Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 14:31:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Venera
Страници:
1
2
3
...
5
[
Всички
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Venera (Прочетена 22108 пъти)
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
Сватбата на Venera
«
-:
септември 26, 2007, 12:22:14 »
Миличка, почти не ти остана време. Желая ти незабравими, само положителни емоции в тези последни дни и най-вече на самия Ден. Много да се обичате и всеки ден отново и отново да се преоткривате един за друг! Никога да не ви минава мисълта от колко дълго време сте заедно, а да си мислите само колко малко сте били заедно и как искате да не се отделяте един от друг.
Докъде стигнаха приготовленията или всичко е готово вече и само релаксираш и чакаш да дойде датичката?!
Активен
Venera
Ентусиаст
Отг: Сватбата на Venera
«
Отговор #1 -:
септември 26, 2007, 12:46:05 »
Ееее и аз си имам темичка вече, супеееер
Много ти благодаря Таничка, че така ме зарадва и направи денят ми по-хубав с тези страхотни пожелания - да ти се връща всичко многократно миличка
Приготовленията засега вървят добре мисля...
Току що ни се обадиха от ресторанта да кажат, че за съжаление има увеличение на куверта с 20 процента, ноо какво да се прави, ние го и очаквахме понеже запазихме датата и уговорихме менюто още през март месец, очакваше се да има нещо такова. Добре поне, че не е с повече и дано всичко друго да е ок. В петък след работа ще ходим да говорим с управителя на ресторанта, така че стискайте палци да няма повече изненади.
Иначе вчера си взехме и халките - много съм доволна и нямам търпение да си я нося
Май най-сериозната работа, която ни остава е да направим разпределението на гостите по маси.
И така....малко ми е каша вече в главата, дано да не забравя нещо важно само
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #2 -:
септември 26, 2007, 14:43:54 »
Ей миличка и аз стискам палци всичко с ресторанта да е наред
То и нас така ни изненадаха малко ама нищо здраве да е
Ще видиш, че всичко ще мине чудесно, а ти само се радвай и забавлявай заедно с милото ти
И аз днес ти търся темичката половин час и нищо не виждам и си казах "хайде сега като се върна от обедната почивка ще ти направя" а те ме изпреварили
Миличка кашата ще се избистри към деня на сватбата,а ти действай смело и спокойно по всички задчи
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3 -:
септември 30, 2007, 21:52:33 »
Ееее,много съм нещастна! :'(Исках аз да ти направя темичката-тъкмо щях да го направя.нямаше ме 2 седмици,а вече съм аут от всички теми!Бива ли такова нещо!
Все пак мила много се радвам за теб и знам какво е седмица преди събитието!Но за мен тя беше най-напрегната,но и най-хубава и запомняща се!Радвай й се,че после всичко ще мине като 1 миг!Целувки и ако ти трябва помощ свиркай!А,щях да забравя-в Париж е хубаво мила,но и мен ме валя дъжд и ме хвана хремата,та се върнах с неочакван армаган-Парижка хрема-колко изискано!
:laugh:Но ще разправям повече в моята тема
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #4 -:
октомври 01, 2007, 08:37:26 »
Успех с последните приготовления и не се притеснявай за нищо - всичко ще бъде както трябва
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #5 -:
октомври 01, 2007, 12:09:56 »
Леле какви сте ми душички и как си ви обичкам, много би благодаря милички
Тони, права си, че емоциите се повишават, няма майтап, почна вече да ми трепери под лъжичката и съм толкова разсеяна, вятър ме вее на бял кон, както се казва
Днес минахме и уредихме нещата в ритуалната зала и всичко мина много безболезнено за моя изненада. Дано и в събота всичко да е ок.
Тази вечер ще редим с родителското тяло гостите по масите и се надявам да мине без много нерви
И така....малко неща останаха сякаш, дреболийки разни....но настроението определено се подобрява
Днес ще си пусна молбата за отпуска, дано да мога още от сряда да изляза, че и без това съм съвсем неадекватна
Тонии и да се оправяш от тая вносна хрема, че ще те чакам в събота да знаеш
Активен
tonitta
«
Отговор #6 -:
октомври 01, 2007, 12:23:01 »
Ха-ха,аз вече съм доста по-добре,ама още ме е яд,че не успях аз да ти направя темичката :mad_girl:А за подредбата на гостите не се тревожи!Знам,че няма да е чак такъв проблем,поне при нас не се оказа толкова проблем наистина!А за настроението-много добре ми е познато!Само дето при теб ги няма нервите с времето,при нас това беше основната тема,а вие вижте какво време хванахте-супер!Наслаждавай се на това настроение!После много ще ти липсва!Нямам търпение вече да те видя мила!
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #7 -:
октомври 05, 2007, 14:56:01 »
Здравейте момичета, благодаря на тези, които не са ме забравили и си мислят за мен в тези последни дни преди нашата сватба
Специално благодаря на Гери, извинявай миличка, че досега не ти отговорих на личното съобщение, но точно в тези последни дни ни се попрецака и компютъра и не можех да влизам във форума.
Смятам, че всичко е наред и доколкото може организирано...моля се времето да остане така хубаво и утре! След час-два милото ще ме закара вкъщи при майка и татко....и ще го видя утре в костюм
Благодаря още веднъж на всички вас, които ми помогнахте при организацията и си мислите за мен
Активен
tonitta
«
Отговор #8 -:
октомври 05, 2007, 14:59:24 »
Успех сладуранке!тъкмо влизам и нямах търпение да ти пожелая спокойствие, но и много трепет в сърцето за утрешния ден! :girl_in_love:Вече нямам търпение да те видя и не мога да повярвам,че и твоят ден дойде!
Успех мила и утре ще се видим!
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #9 -:
октомври 05, 2007, 15:19:00 »
Venera пожелавам ти един страхотен слънчев ден
хубаво настроение, много усмивки и танци! Забавлявайте се много, това е вашият ден!
8306.gif
(12.48 KB, 301x356 - видяно 3132 пъти.)
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #10 -:
октомври 05, 2007, 15:39:57 »
още броени часове
присъединявам се към пожеланията на момичетата за слънчево време
и нека бъде зашеметяваща сватба
Активен
ginger
Ентусиаст
«
Отговор #11 -:
октомври 05, 2007, 15:57:47 »
Дано утре бъде най-незабравимия и прекрасен ден в живота ти
Много приятно изкарване
, хайде не остана
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #12 -:
октомври 05, 2007, 16:50:28 »
Venera още многооо малко остана до така бленувания ден
Пожелавам ви утрешният ваш ден да бъде слънчев, топъл и във въздуха да се носят само усмивки, целувки, любов и добро настроение
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #13 -:
октомври 05, 2007, 18:12:06 »
Много благодаря на всяка една от вас за милите думи и мислите за нас и нашият ден!!! Толкова е приятно в последните часове на очакването да седна и да прочета всички тези прекрасни пожелания, благодаря ви
Вече наистина почти не остана до големия ден, дано вашите пожелания се сбъднат и обещавам преди да заминем на медената седмичка да споделя с вас снимки от една прекрасна и така чакана сватба
Благодаря ви, че бяхте до мен виртуално през месеците на организация, че давахте безброй прекрасни идеи и добри съвети. Прекрасни сте
Активен
maria_lakova
«
Отговор #14 -:
октомври 05, 2007, 18:14:04 »
И аз се присъединявам към пожеланията за хубаво и слънчево време и много весела сватба!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #15 -:
октомври 05, 2007, 18:36:03 »
Venera, мила желая ти утре да бъде един прекрасен и слънчев ден, изпъленен само със усмивки и положителни емоции!!!!!!!!!!!!! Желая ви приказна сватба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #16 -:
октомври 05, 2007, 18:50:45 »
Благодаря ви още веднъж!!! А ВаВу на теб също желая незабравим сватбен ден, дано остане в спомените ви като едно прекрасно начало на безоблачен семеен живот
Активен
tanichka
Сватбар
«
Отговор #17 -:
октомври 05, 2007, 20:14:57 »
Още веднъж да ти пожелая много, много любов, цялото щастие на света, а за утре нека усмивките да не слизат от лицата ви, невероятно много да се забавлявате и усетите всяка минута от празничния ден
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #18 -:
октомври 05, 2007, 21:29:32 »
мила желая ви всичко най-хубаво много да се обичате и да изживеете една незабравима и изпълнена с много щастие сватба
Активен
tonitta
«
Отговор #19 -:
октомври 06, 2007, 09:35:18 »
Миличка ето,че дойде и твоят ден!този така дългоочакван празник за Вас!Толкова се радвам,че днес ще те видя в прелестната ти рокля до мъжа на живота ти! :girl_in_love:И съм много доволна,че времето е толкова хубаво днес!Желая Ви много слънчеви дни като този в съвместния Ви живот за напред!Виж какво нещо е прородата-нашата сватба беше точно преди месец,а времето беше по-лошо,ама дано ни върви по вода,а и тогава аз го разчетох като знак на сътбата,всякаш ни показа,че след всяка буря идва слънце...А при вас бури явно няма да има
Целувам те слънчице и до скороооо!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #20 -:
октомври 06, 2007, 21:00:50 »
Миличка ето че дойде и твоят ден
Бъдете много щастливи, подкрепяйте се винаги, бъдете заедно винаги и се обичайте безкрайно
Активен
tonitta
«
Отговор #21 -:
октомври 06, 2007, 21:12:18 »
Момичета аз искам да се похваля,че видях на живо нашата нова гордост!Красивата ни Венера и нейният мил любим!Толкова бяха сладки и засмяни!И те се хилеха като зелки,даже с булката се смяхме по този повод,ама как няма да е засмяна с приказната си рокля и до своето сладко момче!Много бяха миличкиииии.Ама да не ви мъча повече!Нали знаете,че съм вашия папарак и веднага ще ви покажа топлите снимки
Ето ги и тях:
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #22 -:
октомври 06, 2007, 21:23:09 »
прелестна е
нямам думи просто!!роклята е божествена толкова нежна
браво на нашето момиче и мъжлето и е много елегантен!!!!!!много да се обичат и да си народят прекраснио дечица
Активен
tonitta
«
Отговор #23 -:
октомври 06, 2007, 21:26:06 »
Дааа,толкова са сладички!и сега си денсат докато ние си ги обсъждаме :laugh:Дано не ни се сърдят после,а и да ме простят за папарашките снимки,ама толкова можах!Поне първи ги виждате,та те още не са се видяли на тях :laugh:Ох колко ли им е хубаво в момента?Ей после да кажете какво сте правили точно в този миг!Ще е интересно
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #24 -:
октомври 06, 2007, 21:29:05 »
Ох, толкова е красива и нежна, истинска принцеса
Венера, миличка пожелавам ти винаги да сте така влюбени и усмихнати както днес
Активен
Вероника
«
Отговор #25 -:
октомври 06, 2007, 21:33:17 »
Как не съм видяла темата за Венера
Миличка Честито!!!
Желая ви най-голямото щастие, което може да съществува!
Прелестна си
Много красива булка в най-прекрасната рокля!
Браво Тони
благодаря за снимчиците!
Активен
tonitta
«
Отговор #26 -:
октомври 06, 2007, 21:35:42 »
Моля,моля!Радвам се че ви харесват и че оценявате папарашкия ми талант!
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #27 -:
октомври 07, 2007, 11:22:35 »
Благодарим на Тони за толкова бързо доставеният снимков материал!
Честита сватба мила Венера!
Пожелавам ви винаги да сте така усмихнати и щастливи! Обичайте се! Много си красива!
gerberas-y-margaritas.jpg
(7.94 KB, 200x200 - видяно 2912 пъти.)
Активен
tonitta
«
Отговор #28 -:
октомври 07, 2007, 12:07:56 »
Няма защо!Аз пък тръпна от нетърпение да ни разкажат как е преминало тържеството.Макар и вече да имам някаква информация :girl_wink:Но друго си е да ти разкажат виновниците за събитието
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #29 -:
октомври 07, 2007, 21:11:49 »
Миличка страхотна си
Много сте хубави и двамата де
И роклята ти е наистина прекрасна
Честито вече официално бъдете много здрави, щастливи и все така влюбени един в друг
Активен
tanichka
Сватбар
«
Отговор #30 -:
октомври 08, 2007, 07:39:03 »
Четито миличка, бъдете много щастливи! Невероятна булка си била, толкова красива
, много съжалявам , че не успях да те видя
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #31 -:
октомври 08, 2007, 10:39:29 »
:wedding:Честита сватба, мила!!!!!!!! *KISSED*Много сте красиви!!!! :twohearts:Обичайте се и се уважавайте и нека усмивките по лицата ви никога не угасват!!!!!!!!!!
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #32 -:
октомври 08, 2007, 11:03:59 »
Честита сватба мило семейство
Бъдете живи и здрави, много щастливи и много скоро
ГОРЧИВОООООООООООООООО
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #33 -:
октомври 08, 2007, 11:04:30 »
Ето ме и мен - г-жа Михайлова - най-после пред компютъра след най-прекрасните дни от живота ми
Адски много съм щастлива, доволна от целия сватбен ден, от невероятния купон, който се получи!!! По-хубаво не съм си го и представяла, нямаше момент, в който да се притесним с младоженеца за нещо или пък нещо да се обърка и да стане гаф......просто ДЕН МЕЧТА
В момента в главата ми все още се гонят толкова много спомени, емоции и не мога все още всичко да си го наредя, за да ви разкажа подробно как премина целият ден, но съм благодарна на нашия верен папарак Тонита, че така ме е отменила в доставянето на горещи новини - браво миличка и благодаря
Наистина вие сте видели наши снимки преди самите ние да сме имали шанс да се видим, хехехехе! В този момент точно сме танцували с гостите...та чак до 2 сутринта, когато изпратихме и последните сватбари от ресторанта. Получи се невероятен купон, надявам се и гостите да са били толкова доволни, колкото и ние, но от техните коментари досега наистина и те са се забавлявали многооо
Вечерта, когато стигнахме с вече мъжа ми до апартамента не си усещах краката от танци!!!
И така милички, много благодаря на всички ви за прекрасните пожелания и аз и половинката сме поласкани от милите ви думи и се радваме, че сте ни харесали
В момента трескаво се приготвяме за медената седмичка в Барселона, Испания, защото утре вечер заминаваме, а още до никъде не сме стигнали с подготовката
Като се върнем вече ще имаме много снимки от сватбата, видео и материал за гледане, защото в момента, както ви казах, всичко ми е като на магия и емоциите още не са ми позволили да си подредя целия ден на нашата сватба в главата. Щом се върнем от Испания обещавам подробно разказче и мноого снимки, а засега ще ви пусна еднинствената, която имаме - тази, която подарихме на нашите гости. Дори и до любителски снимки не сме успели да се докопаме още
Ето я и нея:
IMG_0539_.jpg
(75.75 KB, 426x640 - видяно 432 пъти.)
«
Последна редакция: октомври 08, 2007, 11:08:09 от Venera
»
Активен
Вероника
«
Отговор #34 -:
октомври 08, 2007, 14:08:34 »
Миличка
страхотна снимка
Вие сте услепителни и сияете
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #35 -:
октомври 08, 2007, 14:13:18 »
ехаа много сте красиви и влюбени
приятно и ползотворно изкарване на медената почива с пожелание да отидете 2 ма и да се завърнете 3 ма
Активен
tonitta
«
Отговор #36 -:
октомври 08, 2007, 14:50:52 »
Миличка прелестни сте!аз вече получих инфо как е преминало-страхотно естествено-и видях тази снимка :laugh:Приятно изкарване и много да се обичате и забавлявате!а после може и да се видим вече по семейно му :girl_wink:Да си покажем снимки и филми и да разменим впечатления.Много се радвам,че вашата сватба беше и повод да се видя с фотографите ви,които са мои много близки семейни приятели и ми стана много мило,че ги видях в този миг!Не се съмнявам,че са се справили перфектно!Колко е малък света!
хайде мила приготвяйте се и да снимаш мнооого!
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #37 -:
октомври 08, 2007, 20:19:37 »
Venera честита сватба!!!
пожелавам ви много радости и щастие,една много хубава медена седмичка
P.S. много секси булка
тони ни пусна малко снимки,да задоволи любопитството(браво тони
),а като се върнеш от испания ще гледаме мнооого снимки
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #38 -:
октомври 09, 2007, 08:46:18 »
Прекранса сватба и прекрасна булка!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мила Venera, бедете много щастливи и много влюбени и нека нищо не помрачава семейното ви щастие, обичайте се и си прощавайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262
«
Отговор #39 -:
октомври 09, 2007, 09:00:22 »
Честито и от мен!Пожелавам ви само дни изпълнени с щастие и радост,обичайте се и винаги се подкрепяйте!
Активен
tonitta
«
Отговор #40 -:
октомври 09, 2007, 10:15:21 »
Ох така исках да разкажеш малко по-подробно! :mad_girl:Защо ни мъчиш така?Как чак след медената седмичка!
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #41 -:
октомври 23, 2007, 16:35:34 »
Ето ме и мен вече на българска земя
И като гледам във форума докато се връна и темичката ми минала на втора страница....толкова нови и хубави булки има, че сте ме позабравили май
Но се надявам сега да възвърна любопитството ви с моето разкзче за сватбения ден
И така вечерта преди сватбата към 7 часа вече бях при майка и татко, супер спокойна, дори си ровех из форума спокойно и гледах телевизия
А майчето и татко трескаво се подготвяха - нареждаха мезета, надуваха балони...суматоха голяма
Милото беше останал вкъщи до по-късно да се приготви преди да отиде в другото къщи (при родителите) и по едно време ми звъни телефона и гледам той ме търси. Викам си еййй, не издържа и няколко часа без мене
Обаче вдигам аз и какво да разбера - той милия се заключил вкъщи и не може да излезе....вика ключа заседна и не мога да отида при наще, спасявайте ме, че съм закючен.....и аз
Хем ми беше смешно, хем си казах лелеее, ами ако и утре тръгнат накриво нещата, да не е поличба
Както и да е, баща ми и брат ми веднага се притекоха на помощ освободиха младоженеца и така всички се прибраха по къщите - кой където му беше мястото:) Вечерта до късно си приказвахме с родителите ми, после гледах телевизия и си заспах като къпана. И така чак до 9 сутринта на сватбения ден
Станах, пих кафенце и се отправих към фризьорката, с която имах уговорка за 10 часа. Междувременно родителското тяло шеташе трескаво и се подготвяше, а аз пак с биволско спокойствие
Поседях при фризьорката до 12:30, когато най-после бях готова и дойде ред на мама за прическа. Бях много доволна как се получи прическата - при това без да сме правили пробна.....и все така спокойна
Прибрахме се вкъщи и почти веднага дойде гримьорката. Тук искам да спомена, че и тя се справи чудесно !(благодаря на Тонита,че ми я препоръча
) И в 13 часа вече бях готова, обякохме роклята и зачаках първите гости....пред огледалото разбира се, оглеждайки се в сватбена рокля
И тук свърши спокойствието ми....в момента, в който започнаха да пристигат гостите у нас ми се разтупка сърцето и сякаш като видях толкова хора събрани в наша чест осъзнах кой ден е и какво ни се случва. И като почнах да търча из стаите-при едните гости, при другите, по едно питие, да закича всички ( а как ми трепереха ръцете вечееее, закичването беше МНОГО трудно
)
Времето започна да лети, а аз не бях на себе си от вълнение и...........се чу звънец, дъъъъъълъг звънец, после музика и мама каза "тук са!" И сърцето ми щеше да изскочи - толкова бях щастлива
Голямо купуване падна, брат ми и братовчедите посрещнаха сватбарите още от врата на входа и ги оставиха без пари:) Накрая обувката ми беше плътно напълненена чааак до върха
По едно време да ви кажа честно си мислех, че ще се откажат и викам на кумата, която беше влязла при мен и приятелките ми да ми даде букета "дай да не ги мъчим повече,че ще вземат да се откажат
"
И така милото отвори вратата и в очите му видях най-щастливия мъж на света, а усмивката му като ме видя няма да забравя никога!!!! Каза ми, че съм истинска принцеса, а аз отвърнах, че той е моя принц
От този момент всичко беше като на магия - ритуалната зала (където аз го настъпах
, после снимките в морската градина (които обещавам да кача до края на седмицата в албумчето), кафенце и когато дойде ред за ресторанта вече имах чувството, че празнуваме от три дни
В ресторанта всичко беше перфектно, взех почти цялата питка
, имаше много танци чааак до 2 часа сутринта, много усмивки и само положителни емоции. И така към 3 вече бяхме в апартамента в хотела с моя мъж, а краката си не ги усещах от танци!!!! Цяла вечер не седнах и много ме боляха, но не съжалявах
И така приключи нашето сватбено тържество.....ден, който дълго планирахме, за който често съм мислила, но не съм и мечтала да се получи толкова незабравим и вълшебен
Всичко беше чудесно и никога няма да го забравим, мина като един миг и сега сме по-щастливи от всякога
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #42 -:
октомври 23, 2007, 16:40:28 »
Пожелавам ви винаги да се чувствате така!!!
А снимки има ли?
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #43 -:
октомври 23, 2007, 17:12:52 »
Ей миличка страхотно разказче все едно съм била с теб в този ден
Много съм щастлива че всичко е било така хубаво и ти си била толкова прекрасна и щастлива с твоя любим
И се радвам че сте се забавлявали така добре
И не мисли че сме те забравили, ние само те чакахме да се върнеш и да разкажеш а и снимки да покажеш
И сега след този така прекрасен разказ чакаме този за медената седмичка, който съм сигурна че не ще е по- малко интересен а снимките съм убедена че ще са супер
Активен
tonitta
«
Отговор #44 -:
октомври 23, 2007, 18:59:19 »
Добре дошла миличка!много хубав разказ и се надявам да ни разкажеш утре и за медения месец!
Активен
tanichka
Сватбар
«
Отговор #45 -:
октомври 23, 2007, 20:15:49 »
добре дошла мила!
Явно е минал прекрасно сватбеният ви ден и ви пожелавам той да е бил първият от най-красивата приказка, която ще изживеете двамата!!!
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #46 -:
октомври 25, 2007, 13:47:54 »
Най-после сме готови със сватбения албум и който има желание може да го види тук:
http://album.svatbata.bg/mihaylovi
Активен
tonitta
«
Отговор #47 -:
октомври 25, 2007, 23:51:50 »
Мила страхотен албум!Много сте фотогенични и ад ти кажа снимките са направени много добре! :bravo:на фотографите :girl_wink:А кумовете са много забавни,как са ви подредили само...
Тортата е много хубава и виждам,че е било голям купон!Абе нямам думи!Ти си знаеш!Страшни сте и винаги да ви е такъв купон живота!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
октомври 26, 2007, 08:41:39 »
Мила Вяра до сега ражглеждах албумът ви - страхотен е , много ми хареса имате толкова свежи снимки който са редени с много положителна енергия...Пожелавам ви и за напред да сте все така влюбени и щастливо..
Мила много секси булка си била
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #49 -:
октомври 26, 2007, 10:37:54 »
И аз току що разгледах албумчето - много е хубаво
Миличка, наистина сте много фотогенични, и снимките са супер интересни и различни, и каква веселба само
Запазете винаги блясъка в очите и тези невероятни усмивки
P.S. забравих да кажа,че кръстниците са големи сладури, и много щури, браво за оригиналните идейки
«
Последна редакция: октомври 26, 2007, 11:09:28 от spirit
»
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #50 -:
октомври 26, 2007, 10:40:35 »
Сладур аз още не съм успяла да ти разгледам снимките обаче се засрамвам и обещавам още довечера да ги разгледам до една
Но от тези които
Тони
пусна съм сигурна че са страхотни- все пак с такива хубави младоженци, а и твоята рокля беше наистина страхотна
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #51 -:
октомври 26, 2007, 10:55:59 »
е аз още вчера разгледах албума
писала съм в книгата ти мила но и тук ще кажа
красиви младоженци = приказен албум
Активен
maria_lakova
«
Отговор #52 -:
октомври 26, 2007, 11:04:11 »
Хайде да ви поздравя и тук! Много хубав албум с много хубави снимки и още по-хубави и щастливи младоженци!
Обичайте се винаги и най-важното - имайте си доверие!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #53 -:
октомври 26, 2007, 11:36:10 »
Прекрасен Албум наистина!!!Много сте сладки и щастливи!!!Дано винаги бъдете така!!!
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #54 -:
октомври 26, 2007, 13:07:48 »
На мен лично много ми хареса албума ви-вие двамата така си подхождате
а в теб ми направи впечатление,че си била много усмихната,красива и нежна булка
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #55 -:
октомври 26, 2007, 13:45:11 »
Много ви благодаря на всички за милите думи!!!! Радвам се, че снимките и ние с половинката сме ви харесали
Толкова е приятно да чуе човек такива хубави и сигурна съм искрени комплименти
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
октомври 26, 2007, 14:38:56 »
ЧЕСТИТО
със закъснение
Прелестна си! Сега разгледах снимките - много сте сладки
Винаги се обичайте така, както изглеждате
Нека щастието озарява пътя на живот�
«
Последна редакция: октомври 26, 2007, 14:48:31 от emily
»
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #57 -:
октомври 26, 2007, 16:04:06 »
Поздравления за хубавото албумче
Беше ми много интересно докато го разглеждах!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #58 -:
октомври 27, 2007, 21:59:29 »
Еййй мила разгледах албумчето и искам да си кажа, че е страхотно
Снимките са много хубави, а както вече казах вие сте прекрасни- и ти си много красива и секси с тази рокля
Много ми харесаха едни снимчици, с които искрено се забавлявах- където твоя любим монтира домофон и където ти чистиш прах
Доста весело се е получило
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #59 -:
октомври 28, 2007, 16:04:53 »
Искам и аз да се присъединя към всички честитки и пожелания и да потвърдя за пореден път думите на всички момичета, че сте прекрасна двойка!
Албума ви е чудесен, но едно нещо липсва - снимките от медения месец! Очаквам с нетърпение да добавиш и тях, за да стане сватбения ви албум ви съвсем пълен и завършен!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #60 -:
октомври 28, 2007, 22:54:43 »
Поздравления и от мен,Venera!Изглеждаш страхотно!
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
ноември 01, 2007, 11:00:23 »
И аз се присъединявам към честитките! Прекрасен албум, страхотни сте! Бъдете много щастливи и винаги се обичайте!
Активен
Страници:
1
2
3
...
5
[
Всички
]
Нагоре
Изпечатай