Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 21:56:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът 6-та част  (Прочетена 160087 пъти)

Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #120 -: юни 14, 2012, 07:55:37 »

Гримът на Николета, стил Ким Кард. е един от фаворитите ми! Страхотен е. Ето още малко вдъхновение

Активен
jenifer
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #121 -: юни 14, 2012, 11:34:20 »

Този на Ким К. е с по-силно изразени очи, особено на горния клепач, бях на пробен при друг гримьор и не се харесах. Иначе първо него бях избрала. smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юни 14, 2012, 12:32:02 »

аз днес бях на пробен при Кристина Славова и съм доволна, ще сложа снимки в галерията, може би ще сложим в края изк. мигли и се чудя за малко по-силно като тоналност, не обръщайте внимание на обстановката и на прическата  smile (фризьор все още нямам, както и ясна представа за какво искам )

(не съм показвала снимка, но ориентировачно казах какво искам )
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юни 14, 2012, 12:34:56 »

Езра, много е нежен грима ти...много ми харесва! Само че е хубаво наистина да си с изкуствени мигли,за да се подчертае повече погледа smile Има и такива изкуствени които не са много натрапчиви и изглеждат много естествено smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юни 14, 2012, 12:37:44 »

да, по принцип аз бих й се доверила и съм съгласна, но като за пробен това направихме  smile иначе гримът не изглеждаше малко, но на снимките стои по-леко, в самият ден ще го подсилим вероятно
Аз по принцип ползвам огъвалка за мигли и сега ми бе странно без нея, но ще го измислим (аз съм спокойно вече, че няма да го мисля това и съм го запазила);
Сложиха ми и гланц, който поизтрих защото не съм свикнала (устните ми не са тънки и си слагам само деликатно, а не като сочни  smile )
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ

« Отговор #125 -: юни 14, 2012, 12:39:05 »

Гримът ти е много нежен и ти отива! Аз бих заложила на една идея по-тъмна тоналност с изкуствени снопчета мигли. Мисля си, че ако остане така няма да се отличава на проф. снимки  give_rose
А пък устните ти са толкова захарни и секси - само за сладки целувки!  Girl_hide
« Последна редакция: юни 14, 2012, 12:41:11 от Josephine® » Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 14, 2012, 12:49:47 »

да, точно това е важен фактор, че на снимки и на видео се прави различен грим, а не като за излизане...трябва дори и като те щракне примерно светкавицата да си личи че имаш грим, а не да си бледа smile Затова се прави по-силен грим когато ще се заснема smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 14, 2012, 12:54:31 »

благодаря ви  give_rose това за устните ми усмихна целият ден  heart  give_rose give_rose give_rose
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юни 14, 2012, 12:57:53 »

И аз мисля че е хубав грима, но имаш хубави очи...подчертай ги малко повече! Мисля че освен снопчета мигли може и малко сенки да сложиш
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 14, 2012, 13:19:29 »

Ezra много си хубава и с грим и без грим. Ако все пак искаш съвет-според мен е добре гримът да не е толкова светъл е началото на окото, някак си се противопоствая на останалия, като цяло може да е и по-силен.
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 14, 2012, 15:25:51 »

Наистина имаш много красиви очи give_rose Определено ако се подчертаят малко повече, с по- силен грим ще изглежда по- добре на снимките. Но ако се сложат и допълнително изкуствените мигли, мисля че и те сами по себе си, ще засилят ефекта.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 14, 2012, 15:32:02 »

аз съм За мигли, тип- по-издължени в краищата на очите, те ще дават вид на котешко око, без очна линия даже да се слага good
Активен
КAЯ
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #132 -: юни 14, 2012, 15:38:10 »

аз съм За мигли, тип- по-издължени в краищата на очите, те ще дават вид на котешко око, без очна линия даже да се слага good

Момичета, аз имам една чуденка около грима - червилото. Зоран ми каза да си избера каквато марка си искам, но да е матово. Вие какво сте ползвали или мислите да ползвате?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юни 14, 2012, 15:40:49 »

Момичета, аз имам една чуденка около грима - червилото. Зоран ми каза да си избера каквато марка си искам, но да е матово. Вие какво сте ползвали или мислите да ползвате?

аз смятам да попитам на пробния какъв гланц да си взема, на мен червило не ми стои добре като консистенция, значи просто прецени с какво си свикнала да си,  и с какво ще ти е по-комфортно. good
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ

« Отговор #134 -: юни 14, 2012, 18:09:18 »

Нещо полезно за дамите, които ще се гримират сами и харесват Ким

Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: