Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 17, 2025, 05:39:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Есенно зимни бебета Октомври ,Ноември ,Декември  (Прочетена 160721 пъти)

Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #330 -: юли 25, 2013, 13:30:16 »

Честито, Вале! Много се радвам, че всичко е наред с бебчо и сте имали такава вълнуваща среща. Bravo
По повод настоящите и бъдещи мъжки майки искам да споделя, че вчера бяхме на детски хирург за преглед за евентуална пъпна херния, която за щастие се оказа, че нямаме. Yes Хирургът изрично ни предупреди да не забелваме пишлето и да не даваме на доктори да го правят. Каза, че става от само себе си и това са много остарели методи, от които за съваление всекидневно се налага да лекува момченца.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юли 25, 2013, 13:47:57 »

Вале много е вълнуващо да си гледаш бебчето и то да кому икира с вас,радвам се че всичко е наред.
Веси,количката е супер и много удобна изгмежда
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юли 26, 2013, 11:44:27 »

heart
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #333 -: юли 26, 2013, 15:29:03 »

Тук вярно се събрахте много мъжки майки smile Аз ще внеса малко полово разнообразие smile
Относно магнезия първо пиех Магне B6 (не ми действаше), сега съм на Диаспорал едно прахче дневно.

Иначе едва сега започнах да усещам бебето и то след един много изнервен ден, явно и на нея съм повлияла с негативните емоции. Когато отидем на преглед нашата принцесане спира да се върти, пипа си лицето или демостративно си прекръства краката...истинска мацка  blum
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #334 -: юли 29, 2013, 09:18:19 »

Дами, пазете синовете си! Ние чакаме дългокрака мадама! Мъжът ми е  yahoo Той тайничко се надяваше да е момиче. Тайно, тайно, ама аз естествено му усещах мераците  LAUGHTER В коридора на болницата много бързо избрахме и името.
След цяла седмица обикаляне по изследвания и прегледи успявам да се включа най-после  Wink Оказа се, че бебокът ни расте повече на бедро в сравнение с обиколката на главата. Правиха ми и няколко записа на тоновете. Бях чувала, че на някои им ставало лошо от записите, та в началото гледах  mega_chok После разбрах, че всичко е лесно и чак си чаках прегледа с нетърпение.
Веси, честита ви количка! Със здраве да превземате парковете  Clover
Вале, поздравления за хубавите новини!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юли 29, 2013, 09:22:02 »

Али,честита ви госпожица.По принцип на някой бременни им става лошо най-вече ,когато са в по напреднала бременност и бебока тежи и притиска коремната артерия.Тя е много голяма,бебока я притиска,спира кръвотока и затова се получава така.На мен за първи път ми правиха тонове в 26 седмица и си лежах без проблем ,но в осмия месец ми беше трудничко .
Активен
Alichka

« Отговор #336 -: юли 29, 2013, 09:29:31 »

Мдааа, сега разбирам защо с по-големите коремчета ги виждам да лежат настрани, а не като мен по гръб.
Да ви кажа едната сутрин как стреснаха бебчо. Мажат с гел това, което е като слушалка и го лепват за корема ми. Тъкмо намериха пулса на бебето, ама този гел все пак още студено държи и бебето като подскочи funnytooth Акушерката така се смя. Вика ми "Избяга!"
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юли 29, 2013, 09:48:00 »

Момичета на вас от коя седмица ви мерят тонове, аз съм в 30г.с и досега само да ехото слушат сърцето на бебо, не са ми мерили тонове. Казаха ми от 34 г.с, през 2 седмици на ЖК.

Някоя от вас имала ли е проблем с хемоглобина на мен много ми е спаднал, първо пих желязо на хапчета, но от тази седмица съм на ампули, ако не се вдигне ми казаха, че съм за вливане ;(
Активен
Alichka

« Отговор #338 -: юли 29, 2013, 09:57:34 »

Перличка, зависи много къде ще ти слушат тоновете и на какъв апарат. Мен ме изненадаха с това слушане и записите. Майка се беше чак паникьосала и се разрови в интернет. Оказа се, че в тази болница, където аз ходя, имат апарат, който може да хване тоновете от по-рано - към 25-26 седмица, както и да улавя дали има контракции. Въпрос на техника е!
По отношение на хемоглобина и моят е спаднал малко - 110, т.е. на долната граница. Но виж тук http://www.ladypill.com/calendar.php То си пише - "увеличена нужда от желязо". Бебето ти дърпа желязо и затова може хемоглобинът на твоите изследвания да е паднал. Сега ми изписаха таблетки, но реших да вкарам и малко желязо от храната - лапад, спанак, черен дроб...
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #339 -: юли 29, 2013, 10:24:03 »

И при мен откриха лека анемия, която на следващ преглед се засили, но не желязо-дефицитна. Лекарката ми увеличи фолиевата киселина, за да навакса липсите.

Отделно, започнах да получавам по-често крампи на краката и по някоя контракция от петък, след повече натоварване в работа, и сега пия Нутри-маг, за да потушим малко положението. Дано не ми се налжои по-рано да излизам в болнични и отпуски. Все си вика човек какво пък толкова, ще стиска зъби, ама тялото определено си има свое мнение и се променя.

Как вървите с килата, момичета, от началото на бременността досега, коя как е качила?

Ние също чакаме момче иначе, не знам дали писах преди. Аз имах надежда за момиче, ама си усещах от самото начало някак, че вървим към мъжко попълнение. Иначе и нашият върви по-дълъг на бедро, отколкото на обиколка на глава. smile

Леле, още ми е странно, че пиша в такава тема и имам подобни постове...  Girl_hide
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юли 29, 2013, 10:35:14 »

Да се разпиша и аз smile Днес си пуснах изследвания за ПКК и урина, та да видим какво е положението с хемоглобина и утре ще се отчета. Не знам дали след престоя ми в болницата няма да даде някакво отражение на резултатите, но като ме изписваха казаха, че за 24 часа организма ми ще се стабилизира и няма да има отклонения.

Как вървите с килата, момичета, от началото на бременността досега, коя как е качила?
Деничка, с килцата аз съм + 5, но мисля, че ще наддам последните 2 месеца. Дано не прехвърля 15, че аз си имах запас и от преди бременността pardon
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юли 29, 2013, 10:37:05 »

аз съм късметлийка с килата, да се похваля, качила съм 5 за цялата бременност smile  danceg
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #342 -: юли 29, 2013, 10:47:04 »

Дени, сложи си лентичка да следим в коя седмица си  give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юли 29, 2013, 10:52:31 »

Дени ,и аз искам лентичка.Изпускам те така да знаеш smile.Контракциите не са шега работа.Пий си хапченцата и почивай.
Да,падането на хемоглобина не е задължително да е липса на желязо.
Alichka 110 не е фатално ниско зависи коя седмица си
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юли 29, 2013, 10:52:37 »

inaxastra , това е една от любимите ми картини на Климт. Поздравления за аватара give_rose
Извинявам се Offtopic
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: