Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 23:34:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на petq1989 13.07.2013г.  (Прочетена 39179 пъти)

shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юни 23, 2013, 09:38:44 »

Като прочетох това за приятелката ти и онемях  Oh my ... Аз на приятелки/приятели с гаджета от по 1 месец и такива, на които изобщо не познавам половинките (не визирам дългогодишни) мисля да казвам, че сватбата ще е само от най-близки и/или капацитета на ресторанта не позволява... Какво е това нещо ще канят който им падне само, за да са с някой... Абе ужас!

и аз имах такова намерение, но се намери един много нагъл, който ще дойде с приятелката си, която съм виждала веднъж ....
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юни 23, 2013, 11:48:52 »

ами момичета много е неловко,да ти дадат покана и да пише само твоето име,и хората си питат дали може да си доведат някого,тези които си и,мат сериозни половинки,поканите им бяха надписани с имената,но има няколко частни случая,които умишлено оставих така и те пак си питат...относно роднините единия дядо беше почнал да пита кой щял да идва,кой бил поканен,и малко му се поскарах,че това е моята сватба и няма право да ми държи сметка и който ще идва е получил покана....кофти ми беше да му се карам,но когато знам че майка ми и баща ми са го подкукоросали и направо ми иивда да им вдигна телефона и да се изпокарам тотално с тях,че вече ми писнаха тяхните чалъми...но това е друга тема
снощи бях с най-близките ми приятелки на дискотечка, мацките ми подариха було и си изкарахме страхотно,цяла вечер поздрави танци,имам няколко снимки,ще ги кача от апарата,малко сме загрели,но повода го изискваше smile
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #47 -: юни 26, 2013, 20:58:05 »

петя, как върви подготовката?
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юни 27, 2013, 05:44:44 »

днес ще ходим на изследвания,започнах да придобивам представа за бройката на гостите,на финала съм,чакам халките това е новото покрай мен smile
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #49 -: юни 30, 2013, 10:49:31 »

petq89, и аз ще следя твоята темичка..... smile
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #50 -: юни 30, 2013, 17:47:25 »

Аз се включвам малко късничко - честита темичка Петя Wink Успех с подготовката!  give_rose
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юни 30, 2013, 18:36:21 »

ето малко снимки от моето моминско парти,което беше в дискотека,беше с най-добрите ми приятелки,от първото парти нямам снимки
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #52 -: юни 30, 2013, 19:09:53 »

yahoo Супер сте, мила!!!
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юни 30, 2013, 19:14:13 »

мерси,искаше ми се да видя снимки и от твоето парти
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юни 30, 2013, 19:23:28 »

хихи, браво на приятелките ти smile страхотни рогца си имаш
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юни 30, 2013, 20:11:55 »

Много сладки снимки, Петенце! Нямам търпение да покажеш снимки от сватбата, сигурна съм че ще си прекрасна булка, а и с тези сини очички  heart
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юли 01, 2013, 14:00:21 »

много яко, булка с рогца smile
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юли 01, 2013, 18:49:38 »

цяла вечер дж точно това казваше,булката да си носи рогцата само на партито и да не слага рогца на жениха,големи майтапи бяха,минават хора,идват на нашата маса вдигат наздравици,беше мн яко smile
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #58 -: юли 01, 2013, 19:10:08 »

Много си хубава, а си представям какво ще е в самия ден smile

Колкото до дядовците, моя е голям образ и все измисля едни неща...последния път си беше направил списък около месец след като списъка реално го бяхме затворили, да си вкара негови роднини още, които аз не познавам дори. Деликатно му отказах, ама и него го разбирам човека, за него това е най-голяма радост - да ожени внучка smile Не му се сърди, зареди се с позитивни емоции пък кой каквото ще да си говори Wink
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юли 01, 2013, 19:32:21 »

донякъде е хубаво да се мисли позитивно,но аз съм от хората,които обичат да им е трудно,да им е нанагорнище,да им е гадно,за да са удовлетворени от себе си smile странна птица съм smile от 2 или 3 дни ме гложди нещо,понеже родителите ми няма да идват на сватбата,а със свекър ми и свекърва ми не съм в добри отношения,защото сме останали с грешни впечатления едни за други,те си мислели,че ще имат кротка снаха,а снахата цял пожар...а аз ,като снаха си мислех,че ще имам реазбрани хора за свекъри,понеже милото е разбран,но милото живе е смен от годин и и сигурно покрай мен е станал такъв и му казали,че защото сме се скарали нямало да дойдат в ресторанта...приех го доста добре,и му казах 2 приказки,да им ги обясни а те както си преценят "това дали ще дойдат е личен избор,имат 1 син,айде мен не ме уважават,ама заради него да дойдат(ясно колко го обичат щом не са до него в най-хубавия му ден),казах му че няма да им се моля и че на сватбения ми ден ще се забавлявам,а няма да си тровя нервите с някого" и милото ми каза "нямат кола с която да дойдат и няма къде да спят" след това му обясних "баща ти има служебна кола,да помоли шефа си,ние ще му покрием горивото,милото има приятели таксиджии,да се уговори за някаква тарифа и му казах,че моята кола няма да я дам на техните,и как няма къде да спя,до онзи ден свекървата ми тропаше с крак,че живея в нейния апартамен,апартамента е двустаен,има къде да се спи" и милото каза " ами ще говоря с тях" и днес ми съобщи категорично че няма да дойдат,аз на майка ми и на баща ми не съм им правила селями и молитви да дойдат,камо ли на свекър и свекърва....не съм от хората,които се молят и няма да се моля за уважение,то се заслужава,мен не уважават,ама са създали син,1 дете им е,не да ми се правят на сърдитик,ами да дойдат да си видят сина,защото не осъзнават ,но за мен тяхната постъпка,ще е коз....
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: