Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:13:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 3  (Прочетена 148034 пъти)

casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #285 -: април 09, 2013, 11:21:26 »

Това с борсата винаги е най-добрия вариант good А и няма да се притесняваш дали ще стигне или пък дали ще остане girl_wink

Offtopic Виж с оставането по-лесно се оправя biggrin Едно афтър парти и нищо няма да има biggrin
Активен
Triplesec
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #286 -: април 09, 2013, 11:49:29 »

Така е, но трябва и да знам какво количество горе долу да взема от въпроснатра борса...smile чудех се за по 2 бутилки на човек..
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #287 -: април 09, 2013, 11:53:14 »

2 бутилки на човек? Какво това- вино ли?
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: април 09, 2013, 12:07:37 »

Triplesec, според мен можеш да заложиш по 500 гр твърд алкохол на човек. Дори и да пият много момчетата повече от 700 гр за една вечер едва ли ще изпият  pardon В този случай е добре да проучиш и предпочитанията на повечето гости - уиски, водка и т.н. За жените можеш да вземеш и нещо по леко - вино, мартини, бейлис.
Все пак няма да имате храна /само хапки до колкото разбрах/ и можеш да си позволиш малко повече разнообразие, но не и за сметка на количеството на основния алкохол - уиски и водка. Според мои наблюдения това се консумира най-вече в барове.
Може би е добре да има и вариант за коктейли, ще е интересно. Предполагам те вече ще са от заведението  pardon
Ако имаш предвид 2 бутилки твърд алкохол на човек, според мен е много  pardon
Активен
Triplesec
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #289 -: април 09, 2013, 12:35:04 »

твърдо,твърдо:)
 спокойно си пийват по бутилка на човек,като излезем да празнуваме рожденни дни,без дори да се напият, заканили са се,че на сватбата няма толкова кротко да я карат:) дамите.. абе има една две, кооито не пият твърдо, но иначе  и ние сме на същите напитки като мъжовете, разликата е в количеството само, но не вярвам повече от 300 г на девойка да се падне smile
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #290 -: април 09, 2013, 13:49:52 »

Оле 2 бутилки са доста на човек, според мен премисли, все пак помисли, че ще има един който ще пие повече за сметка на друг, който няма да пие чак толкова много, затова е най добре да осредниш количеството.
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #291 -: април 09, 2013, 15:39:00 »

2 бутилки на човек наистина е много и то на всеки човек shok Някой може да изпие толкова, но другите едва ли ще успеят. Познавам големи пиячи, но и те рядко пият по толкова на вечер.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #292 -: април 09, 2013, 15:42:53 »

Аз ако трябва да съм честна не познавам такива, които да пият по една, какво остава по две biggrin Ама всеки знае хората си, може пък да ги изпият...знам ли crazy
Активен
Evriala
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: април 09, 2013, 19:15:09 »

Това с алкохола ми се струва много трудно. Изобщо не знам как ще се справим с тази част, дано само да не се случи да не стигне, че голям срам ще берем!
Активен
Evriala
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: април 09, 2013, 19:31:50 »

Аз да ви споделя, не знам какво ще си помислите, но мисля да си пийна порядъчно на сватбата - не да се напия до безпаметност! Предполагам, че доста ще съм скована от притеснение, което за съжаление няма да ми позволи да почувствам цялата тържественост на деня, а така искам да се забавлявам и да се наслаждавам на всеки танц и  на всяка усмивка. Мисля си, че ако ние с младоженеца се отпуснем и искрено се забавляваме и гостите ни ще се отпуснат и купонясват заедно с нас.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: април 10, 2013, 13:32:14 »

И тази тема дойде до главата ни... Сега сме в една голяма чуденка по колко да взимаме от вид алкохол. Не стига, че ще имаме различен вид алкохол, ами моят човек иска и домашно вино (бяло и червено), та вече ми призлява като знам само виното колко ще излезе..  tease А пък на мен ми се иска да има и в достатъчни количества, за да не се окаже в един момент, че трябва да купуваме от ресторанта.. Та сме в чуденка сега за бройките.. мани мани  GROAN
Активен
skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #296 -: април 10, 2013, 15:17:08 »

момичета, ние сега се сблъскахме с проблема с алкохола. Решихме да търсим качествено наливно бяло вино - не това от 2,50 л., а на цена 5-6 лв. за литър, но да не е бутилирано. Звънях в няколко винзавода, оказва се че такъв среден вариант между цена няма. Вие как се справихте с проблема?
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #297 -: април 10, 2013, 15:42:33 »

Написах ти във Варненската тема girl_wink По 5л мисля, че бяха smile
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #298 -: април 10, 2013, 16:05:35 »

момичета, ние сега се сблъскахме с проблема с алкохола. Решихме да търсим качествено наливно бяло вино - не това от 2,50 л., а на цена 5-6 лв. за литър, но да не е бутилирано. Звънях в няколко винзавода, оказва се че такъв среден вариант между цена няма. Вие как се справихте с проблема?

В асеновград от винпрома, имат си фирмен магазин отпред. Има наливно във няколко варианти ( като голема имам в предвид) и бутилки.
Бялото вино е супер, червеното така и не го опитах. Бяхме взели 20 л бяло и 15 червено, незнам дали останаха повече от 2 бутилки. Незнам дали имате път натам, другия вариант е вино от района на Сандански- винаги е хубаво
Активен
skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #299 -: април 10, 2013, 20:11:24 »

В асеновград от винпрома, имат си фирмен магазин отпред. Има наливно във няколко варианти ( като голема имам в предвид) и бутилки.
Бялото вино е супер, червеното така и не го опитах. Бяхме взели 20 л бяло и 15 червено, незнам дали останаха повече от 2 бутилки. Незнам дали имате път натам, другия вариант е вино от района на Сандански- винаги е хубаво

Благодаря много за информацията! Ние имаме приятели от Асеновград, ще и помолим да попитат. винаги съм си мислела че там имат само червени вина smile
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: