Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 21:31:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на kiwi - 24.05.2012г.
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на kiwi - 24.05.2012г. (Прочетена 146273 пъти)
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
Отг: Сватбата на kiwi - 24.05.2012г.
«
Отговор #315 -:
юни 09, 2012, 23:46:46 »
Благодаря ви момичета, нали ви писах долу, че моят мъж взе възможно най-най булката и има документ, който го удостоверява
Освен всичко друго реших да бъда практична и вместо подаръчета, които и без друго събират прах, реших да инвестирам горе долу същата сума за
нашата изненада за гостите
и да им подаря една емоция, която съм сигурна, че повечето ще запомнят. В края на партито поканихме всички гости в градината и пуснахме заедно хартиени фенери. Повечето гости не бяха пускали фенери друг път и страшно много им хареса, а децата направо пощуряха от радост
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #316 -:
юни 09, 2012, 23:52:50 »
За вещоманите, които искат да си приберат по нещо за спомен също имаше нещо символично за взимане - поставките за тейбълките - във форма на звездичка
Качвам ви тук една снимчица от производствения процес на поставките, за да разберете за какво ви говоря
IMG_0702.JPG
(58.22 KB, 448x336 - видяно 251 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #317 -:
юни 10, 2012, 00:07:07 »
Имахме си също
хвърляне на букет
, но преди да ви разкажа за него да се оплача. Половината моми на сватбата се оказаха истински дезертьорки - изпокриха се
За наказание накарах ДЖ да ги помъчи малко и да ги накара да ми потанцуват на някаква музичка тип кючек (да, да правилно четете, а нашата компания никак не слуша такава музика). Най-големите мераклийки за букета се жертваха, танцуваха, но букета си избра да падне в ръцете на сестра ми
Мераклии за
жартиера
имаше повече
Момците се строиха мирно, запретнаха ръкави, огледаха противниците все едно е олимпиада (голям мерак, ей) и какво гледаха, какво правиха изтърваха го на пода, кума се оказа най-чевръст и си го взе бързо. Нямам търпение да го оженим и него
Ей, ами как го свалихме тоз жартиер не ви казах. Не знам дали помните моите терзания, да има ли, да няма ли, ама как така ще ми вдига роклята, даже по едно време си мислех дали да не спретнем някаква сцена тип - хоп, ама я виж къде бил тоя жартиер в чантата ми. В крайна сметка решихме, като ще е гарга да е рошава - жартиера на крака и това е
Г-жа Хитър ход
познавате ли я? Жартиера беше смъкнат леко под коляното (за да не се мъчи моят мил мъж твърде дълго, достатъчно го мъчихме с документи цял ден) , булката хубавичко седна на столче(никаква опция за разни твърде забавни маневри) , младоженеца беше на колене и с ръце зад гърба и все пак успя доста елегантно да го смъкне. Уф
«
Последна редакция: юни 10, 2012, 00:14:10 от kiwi
»
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #318 -:
юни 10, 2012, 00:26:36 »
Много се радвах на този разказ, защото пишейки си спомнях с радост тези хубави моменти. Радвам се, че изчетохте писанията ми с интерес и ви благодаря за милите думи и пожеланията. Както всяко хубаво нещо обаче и сватбата ни свърши. Предстоят нови радостни моменти сигурна съм, но преди да сложа край и на разказчето искам да ви разкажа, за изненадата от хотела.
След края на партито се качихме в младоженския апартамент - с тераса и гледка към планината (но това го видях чак на сутринта). Там още пред вратата имахме табелка - МЛАДОЖЕНЦИ и влязохме вътре по пътека от цветни листенца, на леглото имаше голямо сърце оформено от мънички сърчица подредени в съответната форма и за подсилване купичка с ягоди. Ех, колко мило...
Как продължи ноща оставям на вашата фантазия... За да я подхраня и за финал да ви покажа снимка от първата ни сутрин като семейство
IMG_0715.JPG
(51.01 KB, 448x336 - видяно 250 пъти.)
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #319 -:
юни 10, 2012, 07:11:02 »
Кивчо целият разаказ беше невероятен.....обаче края и последната снимка ме разбиха
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #320 -:
юни 10, 2012, 09:14:03 »
Ох, направо настръхнах от последния ти пост и от снимката. Толкова различно и вълшебно е било
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #321 -:
юни 10, 2012, 09:18:16 »
Милооо, разказът ти е невероятен, разчуствах се, а снимките - страхотни са, ти си голяма красавица!
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #322 -:
юни 10, 2012, 09:24:30 »
Много красив и романтичен завършек както на приказният ти сватбен ден,така и на разказа ти
.
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #323 -:
юни 10, 2012, 09:53:16 »
Невероятен разказ
...направо ме остави без дъх!Всичко е било толкова вълнуващо и незабравимо
Почувствах се все едно и аз съм била на вашата сватба
Пожелавам ти тези прекрасни емоции да бъдат само началото на вашата приказка
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #324 -:
юни 10, 2012, 12:52:07 »
Миличка, женена kiwi, пожелавам ти още много красиви тържества да подготвяш! Нека ви се случват само хубави неща, да сте здрави и щастливи и да радвате хората около вас /вкл. и нас
/.
Като съм свекърва, да си намеря и кусури - да беше метнала поне един сутиен до обувките! То какво излиза - вижте го младоженеца колко е разхвърлян.....
Когато имаш време и ако все още имаш останали поставки за тейбълки, моля, покажи една в по- едър план как изглежда.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #325 -:
юни 10, 2012, 16:45:08 »
Ех, свекърва ти пък и кусури. Сутиени по пода никоя съвестна новоизлюпена снаха не може да се позволи
Снимах обувките, защото много сладко бяха оставени до сърчицата на пода (на едното пише I love you) - има особен заряд според мен тази снимка - хем небрежна, хем закачлива, за жалост като се качат снимките директно във форума са толкова умалени, че почти нищо не може да се види
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #326 -:
юни 10, 2012, 17:38:26 »
Имах мъничко време днес следобед и се поразрових из моята тема - искам да поздравя и по отделно всички, които писаха тук
_Ezra_, Alleksia, Amour♥Occasion, bamce, Bulka88, cchernata_perlichka,Christy, cveta_d86, Diann, emetoem, Emmmmmy, Famille, fbvgb, fiibi_bg, Flyin, Formite, Goldish, gothic_queen, Gucci, Hecate, InLove_Girl, irena_popova, Iztre6tqlka, Josephine®, Lady_sunflower, lili4ka, m0onlight, ma1a, manuella, miauka, mimi1809, miss™, Monikamaria, pkara, rady17, Snow_White, sunset, svekarva, Tonina, tOnItKaTa, Tsutsi, veseto_87, Vivid, zai4e_mia, zai4e_mia, Мариелка
Благодаря за идеите, заклинанията против дъжд
и подкрепата! Без вас и без форума (поздрав и за анонимните любопитковци) нашият вълшебен ден може би нямаше да е толкова вълшебен!
«
Последна редакция: юни 10, 2012, 18:12:33 от kiwi
»
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #327 -:
юни 10, 2012, 19:26:21 »
Ехееее, благодаря kiwi мен си ме писала два пъти
Много хубава булка си била. А разказите...
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #328 -:
юни 10, 2012, 20:14:44 »
Мила
невероятен разказ, просто страхотен
Пожелавам ви от сърце, много да се обичате, да бъдете много щастливи заедно и много дечицааа, с които много да се гордеете и много да ви радват
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #329 -:
юни 10, 2012, 21:13:32 »
Ах, колко хубави благодарности! А ние ще сме 100000000000000 пъти по-благодарни, ако ни направиш щастливи с твоя снимка от сватбата, прекрасна киви!
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...