Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 21:09:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 13 част  (Прочетена 176746 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 26, 2014, 18:37:53 »

Eто малко снимки от изложението в Бургас, което се проведе днес
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.719362451421956.1073741931.157920847566122&type=3&uploaded=68
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: януари 26, 2014, 20:23:26 »

Било е доста по-различно от това в София, ако се съди по снимките. Изложителите май са различни. Сигурно и от томболата е имало реални награди biggrin (след софийския ми се обадиха да ми кажат, че съм спечелила награда, ама фирмата щяла да се свърже с мен, познайте дали се свързаха biggrin )
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: януари 26, 2014, 20:27:49 »

Не знам, аз присъствах миналата година по това време, все пак мен тогава ме вълнуваше  pardon Фирмите и профитата са от Бургас, но това предполагам не им пречи да работят из страната. По това, което виждам от снимките, украсите тази година са доста натруфени...Ако някоя бъдеща булка е присъствала може да разкаже за тенденциите в украсите  good
Активен
mi_mito
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #228 -: януари 27, 2014, 21:11:45 »

Някой от вас знаели дали има сватбено изложение във Варна и кога ще е
Активен
alispeikova
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #229 -: януари 27, 2014, 21:17:37 »

Аз си харесах една торта много, както и едни малки чадърчета, които ще стоят много готино по масите за декорация. Някаква идея от къде мога да намеря? Стила на сватбата ни е ретро и се връзва чудничко. За изложение във Варна и аз се интересувам.
Активен
Maria_Je
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #230 -: януари 27, 2014, 22:45:04 »

Здравейте момичета аз съм си харесала дата и месец и цвят понеже ще е  на 17 август за цвят съм си избрала оранжево но се чудя дали да е само един или да включа и аз още един

Ето един сайт със интересни комбинации с оранжево : http://blog.exclusivelyweddings.com/2013/04/15/an-orange-color-combination-for-your-fall-wedding/. Ако сте избрали ресторант, вижте какво ще Ви предложат като украса, за да се спрете окончателно на цветова комбинация.
Активен
Maria_Je
Любопитен
*

« Отговор #231 -: януари 27, 2014, 23:40:18 »

Момичета, имате ли идея от къде могат да се купят житни класове?

Jully777, кога ще ти бъде сватбата? Защото може да си ги набавиш собственоръчно от някоя крайпътна нива   Aviator  lol

Иначе - от цветни борси, оранжерии и прозводителите на цветя по принцип (които вероятно се снабдяват по същия начин)
Ето тук и един сайт: http://flowers.alle.bg/products/%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #232 -: януари 28, 2014, 12:10:21 »

Здравейте,
харесах си най-накрая евентуален цвят на сватбата, а именно синьо.
В украсата ще се наблегне на цветето хортензия в синьо.
Притеснява ме да не стане много студено и ми се искаше да вкараме и още един поддържащ,
по-топъл цвят. Според вас бледо розовото дали би се връзвало с наситено синьо?
Тъкмо се замислих, че хортезията всъщност я има и в тези два цвята - снимка.
Дали е възможно просто да използвам различните цветове на хортензията в този случай?

Според мен двата цвята, които си избрала, много си отиват. Контрастът между топъл и студен цвят е страхотен и стои красиво  good Както и контрастът между тъмен и светъл цвят.

* Navy_Blue__Pink_Wedding.jpg (48.67 KB, 309x400 - видяно 3281 пъти.)
« Последна редакция: януари 28, 2014, 12:15:59 от Lorenna » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: януари 28, 2014, 12:21:27 »

Много е готино с хортензиите, но според мен трябва да се съобразиш, дали в периода, когато е сватбата ви ще има хортензии, защото не съм убедена, че могат да се намерят целогодишно, а в малък период от годината.
Активен
jully777
Ентусиаст
**
Публикации: 98

обичана и обичаща

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: януари 29, 2014, 14:03:28 »

Jully777, кога ще ти бъде сватбата? Защото може да си ги набавиш собственоръчно от някоя крайпътна нива   Aviator  lol

Сватбата е на 14 юни. И аз го обмислям варианта с нивите  Girl_hide , но нямам идея кога житото става готово, а и ако още не е узряло, а е зелено, нямам идея как ще изглежда украсата...виждала съм само с узряло жито. Благодаря за сайта  give_rose
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #235 -: януари 29, 2014, 15:14:41 »

Момичета дайте идеи за украса на пейки?Немога да намеря никакви снимки blush
Активен
Maria_Je
Любопитен
*

« Отговор #236 -: януари 30, 2014, 21:13:18 »

Момичета дайте идеи за украса на пейки?Немога да намеря никакви снимки blush

Тук има интересни идеи : http://www.pinterest.com/wandamarti/wedding-pew-decor/
И тук също : http://www.bridalguide.com/planning/reception-decor/wedding-chair-decor
Активен
pufeta
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #237 -: януари 31, 2014, 00:14:37 »

Здравейте smile относно украсата за ресторанта ако може да споделите впечатления за цените. Искаме да наемем фирма за украсата,  но да е в границите на нормалната цена. Благодаря Ви smile
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: януари 31, 2014, 09:32:46 »

Здравейте smile относно украсата за ресторанта ако може да споделите впечатления за цените. Искаме да наемем фирма за украсата,  но да е в границите на нормалната цена. Благодаря Ви smile
Здравей,
както е зададен въпроса, каквото и да се каже, трудно ще се ориентираш. Зависи каква украса искаш(естествените цветя например са по-скъп вариант), в кой град ще бъде сватбата, колко голям е ресторанта, колко гости ще има на сватбата и т.н.
Ако искаш наистина да се ориентираш, избери си няколко агенции и отиди на среща с тях. Там ще ти се изяснят много повече нещата, отколкото тук някой да пише колко му е струвало на него за неговата украса. Освен това самите агенции ще покажат какво могат, за колко пари и ще ти предложат компромисни варианти, в случай че твоя бюджет не отговаря на това изискване.
Например аз исках непременно украса от естествени цветя, определихме бюджет и те ми показаха в рамките на този бюджет какво могат да направят. Мога да кажа, че попаднах на добра агенция, тъй като си има начини(опита ги учи на това), по които да се постигне желан ефект с по-малко средства.
Успех в подготовката!
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: януари 31, 2014, 13:06:50 »

Цените на всички са различни и зависи какво точно искаш. Съветвам те да си изготвиш концепция какво искаш да включва украсата и да изправиш запитване го агенции, които ти харесва. Лично аз направих така, отговориха ми с доста изчерпателни оферти с ценоразпис и множество варианти. Тези, които не ми обърнаха внимание, за мен отпаднаха, но това си е лично мой подход.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: