Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:44:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Благовещенска-мартенска седмица 25.03-31.03  (Прочетена 60852 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 28, 2013, 07:04:29 »

Добро утро!

Едва се събудих ама няма как, пожелавам ви хубав ден  give_rose

Предложете някой приятен филм за гледане?  Wink
инлов, мерси за рецептата  LOVING
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #121 -: март 28, 2013, 07:08:53 »

Ние едно време си правехме формички от фолиото на капачките на киселото мляко. Ама от онези, на бурканчетата. Събираш пет и ги въртиш на фунийка. Това са най- вкусните и най- пипкавите сладки. Рецептата е същата. В Пловдив, в Гръцката сладкарница ги правят малко по- големи и сигурно е по- лесно. Колко съм се плескала едно време, нямаше как да се купят готови. Сега никой не иска да ги правя, че се дебелее  Wink, а съпругът изобщо не обича сладки работи.
Спорен четвъртък!

* celuvka_n.jpg (40.35 KB, 960x720 - видяно 164 пъти.)
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 28, 2013, 07:49:34 »

Добро утро!
Тези фунийки на мен ми напомнят на детсктвото. Само едната ми баба ги правеше, а при нея гостувах рядко. В крайна сметка беше много забавно да ги правим заедно! Може би ще си купя формички и ще се пробвам сама да направя.
Инлов на теб кога ти остава време и сладки да правиш? Нали почна на новото място вече?
Да ви покажа малко снимчици от нашия скромен дом...малко им е лошо качеството и си личат ремонтните дейности, но се добива обща представа
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3929810623811.1073741825.1836108191&type=3
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: март 28, 2013, 08:28:32 »

Добро утро  give_rose
Днес моят мъж става на 33 години - много прекрасна възраст  Bravo Да ми е жив и здрав /и с повечко свободно време /

Някой беше попитал за формички - моите са от свекито, но в този сайт изглеждат на добра цена, но трябва да си купите поне 4 пакетчета, за 1 тава.
http://sladkohobi.amisega.net/index.php?route=product/product&path=63&product_id=116

Всички, които имат желание - да заповядат вкъщи, самопоканвайте се   blum за мен ще е огромно удоволствие  yahoo

Муун, нещо пролетната умора не ме пуска - сега предстои и смяната на времето, която ужасно ми действа на нервите. Да не говорим, че напоследък моят рожденик е доста нервен /от работа/ и ми пренася чувството и на мен. Има такива моменти, ама ще ги преодолявам  :)Да не говорим, че последната седмица се побърках от чистене /остана ми само терасата  bad/ и сега имам проблем с дясната ръка  angry Абе нали знаете максимата "Или глуха акула или свирка без топче", че и моята работа такава  blum

Свекърва, абсолютно съм съгласна за тия фунийки, че са голяма наигравка. Ако сте решили да ги пробвате - за една доза си отделете 4 часа  Oh my ..., лудите като мен с по 2 дози - цяяяял ден  tease Вкусни са, но да се правят рядно  blum Обикновено свекървата ги прави за именния и рождения ден на мъжа, но тази година я боли ръката и под вещия й контрол ги спретнах аз - наистина съм горда от резултата.  blush

Пънк, другата седмица започвам. Сега наваксвам с нещата за вкъщи, че започна ли чак до октомври едва ли ще направя нещо за дома - ни с чистенето, ни с готвенето.  pardon Много ми хареса кухнята, всекидневната и тя става много интересна  Bravo  Банята е в много хубави светли цветове.  Bravo

Хубав ден на всички! Довечера сме в нашите на гости, така че няма да отговарям за готвенето и ще се включвам през деня  danceg
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 28, 2013, 08:41:58 »

момичета отдавна не съм се включвала в седмичните темички....а беше толкова хубаво като го правих smile

Инловче, честит ти РД на мъжлето...да ти е жив и здрав и винаги да те радва smile
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: март 28, 2013, 09:42:31 »

Добро утро! give_rose
Инловче, заради твоите вкусотии огладнях рязко blush Честит ти рожденик! Нека бъде здрав и безкрайно щастлив! И моята мама преди правеше такива фунийки, освен тях и едни мини кроасанчета с ванилов крем, както и любимите ми полумесеци с пудра захар и орехи heart Става ми едно такова носталгично като си спомня за онези безгрижни недели от детството, когато със сестра ми се успивахме, а мама ставаше да прави някоя вкусотия и после заедно гледахме Кака Лара с Милион и едно желания  heart.
Мечтая да осигуря и аз такова щастливо детство на моето дете някой ден...
Езра, това кафе много ме изкушава с този каймак ммм... Какъв филм ти се гледа на теб? Ние наскоро гледахме "Живота на Пи" и много ни впечатли. Мисля, че ще ти хареса. С милото сега сме върли фенове на "Като две капки вода"  yahoo Много добро шоу! А Къртицата не ме впечатли, макар че я гледахме откъсчлено!
Пънк, много ми харесаха и кухнята и банята! Bravo
Еме, Ангел е съвършен! heart beddybye

Татко снощи пак е дигнал температура.. girl_impossible .Казвам ви го, защото имам нужда от позитивната форумска енергия! Стискайте палци с мен да не се окаже, че са тръгнали метастази и да е само заради слабата му имунна система в момента . (не успях да намеря молеща се емотиконка)
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #126 -: март 28, 2013, 09:45:42 »

Добро утро и от мен  give_rose
Пънки домът ви се получава наистина повече от прекрасно,банята е страхотна good ,но аз зърнах едно хубаво коремче,което ме впечатли още повече blum
Инлов,честит ти рожденик Birthday Пожелавам му да е здрав,много щастлив и по-спокоен!Ние също сме в такъв период,в който милото е винаги изнервен от работата и ми предава всичко ,но вярвам ,че ще го преминем и всичко ще си дойде на мястото smile
Жозефин ,добре дошла отново give_rose
Аз все още си пийвам сутрешното кафе и след малко ще се приготвям за университета.Днес имаме малко задачки с една колежка около подготовката за абсолвентската и се надявам вече да уредим всичко girl_impossible Остава малко време ,а сме цял факултет и всеки с различно мнение,така че доста ни поизтормозиха,но важното е всички да са доволни Wink
Хубав ден на всички!
П.п. Ивелка ,стиснати палчета от мен  Clover Сигурна съм ,че когато човек желае нещо силно то се случва,така че мисли само положително ,а и ние сме с теб  give_rose
« Последна редакция: март 28, 2013, 09:49:23 от Mulan » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 28, 2013, 09:50:01 »

Не бях забелязяля, че бебка е в кадър  smile
Инлов да ти е жив и здрав мъжа и по-малко изнервен  Wink
Иве стиснати палчета от нас!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 28, 2013, 10:24:08 »

Пънк, много ми харесва зеленото в банята!
Моята е в синьо и жълто. blum

Поздрав за деня от мен, дано скоро е слънчево :

Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 28, 2013, 10:39:52 »

Добро утро на всички!
Минавам да ви пожелая прекрасен ден!
Еми, страхотни бухалчета!
А аз отивам да се опитвам да пиша дипломна работа  sad
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #130 -: март 28, 2013, 11:04:29 »

Добър ден give_rose

Инлов, честит ти рожденик и Христовата му възраст give_rose Да ти е жив и здрав и мнооого да те слуша blum
Иве, стискаме палци на татко ти, всичко ще е наред give_rose
Свекърва, това че мъжът ти не обича сладко е много хубаво...така ще има повече за теб biggrin Че деца вече няма... blum
Пънк новият дом изглежда супер Bravo И кухнята става страшна girl_wink Банята не я видях много, но видях че е зелена biggrin Плочките са супер girl_wink
Джозефин добре дошла отново give_rose
Mulan имаш доста трудна задача с организирането на цял факултет girl_impossible girl_impossible girl_impossible
Рататуй, успех с дипломнота girl_wink ...като знам аз моята как я правих biggrin До два пиех кафе из студентски и от 2 до 4 я пишех biggrin
« Последна редакция: март 28, 2013, 11:06:24 от casky » Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 28, 2013, 11:08:42 »

хахах то и аз съм горе-долу така, добре че има кой /мъжО/ да ме натиска и да ми помага, че никога няма да я завърша! Той неговата почти я написа, ама мен така ме мързи и не ми се занимава, че почти и мойта я пише той  DANCE
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 28, 2013, 11:13:35 »

Добро утро на всички!

Наминавам на бързо, че днес ни чака дълъг път с милото. Връщаме се в София, след дълга седмична почивка при маметата. Тъкмо да си попрактикувам малко шофирането, че наскоро съм и вече официално шофьор Б категория drive

Инловче, наистина си факир в кухнята. Признавам си, че и да запиша рецептата, едва ли ще отделя толкова време в кухнята, но пък виж мъжлето може и да се пробва някой път. Отдава му се, а и желание има Wink Честит рожден ден и на мъжлето. Да ти е жив и здрав!
Еме, Ангел е прекрасно бебе, че е и фотогеничен от сега give_rose
Иве, дано всичко с баща ти е наред, ще ти стискаме палци good
Пънк, жилището е чудно. На мен също много ми хареса подбора на цветовете в банята.
Езра, ние с мъжо скоро гледахме "Така е на 40, This Is 40". Филмчето е много забавно, а и до колкото знам харесваш романтични филми, така че определено ще ти допадне.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: март 28, 2013, 11:31:37 »

Здравейте съфорумки smile

Днес ще буда съпричастна с ratatui  и ще поработя върху дисертацията ми, че по край приготовленията съм я поизоставила и ще ми се кара научният ръководител.

Честит рожденник на InLove_Girl! Да ти е жив и здрав и да те слуша Wink

emmmmmy, и ние си имаме синьо-жълта баня, голям хит е сред гостите ни smile А като видях кухнята на punk_girl123 направо ми се прииска да сготвя нещо там smile

ivelka, моля се баща ти и цялото ви семейство (hug)
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #134 -: март 28, 2013, 12:58:31 »

Уж в сряда не се сяда, а май вчера сядахте повече biggrin Днес темата много празна girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: