Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:41:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9  (Прочетена 201547 пъти)

ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: ноември 02, 2012, 08:18:42 »

Съжалявам, ако съм те подвела, но преди няколко дни ми пратиха оферта от там и имаше куверт и за 35 лв (за храна). Вече за допълнителните такси не мога да ти кажа, защото се спряхме на гореспоменатия Берлин и не съм се интересувала.

а няма за какво - на мен ми пратиха само оферта 50.00лв и както казах с таксите и другите услуги според мен се качва поне на 56лв ако не и повече
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: ноември 02, 2012, 08:35:54 »

Някой има ли впечатления от ресторант Брод. За сега се колебая между него и Акорд.
Активен
Sunny_83
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #437 -: ноември 04, 2012, 20:45:58 »

Защо не намирам никакви мнения и коментари за ресторанта в София Голф Клуб. Няма ли булки, които са се женили скоро там sad. На нас мястото ни харесва страшно много, но цените там са солени, дигнали са ги много сравнение с миналата година..... Много ще се радвам, ако има някой да сподели за обслужването и атмосферата там... smile
Активен
princess_if
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: ноември 05, 2012, 12:11:01 »

Здравейте smile Чета от време на време форума и съм адски щастлива, че има отзивчиви хора, които помагат на не толкова ориентираните като мен smile

Първо искам да споделя разочарованието ми от хотел Берлин. С младоженеца се влюбихме в ресторанта и бяхме почти 100% сигурни, че ще е там. След няколко мейла до "мениджърката" им успях да се преборя да се срещнем с нея (разбирам, че не чака само нас, но все пак е малко унизително да се молиш за среща, на която тя да продаде продукта си!). Отидохме в уговореното време и... я чакахме 20 минути! В крайна сметка се появи и беше абсолютно неподготвена! Въпреки че 2 дни по-рано си разменихме няколко мейла, в който 2 пъти бях казала датата и броя гости, тя не знаеше коя е датата ни и дали е свободна. През цялото време мълчеше и чакаше ние да питаме и отговаряше кратко и с видима досада. Единственото, на което наблегна, беше, че бирата и безалкохолните не може да си ги внесем. Не спомена нищо за комплиментите от заведението. Специално попитах за украса и DJ дали препоръчват, а тя със същата досада каза, че ще предложи след като капарираме. Проблем се оказа и фактът, че на официалната маса трябва да сме 6, а не 4 човека. Като компромис реши, че просто 2 от тях ще седят с гръб към всички гости ( и респективно всички гости ще гледат техните гърбове, а не нас). Резултатът от тази среща беше, че и аз, и мъжът ми много се разочаровахме и си тръгнахме с ясното намерение никога повече да не се върнем там. А имахме готовност и желание да капарираме....

Преди тази злощастна среща ходихме до хотел Вега (ресторант Стара София). Управителят беше отпуска (аз бях говорила с него по телефона предварително и знаех, но младоженецът не е в София почти през цялото време и само тогава можеше да отидем), но една безкрайно мила и внимателна сервитьорка ни обясни всичко, даде ни брошури, обсъдихме всякакви възможности и даже предложи да ни покаже апартамента, който ни дават за първа брачна нощ. Прочетох назад в темата няколко позитивни отзива от този хотел, но бих искала да ви помоля за малко повече информация - ако има някой, който си е правил там сватбата - да сподели по-подробно как е било? smile

Благодаря предварително и пожелавам много успех на бъдещите булки и много семейно щастие на миналите вече по моя път lol)
Активен
Maria681
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #439 -: ноември 05, 2012, 12:24:43 »

Проблем се оказа и фактът, че на официалната маса трябва да сме 6, а не 4 човека. Като компромис реши, че просто 2 от тях ще седят с гръб към всички гости ( и респективно всички гости ще гледат техните гърбове, а не нас).

Oh my ... И аз се наслучах на глупости в някои ресторанти, но това направо бие всички рекорди  crazy
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #440 -: ноември 05, 2012, 12:30:47 »

То и в ресторанта, където беше нашата сватба, на официалната маса има място за 6, но ние бяхме категорични, че ще сме 4. Нямаше никакъв проблем от страна на ресторанта. В крайна сметка не е ли решение на младоженците кой къде ще стои от официалните лица и от гостите?!?
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: ноември 05, 2012, 15:48:04 »

Имам си ресторант - капарирахме днес Акодр  yahoo danceg
Активен
Venus
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #442 -: ноември 05, 2012, 16:12:22 »

И ние вече имаме ресторант  Bravo Днес капарирахме Берлин  chee
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: ноември 05, 2012, 16:15:41 »

честито  Bravo
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: ноември 08, 2012, 23:07:40 »

Ако има бъдещи булки от Кюстендил, Перник и региона, горещо препоръчвам ресторанта на Стримон Спа Клуб и въобще хотела като цяло. Тук съм по работа за няколко дни и съм очарована от обстановката и кухнята. От чисто любопитство попитах за условията им за сватби (още съм на тази вълна) и останах много учудена от достъпния куверт - между 25 и 35 лв. Управителят даже ми извади снимки от сватби и каза, че подаряват нощувка в мезонет на младоженците. Храната в менюто им е много вкусна и разнообразна. Ресторанта им е в екрю и бордо с тежки завеси и старинна, винтидж обстановка smile
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: ноември 09, 2012, 19:46:49 »

Току-що научих от родителите си, че хотелът, в който ще е сватбата, нямало да работи януари и февруари Oh my ... cray Oh my ... А в Трявна няма кой знае какъв избор cray Този ресторант е най-добрия за тази цел. Ето другия вариант

не е лош, но е като този, който исках cray cray cray
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: ноември 09, 2012, 21:54:01 »

nikoletasss, ресторантът изглежда чудесно, дано само има място за танцуване Wink
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: ноември 10, 2012, 10:54:35 »

Снощи нашите ходили до този ресторант и казаха, че е много по-хубав, от този, който бях избрала danceg Дано не е за да ме успокоят, защото предполагам по телефона усетиха, че изпаднах в лека pleasantry нервна криза, като разбрах, че моя ресторант нямало да работи crazy Както се вижда на снимката столовете и масите са облечени всичките в бяло и даже столовете си имат и панделка Girl_hide
nikoletasss, ресторантът изглежда чудесно, дано само има място за танцуване Wink
Като се разместят масите ще има достатъчно място. Голям е ресторанта, на снимката не се вижда целия. Има камина (истинска), която може да се запали Girl_hide, а цената на куверта е повече от задоволителна - 25лв, без алкохол. Аз очаквах куверт от поне 35-40лв.
« Последна редакция: ноември 10, 2012, 11:16:06 от nikoletasss » Активен
zlatna_
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #448 -: ноември 10, 2012, 17:30:53 »

Имам си ресторант - капарирахме днес Акодр  yahoo danceg

И ние днес капарирахме Акорд . Коя е вашата дата ?
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: ноември 10, 2012, 22:55:59 »

И ние днес капарирахме Акорд . Коя е вашата дата ?
11.05.2013
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: