Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 14:53:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Venera
Страници: [
1
]
2
3
...
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Venera (Прочетена 22117 пъти)
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
Сватбата на Venera
«
-:
септември 26, 2007, 12:22:14 »
Миличка, почти не ти остана време. Желая ти незабравими, само положителни емоции в тези последни дни и най-вече на самия Ден. Много да се обичате и всеки ден отново и отново да се преоткривате един за друг! Никога да не ви минава мисълта от колко дълго време сте заедно, а да си мислите само колко малко сте били заедно и как искате да не се отделяте един от друг.
Докъде стигнаха приготовленията или всичко е готово вече и само релаксираш и чакаш да дойде датичката?!
Активен
Venera
Ентусиаст
Отг: Сватбата на Venera
«
Отговор #1 -:
септември 26, 2007, 12:46:05 »
Ееее и аз си имам темичка вече, супеееер
Много ти благодаря Таничка, че така ме зарадва и направи денят ми по-хубав с тези страхотни пожелания - да ти се връща всичко многократно миличка
Приготовленията засега вървят добре мисля...
Току що ни се обадиха от ресторанта да кажат, че за съжаление има увеличение на куверта с 20 процента, ноо какво да се прави, ние го и очаквахме понеже запазихме датата и уговорихме менюто още през март месец, очакваше се да има нещо такова. Добре поне, че не е с повече и дано всичко друго да е ок. В петък след работа ще ходим да говорим с управителя на ресторанта, така че стискайте палци да няма повече изненади.
Иначе вчера си взехме и халките - много съм доволна и нямам търпение да си я нося
Май най-сериозната работа, която ни остава е да направим разпределението на гостите по маси.
И така....малко ми е каша вече в главата, дано да не забравя нещо важно само
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #2 -:
септември 26, 2007, 14:43:54 »
Ей миличка и аз стискам палци всичко с ресторанта да е наред
То и нас така ни изненадаха малко ама нищо здраве да е
Ще видиш, че всичко ще мине чудесно, а ти само се радвай и забавлявай заедно с милото ти
И аз днес ти търся темичката половин час и нищо не виждам и си казах "хайде сега като се върна от обедната почивка ще ти направя" а те ме изпреварили
Миличка кашата ще се избистри към деня на сватбата,а ти действай смело и спокойно по всички задчи
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3 -:
септември 30, 2007, 21:52:33 »
Ееее,много съм нещастна! :'(Исках аз да ти направя темичката-тъкмо щях да го направя.нямаше ме 2 седмици,а вече съм аут от всички теми!Бива ли такова нещо!
Все пак мила много се радвам за теб и знам какво е седмица преди събитието!Но за мен тя беше най-напрегната,но и най-хубава и запомняща се!Радвай й се,че после всичко ще мине като 1 миг!Целувки и ако ти трябва помощ свиркай!А,щях да забравя-в Париж е хубаво мила,но и мен ме валя дъжд и ме хвана хремата,та се върнах с неочакван армаган-Парижка хрема-колко изискано!
:laugh:Но ще разправям повече в моята тема
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #4 -:
октомври 01, 2007, 08:37:26 »
Успех с последните приготовления и не се притеснявай за нищо - всичко ще бъде както трябва
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #5 -:
октомври 01, 2007, 12:09:56 »
Леле какви сте ми душички и как си ви обичкам, много би благодаря милички
Тони, права си, че емоциите се повишават, няма майтап, почна вече да ми трепери под лъжичката и съм толкова разсеяна, вятър ме вее на бял кон, както се казва
Днес минахме и уредихме нещата в ритуалната зала и всичко мина много безболезнено за моя изненада. Дано и в събота всичко да е ок.
Тази вечер ще редим с родителското тяло гостите по масите и се надявам да мине без много нерви
И така....малко неща останаха сякаш, дреболийки разни....но настроението определено се подобрява
Днес ще си пусна молбата за отпуска, дано да мога още от сряда да изляза, че и без това съм съвсем неадекватна
Тонии и да се оправяш от тая вносна хрема, че ще те чакам в събота да знаеш
Активен
tonitta
«
Отговор #6 -:
октомври 01, 2007, 12:23:01 »
Ха-ха,аз вече съм доста по-добре,ама още ме е яд,че не успях аз да ти направя темичката :mad_girl:А за подредбата на гостите не се тревожи!Знам,че няма да е чак такъв проблем,поне при нас не се оказа толкова проблем наистина!А за настроението-много добре ми е познато!Само дето при теб ги няма нервите с времето,при нас това беше основната тема,а вие вижте какво време хванахте-супер!Наслаждавай се на това настроение!После много ще ти липсва!Нямам търпение вече да те видя мила!
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #7 -:
октомври 05, 2007, 14:56:01 »
Здравейте момичета, благодаря на тези, които не са ме забравили и си мислят за мен в тези последни дни преди нашата сватба
Специално благодаря на Гери, извинявай миличка, че досега не ти отговорих на личното съобщение, но точно в тези последни дни ни се попрецака и компютъра и не можех да влизам във форума.
Смятам, че всичко е наред и доколкото може организирано...моля се времето да остане така хубаво и утре! След час-два милото ще ме закара вкъщи при майка и татко....и ще го видя утре в костюм
Благодаря още веднъж на всички вас, които ми помогнахте при организацията и си мислите за мен
Активен
tonitta
«
Отговор #8 -:
октомври 05, 2007, 14:59:24 »
Успех сладуранке!тъкмо влизам и нямах търпение да ти пожелая спокойствие, но и много трепет в сърцето за утрешния ден! :girl_in_love:Вече нямам търпение да те видя и не мога да повярвам,че и твоят ден дойде!
Успех мила и утре ще се видим!
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #9 -:
октомври 05, 2007, 15:19:00 »
Venera пожелавам ти един страхотен слънчев ден
хубаво настроение, много усмивки и танци! Забавлявайте се много, това е вашият ден!
8306.gif
(12.48 KB, 301x356 - видяно 3140 пъти.)
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #10 -:
октомври 05, 2007, 15:39:57 »
още броени часове
присъединявам се към пожеланията на момичетата за слънчево време
и нека бъде зашеметяваща сватба
Активен
ginger
Ентусиаст
«
Отговор #11 -:
октомври 05, 2007, 15:57:47 »
Дано утре бъде най-незабравимия и прекрасен ден в живота ти
Много приятно изкарване
, хайде не остана
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #12 -:
октомври 05, 2007, 16:50:28 »
Venera още многооо малко остана до така бленувания ден
Пожелавам ви утрешният ваш ден да бъде слънчев, топъл и във въздуха да се носят само усмивки, целувки, любов и добро настроение
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #13 -:
октомври 05, 2007, 18:12:06 »
Много благодаря на всяка една от вас за милите думи и мислите за нас и нашият ден!!! Толкова е приятно в последните часове на очакването да седна и да прочета всички тези прекрасни пожелания, благодаря ви
Вече наистина почти не остана до големия ден, дано вашите пожелания се сбъднат и обещавам преди да заминем на медената седмичка да споделя с вас снимки от една прекрасна и така чакана сватба
Благодаря ви, че бяхте до мен виртуално през месеците на организация, че давахте безброй прекрасни идеи и добри съвети. Прекрасни сте
Активен
maria_lakova
«
Отговор #14 -:
октомври 05, 2007, 18:14:04 »
И аз се присъединявам към пожеланията за хубаво и слънчево време и много весела сватба!
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
5
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg