Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 02, 2024, 20:38:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ето идва и ноември вече......а лятото е тоооолкова далече
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ето идва и ноември вече......а лятото е тоооолкова далече (Прочетена 34532 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Отг: Ето идва и ноември вече......а лятото е тоооолкова да
«
Отговор #30 -:
ноември 08, 2011, 13:30:13 »
Плами, пожелавам ти много еднотипни поръчки с прости плетки! И аз докато бях третата година в неплатено майчинство с втория син се занимавах с плетиво по поръчка. на мода бяха жилетки с дълъг косъм /преждите се купуваха от Турция/ и с много цветни фигури. Хич не беше лесно да мотая по 20 кълбета и да следя схеми, ама все пак си докарвах някой лев. От тогава имам много приятелки - клиентки, та ми е останало хубав спомен.
За Боевски мисля, че е бил принуден да го направи. Има гадни моменти в живота, когато се налага да помолиш за услуга....и после не се знае как ще те притиснат и заплашат. Кофти работа, много симпатично и кадърно момче.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #31 -:
ноември 08, 2011, 20:26:21 »
Ее много се радвам че не сте ме забравили въпреки че ме нямаше толкова време
.А иначе моята работа още е до никъде до сега правих подаръчета и т.н и чак сега вече си имам първата поръчка , не съм много навътре в нещата , ама милото толкова ме подкрепя , че имам чувството че повече вярва от мен че има някакво бъдеще в това занимание , но пък съм много щастлива че вече си имам поръчка
.
Що се отнася до Боевски и аз се чудя кое е истината , но е жалко човек който винаги е бил в толкова хубава светлина , изведнъж да го представят точно в обратното , дано всичко е грешка.
А аз пропуснах да ви почерпя че милото именик, леле колко съм разсеяна.
Честито и на всички други именници днес и наздраве на празнуващите.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #32 -:
ноември 09, 2011, 11:56:07 »
Добро утро или добър ден от едно сънливо момиче.
Аз снощи изгледах новите серии на "Отчаяни съпруги", "Фермер търси жена" и "Двама мъже и половина" и накрая си легнах чаак към 2 и заспах към 3, та ми е простено, че си поспах днеска до по-късно. Някои гледа ли също тези сериалчета? А фермерите гледате ли, ако да - към кой от тях имате симпатии и най-много харесвате?
Днес съм от 16:30 на гинеколог. Малко ми е притеснено честно казано, но надявам се всичко да е наред. Майка ми вчера беше забравила да ми донесе бръсначка (продаваме ги) и днеска ще ходя да си купувам от магазина, това сигурно никога до сега в живота ми не съм го правила! Вие с какво се обезкосмявате? Аз преди 3 години отидох на козметик, после още веднъж и така това ми беше за пръв и последен път. Някакси не ми се свикваше с това да си уговарям час, да чакам да ми пораснат космите и т.н. Въпреки че мразя и постоянноооото бръснене!
Направо ми е писнало от чистене, ама сме жени - нямаме избор...
За Гълъбин Боевски честно да си кажа не вярвам да го е направил умишлено. Виж може да са го накарали, да са го принудили, да е нямал друг избор или и аз не знам какво, но чак да е напълно невинен не вярвам. Знаел е какво се случва и какво прави според мен, дори да не е било по негова инициатива и желание.
Черпя ви със закуска и ви чакам да си говорим!
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #33 -:
ноември 09, 2011, 12:11:49 »
Плами ние вярваме в теб и друг път съм ти го казвала нали знаеш
Наде хубаво си напарвила че си си поспинкала днес и стискам палци прегледа днес да мине като по вода.
Относно обезкосмяването преди години ходих на кола маска ,но последният път ме ощавиха доста зловещо и цяла седмица ходих като разкрачена патка
, и сега и аз като теб залагам на самобръсначката ,което ужасно много ме дразни но няма начин .Пробвах един ден с епилатора обаче болката е неопесуема просто
Относно сериалите "Отчаяни съпруги", "Фермер търси жена" и "Двама мъже и половина" - Съпругите ме тварят на моменти особено Бри
,Фермера веднъж съм го гледала ,но всичко ми се струва толкова нереално- малди хубави момичета и момчета - до там ли стигнаха че да търсят половинките на живота си в някакво реалити шоу ??
Двама мъже и половина - умирам за тях ,но след като излъчат серията в която Чарли Шийн умира вероятно ще спра да го гледам
А за Боевски всикчо ми се струва супер странно ,а дали е виновен или не само той си знае .По склона съм да вярвам,че е номер ,но ще видим .Дано излезе чист от ситуацията,че лошо инъче.
Аз тез дни се оплаквам от жестоко главоболие и вече незнам какво да пия за да премахна болката и този гаден шум в ушите - все едно имам някакъв багер в главата ...май това е от мен засега ...
P.S. Налегнали са ме някакви ужасни пъпки по лицето ,с какво ли не ги мажа и никнат една след друга - в пубертета /боже колко отдавна беше това
) съм нямала толкова пъпки
«
Последна редакция: ноември 09, 2011, 12:15:36 от Bibsi8792
»
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #34 -:
ноември 09, 2011, 12:26:07 »
Плами,
да ти е жив и здрав именника
Мерси за тортичката
Успех с плетките
Наде,
много теми за разговор си дала
тамън ще пораздвижим темата
За сериалите - отчаяните съпруги от време на време ги гледам
Двамата мъже и половина - не много
, но виж фермерите - много ме кефи шоуто. Въпреки, че говорят, че било нагласено - пак ме кефи и чакам с интерес всеки четвъртък да го гледам
Любимец....
не знам дали имам точно любимец, но може би онзи младичкия Александър май беше
и мацката Лъчезара искам да остане с него накрая, но ..... ще гледаме и ще видим
Иначе и Иван ме кефи донякъде, защото е някакси по-властен, по-мъжествен, мъж на място.....знам ли
Обаче, онази Светланаааа........лелееее нямам думи! като почна да се снима сама край басейна
умрях от смях
Много е зле това момиче, ако наистина е такава, а не е постановка всичко....не знам ще се
- така да си вярва и такова самочувствие
За Гълъбин - много ми се ще да е невинен, но всъщност повече ми се иска да успеят да го докажат това нещо, защото не се знае какви хора са замесени и дали изобщо, ако е невинен, ще го докажат или ще лежи в затвора за някой друг
Относно досадното обезкосмяване - ако ви кажа, сигурно ще ми се смеете
Сигурно съм една от малкото, които си махат космите по различните части на тялото, по различни начини
Например - краката до коляното, подмишниците и ръцете - с епилатор. Горната част на краката - със самобръсначка, защото с епилатора ме боли и така и не можах да свикна
Триъгълника - с кола маска и между другото от 3 години си ги махам така и съм много доволна
Една позната е козметичка и ми ги маха в нейната къща, вечерно време след работа. Много е внимателна, не ми взима толкова скъпо, колкото в салона, а и си побъбрим междувременно
Резултата е много добър, особено след три години само на кола маска, трябва да ви кажа, че на места вече почти нямам косми, доста по-тънки са, а пък да не говорим, че ходя веднъж месечно и даже пак не са ми израснали всички и навсякъде
Болката отначало беше голяма, но сега толкова съм свикнала, че.... нямам никакви проблеми. Не си представям повече да се обръсна отдолу
Приключвам вече, защото май прекалих с обясненията
Целувки и до скоро!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
ноември 09, 2011, 12:58:44 »
Веси, този с Лъчезара е Стефан!
А тя иначе ми е любимката от кандидатките. Много е готина и наистина голяма красавица. На мене иначе Емил ми е най-чаровния мъж от фермерите, но вече започвам да си мисля, че е повърхностен и не иска реално да намери любовта там, сякаш е прочел в книжка някакви реплики и после ги казва, а и не цели да опознае всичките момичета наистина, а само едно. А за Светлана Митко вика, че е травестит. Супер неестествена и странна е и с огрооомно самочувствие. Както и да е... Май съм се зарибила яко по това предаване аз.
Бибси, аз гледам именно сериите на "Двама мъже и половина" без Чарли. Влюбена съм в Аштън Къчър и с нетърпение чакам да излезе новата серия. Сериала несъмнено е различен, но на мен пак ми харесва. То тази промяна прилича много на "Джоуи" след като свърши "Приятели" - Джоуи си е същия, ама всички сравняват Преди и Сега.
Плами, забравих да попитам ти каква цена определи за първата поръчка?
П.С. Вижте едно уникално клипче. На мен успя да ме просълзи...
http://www.youtube.com/watch?v=Su1YLAjty-U&feature=player_embedded
«
Последна редакция: ноември 09, 2011, 13:14:38 от nadelina88
»
Активен
svekarva
«
Отговор #36 -:
ноември 09, 2011, 14:03:06 »
Bibsi8792, да не караш някаква шарка? Просто свързвам пъпките с главоболието, не че имам големи медицински познания. Дори и да си прекарала всички като дете /твърди се, че имунитетът е доживотен/, пак може да се разболееш в лека форма. Моя приятелка повтори рубиола, зарази се от детето си. Дано вече ти е минало всичко.
От коментираните сериали гледам само "Двама мъже и половина", за другите не мога да си организирам времето и се надявам да има повторения, защото "Съпругите", макар последните серии да повтарят доста от старите проблеми, много ми харесват.
И аз съм съгласна, че всяко продължение на сериал, разваля качеството. И със "Сексът и града" се случи както с "Приятели". "Двама мъже и половина" все още има много хитри лафове и няма серия на която да не съм се смяла от сърце, но взех да правя сравнения с началото и май ще пропускам някои неща. Между другото, снощи казаха ло БТВ, че "Приятели" се завръща - почват пак старите серии или има нови?
Хахаха за обезкосмяването - ако има нещо хубаво на остаряването, то това е, че космите по триъгълника почти ги няма. Преди години ги чистехме с "Депилатоар" - гадна зеленикава тиня, която вонеше на сяра
.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #37 -:
ноември 09, 2011, 14:34:40 »
Ехее тук много теми , много нещо, аз днес си направих една страхотна разходка с малкия и майка ми , а утре съм запланувала да ходя на гости на кумата.
Епилирвам си краката, защото бях опитала с кола маска ама нещо ме болеше повече, а триъгълника със самобрасначка.
От сериалите в последно време май не съм гледала нищо , а за Приятели до колкото разбрах са нови серии.Гледам Фермер търси жена , относно Светлана ми е много антипатична и надута , ама поне да имаше на какво отгоре , а то куха работа(поне такъв вид дава в предаването).Лъчезара много ми харесва , но ми направи впечатление още от началото че която и да отиде там няма да и е никак лесно , защото майката на Стефан никоя не харесва. :PКато поведение може би най ми харесва Димитър и може би доста добър избор направи той , изглеждат много хубава двойка с Илиана.А в последните състезания според мен Емил избра тази която на него му се искаше , а не тази която спечели реално, просто той си харесва явно Петя и въпреки че Димана изпълни най добре задачата , тя не спечели.Май много се разкоментирах за предаването хахаха.
А да не пропусна и цените на плетивото ми , определям ги индивидуално, в случая поръчката ми е мъжки шал , дамски шал с цветя в двата края и лента към него също с цвете, всичко това 20лв , защото гледам че шаловете вървят около 10лв и гледам долу горе да преценям .
Лелее аз много съм се разписала , стига съм ви досаждала , като имам време пак е пиша. :)Лек ден на всички ви.
Активен
cherry_dream
Сватбар
«
Отговор #38 -:
ноември 10, 2011, 10:32:16 »
Добро утро, момичета
Как сте тази сутрин? Аз си пия кафето и излизам след малко на упражнения. Вчера имах презентация в университета, голям смях беше, но мина, още малко ми остава.
Довечера сигурно кумовете ще ни идват на гости, та се чудя какво да им приготвям.
Колкото до темите, дето сте коментирали - аз се обезкосмявам навсякъде с епилатора, страх ме е от самобръсначки
Иначе гледам всички сериали, "Клюкарката", "Отчаяни сърпуги", "Малки, сладки лъжкини", "American horror story", "Досиетата Х", "Али Макбийл", "Fringe", това всичкото в момента, отделно каквото засека по телевизията, а колко съм изгледала не мога и да си спомня вече
Направо съм пристрастена.
Искам да ви се похваля от моята половинка, сега като правим бебче, аз си водя календара в зачатие, та той ме видя веднъж и цяла вечер искаше да му обяснявам какво е базална температура, лутеална фаза и всичко останало. А снощи как ме изуми, беше запомнил всичко
Желая ви хубав ден момичета
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
ноември 11, 2011, 19:53:25 »
Да се намърдам при вас, гледам, интересно е.
Пламък, поздравявам те за начинанието. Аз също имам мераци да си изкарвам допълнителни парички, но при мен нещата са по-сложни. В града, в който живея, не се цени мн-мн моят труд
.
Свекърва, може ли линк към снимките от НЙ?
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #40 -:
ноември 11, 2011, 21:51:12 »
Здравейте и от мен. Изведнъж се изгубихте. Да се похваля - единственото хубаво нещо от началото на месеца, та ако не и от преди това е, че вече видяхме бебка. Милата толкоз малка и послушна. Хич не успяхме да й чуем гласа. Тамън беше хапнала и си я нагушках, а кръсника й ми се разсърди, че само аз имах смелостта да я гушкам, а той не се престраши
Майка й се страхуваше да ми я даде, но за 1 мин. поне си я гушнах. Наистина страхотно е чуството. Мамиии завиждам Ви благородно. Чуството наистина е много хубаво. И така за един ден избягахме от натоварения град, направихме един голям тур до Русе, после при беба и утре по живо и здраво към Варна.
Та това е от мен... бях много развълнувана и затова реших да споделя преживяванията си
Активен
svekarva
«
Отговор #41 -:
ноември 14, 2011, 10:12:09 »
Миши, напълно те разбирам! Вчера беше на гости детето на брат ми и макар и почти двегодишен, така го нагуших и нацелувах.....Даже като са по- големи е още по- хубаво, че и те те прегръщат и целуват. За два часа ни напълни къщата с радост, децата са голямо щастие.
Ама да си призная, съвсем различно беше, когато моите бяха малки. Дори и когато ги целувах, неволно проверявах за температура на слепоочието им. Някак радостта е смесена с отговорност и притеснения със собствените деца. Вероятно е верно, че внуците се обичат повече от децата и може точно това да е причината.
Аз в събота, като някоя сантиментална мома, гледах Море от любов.
. Едно хлапе в единадесетти клас скъсало с гаджето си, че не я водел по ресторанти и дискотеки, защото много работел и бил изморен. И Наталия каза на работодателя на момчето "Не го товарете много с работа, че той има други ангажименти сега!" Дали няма и други женени и неженени двойки да се "разбутат" по техния пример, какво мислите?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #42 -:
ноември 14, 2011, 10:30:39 »
Миши пожелавам Ви в най скоро време да гушкате и вашо слънчице
svekarva това лично за мен са както казвам детски прищявки,не го разбирам аз това - ще оставя човека, който уж обичам само заради дискотеки и заведения..хм
не ми се нрави нещо.Жалко ,че не го гледах ... но явно за девойката това не е любовта на живота и.....ако има двойки, които последват този техен пример за мен просто ще са деца и то непораснали
Мисля, че има много по важни и стойностни неща, за които трябва да мислим и разсъжадаваме ,а и живота не е безброй дискотеки и заведения...в един момент омръзват.
Лично аз ,не съм ходила на дискотека може би 1 година /като изключим ходенето на диско след сватбата,ама ми държи влага
/ ,но не изпитвам и нужда да искам да ходя.....както се казва май ни мина времето на дискотеките и безсънните нощи
.Ежедневието и задълженията така са ни завладяли,че просто да няма и къде.
Предпочитам повече събиране с приятели примерно на някоя хижичка
Да си призная само палатките май няма да ми втръснат никога
А що се отнася за заведения /като кръчми/ ... като се замисля хубавите заведения в Бургас са малко ,където можеш да седнеш и да хапнеш на спокойствие и да се насладиш на хубавата обстановка
и храна може би
Някой сега ще си помисли "Боже тая Бибси е като пенсионерка "
но не съм обичам да се забавлявам много,и наистина знам как
/хаха прозвуча като реклама /
Хайде стига съм спамила темата
Лек ден момичета и целувки от мен
«
Последна редакция: ноември 14, 2011, 10:43:20 от Bibsi8792
»
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #43 -:
ноември 14, 2011, 10:45:19 »
Добър ден!
Аз днес отново заминавам за гадния Благоевград. До събота!!!
"Море от любов" уж го заварих, че го дават, ама нещо друго правех, та така и не му обърнах внимание.
Bibsi8792
, изобщо не изглеждаш като пенсионерка. Аз се чувствам по съвсем същия начин. Лошото обаче е, че моите приятели са необвързани и искат постоянно да се ходи на дискотека, било то тук или "Кога да дойдем на гости на Благоевград и да направим една дискотечка?". И аз отдавам нежеланието за дискотека вече на сериозната връзка. Не казвам, че с Митко сме скучни и никъде не ходим, но предпочитам да се съберем някъде и да си говорим, да си пийнем, да си хапнем, а не това да е само за 2 часа и след това дискотека. И аз също не съм ходила от сумати време и не искам! За това и не вярвам, че една истинска връзка, истинска любов би намерила края си в НЕходенето по дискотеки. Това е безумно. Ако съм с приятеля ми само, за да го показвам пред хората, тогава не виждам какво е това между нас... Още повече, че ако го няма разбирането между двама души, пак отиваме в изходна позиция... Писах, писах, променях, дописвах и сега май поста ми стана доста разпокъсан и може би неразбираем, ама май емоционално го приех.
«
Последна редакция: ноември 14, 2011, 10:48:46 от nadelina88
»
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #44 -:
ноември 14, 2011, 10:50:18 »
Цитат на: nadelina88 в ноември 14, 2011, 10:45:19
Добър ден!
Аз днес отново заминавам за гадния Благоевград. До събота!!!
"Море от любов" уж го заварих, че го дават, ама нещо друго правех, та така и не му обърнах внимание.
Bibsi8792
, изобщо не изглеждаш като пенсионерка. Аз се чувствам по съвсем същия начин. Лошото обаче е, че моите приятели са необвързани и искат постоянно да се ходи на дискотека, било то тук или "Кога да дойдем на гости на Благоевград и да направим една дискотечка?". И аз отдавам нежеланието за дискотека вече на сериозната връзка. Не казвам, че с Митко сме скучни и никъде не ходим, но предпочитам да се съберем някъде и да си говорим, да си пийнем, да си хапнем, а не това да е само за 2 часа и след това дискотека. И аз също не съм ходила от сумати време и не искам! За това и не вярвам, че една истинска връзка, истинска любов би намерила края си в НЕходенето по дискотеки. Това е безумно.
Уха имам сродна душа
и далеч това не ни прави скучни определено
МОите "приятелки" от детските ми години
са все още необвързани .. ама познай дали им се връзвам на акъла
хич дори ... и ми е много добре да си призная честно
Абе момичета TLC TV някой гледа ли я ?Моя мъж вече ще ме изгони с тази програма ,която допълвам с FIESTA TV /кулинарна / ....
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
Всички
Нагоре
Изпечатай