Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 17:41:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Shantall - 06.07.2013  (Прочетена 69249 пъти)

shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 22, 2013, 13:11:21 »

момичета подаръчетата са невероятни, много съм доволна от мацките в магазина, тъй като обаче сме на детско парти по-късно ще ги снимам
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юни 23, 2013, 12:10:09 »

такааа, бях се асилила да ходя до фризьорка да се разбереме, но тъй като тя работи в блока на родителите ми реших да правя мама. и се оказа, че фризьорката е на море. за сватбата ще е тук, но ми се искаше да обсъдиме как ще се закрепи булото....
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юни 23, 2013, 17:22:43 »

Кога ще се върне? Няма ли да си дойде по-рано и да имаш време да го обсъдите преди сватбата?
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юни 23, 2013, 17:23:42 »

трябва да си дойде на 1ви надявам се да има време да осбъдиме въпроса с булото и самата прическа
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юни 24, 2013, 12:02:32 »

вече тоалета на булката е завършен тотално, остава евентуално една гривна да допълни визията ми Wink
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юни 24, 2013, 12:43:34 »

Какво е последното ти попълнение? Сигурна съм, че ще си прекрасна със или без гривна  Wink
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юни 24, 2013, 12:59:31 »

ratatui вече няма да съм без гащи Wink
 иначе започва последния етап - окончателни срещи с фото и видео, и дж, да преслушам пак гостите за последно и да почна голямото редене.
скъпия все още не ме е зарадвал, че е намерил кола sad окончателно ще съм на работа до 4ти на обяд.

впрочем сме в голяма чуденка как да постъпиме със служените куверти, ако можете да помогнете. управителя на ресторанта каза, че в 90% от случайте се поема пълния куверт, но може да се направи и един съкратен така, че за хората да има подсигурена храна, но не като за гости, а за работа...
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 24, 2013, 13:05:14 »

Ами, зависи какво ви е менюто, може да махнете пред ястието или салатата и да имат основно и или салата или предястие. после торта. също те да нямат алкохол, а само безалкохолно.
Ще намерите и кола споко!
А я кажи тия гащи от къде са?
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 24, 2013, 13:16:34 »

Триумфки са smile памучни бикини безшевни - чисто бели
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #99 -: юни 24, 2013, 13:27:33 »

ние им взехме пълни куверти на служебните, те така или иначе няма особено много време за ядене, така че една салатка и основно +безалкохолно трябва да са им достатъчни smile едва ли ще има време за сухи мезета и предястия lol
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юни 24, 2013, 13:41:05 »

впрочем сме в голяма чуденка как да постъпихме със служените куверти, ако можете да помогнете. управителя на ресторанта каза, че в 90% от случаите се поема пълния куверт, но може да се направи и един съкратен така, че за хората да има подсигурена храна, но не като за гости, а за работа...
Според мен е доста обидно да им се съкращава куверта. Все едно са половин хора! Все пак те са с вас пред цялото време, от сутринта до 12 примерно, нямат време да ядат, да пият, изморени са колкото вас. Според мен, ако нещо може да се махне, действително е следястието и то само ако се сервира след предвиденото им работно време.
Аз даже настоявах, след като приключиха работа да останат и да си изядат порциите, както и да стоят колкото пожелаят. Все пак те са готини хора и според мен са и част от гостите на сватбата Wink
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юни 24, 2013, 13:49:54 »

shantall, честити ти гащи  Bravo Bravo Bravo
Ние също се чудихме дали да правим частичен или пълен куверт за служебните, но в крайна сметка решихме че по-добре да вземем още три куверта, няма значение дали ще изядат всичко или не (това го решихме защото аз съм пощелива и понякога като видя някой да яде нещо и полудявам да искам и аз същото  blush ), а пък и аз съм на същото мнение като Лили, че все пак не са половин хора или по-малко значими за събитието.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 24, 2013, 14:55:45 »

момичета не ме разбирайте погрешно, и аз съм намнение, че тези хода ще бъдат с нас 12 часа и трябва да хапнат, НО свекърва ми каза: не стига, чеим плашаш скъпо ами и да ги храниш?
по принцип съм за пълен куверт. исках само мнения smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юни 24, 2013, 14:59:03 »

Да, така е. Свекърва ти е права, но все пак ти си плащаш за труда им, има и услуги за доста по-малки суми Wink На фона на цялата сватба да спестиш от няколко куверта... мисля, че няма смисъл.
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #104 -: юни 24, 2013, 16:56:44 »

Шантал, ние ще поръчаме пълни куверти за служебните лица - въпреки, че ще са на работа, все пак имат нужда да хапнат стабилно - от сутринта са с нас на крак. Предвидили сме им повече безалкохолни и мин.вода, тъй като ни казаха, че не консумират алкохол. Но ще имат на масата по 50гр. за първата наздравица.
За нас, те също са част от нашите гости, на таблото за гостите сме ги писали с малките им имена и предвидихме и за тях подаръчета.
За мен лично е грубо, както свекърва ти казва, че са на работа и не стига, че им плащаш за работата, ами и трябва да ги храниш.
Мисля, че трябва да има взаимно уважение за прекрасен краен резултат!  good
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: