няма значение.Часовете и са пълни месец напред, аз например си записах час в 5 г.с. за първата ФМ.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: декември 13, 2013, 12:01:33 »

Моята ФМ беше при доц. Томова. За мен тя е най-добрия специалист в София - хем прави и фетална ехокардиография, хем и 4Д-то пуска за радост на родителите, хем всичко много много подробно обяснява, че и диск получаваш накрая. Но записването действително трябва да е поне месец и половина, даже два по-рано.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: декември 13, 2013, 12:56:57 »

Аз пък съм доволна от Марковс, само че не при д-р Марков, а бях при д-р Атанасова. На мен иначе ми препоръчаха Павлова, та ако сте се нанасочили към този център, по-добре отидете при нея, била страхотен специалист и много приятен човек.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #132 -: декември 14, 2013, 10:37:39 »

Звънни на регистратура днес или утре. Моят беше готов за 4-5 дни. Дадох кръв в събота и четвъртък/петък взех резултата.
За ФМ е хубаво по-рано да запазите час, вярно че има избор, но добрите лекари вече са с почти запълнен график за януари, поне в София.

Мене ме хвана "коледното намаление", т.е. увеличение  pardon Предполагам, че покрай празниците е доста натоварено в лабораториите, хората излизат в отпуск и т.н. Ще си чакам, пък когато излезе.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: декември 14, 2013, 10:44:41 »

Здравейте!   yahoo
Вчера бяхме на ФМ и ще си имаме слънчево момченце! Sunshine
Толкова зареждащ беше прегледа. smile
Около 30 минути бях толкова усмихната (чак озъбена danceg ), ама толкова щастлива, че виждам мъничето ни и че се развива чудесно, че е добре. smile Уникално изживяване! Щастлива! Щастлива! Много Щастлива!  chee
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: декември 16, 2013, 10:02:40 »

Честито  stork-boy lunno momiche! Нека си винаги така щастлива както в онзи момент!
Аз да се оплача, че ям много тестяно - някак добре ми действа , но не и на фигурата. Вие как се контролирате? Ограничавате ли се омишлено или просто не ви се яде много...?Поздрави!
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: