Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 22:38:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кино Седмица - 18.02 - 24.02  (Прочетена 53791 пъти)

Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #120 -: февруари 21, 2013, 11:01:35 »

Добър ден на всички!!  smile

Статията на Еми (след минутка ще я прочета подробно) ме подсети за още една любима наша съфорумка, която също ни запознаваше с тази материя, но напоследък хич не ни навестява  Wink Става дума за сладкодумната DaBulka , която днес е рожденичка.

Скъпа DaBulka, бъди жива и здрава, много щастлива и все така заредена с тази слънчевост, която добре познаваме!!! Надявам се да "наминеш" скоро  smile

* birthday-flowers.jpg (39.02 KB, 345x378 - видяно 2140 пъти.)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 21, 2013, 11:50:21 »

Привет-мривет! Wink blum
Тъкмо щях да се оплаквам, че от сутринта се опитвам да свърша хиляда неща и то важни и все нещо се обърква и не се получава crazy Еми, благодаря ти, че ме просветли give_rose Обаче се ужасих колко са дълги тези периоди на ретрограден Меркурий и неминуемо при нас ще се вършат важни неща в този период angry Между другото страхотен аватар - да не си ти това? blum
Хехееее май всях смут с тая моя фамилия, дето я измислих blum blum blum Свекърва, ще ти я напиша на лично, но те моля да не я вземаш в предвид - правя го, само за да задоволя любопитството ти, че утре да не се оплакваш от недоспиване и въртене влеглото в мисли каква ще да е тая фамилия! Wink
Мулан, късмет на изпита Good luck Да споделиш после дали палцестискането е имало желания ефект Wink
Хехехехе, Цвете, по повод градски транспорт се сетих за една случка още от времето, когато се преместих да живея във Варна. Трябваше да отивам на лекции доста рано сутринта, университета ми се намира в края на града, а аз се готвя да хващам автобус, чиято линия е най-използвана в града. Пристига автобуса и аз докато се замисля дали изобщо да се пробвам да вляза /защото нямаше почти никакво място да се качиш/ и тълпата ме повлече и някак се озовах в автобуса biggrin Поогледах се къде да се хвана /нали и аз съм нисичка като теб blum/, обаче то няма никакъв смисъл да се хващам, няма да падна, защото всички сме плътно един до друг, един върху друг, един под друг и както още се сетите Xixixi funnytooth TONGUE Можете да си представите как се пътува по този начин половин час хаха Ужас! Сега ми е смешно, но като се сетя какво ми беше тогава ... girl_impossible
Ейй, Тони, благодаря ти, че ни каза за рождения ден на Дабулка да я поздравим и ние give_rose
Честит личен празник, мила! Бъди много здрава и все толкова сладкодумна - твоите думи винаги ни докосват сърцата дълбоко !!! heart Ще се радваме да се включиш днес и да споделиш празника си с нас Birthday Flower
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #122 -: февруари 21, 2013, 13:23:14 »

Момичетаааа ,добре че са вашите стиснати палчета,защото се справих много добре на изпита danceg Беше доста труден ,а накрая реши да ни препита и устно  nea Но нищо ,важното е ,че всичко мина smile
Еми интересна публикация си пуснала,само дето тези периоди ми се струват мнооого дълги sad По това,което виждам имаме още 2 дни до навлизане в следващ период  smile
Цвети с най-голямо удоволствие и аз се присъединявам за участие в разстрела на всички от градския транспорт  hunter То си е цяло чудо ,че успяваме да оцелеем по време на пътуването angry
Dabulka  ,честит рожден ден Flower Пожелавам ти да си здрава,много щастлива,винаги обичана и усмихната и от късмет да не се отървеш give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: февруари 21, 2013, 13:28:23 »

Айде приеха оставката на МС- в момента гласуват..., а Бойко си говори сладко, сладко с Цецко smile -а парламента пълен,приеха оставката с 219 гласа "за" .

Пирвет и от мен момичета как сте smile
Мулан успех на изпита.
Цвети аз точно поради тази причина отказах градския транспорт и си купих кола-трошка, ама поне не ме бутат и блъскат. Последното ми возене преди около месец и нещо в трамвай 5, хем ме виждат с корема, хем се в него се бутат....
И аз да се отчета за ДаБулка - ЧРД да си жива и здрава, с пожелание за много щастие, късмет, много любов и сбъднати мечти.
Свекърва и Муун , а как ще задоволите нашето любопитство относно фамилията smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #124 -: февруари 21, 2013, 14:07:55 »

emetoem, на жена в положение нищо не се отказва Wink. Ами по нашия край на мисирките им викат фитки, та с това свързвала фамилията на котката smile. Знам ли, на мен не ми звучи и обидно даже, какво остава за нецензурно smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 21, 2013, 14:14:15 »

ухаа Фитка не го знаех, само мисирка. СУпер, сега ще си имам още една хубава дума към речника ми  danceg
черпя ви с една чанта, много ми харесват шантави весели работи:
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #126 -: февруари 21, 2013, 14:17:03 »

Добър ден дами give_rose

Тук големи отличници имаме blum Езра постоянно ни радва, сега и Mulan Girl_hide Браво момичета give_rose

Относно градски транспорт - в София винаги е бил култов...даже не мога да го опиша biggrin Гери тук са по-културни по принцип, ти си попаднала на някой бисер blum

П.П. Аз като бях бременна пък винаги ставаха да седна crazy Даже в началото почти не ми личеше - до към 5-ти месец, и ако случайно някой стане ме хвърляше в чуденка от къде е разбрал biggrin

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше. - не ми се преправя...
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: февруари 21, 2013, 14:31:47 »

Ууу и аз сега разбирам за тази дум Фитка, за мисирка съм чувала, ама никога не е късно да се научи нещо ново smile
Еми днес си на вълна животински чанти май smile и тук и във ФБ, ама тази с бухала ме кефи повече smile
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: февруари 21, 2013, 14:35:35 »

Ууу и аз сега разбирам за тази дум Фитка, за мисирка съм чувала, ама никога не е късно да се научи нещо ново smile
Еми днес си на вълна животински чанти май smile и тук и във ФБ, ама тази с бухала ме кефи повече smile
еме , не питай! тази с бухала я видяхме с една приятелка на снимка в нета, но не знаехме на коя фирма е. днес случайно минах покрай магазин който харесвам и реших да проверя имат ли сайт. оказа се че имат и ...бухалът който търсихме месеци се мъдреше там за 2000 евро  shok Girl_hide
Патицата не пада по-долу като пари, но да кажем че другите им чанти са на преглъщаеми пари от типа на 200-300 евро. тази година, както  казах, само ще си гледам на картинка.  Reading
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: февруари 21, 2013, 14:45:58 »

Егати му цената 2000 евро, не съм и предполагала, че може да има такава цена за чанта в БГ, ужас направо съм потресена.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: февруари 21, 2013, 14:53:18 »

Егати му цената 2000 евро, не съм и предполагала, че може да има такава цена за чанта в БГ, ужас направо съм потресена.

то в сайта им видях цената. Та за тези пари мога да си купя LV или 4  1/2 оригинални чанти furla,примерно crazy olele
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: февруари 21, 2013, 15:08:09 »

Еме това с колата е супер...стига да имаш книжка..а аз няма и това ми е проблема и сега се налага да се возя в ръганицата bad

Гери аз на такава лелка бих и направи забележка как не я срам да вдига бременна жена  beating

casky супер, че е имало все още такива хора...аз и да им избода очите с корема ми, пак никой няма да ми стане  crazy

Еми според мен те тия чантички са само за украса...аз ако знам, че съм дала толкова много пари ще ме е страх да я пипна както се казва  blum

Мулан честитооо за изпита  yahoo

п.п. ДаБулка Честит Рожден Ден мила! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много сбъднати мечти  give_rose
« Последна редакция: февруари 21, 2013, 15:34:35 от cveta_d86 » Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #132 -: февруари 21, 2013, 15:11:23 »

Не бях чувала досега "фитка" . На мен си ми звучи направо сладурски  blum  Е, определено обогатихме речника  Wink  smile

Еми , покажи и бухалската чанта, моля  give_rose

Mulan
, браво за изпита!!
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 21, 2013, 15:13:59 »

Тони, специално за теб :
http://www.braccialini.it/ITA/it-IT/Catalog/detail/GUFO---B1620/B1620
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #134 -: февруари 21, 2013, 15:24:02 »

Аууу, минали сте на пернати.... Ми като сме тръгнали да споделяме забавни названия да се включа ... юрдек и съответно юрдечка, а бебетата им се казват юрдечета smile

А фитка съм го чувала и като "поздрав" за някои не много интелигенти дами!
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: