Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 22:33:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Празнична февруарска седмица 11 - 17.02.2013  (Прочетена 51374 пъти)

Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: февруари 14, 2013, 15:48:22 »

Дами, честити ви празници, кой какъвто си избере!  give_rose
Аз съм си избрала празника на загубените biggrin Другите не ми се вписват някак. Ама това е лично мнение все пак!
След малко ще излизам със сина, за да помогна с избора на подарък за момичето му.

Пънки, то и на моята колежка лекарката беше на 10000% сигурна че ще имат мадама, ама сега си имат един прекрасен младеж, така че нищо не е толкова сигурно, колкото казват. Истината лъсва в момента на раждането. Wink
Пък и аз все си мисля, че ще е момченце вашето, може и да греша разбира се, все пак не съм врачка. smile

Мунче, напълно те разбирам за запушения нос, защото и аз съм така. При мен просто си се запушва ей така, буквално от нищото. И винаги си нося капки за нос. Един път си бях забравила моите и си взех по спешност някакви на билкова основа, с екстракт от евкалипт, не им помня името. Е, нямаше такава гадост, друг е въпроса че изобщо не ми отпушиха носа, а ми го запушиха още повече. Повече нищо билково за нос не взимам. Другите капки може и да са химия, ама ми вършат прекрасна работа. Ксилометазолин 0,1% ползвам аз и не ги заменям за други.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #136 -: февруари 14, 2013, 15:56:37 »

Нали ни е картинков ден искам да ви покажа един метод за отглеждане на деца, взаимстван от татковците:

Дали наистина работи?
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #137 -: февруари 14, 2013, 16:04:48 »

Kiwi патето ми прилича на обесено  blush , но пък интересен метод.
Муунче и аз имам същия проблем. Ползвам един спрей, който не дразни има аромат на цветя и не те кара да се пристрастиш. За жалост не се сещам името му, но имаше темичка за синузита ако не се лъжа и там имаше момичетата бяха писали как са се лекували от запушен нос, може да погледнеш.
Еме честита ти рожденничка. Да ти е жива и здрава.
Днес нещо ми се губи Свекърва. Да не се подготвя за някой от празниците?
casky страхотна картичка. Готови ли сте за довечера?
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: февруари 14, 2013, 16:12:08 »

Еми, честита рожденичка! Нека бъде здрава и да бъде до теб дълги години! give_rose
Аз идвам да споделя един доста нестандартен, но пък практичен подарък, която една приятелка е избрала за любимия си:
http://www.game.store.bg/p49914/strast-edna-igra-za-romantika-fantazia-i-oshte-neshto-.html

Бих я играла с удоволствие тази игра blush Със сигурност ще разнообрази и освежи много семейния живот smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #139 -: февруари 14, 2013, 16:23:48 »

kiwi , от филмовата поредица Малкълм са го копирали  Wink. Там двете момчета лепеха братчето си зад вратата, ама и на устата имаше лепенка. Това, като го гледам, трябва и на дупето да има една и може да си гледат компютрите татковците.
ivelka , на това ако му викаш практичен подарък....просто си е еротичен. Стига да му се мисли на човека  Wink
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 14, 2013, 16:30:27 »

Мунче, напълно те разбирам за запушения нос, защото и аз съм така. При мен просто си се запушва ей така, буквално от нищото. И винаги си нося капки за нос. Един път си бях забравила моите и си взех по спешност някакви на билкова основа, с екстракт от евкалипт, не им помня името. Е, нямаше такава гадост, друг е въпроса че изобщо не ми отпушиха носа, а ми го запушиха още повече. Повече нищо билково за нос не взимам. Другите капки може и да са химия, ама ми вършат прекрасна работа. Ксилометазолин 0,1% ползвам аз и не ги заменям за други.
ксилометазолинът не лекува и не може да се ползва всеки ден, в аптеките дори като го купувам ме гледат строго и ми казват до 7 дни, иначе водел до множество странични ефекти, вкл ослепяване. аз се изкушавам понякога с него, защото знам че най -бързо отпушва, обаче съсипва лигавиците на носа и после всеки път съжалявам. sad
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 14, 2013, 17:29:05 »

Така е тоя ксилометазолин направо е girl_impossible А се съдържа във всички спрейове за нос crazy Аз сега съм с Назик - уж не вредял на лигавицата, помагал за по-бързото оздравяване ... след като го купих чета на опаковката "съставки: ксилометазолин..." Поредната лъжа и измамна реклама.... не че съм го купила заради рекламата, колежката имаше запушен нос и каза, че била много доволна от него. А такава опаковка сребърна вода колко струва знаете ли? Еми, благодаря и за другите предложения - ще попитам и за тях в аптеката give_rose
Скай, страшно стихче ти е написал твоя поет biggrin
Като продължение на снимката на Киви пускам тази Wink

* 302157_369758503098459_1038112769_n.jpg (44.64 KB, 500x711 - видяно 183 пъти.)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 14, 2013, 18:07:48 »

Муун, последно я купувах за около 3,50 лв за 100 мл - не е скъпа good

Пожелавам на всички прекрасна, романтична и изпълнена с любов вечер с най-скъпите ви хора  heart
Активен
Росита
Ентусиаст
**

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: февруари 14, 2013, 19:50:30 »

Еми, никъде не съм написала, че се лекувам с тези капки, аз просто ги ползвам. Вредни или не - важното е, че дишам. Не ме дразнят, нито ми щипят, а и ми отпушват носа за секунди. Често пъти с месеци нямам нужда от тях, но предпочитам да са ми в чантата, ако потрябват. В днешно време по аптеките има толкова голям избор, че всеки може да си реши какво да ползва.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 14, 2013, 19:57:37 »

не съм написала че ти си казала че лекуват blum, нито ти чета конско какво да ползваш и какво не. просто обяснявам че не лекуват на муун, тя нали пита за  лечение, не облекчение. и аз си ги нося в сака всеки път като пътувам. smile
Активен
Росита
Ентусиаст
**

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: февруари 14, 2013, 19:59:18 »

Охх, ми не сме се разбрали нещо, мислех че на мен го казваш. smile
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: февруари 14, 2013, 20:02:02 »

Охх, ми не сме се разбрали нещо, мислех че на мен го казваш. smile

да, щото съм цитирала теб по погрешка, вместо  молбата на муун, сори. girl_impossible
сега погледнах give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: февруари 14, 2013, 23:05:17 »

Е ние уж нямаше да излизаме, ама излязохме, ходихме до пицарията на Лео и хапнахме малко в романтична обстановка с милото. Благодаря ви много за пожеланията за мамчето ми smile
Скай наистина много мило пожелание от твоя мъж smile, малко мъже могат да се изразяват така... smile
На мен милото ми донесе голям букет с червени рози smile, е ама пък мама е получила букет от 50 рози, на колкото години става smile, но пък милото много ме зарадва smile Ето ви една бременна Валентинска мама smile

* az.JPG (32.5 KB, 195x260 - видяно 2690 пъти.)
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: февруари 15, 2013, 06:49:44 »

Добро утро!

Еме, мн. си хубава  give_rose
Аз днес едва станах, така исках да си стоя в топлото легло...  girl_wink
Муунче, повечето пъти така правят реклама но съставката е както на др. лекарство...
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: февруари 15, 2013, 08:34:42 »

Добро утро! И аз се добрах до работа! Страшна мъгла и влага е тук  angry
Еми, направо ми напълни душата с тази снимка! Тази червена туника много отива на бременното ти коремче! Момченце очаквате нали? Личи си, ако е така, понеже е някакси "остро" и изпъкнало give_rose
За толкова напреднала бременност изглеждаш повече от прекрасно!
Езра, мерси за кафенцето! "Изпивам го" и почвам работата smile
Успешен ден на всички!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: