Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 16:20:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Есенно зимни бебета Октомври ,Ноември ,Декември  (Прочетена 157088 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 04, 2013, 14:23:04 »

Привет, мами smile
Ще видим при мен какво ще покаже кантара, че с това ядене angry
Цветенце, на теб хич не ти личи да си качила, ако съдя по снимката в твоята темичка give_rose
Гери, дано се засечем на прегледа с теб give_rose
Джоузефин, много малко килограми си качила - скоро ще те настигна blum
Али, стискам палци за прегледа утре Good luck После да се отчетеш с резултатите
Аличка, вероятно сме от едно и също сомалийско семейство blum Много забавно ми стана като прочетох как татито викал "Ехоооо" Xixixi Нашият тати шепне на бебче тихичко, че да не чува мама какво си говорят secret
Радвам се, че се чувствате добре - продължавайте в същия дух kiss2
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юни 05, 2013, 11:24:35 »

Мамчетаааа, да се отчета и аз. Днес бяхме на преглед на 3д при доктор Цолова във Фемина, изключително сме доволни. И най-важното е, че всичко ни е наред и ще си имаме 100% МЪж smile
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 05, 2013, 12:52:42 »

Перличка, честита ти 100% новина! И ние днес разбрахме, макар и не на 100%, че си чакаме момченце. А за кръвните изследвания ще трябва да изчакам до другата седмица, за да ми ги направят... така и не разбрах защо тогава shok, ама щом док така казва, така трябва.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юни 05, 2013, 13:00:59 »

Перличката, честит ви мъж smile

Цвети, Муун, не се препирайте с тия килограми защото и двечките сте супер кльощави и е нормално да качите повече от мен...аз като съм си едра попринцип не ми трябват излишни много много килограми, изглежда тялото ми си има запаси щом качвам само на корем smile
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 05, 2013, 13:03:08 »

Явно есенните бебчета ще са повечето момченца smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #65 -: юни 05, 2013, 13:28:26 »

Перличка, честит ви мъж. Най-важното е, че всичко е наред. Нека това те зареди с много положителна емоция  give_rose
Ще ми е интересно дали и на нас ще кажат днес какво ще е зверчето goody hurrah Нещо вече нямам търпение да дойде часът!
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юни 05, 2013, 13:58:49 »

Честитооо на мъжките мамиииии Перличка и Али..айде чакаме и Аличка и Муунчето да се похвалят каква изненада се крие в тумбачетата им  yahoo
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: юни 05, 2013, 15:01:08 »

Честито и от мен на мъжките мами перличка и Али give_rose
Цветенце, другата седмица съм на преглед - надявам се тогава вече да разберем и да не се е надупило пак smile
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #68 -: юни 08, 2013, 16:44:42 »

Здравейте, момичета! give_rose Присъединявам се към вас с термин 19 декември. smile
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 08, 2013, 18:09:56 »

Добре Дошла, Рокси smile 

Мерси много момичета, през цялото време милото беше сигурен, че е момче, а аз си мислех, че ще имаме момиче, понеже ми се хапваше повече сладко и не ми се повръщаше, но уви, ще съм свекърва някой ден smile
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 08, 2013, 19:16:55 »

Добре дошла и от мен Рокси

Перличка, ние с мъжлето бяхме точно на противоположното мнение. Аз мислих, че е момче, а съпруга ми мислеше, че ще си имаме момиченце. Може пък да се окаже прав, все пак докато не си направя ФМ няма да съм напълно сигурна.
Аличка, как мина прегледа, разбрахте ли пола на бебчо?
Аз вече усетих първите движения на малкото чудо. Беше много странно и определено се разбира, че това е бебчо danceg Най- интересното е, че реагира на музика и най често вечер като си легна. Усещането е наистина прекрасно!!!
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #71 -: юни 08, 2013, 21:16:47 »

Момичета, кога беше биохимичния скрининг, в коя седмица? Чудя се дали да правя този път.
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юни 08, 2013, 21:48:46 »

Рокси има БХС- ранен в първи триместър ( 11-13 г.с), и във втори триместър (15-19+3 г.с.). Лично аз по препоръка на моята докторка съм правила само БХС II smile
Активен
elly_l
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #73 -: юни 11, 2013, 16:40:51 »

Аз се включвам с термин 13 ноември, живот и здраве. Така стана, че както си бях в темата за планиране на сватби, без определена дата и без изобщо да съм близо до намирането на специалното място, изведнъж преосмислихме приоритетите и сега съм в тази тема smile
Желая на всички тук леки оставащи месеци и безсънни нощи само от радостни вълнения.

Иначе, в детайли за мен: сега влизам в 18 г.с., при мен досега всичко е в реда на нещата,на 25.06 съм на фетална морфология и нямам оплаквания, освен че бързото уморяване ми пречи малко на работата и на концентрацията.
Тревогите ми са от друго естество - ще се наложи до 1-2 месеца да се местим на квартира, тъй като ще ни стане доста тясно тук, пък и изнервено след появата на бебето. В тази връзка - има ли и други в моето положение - живеещи с родителите си /или на мъжа/ и с предстоящо преместване?
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юни 11, 2013, 17:46:46 »

Добре Дошла, Ели smile Лека и безпроблемна бременост ти желая smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: