Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 14:25:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Празнична февруарска седмица 11 - 17.02.2013
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Празнична февруарска седмица 11 - 17.02.2013 (Прочетена 51283 пъти)
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
Re:Празнична февруарска седмица 11 - 17.02.2013
«
Отговор #180 -:
февруари 16, 2013, 19:50:07 »
Пънки, Еме,
много хубави пупи сте заформили
Мисля, че сте в категория много елегантни бременни!
Мише
, всяко зло е за добро! Ще преболедуваш раздялата и после ще си по-силна и вярвам и по-щастлива. Това им е съдбата на дългите връзки или трябва да прераснат в нещо по-сериозно или да приключат и да освободят място за нови, по-ценни запознанства!
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #181 -:
февруари 16, 2013, 20:36:39 »
Привет и от мен!
И
Емето
,
Пънки
,наистина сте много елегантни
Супер стегнати, браво! Вие каквито определения бяхте сложили преди снимките, човек ще си помисли за "възглавнички" навсякъде, а при вас виждам само сладки коремчета (пу-пу)!!
Миши
, какво да ти кажа... Ако причината е смешна, както казваш, дайте си още един шанс. Въпросът е да си заслужава... Ако всичко е изстинало, по-добре вдигай смело глава и давай напред!!
При нас днес отново беше сиво и без никакво слънчице. Как ми омръзна това зимно време. Не че е студено, меко си беше, но хич не обичам да е мрачно. Излизах обаче на покупки, главно да търся нещо за племенницата ми, която на 24-ти има Рожден ден, става на 7. Избрах й едно поло в "нейните" цветове и ще й взема тези дни някаква книжка (много се радвам, че проявява интерес към книгите). Иска ми се обаче да я изненадам и с нещо "по-така", но нямам никаква идея, направо съм зациклила. Ако се сещате нещо интересно за 7-ми рожден ден, моля споделете
Да ви покажа полото (в тематиката на седмицата е
)
P1040093.JPG
(71.41 KB, 600x338 - видяно 251 пъти.)
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #182 -:
февруари 16, 2013, 21:43:27 »
Tonina, чудесно е полото. Сигурна съм, че много ще й хареса. Много е принцеско. Ученичка ли е малката? Сега се сетих, че в Wikiki в Мол Галерия има едни много сладки раници животинки. Толкова ми харесаха, че ме хвана яд, че няма подходящо детенце, на което да купя. Не бяха скъпи, даже мисля, че са в промоция.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #183 -:
февруари 16, 2013, 21:58:11 »
Привет и от мен
Днес за нас беше доста динамичен, но ползотворен ден. От сутринта сме станали рано да работим, после ходихме да се срещаме с майсторите - дано утре вече да започнат. Дават обещаващо кратки срокове ... да видим ... После падна обикаляне по разни шоуруми да си харесаме идеи за баня и накрая попаднахме на две мои бивши колежки, които супер много се зарадваха да ме видят и аз тях
И най-хубавото - май си харесахме плочки и мебели за баня, само остава да изясним визията
После готвихме /не сме приключили де, след малко се заемаме с правенето на сладкиш със сини сливи/. Утре ще бъде ден за лешперене /както му викаме ние/ и спане до късно
Хахаха,
Езра
, направо ме разби с тази картинка за магията на кафето
Пънки
, имаш си страхотно коремче!
И да не съм ви чула повече да казвате, че сте огромни, защото не е вярно
Миши
, и аз имах една много дълга връзка /6години/ и знам колко е трудно и тежко, разделите винаги са трудни, но както и другите момичета са ти казали след тези раздели са срещнали любовта на живота си
Времето лекува
Аууу,
Еми
, тези папагалчета са страхотни!
Тони
, страхотно поло си избрала
По какво се увлича твоята племеница да ни ориентираш? Има разни готини игри от типа да се правят някакви сладки, нашите кумове бяха подарили на тяхната племеница такава за правене на съдове от глина, аз пък по това време много обичах да рисувам и се вълнувах от бои и четки
Хайде, момичета, лека вечер, сладкиша ни "зове"
Активен
Tonina
Професор
«
Отговор #184 -:
февруари 16, 2013, 22:42:28 »
Благодаря, момичета! И аз мисля, че е сладурско, макар че тук на снимката цветовете са някак убити, на живо са доста свежички
Roxi
, тази година ще е първокласничка. Майка й не искаше да я пуска от 6г. Макар че според мен сега ще й е скучно. Тя си чете и пише с лекота, говори не лош английски, решава леки математически задачки. Ще видим,поне учителката ще си има "младши асистент" ако не друго
(М/у другото се радвам, че"отскочи" и в седмичната темичка
)
Муунче
, знам комплекта с грънчарското колело и глинените съдове. Миналата година й взехме такъв и падна голям купон защото и големите се зарибихме.
А що се отнася до "десерта" към подаръка ми се иска да е по-скоро нещо "различно". По-скоро с нещо да я изненадам освен традиционните подаръци, които ще получи. Но... както казах "зацикляне". (Фотосесия също сме подарявали, което за мен е "по-различно"
) Както и да е, имам още седмица да го измисля
Лека и хубава вечер от мен!!!
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #185 -:
февруари 17, 2013, 08:27:21 »
Добро утро, дами!
Аз днес съм ранно пиле, защото ще ходим с милото да видим тати и да му занесем някои неща.
Няма да се увличам в писане, че трябва да вървим след малко
Муун, значи започна и при вас периода на ремонтите
Миши, освен да се повторя с момичетата, няма какво друго да ти кажа
Смело напред, ние сме с теб и не се притеснявай да постваш за проблемите си, на човек не може да му се случват само хубави неща, а тук се подкрепяме и си даваме кураж (аз съм живия пример с проблемите с баща ми). Тук получих много помощ и морална подкрепа
Тони, дъщеричката на кумовете е на 6 и се увлича много по гримиране, лакиране и правене на прически. Колко коса ми е оскубала да ме "фризира", не е истина
Аз мисля да й взема бюст на кукла с дълга коса и комплект фризьорски инструменти за правене на прически. Мислех си нещо и за комплект детски гримове, от тези безвредните. Но всяко дете е различно, не знам твоята племенница дали се увлича по такива неща. Иначе полото е страхотно, и аз бих го носила, ако го има в голям размер
Хубав ден на всички
(а уж нямаше да се уливам в писане!)
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #186 -:
февруари 17, 2013, 09:56:35 »
Добро утро, прекрасно и слънчево! Та и как няма да е, като моят племенник става на цели 3 годинки днес! Да ми е жив и здрав, умен, послушен и добър
. Абе и само първите две ми стигат
Ще покажа по- късно неговите и на майка му подаръци. Тя утре става на 40, а уж точно тази годишнина не се празнувала. Та ние утре пак сме канени на вечеря у тях, без да е рожден ден
. Подаръците и ще са уж за раждането на детето.
Само ще издам, че си нямах друга работа и и пуснах мухата /открадната от форума/, да не е тематичен рожден ден, а да е някакъв цвят. Цветът е син, това си избра момчето. Вероятно защото всички му казваме какви красиви сини очи има. Ще снимам сините подаръци, сега отивам да ги опаковам.
За изненада на момиченце: Моята колежка няма деца, но си има една кръщелничка /и е с нейното име/, внучка на сестра и, която е втори клас. Колежката ми е доста нестандартна и удисва на акъла на момата, общо взето със съгласието на майката. Ето някои от подаръците по различни поводи - визитки /да, г-цата си има ел. поща и Скайп, и Фб/, кутия за бижута, едно много красиво огледало за тоалетка, билети за кино в МОЛ-а с пуканки и Кола, курс по плуване /20 платени урока/, дискове с филми на Селена Гомес /Барби не е на мода вече/, помощ при организация на пижамено парти /съответно пижама и шапки и възглавници, както и осигуряване на терен в апартамента на колежката/, процедура за оформяне на вежди /това по моя инициатива, защото детенцето като мен има рунтави и сключени вежди и страдаше много от това/, книги, лакове, бижута.... Много са нещата, а хлапето винаги е във възторг.
zakuska.jpg
(42.82 KB, 480x360 - видяно 309 пъти.)
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #187 -:
февруари 17, 2013, 11:05:26 »
Добро утро, последна снимка по тематичната ни празнична седмица! Успешен ден на всички, мен днес ми е за чистене отреден.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #188 -:
февруари 17, 2013, 12:45:39 »
Добро утро, момичета!
Аз напоследък се явявам от дъжд на вятър, ама ви следя!
Специално исках да пратя на Ивето сила и кураж, защото ми е близка темата, а на Миши да пожелая също да бъде силна и да гледа напред
На всички останали - весели и слънчеви дни
Еми, много ме кефят снимките, които слагаш, много вдъхновяващи
Аз няколко дни бях в отпуска вкъщи, починах си и се зареди и сега ми се ходи на работа сякаш
Ще пека браунита след малко, че ще идва една приятелка на гости и успях да я примамя с браунита и кафе, та сега трябва да си изпълня обещанието
Пожелавам ви много приятен остатък от уикенда!
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #189 -:
февруари 17, 2013, 13:13:30 »
Свекърва
да ви е живо и здраво момчето. Да расте и много да ви радва и теб и родителите си
Иве
трудно ми беше да кажа за каква глупост се ядосвам, след като при теб нещата са много по - сложни. Аз продължавам напред по един или друг начин , просто има и други причини за моментното ми състояние, които ме разстроиха, но сега съм много по - добре .
Тони
аз също съм за гримовете или както предложи Свекърва филмче на Селена Гомез или Хана Монтана. Много ги харесват момичетата.
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #190 -:
февруари 17, 2013, 13:50:57 »
Добър ден
Свекърва
да ти е жив и здрав племенника!
Тони
аз имам една приятелка с племенница, която скоро стана на 8. Тя за НГ й подари една игра като монополи, но за по-малки (мисля, че беше от Хиполенд)
Аз по принцип много харесвам семейни игри, защото с тях детето се забавлява с родителите си
Но пък не всяко дете си пада по такива, така че ти си я познаваш
Иве
, чакаме хубави новини от татко ти
Бързо да се възстановява и да му кажеш, че всички му стискаме палчета
Активен
Tonina
Професор
«
Отговор #191 -:
февруари 17, 2013, 16:48:30 »
Хоп, следобеден поздрав и от мен!! Само че не с кафе, а с чаша червено вино
Моля не ми се смейте, но днес, подлъгана от хубавото слънчице сутринта, изнудих мъжа ми да отидем на разходка до вилата (разбирайте хижа, бунгало) без да помисля, че все пак е февруари и там е малко по-планински климат. Лелеее какъв студ събрах само, ужас. Преди малко се прибрахме и понеже не съм много -много по чая, избрах сгряващия ефект на виното. Мъжът ми остана като гръмнат, защото аз по принцип не пия и с една чаша мога да казвам "наздраве" три поредни вечери
Сега обаче реших, че предпочитам това, пред чай или фервекс например.
Свекърва
, да ти е жив и здрав племенника!! Страхотно е това със "всичко хубаво на този свят е синьо"
Момичета, благодаря за идеите!!!
Като го доизмисля, ще дам гласност
Наздраве от мен!!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #192 -:
февруари 17, 2013, 20:53:03 »
Ауу, свекърва, да ти е жив и здрав племеника, както и вие покрай него, че да му се радвате
Аз вместо да посрещам гости, излезнах с дружката на италианска сладкарница, само дето не ядохме нищо сладко...
Тони, по-добре вино, отколкото фервекс
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
Нагоре
Изпечатай