Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 13, 2025, 22:20:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ПОДАРЪЦИ ЗА КОЛЕДА  (Прочетена 36909 пъти)

StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: ноември 30, 2011, 10:40:10 »

И аз купих подаръка на моето момиче. Остава ми още една част, която ще я взема другата седмица и съм Готовааа  yahoo

А относно моята Снежанка - мила моя, бъди креативна, измисли каквото ти се иска. Аз съм като малките деца и се радвам много на всичко, било то и шоколадово яйце с играчка  Girl_hide
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: декември 01, 2011, 18:04:02 »

И аз почти съм готоваааааа!  yahoo yahoo yahoo Остава ми още едно нещо да го допълня и викам куриера.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: декември 01, 2011, 18:35:15 »

Леле, а аз още нищо не съм взела за моето Послушко....   blush
Може би тази събота и неделя ще посетя Произведено в България и се надявам там да има разни хубави неща. Ако ли не, ще измисля нещо друго  girl_wink
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: декември 05, 2011, 11:10:05 »

Момичета, как върви купуването на подаръци? Аз не мога нищо да избера.  sad Вчера цял ден обикалях по магазините и нищо не купих. Толкова много се колебая какво да избера.! Много искам да зарадвам моята Послушка, но не знам какво да избера...
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #94 -: декември 05, 2011, 11:53:43 »

veseto_87, тя или той нищо ли не казва за някакви желания? Ако се спотайва  Wink, купувай коледно  crazy.
Аз пък не зная дали още не е много рано да се изпраща, поне Никулден да мине.....
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: декември 05, 2011, 12:11:54 »

Ами аз мислех поне да го купя. Иначе мисля към 15-ти да го пращам, но какво лида е? smile Толкова се чудих вчера, взимах 20 неща и после  ги връщах. smile Накрая нищо не купих, защото не можах да реша.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: декември 10, 2011, 18:21:47 »

Днес купих подарък за моята Послушка. Дано да и хареса. smile Мисля към 20-ти да го изпратя.
Активен
svekarva

« Отговор #97 -: декември 10, 2011, 19:43:45 »

Вчера изпратих моите колети. Ще видим дали едно тракийско птиченце ще си получи скоро подаръка. До Америка пратих на 21.11 с надежда да отиде към 23.12. Те пък взели, че го получили още на 01.12   Oh my ... и ми пропадна изненадата....
Вчера, в нашия клон на пощата, беше лудница. Чаках точно час да опишат една чанта препоръчани писма. Завихри се опашка от 20 души. Не си опаковайте напълно колетите - искат да видят съдържанието. Носете си тиксо и канап, не дават  nea от там. Не ми позволиха да ползвам моята опаковъчна хартия /верно беше доста шарена/ и сега колетът е опакован с амбалажна такава. Wink. Припомних си детските години, когато помагах на майка ми в правенето на колети до леля ми, като натисках с пръст канапа, че да не се размести.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: декември 11, 2011, 00:59:14 »

Аз съм почти готова с моя подарък, май и аз ще пращам по пощата, че ще се получи доста обемно...
Остана ми съвсем малко да го завърша...
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: декември 11, 2011, 15:11:56 »

Утре изпращам подаръка по пощата  yahoo Само се надявам да няма проблеми и да пристигне при получателя си...  postman
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: декември 11, 2011, 16:27:17 »

Леле момичетааааа, браво на вас!! good good *THUMBS*Ще създадете коледно настроение рано-рано santz santz Нямам търпение да видя първите подаръци yahoo yahoo *YAHOO*Аз най-рано края на другата седмица ще пратя подаръка на моята Послушка girl_wink
Активен
svekarva

« Отговор #101 -: декември 12, 2011, 16:06:00 »

Е това вече не може да бъде! В петък пуснах писмото, пак с надежда да отиде към 21-ви към нашата организаторка, а пощите отново ме изненадаха!
gucci, заслужаваш най- голямото благодаря  give_rose!
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: декември 12, 2011, 16:08:52 »

Offtopic Малко не по темата, ама понеже гледам коментарите...Защо очаквате подаръците ви да пътуват 10 дена? Аз знам, че е нормално за два дена (особено работни) да пристигат пратките.
Иначе браво момичета, че открихте сезона. smile Аз сигурно другия понеделник ще пращам
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: декември 12, 2011, 16:35:21 »

Такаааа....влизам и аз набързо да се похваля, че съм готова с коледният подарък и ще го пратя в сряда на моето птиченце. Е, не ми се искаше да пристигне толкова рано(смятам че в петък ще го получи)....обаче след това пак ще съм по чужбинско и няма друг вариант  pardon. Много се вълнувам и се надявам да се хареса!!!
 Girl_hide

Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: декември 12, 2011, 18:07:04 »

Е, не знам ама за колетни пратки по принцип е необходимо повечко време - около седмица някъде. Понякога и повече.
Но явно вече ще започнат да пристигат подаръците...  yahoo А първият подарък е отишъл при точния човек - gucci. Ами така де, редно е да се започне от организатора.  girl_wink
А пък аз съм за поправителен - тъкмо изпратих подаръка и харесах нещо друго повече от това, което бях изпратила.  blush
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: