Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 16:02:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на maianiki- 21.04.2012  (Прочетена 54780 пъти)

gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 20, 2012, 12:32:38 »

Оле,Майче,като прочетох колко неща имаш да свършиш,чак на мен ми стане притеснено,нищо де последен ден на тичане по задачки и утре веселба и после само хубави и спокойни моменти Bravo
За времето -дори и да вали,не се притеснявай,тъкмо ще ви върви по вода,важно е в сърцата да ви е слънчево smile Пък синоптиците колко пъти грешат с прогнозите,особено за нашия град Wink
Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #151 -: април 20, 2012, 12:37:59 »

Следя темите на булките и с нетърпение чакам разказите ви, но рядко се включвам. Но четейки постовете ти виждам в теб една сродна душа, която иска всичко да е както трябва, да направи всичко и ако нещо не стане лесно се пали. Искам като един "нервак" да ти кажа УСПОКОЙ СЕ, колкото и да ти е напрегнато днес, утре е Вашия ден. Поне докато си на педикюр и маникюр си изключи телефона, изпразни си главата и не прехвърляй всички варианти в главата си,защото ще експлодира!  На утрешния Голям Ден гледай единствено Мъжа, когото обичаш и целият  ден ще бъде най-прекрасния в живота ви, а дори и да вали го приеми като знак, че ще  ви върви по вода!
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 21, 2012, 06:29:24 »

Сватбаааа Сватбаааа Сватбаааа yahoo danceg yahoo
Айдееееееее дойде Денят!!!!!!!!!!!
Пожелавам ти незабравим ден!!!!!!!
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 21, 2012, 07:23:14 »

weddingday  Днес е твоят ДЕН!Много се вълнувам и ти пожелавам само положителни емоции и един незабравим ден!  twohearts
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 21, 2012, 07:31:06 »

maianiki ето че и твоят ден дойде :svatba:Пожелавам ти много приятни емоции и вълнения и да изживеете вашата приказка.Ще чакаме вече да разкажеш как се чувстваш като Г-жа и разказа от големият ден.Бъдете щастливи
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 21, 2012, 07:41:52 »

хайдеее  Сватбаааа Party time weddingday И аз се присъединявам към пожеланията на момичетата smile Много хубави мигове и положителни емоции ти пожелавам през този голяяям ден.
Много семейно щастие, разбирателство и много любов за в бъдеще nazdrave
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #156 -: април 21, 2012, 08:05:05 »

И аз се присъединявам с пожелания за много красиви емоции! Слънцето наднича през прозореца / в Търново/ и обещава прекрасен ден. Бъди щастлива!
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 21, 2012, 08:35:56 »

Честито! Желая ви много приятни емоции, семейство!
Нека днешният ден е по - красив и по - щастлив от вчера и по - малко от утре!
ЧЕСТИТО!!!   butterfly

П.п. - Казах тииииии, че времето ще е хубаво! Много палчета стисках, да знаеш!  give_rose
Ще чакам да споделиш как е минало. Не се познаваме изобщо, но факта, че си булка е достатъчна причина да ми е едно такова миличко на душата и да ми се свива коремчето от щастие за теб!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 21, 2012, 08:37:08 »

Леле не мога да повярвам...толкова бързо дойде и ДЕНЯТ smile Мая пожелавам ти една незабравима сватба. Желая ви да създадете едно прекрасно семейство, да бъдете много щастливи и да се обичате безкрайно. smile
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 21, 2012, 09:42:17 »

drum Дойде и ДЕНЯТ! Първо искам да ти пожелая цялото щастие и любов на земята, един прекрасен семеен живот и винаги да се гледате така, както се гледате днес! Честито, честито, честито! Много ми е развълнувано и нямам търпение да напишеш всичко за този ден, но сигурно няма да искаш да свърши!

пп - цял ден стискам палци да не вали, но ако вали пък го приеми, че "няма нищо по-хубаво от дъждовното време" и ще ви върви по вода (ако ли не по слънце lol )
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 21, 2012, 09:45:51 »

Мая, честито и от мен! Пожелавам ви цялото щастие на света, обичайте се и правете всичко заедно, ръка за ръка!

* 23.jpg (30.46 KB, 512x382 - видяно 203 пъти.)
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #161 -: април 21, 2012, 09:47:25 »

И дойде Денят! Честито! Нека бъде началото на един прекрасен семеен живот, радост и щастие, смях и веселие. Нека има слънце в душите и сълзи от радост в душите  weddingday
Очаквам с нетърпение разказа за най-прекрасният ден  twohearts
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 21, 2012, 10:27:11 »

Честито, Мая! Сватбаааа Бъдете много щастливи и прекарайте един незабравим ден. yahoo
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 21, 2012, 11:03:01 »

Дано да имаш един приказен ден и после още по-приказен семеен живот!  give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: април 21, 2012, 11:04:08 »

Честито миличка!!!!!!! weddingday weddingday weddingday
Пожелавам един прекрасен денн днес, последван от един още по-прекрасен семеен живот изпълнен с щастие, любов и детски смях  give_rose give_rose give_rose
Весело изкарване днес, отпусни се и се наслаждавай!!!! nazdrave
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: