Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 23:03:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 6-та част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 6-та част (Прочетена 160206 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Гримът 6-та част
«
Отговор #315 -:
септември 11, 2012, 08:57:14 »
Аз също искам да подчертая от опит- там където имаше кой да ме гримира професионално, изглеждам по -официално
на снимките.
На другите е вярно че съм по-естествена и на живо може би беше по-добре ( но на снимките - не ), но за фотосите определено гримът трябва да е силничък, защото буквално се стопява пред обектива в кавички.
Активен
КAЯ
Любопитен
«
Отговор #316 -:
септември 11, 2012, 12:08:40 »
Цитат на: Alichka в септември 04, 2012, 18:43:48
Момичета, колко време отнема поставянето на снопчета от професионалист? Аз ще имам около 2 часа за грим, при това вкъщи. Но все пак предпочитам по-навреме да ме гримират и облекат, да не се изприщя в последния момент като чуя клаксоните
Постави ми ги за минутки по време на грима в самия ден. За първи път си слагам мигли и мога да кажа, че изобщо не ги усещах и изглеждаха много естествени.
Активен
proxy
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #317 -:
септември 11, 2012, 13:52:29 »
Цитат на: punk_girl123 в септември 11, 2012, 07:57:06
Аз пък харесвам тежкия грим и не мисля, че не подхожда на булка. Даже повече ми харесват булки с тежък грим отколкото някои
"умити мивки".
Но всеки си решава за себе си какво му седи добре. Има хора на които просто тежкия грим не им отива и такива на които лекия даже не се забелязва и се обезсмисля.
Има момичета, които и с грим и без грим изглеждат еднакво.... не добре. Има такива, които са хубави и с грим и без грим са уникално красиви. Зависи от лицето на момичето и кожата и всичко като цяло.
Няма нужда да има ограничения да си с лек грим или с тежък. На който каквото му харесва.
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #318 -:
септември 11, 2012, 20:08:22 »
Именно - на когото каквото му харесва. Аз от години не се гримирам тежко, може би затова съм леко пристрастна. На сватбата ще имам тежък за мен грим заради силния фон дьо тен (имам дефекти по кожата от хормонални проблеми), но за сметка на това ще облекча малко откъм очи и устни (очна линия, мигли и неутрален гланц или червило, каквото ми препоръчат). Много обичам да правя портрети, а портрет без добър грим (основно кожа) не се получава. Така че не трябва да лек грим тип ежедневен, колкото балансиран.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #319 -:
септември 11, 2012, 20:24:29 »
Съгласна съм за това, че и прекалено лекият грим не е опция, но за мен тежкият грим не е подходящ за булки. Подходящ е за сценичен грим или за излизане
Един съвет от мен - не забравяйте да проверявате редовно грима си, особено докато сте в ресторанта. Не казвам да ви стане фикс-идея и да се гледате в огледало на всеки 5 мин, но имайте предвид, че колкото и да е добър гримът, възможно е някой да ви е лепнал целувка с червило или да ви е размазал грима особено при танците в ресторанта или от жегата да сте започнали да лъщите.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #320 -:
септември 12, 2012, 09:04:19 »
flyin това зависи от грима! На моята сватба нито веднъж не се погледнах в огледалато - имах си по важни неща. Но въпреки това на нито една снимка или пък на видео не съм лъщала и не ми се е размазал грима. Даже едвам го махнах! Но това много зависи както от марката на грима, така и от гримьора и начина му на нанасяне. Искам да подчертая, че съм със смесена към мазна кожа, така че лъщенето при мен си е проблем.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #321 -:
септември 12, 2012, 09:16:14 »
Аз просто нямах и кога да се огледам, по едно време и гланцът ми придоби крака и изчезна някъде.
После видях че МАC си заслужават парите- това което Надя Сивкова ми сложи, не мръдна. Гланцът си бе мой- на Арт деко. Отново супер устойчив. Но за червилата на другите- аз ги предупреждавах да не ме целуват и въпреки това отнесох няколко
.
Определено изравненият тен е от основно значение. Не съжалявам че дадох толкова пари за проф грим в София, и за материалите за такъв за венчавката. Ако не друго, поне лицето ми бе с равномерен цвят.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #322 -:
септември 12, 2012, 19:39:57 »
Аз също изобщо не се сетих да се погледна даже за минута и после съжалих, а гримът ми беше страхотен, не се е разтичал, просто кожата ми е такава и реагира особено в силно емоционални моменти на 40 градусови жеги август месец
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #323 -:
септември 12, 2012, 20:14:40 »
ето и от мен
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #324 -:
септември 27, 2012, 06:46:59 »
с риск да съм досадна
още една снимка
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #325 -:
септември 27, 2012, 08:37:09 »
Много нежна и красива _Ezra_
Активен
cv
Ентусиаст
Публикации: 117
«
Отговор #326 -:
септември 29, 2012, 13:05:33 »
Препоръчайте ми гримьор в София. Днес е обадих на Кирил Чалъков но се оказа че имал някакъв семинар и няма да е свободен за сватбата ми. Препоръча ми някаква гримьорка Катя. Имате ли наблюдения от работата й или да се доверя на Джулия Ангелова? Искам да изглеждам естествено и нежно, а Джулия като че ли малко повече цвят слага
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #327 -:
септември 29, 2012, 13:41:49 »
Цитат на: cv в септември 29, 2012, 13:05:33
Препоръчайте ми гримьор в София. Днес е обадих на Кирил Чалъков но се оказа че имал някакъв семинар и няма да е свободен за сватбата ми. Препоръча ми някаква гримьорка Катя. Имате ли наблюдения от работата й или да се доверя на Джулия Ангелова? Искам да изглеждам естествено и нежно, а Джулия като че ли малко повече цвят слага
Аз бих ти препоръчала Анжел Димитрова, тя ме гримира за сватбата и е страхотна:)
http://www.angellestyle.com/page1.html
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #328 -:
септември 29, 2012, 15:08:43 »
Джулия може да ти сложи колкото искаш цвят. Тя те пита.
Аз нея не бих я сменила.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #329 -:
септември 29, 2012, 17:38:04 »
Цитат на: cv в септември 29, 2012, 13:05:33
Слав
Няма да сгрешиш
http://slavmakeup.com/gallery/cntct/
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]