Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 22:27:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът 6-та част  (Прочетена 160142 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #210 -: юли 25, 2012, 14:00:00 »

Момичета не ви препоръчвам варианта сами да се гримирате на сватбата. Просто при това тичане и напрежение едва ли ще сте със спокойни ръце. Ако се налага - по-добре някоя приятелка в краен случай, но не и сами. За съжаление гримьорите не стигат в София, а какво да говорим по другите градове. Ако някоя от вас няма възможност за пробен грим, поне трябва да покажете нещо от интернет, което да ви харесва. А за тези от вас, които рядко се гримират, обяснете на гримьора, че искате празничен, а не сценичен грим. В противен случай може да се стреснете от силните сенки и очни линии.  tease
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 25, 2012, 14:09:38 »

Момичета не ви препоръчвам варианта сами да се гримирате на сватбата. Просто при това тичане и напрежение едва ли ще сте със спокойни ръце. Ако се налага - по-добре някоя приятелка в краен случай, но не и сами. За съжаление гримьорите не стигат в София, а какво да говорим по другите градове. Ако някоя от вас няма възможност за пробен грим, поне трябва да покажете нещо от интернет, което да ви харесва. А за тези от вас, които рядко се гримират, обяснете на гримьора, че искате празничен, а не сценичен грим. В противен случай може да се стреснете от силните сенки и очни линии.  tease
аличка, това  за гримирането сама, го казвам в отчаяно краен случаЙ!
няма да ми е до това, аз не съм спокойна натура, ясно е.
А иначе с тежките сенки свикнах бързо, едно  време беше модерно и се мацахме с много грим..ученички.. banana
Активен
Kanna
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #212 -: август 05, 2012, 22:18:08 »

Искам да благодаря на Еми, която ме убеди, че заради цялото напрежение и суматоха в сватбения ден, трябва да се доверя на професионален гримьор и да не разчитам на близки хора. По-конкретно сестра ми е гримьор, но наистина себе си ли да гримира, майка ми ли, с организация ли да се занимава, с напрежението ли да се бори, че заради прическата и позакъсняхме съществено...
В крайна сметка ме гримира Хриси от салон Енви и съвсем не съжалявам, ходих и на пробен грим преди това... Доста добре се справи по мое и на околните ми мнение.
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #213 -: август 06, 2012, 16:03:41 »

Имате ли мнение за този салон:
http://rio.bg/front/offers/viewOffer/offerId/172?referer=vsichkioferti&isPublic=true?referer=vsichkioferti&isPublic=true
Активен
chereshka
Гост
« Отговор #214 -: август 08, 2012, 18:48:13 »

Според вас удачна ли е комбинацията от бяла булчинска рокля и булка с много тъмна кожа? И какъв грим бихте препоръчали за булка със тъмна кожа? Мога ли да си позволя светли сенки или е по - добре да заложа на тъмни?
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: август 08, 2012, 19:16:18 »

Според мен заложи на рокля в слонова кост или шампанско, защото снежно бялото ще изпъква много на тъмна кожа. Аз например имам хубав загар и не ми харесаха как ми стоят снежно белите булчински рокли. Относно грима, аз бих сложила очна линия, молив, хубави изкуствени мигли и подходящ за кожата на лицето фондьотен. Ако лицето е много тъмно, светлите сенки също ще изпъкват. Ако пък са тъмни сенките - гримът става много тежък, вечерен... Но в крайна сметка трябва да се пробва кое как стои. Ти по принцип харесваш ли се със светли сенки?
Активен
chereshka
Гост
« Отговор #216 -: август 08, 2012, 19:31:32 »

Там е работата че аз отдавна имам рокля. Имам тъмен тен по принцип но бях на плаж три пъти и сега съм като бионсе... ама буквално...даже сигурно и тя ще изглежда бяла до мен. харесвам се но се притеснявам че всички говорят за този контраст....но пък и тя е била с бяла рокля на сватбата си... дали все пак няма да е добре?
Благодаря за съветите за грима, аз ще имам гримьор но исках все пак да имам идея с какво бих искала да бъда като грим.
А честно да ти кажа сенки никога не съм слагала , но ще пробвам един ден преди сватбата нещо и ще реша.
« Последна редакция: август 08, 2012, 19:36:54 от chereshka » Активен
ivatodor
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #217 -: август 08, 2012, 21:19:56 »

Здравей, според мен бяла рокля стои супер секси с тъмен тен. Не случайно когато повечето момичета имат тен обличат бяло. Не се кахъри, има много булки, които си имат тен и слагат бяла рокля, тя е класика все пак. Важното е ти да си доволна ,не се води по модите, а и си избери непреходна рокля, защото сега са на мода слоновите кости но след време няма. А бялата си е винаги на мода.
Аз много харесвам булка със тъмен тен и тъмна коса, точно като мулатка. Ще очакваме снимки!
А за грима - попитай гримьора си той ще ти обясни най добре.  good
Активен
Mariquita
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Още малко до мечтаната ми сватба :)

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: август 08, 2012, 21:26:09 »

Аз пък мисля точно обратното. Бялата рокля е за момиче с хубав тен, а роклята с цвят слонова кост е за много бяла кожа. Едно бяло момиче ще изглебжда безлично в бяла рокля и ще се слива с нея. Трябва да има някакъв контраст между роклята и кожата.
Активен
chereshka
Гост
« Отговор #219 -: август 09, 2012, 09:06:43 »

Благодаря ви много сега поне няма да се притеснявам.  give_rose
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: август 09, 2012, 09:09:52 »

Аз пък мисля точно обратното. Бялата рокля е за момиче с хубав тен, а роклята с цвят слонова кост е за много бяла кожа. Едно бяло момиче ще изглебжда безлично в бяла рокля и ще се слива с нея. Трябва да има някакъв контраст между роклята и кожата.

абсолютно съм съгласна с твоето мнение, жалко че аз съм още доооооста бяла, а не остана много време за тен smile
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: август 11, 2012, 18:42:06 »

Момичета, да дам и аз едно положително мнение за Слав, супер професионалист и човек  good Дано се харесвам и на сватбата biggrin но пробата беше супер  danceg
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #222 -: август 13, 2012, 08:26:39 »

Едно вдъхновение за руси дами от MaxFactor
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #223 -: август 13, 2012, 10:16:43 »

flyin, би ли ми написала повече за Слав - контакти и цени? Може и ЛС. Той ми беше препоръчан и от фотографа. Спешно си търся гримьор и фризьор. Бях си харесала, но се оказа, че мацката не ходи на място, а аз държа на това.
« Последна редакция: август 13, 2012, 10:49:27 от alla » Активен
nelipetkova
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #224 -: август 16, 2012, 16:39:09 »

Някой може ли да ми каже какви пари взима за грим Слави Стоянов? Мерси
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: