Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 23:58:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни (Прочетена 118669 пъти)
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Re:Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
«
Отговор #60 -:
ноември 30, 2013, 18:19:44 »
Да, видяххме го бебо. Но още се крие и не се показва. Не се видя чурка, но и не е сигурно на 100% ,че е мома . През цялото време стоя с гръб, свито......инато овненце от сега
Активен
Mrs.™
«
Отговор #61 -:
ноември 30, 2013, 23:40:18 »
Привет!
Ние днес бяхме на мини ФМ. Моята лекарка отсъстваше и ме прегледа лекарката която ми прави ФМ. Бебчо расте и все така трудно успяват да го снимат и измерят. Този път се държа една идея по възпитано и не щуря много.
Почнах полека и с покупките, знам че е рано, но ще дойдат януари-февруари. Искам да използвам коледните намаления в Англия/Америка. Хем е по изгодно, хем ще дойдат догодина.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #62 -:
декември 01, 2013, 12:09:48 »
Аз ще ходя на ФМ към 20та седмица... т.е когато ме пратят
ама там някъде се пада.
Аз още не съм купила нищо, много ми се иска, ама се сдържам още. След Нова година ще се вихря. То така или иначе ние май само дрешки и аксесоари ще купуваме, големите неща ги имаме осигурени от племеничките.
В началото нямах търпение да разбера какво е, сега по-скоро искам да знам, за да спрат да ме питат всеки ден
Активен
leni_beni_
«
Отговор #63 -:
декември 01, 2013, 14:11:20 »
Аз чакам да разчера и аз какво ще е, че да знам дали ще трябва да купувам дрешки. Така или иначе първите поне 2-3 ,есеца ще мога да ползвам всичко от ббаткото. А дрехи имам за 2 бебета. Ако ме зарадва някоя девойка, ще купувам рокли с най- голямо удоволствие
От по-големите неща, ще ми трябва само количка. Даже и тя е уговорена вече. Предния път кумата ми даде нейната, сега ще взема от приятелка, но ще я купя . И така, за сега нищо не ми се очертава да купувам.
Ще трябва една шапчица сега да взема, заради поверието, но да видим кога ще е.
Ох, Алексия , и аз много се дразня на всекидневните питания за пола. Вече почнах да казвам, че като се роди ще разберем, сега не искаме да знаем още, и сякаш поспряха да ме питат. Естествено трябваше и да изслушам какво ли не, за това ми решение
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #64 -:
декември 02, 2013, 14:37:08 »
Здравейте мамчета! Аз отдавна не съм писала във форума и се завръщам направо с новината за очаквано през Юни бебе
Каката от с4ега се вълнува, а аз отрано съм доста едра и си купувам големи дрехи. Този път се чувствах сравнително зле спряму предишната ми бременност, но и това вече отминава... Радвам се че виждам много познати лица в темичката, а с непознатите ше се опознаем
Активен
leni_beni_
«
Отговор #65 -:
декември 02, 2013, 16:31:43 »
svetla_ety , честито
Радвам се да те "видя " тук .
И аз така, този път рано наедрях и ми беше доста зле. На мен съвсем скоро ми поотмина, явно при теб по-бързо са отшумяли неразположенията
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #66 -:
декември 02, 2013, 18:13:01 »
Открих един магазин за бременни и бебета в нашия град, още не съм го посетила но имат страхотен сайт и реших да го споделя с вас. Днес и утре има намаление
http://babyboombg.com/
ДОбре дошла и от мен Светла
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #67 -:
декември 02, 2013, 19:43:46 »
Чета, че вече повечето сте видели мъничетата си, че даже се и подготвяте за тях. Браво на вас! Това са истински отговорни бъдещи майки
Светли
, честито за юнското бебенце! Пожелавам ти всичко да мине леко и спокойно.
Лени
, съжалявам, че си имала такова премеждие
Дано бързо се почувстваш по-добре и повече да нямаш такива ситуации.
Като няма къде другаде, да се наоплача тук... Така както ми е последните три месеца, май по-зле не ми е било в живота. Целодневно гадене (на практика от всякакви миризми), по половин час сутрин с напъни за повръщане (за момента само стомашен сок), иначе се сдържам, силно главоболие, причерняване, постоянна сънливост. Храня се и приемам течности все насила...Все си мислех, че бременността е хубав период от живота, а не мога въобще да го усетя така
Нито мога да работя като хората, нито даже и да си почивам у дома. Знам, че има и по-лоши случаи, ала вече се чувствам изтощена от гаденето и напъните за повръщане, и от главоболието, хранопровода ме боли, стомаха също. Просто нямам сили за нищо. Ето, наоплаквах се...
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
декември 02, 2013, 20:46:00 »
Мишел, колко време продължава това? Аз имам отвреме на време такива епизоди, но ако ям нещо, което не ми понася. Ако постоянно си така, говори с лекаря си. Ако не се лъжа, ти вървиш горе-долу заедно с мен, около 4-5 месец, нали така? При мен значително се подобриха нещата с влизането в 4тия, сега скоро не ми се е гадило, след няколко дни влизам в 5тия)
Светли, добре дошла!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #69 -:
декември 02, 2013, 20:59:43 »
Мишел, до средата на четвъртия месец всичко описано от теб беше и при мен същото без главоболието.Можете да се смеете ама заспах на работа няколко пъти, просто очите ми се затваряха сами и това е.
Дано ти поотмине.Аз мога да кажа, че четвърти месец от някъде, пети и шести бяха хубави месеци, та дано и при теб е така
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #70 -:
декември 02, 2013, 21:17:46 »
Алекс
, май като изключим първите 1-2 седмици в началото, всеки ден съм така, т.е. близо 3 месеца (аз съм точно на края на трети и от средата на следващата седмица официално мисля се водя в четвърти). А и съм си "благословена" по природа с твърде остро обоняние и вкусови усещания още преди бременността. Говорих с лекарката ми, но няма кой знае какво да се направи. Понеже реално повръщам само стомашен сок и успявам да го сдържам с изключение на сутрините, и от противоповръщателни няма смисъл. И за другото няма варианти, понеже най-вероятно е резултат от хормоналните промени и умората.
Маги
, като написа за заспиването, все едно за мен го написа
Същата история. Само надеждата, че до месец може да се подобри положението, ме крепи
Благодаря, че ми изтърпяхте мрънкотенето
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
декември 02, 2013, 21:36:00 »
Ох, милата, разбирам те, аз така повръщам стомашен сок и е ужасно. По същия начин и преди да забременея бях чувствителна към миризми и ми докарваха главоболие, но след като ми мина гаденето нещата чувствително се промениха. Ще премине полека-лека.
Предполагам, че като пиеш вода, също те кара да я повръщаш, пробвай разреден 1:1 компот/сок и солени бисквитки.
Наистина нещата се променят към по-добро
Аз не вярвах, е ще дойде този момент, ама ето на, дойде. Само дето храните, от които ми ставаше лошо, сега не мога да ги ям
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #72 -:
декември 02, 2013, 22:26:46 »
Всичко се преживява, аз свалих и кила първите месеци, защото нищо не ядях, бях станала пословична с моите домати със сирене, само това можеше да влезе в устата ми.
Понеже ми се гадеше и от водата да ви посъветвам, както мен ме посъветваха, да пробвате с газирана вода с лимон в нея.Мен това ме спаси в началото.
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
декември 03, 2013, 00:33:01 »
Да, точно така Маги
.Аз изживях това с водата.Освен газирана вода,има една с вкус на ябълка , прясно изцеден портокалов сок,дано да отминава момичета,че няма такава гадост да ти е недобре от вода!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #74 -:
декември 03, 2013, 07:05:36 »
Спокойно, щом усетиш движенията на бебето, всичко минава. На мен ми се гадеше и от цветове......
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...