Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 20:41:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 16  (Прочетена 216136 пъти)

malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #225 -: юли 10, 2012, 14:43:09 »

Аз също съм доволна от нашата сгъваема - Бертони  good. (но да уточня, че не я ползваме постоянно, а само като спи при баба и дядо и като пътуваме).
За коритото - аз предпочитам обикновено, а не анатомично (но това е въпрос на личен избор)
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: юли 10, 2012, 15:04:00 »

malinkata, аз също искам обикновена, но се чудя дали да взимам стойка. То егати.............. едно корито 15 лв, а стойката 40-50 лв! Oh my ... От друга страна обаче, стойката си създава удобство, а къпането си е уморително, ако си с превит гръб nea Естествено, може да се използва и друго нещо вместо стойка, например столове, ама зависи и от мебелите, с които разполагаш. В тази връзка - знаете ли къде има по-евтини стойки? Аз само в он-лайн магазините гледам за сега, имам още време и тепърва ще обикалям.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: юли 10, 2012, 15:17:25 »

Момичета, а аз да попитам ползвате ли овлажнител за въздух в стаята на бебчо и от кой модел сте доволни?
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: юли 10, 2012, 15:20:15 »

За стойката се замислете до колко голямо бебе ще можете да я ползвате.Не е особенно стабилна и се клатушка, като е по-тежичко детето вече и поддава.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: юли 10, 2012, 15:28:37 »

Да, Маги, точно това и аз си мисля и за това се чудя заслужава ли си толкова пари?  *crazy*Виж, да е 10-15 лв айдеее, ама 40-50 лв, че и нагорееее nea nea nea То като поотрасне може и право да се къпе вече с родител.....
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: юли 10, 2012, 15:36:48 »

Vesi , аз си взех стойка, но от едно момиче от prodavalnik.com, реших че 40 лв за това желязо няма да дам.
Тази която взехме, не си личи изобщо да е ползвана, а я взех за 20 лв с куриера.
То не може ваничката да е 20 лв, а стойката 45 лв, тези са откачили. А ние сме взели 100 см ваничка с разни картинки от вътрешната страна.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: юли 10, 2012, 15:59:37 »

Момичета, а аз да попитам ползвате ли овлажнител за въздух в стаята на бебчо и от кой модел сте доволни?

Ние ползвахме, и тази зима пак го ползвахме. Просто в студените месеци въздухът става по-сух, под 40%.
Ние имаме ето този на Tigex и нямам оплаквания:

http://www.premaman.bg/index.php?r=article/view&articleId=1420

При нас тъпото е че няма подходящо място, на по-високо в стаята, където да го сложим, но и да не е над детето. Та, стои на земята като се ползва, а така намалява ефективността, защото влагата и без това пада надолу. Иначе съм ЗА такава покупка, ако помещението е със сух въздух. Измерете влажността в продължение на няколко дни и преценете дали си струва за вас. Познава семейства, в чиито домове не само, че не е сух, ами е и твърде влажен въздуха.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #232 -: юли 10, 2012, 16:58:17 »

Точно това щях да пиша, че понякога не е нужен овлажнител, а влагоабсорбатор. Лично аз обаче не съм купувала нито едното.  pardon

Стойка за ваничка не сме купували и не съм имала проблем. Купихме подставка за ваничката (това, което се слага вътре, за да легне в него бебето) и веднъж не я ползвахме. nea
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #233 -: юли 17, 2012, 15:13:10 »

Offtopic
понеже не знам къде да си задам въпроса.. се надявам, някой който е чел преди около година да помогне..
една от мамите беше пуснала снимка на тяхната детска - синя, правена по техен проект.. на едната снимка в ляво беше кошарката, а в дясно от нея беше едно много хубаво 'отворено' рафтче.. много ми се иска да я намеря пак тази стая, обаче не ми се получава..
много ще съм благодарна, ако някой ми помогне..
и да попитам по темата - какво да е матрачето за бебето ? на моя му споменах, че трябва да е твърдо и за предпочитание с кокос, а той ми вика 'и защооо'.. ама не мога да му отговоря нещо  pardon
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: юли 17, 2012, 18:44:41 »

Защо има възглавници за кърмене за 20лв и 90лв? Върши ли работа тази за 20?
Някой ползвал ли е такава възглавница ограничител, мен все ме страх бебето да не се обърне по гръб, защото често повръща.

* 4874864424.jpg (9.04 KB, 400x244 - видяно 2323 пъти.)
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #235 -: юли 17, 2012, 21:37:22 »

angel4e, имам възглавница за кърмене от по-евтините. Свърши ми добра работа. Обаче към момента (след 2 години) - вече е доста променена  nea. Предполагам, че скъпата просто ще е за по-дълго време. Освен това е различен и пълнежа на възглавниците, ако това има значение за теб.
Относно повръщането на нас ни казаха бебчо да спи на приповдигнато, а не настрани с тази възглавничка.

Матракът на детето е такъв - http://blian.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=73:2010-10-20-19-42-37&catid=36:a&Itemid=61
нашият е с кокосова вложка и сме много доволни от него.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: юли 18, 2012, 01:03:57 »

Ангелче, аз и по-горе писах, че сме ползвали такава възглавничка първите месеци. Само модела беше по-различен. Ели също връщаше 4-5 месеца след ядене и дори и наклона на матрака не помагаше...

А за цените на различните видове възглавници за кърмене съм съгласна с Малинката. Сигурно по-скъпите остават с непроменена форма за по-дълго, а и пълнежа им е или еко, или био - все модерни работи blum
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: юли 18, 2012, 01:13:51 »

angel4esmile аз имам същата - харесва ми и ми е полезна. От естествена материя е и е мекичка на допир. Ползвам я не само, за да го слагам настрани, ами и когато го сложа на спалнята до мен и реша да дремнем заедно да не се притеснявам, че може да падне. А въпреки че го слагам по средата и е мъничък още, това притеснение си го има.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: юли 18, 2012, 07:07:51 »

Ели, не се бях сетила там да видя за стойка, но проверих и има добри оферти good Може да се възползваме и ние като вас girl_wink 

Момичета, да ви питам нещо в Лидл от понеделник ще има промоция на бебешки и бременни неща: http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=lSO47g Мен ме заинтригува термометъра за 24.90 лв. Ползвали ли сте такъв?  Ние и без това нямаме вкъщи и трябва да купуваме. Според мен за тази цена с 3 години гаранция си струва. crazy crazy

Освен това имам и още въпроси:  blush

В Пакостник са намалили количка Чиполино Лумина от 427 лв на 287 лв и ми се струва доста добра оферта - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8265&cat=66 Трансформиращ се кош, монтира се в двете посоки, помпещи гуми, включена раничка, покривало, 12 месеца гаранция  и  др. Само коша за багаж ми се струва малък, ама.........имате ли опит или наблюдения за този модел?

И последно за сега от мен - харесахме си ето такава кошарка: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11675&cat=106 Някой дали е ползвал такава? crazy

Благодаря ви предварително give_rose @}->--Успешен ден от мен give_rose @}->
--
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #239 -: юли 18, 2012, 08:11:17 »

sunray , а до каква възраст ползвахте тази възглавничка за обръщането  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: