Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 23:50:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът 6-та част  (Прочетена 160256 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: февруари 11, 2013, 15:13:18 »

Ники, гримът ти е страхотен! Много нежен, но в същото време забележим, справила си се невероятно!
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: февруари 11, 2013, 15:31:47 »

По мое лично мнение грима е доста ежедневен. Мъмрят ме, ако изкажа подобно мнение в сватбената тема на някой, но тук мисля, че е подходящо.
« Последна редакция: февруари 11, 2013, 15:41:05 от punk_girl123 » Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: февруари 11, 2013, 15:39:34 »

Ники, добре си се справила  Bravo На теб ти отива такъв лек грим, кожата ти е светла  give_rose И най-важното е, че ти си се харесала. Не всеки се възприема с по-тежък грим, особено ако не е свикнал да носи такъв.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: февруари 11, 2013, 15:57:37 »

Ники, като за сам човек, много добре си се справила и с очната линия и с устните. Браво.
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: февруари 11, 2013, 16:55:30 »

По мое лично мнение грима е доста ежедневен. Мъмрят ме, ако изкажа подобно мнение в сватбената тема на някой, но тук мисля, че е подходящо.
Общо взето, да...беше по-ежедневен грим. Но аз и това исках, максимално естествен вид smile Ходих на пробен грим, но изобщо не се възприех, затова сама се направих. На въпросната снимка гримът е малко по-светъл от колкото беше в действителност.  smile И...не те мъмря...форумът е за това, да се изказва мнение, а и нали знаеш - цвят и вкус приятел нямат smile
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #410 -: февруари 11, 2013, 17:11:04 »

Николета, а ти по принцип имаш ли някакъв по-професионален опит като гримьор? На мен този тип грим страшно ми хареса - кожата е свежа и не лъщи, няма сенки под очите, очната линия е с хубав контур, сенките преливат, червилото не лъщи и е в хубав нюанс. Още като четох, че сама си се правила за сватбата, и зачаках снимките отблизо. Браво!
Можеш ли да напишеш и как направи грима стъпка по стъпка и какви марки ползваш? Сигурно на другите ще се види аматьорско, но ето, аз се гримирам често и понеже винаги се старая да постигна тоя "естествен ефект", осъзнавам колко е трудно да се открие точния отенък на сенките, пудрата, докъде да се дръпне очната линия, колко спирала да се сложи... Дори при професионално направен грим съм виждала как правят грешки, а тук всичко изглежда много премерено. Наистина би ми била полезна последователността от този грим специално, защото все имам съмнения всичко как се прави. А пудрата с четка или тампон слагаш?
Активен
nikoletasss
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: февруари 11, 2013, 17:50:06 »

Нямам никакъв по-специален опит. Държа да отбележа, че снимката има малко ретуш blush, но не съм пипала очите и устните, а няколко пъпчици blush които сама си докарах за повода blush Не използвам кой знае какви марки, нищо професионално. Но все пак щом искаш ще обесня какво съм правила.
Основа за грим - essence, някаква с блестящ ефект, ето какво пише на нея illuminating make-up base.
Основа за сенки - seventeen, 104. За първи път ползвах, не съм очарована, събраха ми се сенките след няколко часа.
фондютен - Bourjois 123 PERFECT, 53 номер. По принцип ползвам фондютени Bourjois и съм много доволна от тях.
коректор - Maybelline, 2 номер, доволна съм
сенки - Manhattan MAGIC DUO,  цвят berry mauve, основно тях съм използвала...И черни сенки на Bourjois, 06 noir cobalt. С тях потъмних малко клепача, защото другите сенки са светлички. Бялото в началото на окото идея си нямам какво е, стари са сенките и няма никакъв надпис останал по кутийката.
руж - essence, но какъв номер е...вече е изтъркано sad
Гланц - Maybelline Colo Rama, май 170 номер.
Очна линия - и на нея и липсва надписа, но използвам от тези с дългата тънка четчица.
Не мога точно да обясня какво как точно съм слагала, нямам някакъв точно определен ред за нанасяне. sad Гледам да се харесам и това е. Идеята е - опушен грим и очна линия, издължаваща окото. Мога да помогна за очната линия. Ето

http://www.youtube.com/watch?v=QA4u5T1SouU
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: февруари 11, 2013, 21:24:54 »

Николета, и на мен много ми харесва гримът ти, много е нежен и съвсем подходящ за сватба  good
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #413 -: февруари 11, 2013, 21:49:11 »

Ники, много подкрепям булки, които умеят да се гримират добре и го правят и в деня на сватбата.  :)Гримът ти изглежда като професионален. Аз бих добавила лек тъмен контур на долния клепач. Понякога гримьорите не се съобразяват с личните предпочитания и естествено излъчване и състаряват булките под тоновете грим. Сигурна съм, че ти си се чувствала красива и напълно себе си! Все повече се замислям сама да си направя грима...  huhhuh.gif
Активен
nikoletasss
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: февруари 11, 2013, 22:06:24 »

Благодаря ви за комплиментите, момичета.
Действително се харесвах, чувствах се красива и себе си. Не съжалявам, че сама се гримирах. Искаше ми се професионален грим, най-вече, за да е по-издръжлив, но просто при мен не се получи. Не можах да се "позная" blush Въпросната гримьорка гримира сестра ми и кумата, и двете бяха много доволни. Явно си зависи от човека... smile
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: февруари 12, 2013, 09:16:04 »

nikoletasss, гримът ти е наистина страхотен. И аз искам нещо подобно, но и с леко подчертан долен клепач. Прекрасна си!
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #416 -: февруари 12, 2013, 09:33:45 »

Мерси за подробния отговор, Ники! Някои от тези гримове ползвам и аз, за ФДТ винаги съм пробвала нови и нови и все още не съм открила правилния, но пък не съм опитвала Bourjois. Сега като виждам как стои, мога да си взема и аз. Аз съм ходила само два пъти на професионален грим и нито веднъж не се познах. Видя ми се прекалено и оттогава прецених, че явно ще се гримирам сама. Мерси пак за обясненията и всичко хубаво!  give_rose
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #417 -: февруари 12, 2013, 20:48:16 »

Ники гримът ти е страхотен! Направо си изглежда професионален!  smile
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #418 -: февруари 13, 2013, 02:23:13 »