Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 14, 2025, 10:48:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ПОДАРЪЦИ ЗА КОЛЕДА  (Прочетена 36936 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #105 -: декември 12, 2011, 19:54:42 »

menyanthe, точно така казаха и служителките - в рамките на 10 дни. Миналата година пратките за Коледа стигнаха по Ивановден, а мартениците получиха на Първи Април.
Права си, започнали сме точно от организатора - сега и аз съм доволна smile.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: декември 12, 2011, 20:32:59 »

В нашия пощенски клон ми казаха два дни. Пращат пратките по влака, не знам какво може да ги правят 10 дена. На мен за 10 дни ми пристигат пратки до Щатите.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: декември 12, 2011, 21:42:57 »

До сега, ако изпратя нещо по пощата преди обед, на другия ден вече е пристигнало. Може би казват 10 дни като застраховка. Иначе и аз не виждам какво ще ги правят или къде ще ги носят за толкова време. Ако забутат нещо някъде си е друга тема на разговор, но по празниците според мен е доста вероятно.
Една част от подаръка ми е готова, но имам да купя и още нещо и се чудих кога да го пращам, но щом вече сме открили сезона ще изпращам и аз тази седмица.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: декември 14, 2011, 14:00:32 »

menyanthe ,мерси много за отговора. Но винаги,когато съм пращала колет са искали да видят какво пращам, даже баща ми прати миналата седмица и пак всичко са вадили да гледат  crazy
Дано този път не направят проблем...
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: декември 14, 2011, 22:35:10 »

направих темичка за подаръците където може да се показват и разказва.Преместих и там мненията и снимките.Преди един час се прибрах от работа и нямам грам време да снимам.Но дано тези дни да успея.Извинявам се.
Коледен подарък покажи и с коледно настоение се зареди!
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 16, 2011, 23:22:53 »

Влизам само за секунда да кажа на моята Снежанка, че подаръкът е на сигурно място в къщи от вчера, но поради лудницата от рождения ми ден днес, нямах време да му обърна достатъчно внимание. Искам да го отворим двамата с дребо, защото той много обича да отваря пакети и няма да му отнема това удоволствие. Не ме разбирайте погрешно, много ми е любопитно какво има в този огромен пакет, но се удържам  Girl_hide (и аз не знам как) Все пак още сега благодаря на една мила дама, която дори улучи рождения ми ден за подаръка!  Bravo  give_rose
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: декември 16, 2011, 23:28:12 »

svetli честито за подаръчето и честит рожден ден.  give_rose Здраве,щастие и всичко което си пожелаеш да се сбъдне!   give_rose give_rose give_rose
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: декември 17, 2011, 14:45:01 »

И аз днес изпратих подаръка си yahoo danceg и може би точно за Коледа едно послушно човече ще получи подарък от своята Снежанка girl_wink santz Santa gcrst

Предварително се извинявам за кашона  blush Опаковах си подаръка в коледна опаковка, защото разбрах от вас, че в пощата те карат да го сложиш в техен кашон, но се оказа, че при нас нямали нито кашони, нито хартия angry и аз трябвало да си нося Mad girl  Намерих един кашон вкъщи и  сложих подаръка вътре. За съжаление не е кой знае какво, но......нямах  друг избор blush blush blush Сега ще чакам човечето да си го получи и да сподели дали му харесва yahoo Girl_hide

Аааа, Светлиии, честито!!! Хайде идвай в другата тема да показваш и разказваш!!!
« Последна редакция: декември 17, 2011, 14:53:11 от V_e_S_i » Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: декември 19, 2011, 14:16:58 »

Изпратих подаръка на моята Послушка. smile Много ми се иска да я зарадвам и да и хареса. Извинявам се за опаковката, но нямаше как иначе да го опаковам, не намерих нищо по-подходящо. Надявам се да я зарадвам точно по празниците или малко по-рано. smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: декември 20, 2011, 17:15:18 »

Изпратих подаръка на моята Послушка. smile Много ми се иска да я зарадвам и да и хареса. Извинявам се за опаковката, но нямаше как иначе да го опаковам, не намерих нищо по-подходящо. Надявам се да я зарадвам точно по празниците или малко по-рано. smile

veseto_87  подаръчето и при мен и опаковката е много красива даже.Обещавам снимчици довечера в другата темичка smile
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: декември 20, 2011, 17:23:31 »

Много се радвам, че всичко е пристигнало здраво. smile
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: декември 21, 2011, 15:31:29 »

Един подарък пътува вече и се надявам да пристигне преди Коледа. Много се извинявам, на моето момиче, че не е опакован красиво, но така и не успях да стигна до този момент и реших, че ще го пращам така, за да не изпуснем празника. Поне е от сърце!  give_rose
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: декември 21, 2011, 22:38:31 »

И аз най-сетне си пуснах подаръчето и се надявам да пристигне цяло целиничко,защото съм толкова отвеяна,че забравих да напиша чупливо girl_impossible .Надявам се че няма да се отнесат зле с колета и да го подхвърлят напред назад,въпреки че го увих много добре с няколко хартии пак се притеснявам и се извинявам предварително на моята послушанка ако пристигне на парчета,че ще има втора пратка да се реванширам give_rose
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: декември 22, 2011, 10:42:06 »

И моят подарък вече пътува към едно добро детееее  yahoo
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #119 -: декември 22, 2011, 12:13:40 »

Някое послушно детенце(съфорумка) да започва да репетира песничка или стихче, защото и нейният подарък е вече на път  girl_wink Надявам се да пристигне навреме/и невредим/ за Коледа, че си беше голямо приключение избирането и пращането с този мой корем  blum

П.П.
За тези, които още се чудят - аз използвах куриер, както винаги. По-бързо, сигурно, а и по-удобно за получателя, тъй като си получава пратката директно на адрес good , въпреки че като цена е по-скъпо от пощите.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: