Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 00:41:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9 (Прочетена 201547 пъти)
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
Re:РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #435 -:
ноември 02, 2012, 08:18:42 »
Цитат на: Venus в ноември 01, 2012, 21:49:35
Съжалявам, ако съм те подвела, но преди няколко дни ми пратиха оферта от там и имаше куверт и за 35 лв (за храна). Вече за допълнителните такси не мога да ти кажа, защото се спряхме на гореспоменатия Берлин и не съм се интересувала.
а няма за какво - на мен ми пратиха само оферта 50.00лв и както казах с таксите и другите услуги според мен се качва поне на 56лв ако не и повече
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #436 -:
ноември 02, 2012, 08:35:54 »
Някой има ли впечатления от ресторант Брод. За сега се колебая между него и Акорд.
Активен
Sunny_83
Любопитен
Публикации: 49
«
Отговор #437 -:
ноември 04, 2012, 20:45:58 »
Защо не намирам никакви мнения и коментари за
ресторанта в София Голф Клуб
. Няма ли булки, които са се женили скоро там
. На нас мястото ни харесва страшно много, но цените там са солени, дигнали са ги много сравнение с миналата година..... Много ще се радвам, ако има някой да сподели за обслужването и атмосферата там...
Активен
princess_if
Регистриран
«
Отговор #438 -:
ноември 05, 2012, 12:11:01 »
Здравейте
Чета от време на време форума и съм адски щастлива, че има отзивчиви хора, които помагат на не толкова ориентираните като мен
Първо искам да споделя разочарованието ми от хотел Берлин. С младоженеца се влюбихме в ресторанта и бяхме почти 100% сигурни, че ще е там. След няколко мейла до "мениджърката" им успях да се преборя да се срещнем с нея (разбирам, че не чака само нас, но все пак е малко унизително да се молиш за среща, на която тя да продаде продукта си!). Отидохме в уговореното време и... я чакахме 20 минути! В крайна сметка се появи и беше абсолютно неподготвена! Въпреки че 2 дни по-рано си разменихме няколко мейла, в който 2 пъти бях казала датата и броя гости, тя не знаеше коя е датата ни и дали е свободна. През цялото време мълчеше и чакаше ние да питаме и отговаряше кратко и с видима досада. Единственото, на което наблегна, беше, че бирата и безалкохолните не може да си ги внесем. Не спомена нищо за комплиментите от заведението. Специално попитах за украса и DJ дали препоръчват, а тя със същата досада каза, че ще предложи след като капарираме. Проблем се оказа и фактът, че на официалната маса трябва да сме 6, а не 4 човека. Като компромис реши, че просто 2 от тях ще седят с гръб към всички гости ( и респективно всички гости ще гледат техните гърбове, а не нас). Резултатът от тази среща беше, че и аз, и мъжът ми много се разочаровахме и си тръгнахме с ясното намерение никога повече да не се върнем там. А имахме готовност и желание да капарираме....
Преди тази злощастна среща ходихме до хотел Вега (ресторант Стара София). Управителят беше отпуска (аз бях говорила с него по телефона предварително и знаех, но младоженецът не е в София почти през цялото време и само тогава можеше да отидем), но една безкрайно мила и внимателна сервитьорка ни обясни всичко, даде ни брошури, обсъдихме всякакви възможности и даже предложи да ни покаже апартамента, който ни дават за първа брачна нощ. Прочетох назад в темата няколко позитивни отзива от този хотел, но бих искала да ви помоля за малко повече информация - ако има някой, който си е правил там сватбата - да сподели по-подробно как е било?
Благодаря предварително и пожелавам много успех на бъдещите булки и много семейно щастие на миналите вече по моя път
)
Активен
Maria681
Ентусиаст
«
Отговор #439 -:
ноември 05, 2012, 12:24:43 »
Цитат на: princess_if в ноември 05, 2012, 12:11:01
Проблем се оказа и фактът, че на официалната маса трябва да сме 6, а не 4 човека. Като компромис реши, че просто 2 от тях ще седят с гръб към всички гости ( и респективно всички гости ще гледат техните гърбове, а не нас).
И аз се наслучах на глупости в някои ресторанти, но това направо бие всички рекорди
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #440 -:
ноември 05, 2012, 12:30:47 »
То и в ресторанта, където беше нашата сватба, на официалната маса има място за 6, но ние бяхме категорични, че ще сме 4. Нямаше никакъв проблем от страна на ресторанта. В крайна сметка не е ли решение на младоженците кой къде ще стои от официалните лица и от гостите?!?
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #441 -:
ноември 05, 2012, 15:48:04 »
Имам си ресторант - капарирахме днес Акодр
Активен
Venus
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #442 -:
ноември 05, 2012, 16:12:22 »
И ние вече имаме ресторант
Днес капарирахме Берлин
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #443 -:
ноември 05, 2012, 16:15:41 »
честито
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #444 -:
ноември 08, 2012, 23:07:40 »
Ако има бъдещи булки от Кюстендил, Перник и региона, горещо препоръчвам ресторанта на Стримон Спа Клуб и въобще хотела като цяло. Тук съм по работа за няколко дни и съм очарована от обстановката и кухнята. От чисто любопитство попитах за условията им за сватби (още съм на тази вълна) и останах много учудена от достъпния куверт - между 25 и 35 лв. Управителят даже ми извади снимки от сватби и каза, че подаряват нощувка в мезонет на младоженците. Храната в менюто им е много вкусна и разнообразна. Ресторанта им е в екрю и бордо с тежки завеси и старинна, винтидж обстановка
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194
«
Отговор #445 -:
ноември 09, 2012, 19:46:49 »
Току-що научих от родителите си, че хотелът, в който ще е сватбата, нямало да работи януари и февруари
А в Трявна няма кой знае какъв избор
Този ресторант е най-добрия за тази цел. Ето другия вариант
не е лош, но е като този, който исках
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #446 -:
ноември 09, 2012, 21:54:01 »
nikoletasss
, ресторантът изглежда чудесно, дано само има място за танцуване
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194
«
Отговор #447 -:
ноември 10, 2012, 10:54:35 »
Снощи нашите ходили до този ресторант и казаха, че е много по-хубав, от този, който бях избрала
Дано не е за да ме успокоят, защото предполагам по телефона усетиха, че изпаднах в лека
нервна криза, като разбрах, че моя ресторант нямало да работи
Както се вижда на снимката столовете и масите са облечени всичките в бяло и даже столовете си имат и панделка
Цитат на: Мариелка в ноември 09, 2012, 21:54:01
nikoletasss
, ресторантът изглежда чудесно, дано само има място за танцуване
Като се разместят масите ще има достатъчно място. Голям е ресторанта, на снимката не се вижда целия. Има камина (истинска), която може да се запали
, а цената на куверта е повече от задоволителна - 25лв, без алкохол. Аз очаквах куверт от поне 35-40лв.
«
Последна редакция: ноември 10, 2012, 11:16:06 от nikoletasss
»
Активен
zlatna_
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #448 -:
ноември 10, 2012, 17:30:53 »
Цитат на: ELCHOOOOOOO в ноември 05, 2012, 15:48:04
Имам си ресторант - капарирахме днес Акодр
И ние днес капарирахме Акорд . Коя е вашата дата ?
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #449 -:
ноември 10, 2012, 22:55:59 »
Цитат на: zlatna_ в ноември 10, 2012, 17:30:53
И ние днес капарирахме Акорд . Коя е вашата дата ?
11.05.2013
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32