Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 16:49:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157222 пъти)

Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #420 -: април 26, 2013, 09:16:39 »

И аз съм за Кетъринг, смятам че салати е прекалено, то трябва да е нещо дребно, просто за подкрепа, а не чак вечеря, да се нахранват хората, а за кетъринг, ние избрахме бившия стол на ВиК, днешното бистро Ника, те правят страшно красиви и вкусно неща, а и тортата там ще поръчаме, така че едно бягане по малко.
Активен
shiny
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: април 26, 2013, 21:19:51 »

Момичета,

Ако не сте си харесали все още цветя за украсата, в момента в Гранд Мол има изложение, като акцента е украса на сватбени маси. Смятам утре да отида да разгледам.

За бутилките за ракия, звъннахме на две варненски фирми, едните нямаха подходящи бутилки, другите бяха скъпи и в крайна сметка си поръчахме от Пловдив, от завод Дружба. Сега само етикетите трябва да измислим smile
Активен
Winterchill
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #422 -: април 27, 2013, 15:47:58 »

Здравейте, и при нас организацията върви с пълна сила, водещ ще е Уили, за фото и видео се спряхме на непопярни имена, но работата им ни хареса, рокля си поръчах от нета заедно с тази на майка ми, нейната пристигна миналата седмица, изработката е много добра, само деколтето нещо май сме се изсилили с размерите и ще се наложат корекции но има 1,5 месеца, сега чакам с нетърпение моята.. smile Поканите си ги правихме сами и вече са раздадени на 50%. Много се чудя за цветята. Украсата ще е от ресторанта - калъфи, панделки и тн. Но ми се иска и някакви цветя по масите, не сме избрали и букет и украса за колата. Моля помогнете с идеи.
Активен
shiny
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: април 27, 2013, 15:56:43 »

Ето и снимка на бутилките, нашите са вторите от ляво на дясно.

* bot2.png (56.79 KB, 400x300 - видяно 3236 пъти.)
Активен
shiny
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: април 27, 2013, 16:05:11 »

Ето и снимка на бутилките, нашите са вторите от ляво на дясно.

Здравей,

Много зависи с какъв бюджет разполагаш, ние първоначално бяхме решили да слагаме изкуствени цветя на масата, но в крайна сметка излизаше на цената на естествените. Има тема за украса на ресторанта , там можеш да видиш разни идеи. Нашата украса също ще е от ресторанта и ще имаме по един букет на маса- от рози и хризантеми, понеже темата на сватбата ще е бордо. Иначе можеш да поръчаш цветя от някой цветарски магазин -Флорис, Флореста, Джунглата, Уникат и др.
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #425 -: април 27, 2013, 23:05:42 »

Shiny, ходи ли на изложението в Гранд мол? Има ли нещо интересно? Аз също искам да отида, но ще мога чак в понеделник. Случайно да знаеш до кога продължава..да не ходя напразно
Активен
shiny
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: април 28, 2013, 09:41:49 »

Shiny, ходи ли на изложението в Гранд мол? Има ли нещо интересно? Аз също искам да отида, но ще мога чак в понеделник. Случайно да знаеш до кога продължава..да не ходя напразно

Здравей,

Не съм ходила още, но знам че е до 30 април.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: април 28, 2013, 12:56:53 »

Ние бяхме с мезета и хапки,сладки и все неща с ръчичка дето можеш да си вземеш,но си бяха приготвени от нас.Алкохол имаше уиски ,водка,вино,безалкохолни и сокове.Всичко беше на блок маса и нямаше засядване като цяло.По скоро леки разговори .При нас нямаше и типичното купуване на булка и т.н.Кумата дойде забули ме и с татко слезнахме надолу и на входа той ме даде на мъжа ми и му каза няколко приказки.
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: април 30, 2013, 13:15:17 »

Ехо къде се изгубихте? Докъде стигнахте с приготовленията? Ние си поръчахме халките, като са готови ще ви се похваля. Иначе сме на фаза раздаване на поканите, има още довършителни работи, но се ослушваме  pleasantry Ще трябва да се захващам с направата на кутия за пликовете или кошничка и книга за пожеланията, също така и възглавничка за халките smile
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #429 -: април 30, 2013, 17:28:30 »

И ние ги раздадохме поканите вече, пръстените скоро ще пристигнат, в момента органозираме свтбеното пътешествие, но тъй като далечни полети от варна не летят, трябва май да се пътува първо към истанбул. diablo angry
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #430 -: април 30, 2013, 17:56:13 »

МОмичета някой знае ли кой е на ефективния и бърз начин да се стигне до Истанбул?
« Последна редакция: април 30, 2013, 18:02:41 от Мрявка » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: април 30, 2013, 17:58:07 »

с какъв превоз искате да стигнете до Истанбул.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #432 -: април 30, 2013, 18:01:36 »

Амима възможност мама да ни закара с кола, автобуси също си мислех че има, чидя се кое е най-оптимално, дали автобусите стигат толкова или поне приблизотелно толкова бързо колкото кола и тн. Искам да кажа имаме възможности, но се чудя коя е най-ефективната.
Активен
shiny
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: април 30, 2013, 21:28:05 »

И ние се занимаваме с довършителни работи. Смятаме утре да пообиколим за халки и да поръчваме, че няма време. Торта още не сме поръчали, в процес на раздаване на поканите сме.

Момичета, препоръчайте туристическа агенция и дестинация. Незнам защо ми е влязо в главата, че ми се ходи до Барселона smile Гледам офертите, ама доста скъпо излиза. Трябва тез дни да уточним и броя на гостите от другите градове, че да запазваме хотел за тях.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #434 -: май 01, 2013, 09:27:54 »

А защо не стигнете до Барселона самостоятелно? Те.е без агенция...все пак е Европа, има си достатъчно предложения girl_wink

Браво за подготвените неща Bravo
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: