Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:24:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Седмица на шегата - 01.04.-07.04  (Прочетена 52030 пъти)

nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #75 -: април 03, 2013, 10:23:26 »

Добро утро и от мен.

Аз на Великден една година бях решила да правя великденски заек - кроих, рязах, ших... И накрая се получи много грозен (аз си го показах и тук) и набързо ми мина ентусиазма да се занимавам с украси. Вие как украсявате?  

Ние с Митко сме решили да отидем на малка екскурзийка този уикенд. Решихме да е по-близко и май се спряхме последно на Махмутица, където днес ще звъня за последни въпроси и запазване на стая. Имам голяма нужда да отидем някъде и да бъдем на саме повече време - без задължения, без ТВ, без телефони.

m0onlight, много яко да спечелиш почивка!

elistoilova, и при нас е така. sad И при мен влияе на разсънването ми, навън е тъмно!

Mulan, мерси за кроасаните. Подсещаш ме, че и при нас има пекарна, където правят страхотни кифли с шоколад, може да изтичам след малко и аз натам.

Kiwi , готини шалове. Аз не съм толкова голям фен на шаловете и даже не съм си купувала никога, но пък имам добри приятели, които ми подаряват....и аз нося! smile

_Ezra_, мерси за кафенцето, аз се възползвах. Успех с темите и приятно прекарване с приятелките. smile

Миши, как върви с тренировките? Има ли резултати вече? smile

Желая ви лек и успешен ден!
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #76 -: април 03, 2013, 10:27:56 »

Ох колко хубаво ми звучи почивката ..... Ние с моя мъж мислим да идем при братовчедка ми малко до Плевенско .. При тях винаги е някакъв нестихващ купон , а и мен ми носи толкова много спомени градчето .. там прекарвах летата си и имам много приятели и страхотни спомени наистина ! Мислим и ние да идем за 2-3 дни , че направо не се издържа това ежедневие !
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 03, 2013, 10:36:52 »

Панда, успех с институциите Good luck И на мен ми предстои ходене утре рано сутрин преди работа и направо ми настръхва косата като се сетя angry
Мъниче, аз обожавам плодове и като видях тая препълнена чиния направо очите ми станаха на палачинки 1tongue Плочките както казах са бяло и зелено, но имат много интересни декорни плочи и фризове good Днес ще ги закарат при майсторите и довечера сме на преговори с тях как да ги лепят. От всичкото нагоре съм си забравила флашката в магазина за плочки и не успях да разпечатам проекта цветно girl_impossible
Наде, от сега ти пожелавам приятна почивка - чудесно е човек да може да избяга малко нанякъде с любимия heart Задават се почивни дни около Великден - започвам да се замислям дали и ние да не "избягаме" за малко, много ми се иска LOVING
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 03, 2013, 10:40:26 »

Ей кив, аз обичам шалове, нооо .... после не ги нося. sad Само събират прах, дет се вика.
В този дъжд, се спеше ей така нощеска:
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #79 -: април 03, 2013, 11:03:50 »

m0onlight , ако можех щях с най-голямо удоволствие да ти дойда на крака с едно такова плодово плато , ама на ... няма как ! Колкото до почивката , ние вече си знаем , че може даа е за 1-2 дни , може да е съвсем наблизо , но имаме нужда от време на време да се откъснем от това гадно сиво ежедневие, работата и проблемите ! Така че искрено ти пожелавам да изчезнете по празниците нанякъде smile
emmmmmy , аз пък хич не обичам да спя на дъжд ... по-скоро бих седнала да почета книжка до прозореца докато вали , ама не ми върви съня ! smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #80 -: април 03, 2013, 11:28:37 »

Дъждовен привет от Пловдив!
Имам и аз хиляди шалове и си ги нося с удоволствие. С напредване на възрастта обаче смятам да мина на брошки Wink, звучи ми по- така.
За Великден на вратата винаги има традиционното венче от върба, боядисани яйца в кошница и един заек, който обличам със зелена рокля. Правим и празнична трапеза  - официалните чинии и салфетки, покривки и вази с цветя, защото брат ми идват да поздравят майка ми по обяд.
« Последна редакция: април 03, 2013, 12:02:46 от svekarva » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 03, 2013, 11:44:35 »

Здравейте и от мен!
Аз шалчета нося само през зимата и винаги съм се радвала на хора коита така умело ги съчетават.
Завиждам ви за великденските планове. Аз не знам дали ще мога да боядисъм яйца или да правя козунаци. А така ги обичам домашните козунаци и кифлички.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 03, 2013, 11:48:18 »

тази година като се гледам,ще си купя готово козуначе.
вижте колко живи ярки цветове:
столът много ми харесва, калъфа на китарата-не.smile

п.с. Свекърва, първоначално прочетох че ти се обличаш със зелена рокля и носиш заек и козунак и се зарадвах! danceg
« Последна редакция: април 03, 2013, 11:50:37 от emmmmmy » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 03, 2013, 11:52:03 »

Еми то тоя калъф с нищо друго не се връзва...сигурно за това е трън в очите!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #84 -: април 03, 2013, 12:05:06 »

Ей кив, аз обичам шалове, нооо .... после не ги нося. sad Само събират прах, дет се вика.
В този дъжд, се спеше ей така нощеска:

Ойееее мн хубаво коте!!! И аз съм днес така, че тук е -2 и почти нощ от облаци и снегодъжд!

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #85 -: април 03, 2013, 12:18:29 »

Връзва се, със зеленото на възглавницата се връзва  smile и оранжево на диванчето и синьото на пода. Тя се явява като свързващ цветово елемент, което изобщо вече в модерния дизайн не е задължително. Не обичам така изперени книги, много прах събират Wink
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #86 -: април 03, 2013, 12:43:43 »

На мен лично, извинявай Еми  blush, ама китарата от цялата картинка най-много ми харесва  pleasantry, останалата част от стаята ми е някак неуютна, особено леглото малко на легло в болница ми прилича  blum
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #87 -: април 03, 2013, 13:06:30 »

Нали ви писах, че все се каня да направя палачинки. Е, те вече са факт и вече изядох доста с шоколад и банан.

Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #88 -: април 03, 2013, 13:09:27 »

Аххх шалчета... много ги харесвам , особено тези малките , но нещо не ми се отдава да ги съчетавам, или по - точно не съм пробвала  blush . Само зимата успявам, но ми се иска и за лятото.
Наде много добре върви, че вече имам и мускулна треска  nea Опитват се да се покажат 4 мускула по коремчо, ама има време до пълното оформяне де. Направо ви завиждам за екскурзията. Да си починете многооо добре. Последно ходих на една вила в началото на март , но имах бъбречна криза и не успях много да си почина. Тази година ще се размина с почивки и екскурзии. Имах възможността да ида в Турция с колегите, но паспорта изтече и немога да си го изкарам тук, а до Пловдив в момента немога да пътувам. Но нищо де догодина живот и здраве все ще има с кого да идем да разпуснем.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #89 -: април 03, 2013, 13:53:54 »

Ейй, времето в Пловдив днес така и не се усмихна. С усмивка обаче се сетих за една подходяща поговорка: "Ни се булка наспа, ни се време наваля"    Wink

Наде , с тези палачинки, започнах да преглъщам на сухо  blum . Слагам ги в менюто за почивните дни.

Иве , относно традициите при кумувете, аз по-скоро правя нещата импровизирано, без да съм запозната  много с общоприетите такива. За кошницата им за Великден слагам: боядисани яйца, козунак, бутилка вино, щоколадови яйца и шоколадов заек или нещо подобно за момиченцето им. За Коледа: Вино, шоколадови бонбони, коледни сладки и нещо коледно за дома.

Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: