Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 01:25:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Седмица на шегата - 01.04.-07.04
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Седмица на шегата - 01.04.-07.04 (Прочетена 52032 пъти)
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
Re:Седмица на шегата - 01.04.-07.04
«
Отговор #60 -:
април 02, 2013, 13:31:39 »
кой като тебе, завид завид благородно
ами на някой може да му е смешно, ама аз така съм си по-спокойна пък
айде по едно кафе че някои ще учат, няма да се разхождат
пънк, мн хубав цвят в зелено
добре че сте добре с бебчо, мн лоша случка, свекърва ми има една такава когато е носела мъжа ми, за жалост по-сложна ... и съм толкова благодарна че всичко е наред, че го има на този свят и сега двамата сме се "намерили" след толкова години
Днес съм по-добре от към виенето на свят, може би е било натрупана умора.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
април 02, 2013, 13:46:43 »
Езра
, тихичко честито и от мен
Кафето изглежда толкова изкусително, че ме накара да изтичам до кафе машината да си взема капучино
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #62 -:
април 02, 2013, 13:47:44 »
Мила
_Ezra_
, на мен пък днес цял ден ми се вие свят. Нищо не мога да правя (поне да можех постоянно да съм на лаптопа, а и тук ми се вие свят). Само си лежа и толкоз, загубен ден
Но се радвам, че се надигнах за малко (няма да казвам защо, за да е спокойна милата Езра
)
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #63 -:
април 02, 2013, 14:00:54 »
Хелоуу! На мен директора ми звънна да отида днес до училище, защото едно момиче, завършващо Психология иска да изкара стажа си при мен.
Голяма отговорност, но надявам се да бъда от полза.
Пънк
, радвам се, че всичко е минало и заминало без сериозни последствия, а със смях накрая.
Езра
, много се радвам! И вярвам, че всичко ще е наред /не видно/!
Миши
, и аз имам нужда от тренировки, ама изобщо не ги обичам. С дрехи изглеждам добре, без дрехи не много добре.
Мъниче
, не знаех, че има такъв празник, но той ме подсеща, че книгата "Аз познавам аутист" след конкурса за есе на тази тема, вече е факт.
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #64 -:
април 02, 2013, 14:42:38 »
Ezra
всичко ще е наред
Наде
ще се справиш
Щом имат желание да се учат от теб, значи си разбираш от работата. Жалко , че не си наблизо да те водя с мен. Вчера супер много се притеснявах да отида сама на стадиона, но се изненадах колко хора имаше там и тренираха. След малко пак отивам ако има желаещи да заповядат
Много отпускащо ми действа.
casky
най - добре е сам да си си шеф. Сам си определяш почивката, време за кафе ... абе изобщо всичко. Много често ходихме в зоокъта, но скоро не сме
Трябва да наминем да видим дали има нови попълнения
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #65 -:
април 03, 2013, 01:14:54 »
Уххх малко късничко, но да се разпиша пак
днес направихме една дъъъъълга разходка с моето диване ... прибрахме се чак в 18:30 пък сме излезли на обяд още
спря ми се тока направо! После се прибрах и метнах веднага домакинската работа ... неприятно, ама трябва да се свърши, няма как
после моят мъж реши да ме изведе на вечеря ... ако ви кажа от кога не ни се е случвало да идем само двамата на вечеря сигурно няма да ми повярвате! Прекарахме си супер
наговорихме се като за една седмица напред!
ivelka, това е супер идея! Чувствам, че мноооого хора ще се включат в разчистването!
nadelina88, аз също не знаех за този ден, но се радвам, че има такива празници ( ако мога така да ги нарека)
виждам, че малкия има интерес към книжките и ще направя всичко възможно да го поддържам жив
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #66 -:
април 03, 2013, 07:39:45 »
Добро утро!
Панда, мн си мила
има такива дни, явно трябва да се почива тогава.
благодаря на всички за вниманието и разбирането!
иве, то това бе идеята за кафето
мен ми се иска да го поразредя и да не пия всеки ден, ама пусто ... спи ми се иначе; може би лятото като е по-топло; Прави ми се едно пречистване с повечко диня и плодове
ама преди това трябва да минем през козунаците хихихи
Аз вчера преполових темите по физика, сега почвам др. половина и после преговор. Към 20 ч като ми се додрема и легнеха за 20 мин и после към 24ч не ми се спеше и легнах късно
Днес имам среща с две колежки и приятелки, отдавна не се бяхме виждали
Слънчев ден
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #67 -:
април 03, 2013, 07:53:24 »
Добро утро
Обичате ли шалове? За отговорилите с Да е модния поздрав долу:
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
април 03, 2013, 09:00:34 »
Добро утро и от мен!
Много ми се спи днес (отново), а това дъждовно време хич не ми помага с разсънването.
Явно целия ми ден ще е така
Kiwi, много обичам шалове
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #69 -:
април 03, 2013, 09:23:08 »
Привет и от мен
За разлика от вчера тук не можем да се похвалим с хубавото ни слънце ,но пък за сметка на това днес аз съм в приповдигнато настроение без причина
Не ми се е случвало от много време
Киви
,много хубави шалове си ни показала
Аз също много обичам и имам ужасно много.Винаги като пътуваме на някое интересно място и си купувам шал от там ,така винаги като си го сложа и се сещам за мястото,на което сме били
Днес се събудих като освирепял вълк...толкова бях гладна,че изтичах до близката пекарна за кроасани
Черпя ви и вас
Великден наближава...Обичате ли да украсявате домовете си за този празник?
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #70 -:
април 03, 2013, 09:38:46 »
Привет, мили дами!!
Езра, Мулан,
, мерси за кафето и кроасаните!!
Киви
, прегръщам си модния поздрав!!! Както се шегува мъжът ми, без шал или фишу и до партера не слизам
.
И на въпроса на Мулан - ДА, украсявам за Великден. Много си ги обичам тези празници (Коледа, Цветница, Великден) и украсата в къщи носи още повече настроение... (По традиция подготвям и "тематична" кошница за кумувете.)
Хубаво настроение пожелавам и на вас, въпреки времето днес.
Приятен и успешен ден на всички!!!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #71 -:
април 03, 2013, 09:43:58 »
Здравейте
Вчера милите ми колежки се постараха да ме позатрупат с работа, после тичахме плочки да поръчваме и чак сега ви изчетох. На мен и днес ми е усмихнато без причина и на пук на всички и всичко. Снощи ми се обади кумата и така ни изненадаха /нали вчера заминаха на малка почивка/
Обадиха се не от Трявна, а от Банско - спечелили почивка в един хотел - страхотно съвпадение!
Много се радвам за тях, имат нужда от почивка, пък и малкия да подиша малко планински въздух, че да не се разболява толкова често
Пънки, радвам се, че всичко с вас е наред и не си уплашена
Езра, пипни сестра си - за късмет ... и още нещо
Наде, успех и не се притеснявай, ще се справиш
Киви, благодаря за поздравчето. Аз шалове използвам не защото съм им фен, а защото съм зиморничава и ми е студено на вратлето
Обаче хич нямам нерви да ги връзвам и премятам, накрая все се обесвам
Мулан, благодаря за закуската. Изпревари ме, тъкмо и аз ви бях приготвила, но ще я запазя за утре
Аз много обичам Великден - винаги го свързвам с мили спомени как се събираме цялата голяма рода и най-вече го свързвам с рождения ми ден/е, тази година ще е по-късно/, с червените лалета на баба ми и вкусните зелени салати и гозби на майка ми
Ех, нямам търпение да дойде Великден
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #72 -:
април 03, 2013, 10:10:09 »
Ехо, здравейте и от мен
Днес се събудих по-свежа от вчера и се надявам да съм добре целия ден, тъй като всичко, което трябваше да свърша вчера остана за днес
Ще имам близки срещи с администрации разни, така че стискайте палци.
Киви
, много обичам шалове. Имам и много тънки и много дебели, а от скоро имам и с панди
Мулан
, аз също обичам пролетните празници. Великден го всързвам с това да се оцапаме целите, докато боядисваме яйца. Винаги си ходя при баба, обаче тази година не знам как ще стане с тази разлика между двата Великдена (моите шефове са католици и сега почиваме, едва ли ще ни огрее и за нашия Великден).
Желая ви успешен ден
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #73 -:
април 03, 2013, 10:13:58 »
Здравсейте сладурани ! Така като гледам, кафенце и закуска сте сервирали вече ... аз викам да ви почерпя с малко плодове ( да сме малко по-здравословни след тези апетитни кроасани
) !
_Ezra_
, много си напреднала с ученето ! Бравос ! Приятен ден и на теб и дано срещата ви мине супер !
Kiwi
, и аз харесвам шалчета .. преди носих мноо . Покрай раждането на детето ходих дълго време само спортно облечена иии не си слагах, но напоследък пак започнах .. Интересното е , че нямам идея къде отидоха всичките ми шалчета иии сега имам само 2
Почвам да си купувам наново !
elistoilova
, съчувствам ти понеже и аз съм така ... От една страна се радвам , че времето е гадно, понеже хич не ми се излиза ! Ще ти тегля трети сезон на " 7 часа разлика" иии ще гледам ако малкия ме остави разбира се !
Mulan
, радвам се, че поне ти имаш такова хубаво настроение !!! Дано никой и нищо не успее да ти го развали днес !
Благодаря и аз за вкууусните кроасанчета ! Между другото идеята да си купуваш шалче от всички места е страхотна ! Много пъти съм се чудила какво да си купя лично за мен за спомен . Като ходим някъде на почивка не обичам да ходя по магазините за дрехи - такива си имаме и във Варна .. Шала е прекрасно решение !
открадвам ти идейката
m0onlight
, вчера е бил натоварен ден за теб разбирам
Днес си почивай повече !! Какви плочки изпрахте ? Похвали сее после като дойдат
Радвам се , че и ти си в добро настроение ! Дано повече дни да се случва така без причина да ти е добре
pandapanda
, СТИС палци !
Дано деня ти да мине леко !
Относно Великден - вече нямам търпение да дойде .... ядосвам се като гледам католиците как си празнуват , а ние седим и си чакаме ... Имам супер много идеи за този Великден и за яйцата и за украса и т.н. Ама е супер рано и гледам да не се дразня още , че току виж не издържа и украся къщата от сега ! хаха
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
април 03, 2013, 10:21:47 »
Здравейте, момичета! Минавам много набързо, че пак съм затрупана от работа (нали колежката е в болничен). Искам да попитам
Tonina
какво включва Великденската кошница за кумовете по традиция и как точно се подарява? Нали сме младоженци и това ще ни е първият Великден като семейство та искам да съм запозната с всички традиции
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...